Vädret är ju helt UNDERBART! I Västerås var det ända upp mot 12 grader. Det där med att jag skulle bli bättre på att uppdatera höll inte riktigt.

Trots att jag inte uppdaterat regelbundet så har inte mycket hänt som är intressant att läsa om. Jag har ätit alldeles för mycket glass den senaste veckan, inte bara lite glass lite här och var. Utan hela Ben & Jerrys flera dagar nu. I och för sig har jag delat den, men det är fortfarande en orimlig mängd min kropp har tagit in. Slutet på förra veckan tills nu har bestått av glass och mycket sällskap av Rasmus, vilket alltid är mysigt. Idag hade jag tänkt njuta av det varma vädret med en springrunda, men jag har så ont i magen och huvudet, så den planen får jag nog skrota. Det kanske blir en kvällspromenad om kroppen vill samarbeta med mig. Men för stunden skall jag ligga i sängen, lyssna på musik och räkna i matteboken.

Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var alltför längesen jag skrev ett blogginlägg. Hoppas det är bra med er och att ert sportlov var bra. Mitt var det iallafall, en blandning mellan träning och att slöa. I fredags förra veckan åkte jag till Stockholm och bodde hos my one and only Liv Lodén. Vi hade PLL maraton ända från första säsongen, åt god mat & delade massor av skratt. Vi gick även till dansstudion som jag saknat så fruktansvärt. Jag kanske inte nämnt det här på bloggen innan, men jag älskar dans. Jag slutade på dansen för ett par år sedan då det kräver mer tid än vad jag kan lägga ner på det. Men det var roligt att få komma tillbaka för en stund. Har ni en vän som ni kan vara ifrån hur länge som helst, men ändå är allt precis som vanligt när ni träffas? Det är min och Livs relation, vilket är tacksamt eftersom vi inte ses så ofta. Jag och Madde bestämde oss för att springa uppe på IP i Vallentuna. Men när vi väl kom fram såg vi att hela spåret var täckt av is. Det stoppade oss dock inte från att slutföra rundan. Dock halkade vi flera gånger, och det gjorde ondare i magen av skratt än vad det smärtade när man snubblade.

I torsdags åkte jag tillbaka till Sala. På centralstationen i Stockholm träffade jag Kissie också! Hon var så trevlig men tyvärr hann jag inte prata med henne så mycket eftersom jag var tvungen att springa till tåget. När jag kom hem så lämnade jag väskan och åkte till Västerås och gymmade. Jag saknade gymmet för mycket för att inte åka dit så fort jag kunde. Strax efter så träffade jag på Antoni och vi bytte några ord innan han åkte hem. Jag hade planerat att åka hem, men blev kidnappad av en sällskapssjuk vän.

Jag skall strax ut och springa och sedan skriva på en analys i engelskan. Har ni lyssnat på Ed Sheerans nya album? Själv älskar jag det. Mina favoritlåtar än så länge är New Man & Eraser. Njut av helgen så hoppas jag att jag uppdaterar lite mer regelbundet. Har varit superslarvig med allt på sistone. Jag har knappt skrivit på boken, i dagboken eller bloggen. Dags för skärpning.

Ha det bäst! :*

Likes

Comments

Jag kan inte låta bli att älska morgnar. Vanligtvis har jag alltid varit på otroligt dåligt humör på morgonen, men nu känner jag mig glad?? Jag vaknade imorse och lyssnade på Did we miss the morning? - Seafret. Mysigaste låten att vakna till! Jag skall spendera förmiddagen till att läsa en bok som vi fått i uppgift att göra i Engelskan. Jag tror att mitt pigga humör har med vädret att göra. Solen går upp på min sida av huset, så jag får ta del av morgonsolen, samt är det ljust längre om dagarna. Jag längtar otroligt mycket till april och maj. Det är mina absoluta favoritmånader och våren är givetvis den bästa årstiden. Många skulle nog säga att sommaren är det, eftersom det är varmt då. Men jag föredrar våren, det känns som man vaknar från den långa och mörka vintern.

Igårkväll var jag ute och sprang i två grader Celsius. Det är en perfekt temperatur att springa i, det är inte så kallt att kylan biter tag i ansiktet, och det är inte för varmt så man svettas direkt. Jag sprang 5 kilometer i intervaller. En minut joggade jag i lugn takt, en minut sprintade jag, sedan jogga i en minut till osv.

Idag skall jag troligtvis plugga och läsa boken, så jag kan stryka uppgifter och kan slappna av imorgon iallafall. Ha en mysig helg hörni!

Likes

Comments