Hej hej hej!...

Välkommen tillbaka. Vet inte om det är er jag välkomnar eller mig själv? Men nu kommer jag med ett nytt inlägg.

Hoppas allt har varit bra med er, det är okej med mig. Jag har varit, och är uppslukad av skolan just nu och stressar ihjäl mig, men det gör väl alla. Så jag är egentligen inte mer unik än någon annan på den fronten. Att det är knappt en månad kvar till kursslut ger mig rågad ångest, men också otålig väntan. Jag inväntar svar från kommunen om jag får sommarjobb eller inte, det känns som jag balanserar på en tunn tråd. Har jag inget sommarjobb så går mitt sommarlov i princip under. Jag MÅSTE ha någon sysselsättning.

30 mars var jag på Ed Sheerans konsert. Åh herregud. Så bra han var. Jag har väntat ivrigt i 2 år på att få se honom live, och det var absolut värt väntan.

På sistone har jag varit väldigt seg och tappat en hel del vikt. Det är dags att plocka upp mig själv igen, för jag vet vad detta är varningstecken för. Jag vill inte falla tillbaka i dåliga vanor igen. Jag lyckades paddla mig själv till gymmet idag och jag känner mig mycket piggare. Samt har jag tvingat i mig massvis med mat för att gå upp i vikt och bygga muskler, hellre än att bryta ned de.

Kendrick Lamar har släppt ett nytt album för ungefär en vecka sedan. Har ni lyssnat på det? Om inte, gör det!! Det är mitt absolut favoritalbum att styrketräna till.

En bomb med bilder hihi.

Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vädret är ju helt UNDERBART! I Västerås var det ända upp mot 12 grader. Det där med att jag skulle bli bättre på att uppdatera höll inte riktigt.

Trots att jag inte uppdaterat regelbundet så har inte mycket hänt som är intressant att läsa om. Jag har ätit alldeles för mycket glass den senaste veckan, inte bara lite glass lite här och var. Utan hela Ben & Jerrys flera dagar nu. I och för sig har jag delat den, men det är fortfarande en orimlig mängd min kropp har tagit in. Slutet på förra veckan tills nu har bestått av glass och mycket sällskap av Rasmus, vilket alltid är mysigt. Idag hade jag tänkt njuta av det varma vädret med en springrunda, men jag har så ont i magen och huvudet, så den planen får jag nog skrota. Det kanske blir en kvällspromenad om kroppen vill samarbeta med mig. Men för stunden skall jag ligga i sängen, lyssna på musik och räkna i matteboken.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Det var alltför längesen jag skrev ett blogginlägg. Hoppas det är bra med er och att ert sportlov var bra. Mitt var det iallafall, en blandning mellan träning och att slöa. I fredags förra veckan åkte jag till Stockholm och bodde hos my one and only Liv Lodén. Vi hade PLL maraton ända från första säsongen, åt god mat & delade massor av skratt. Vi gick även till dansstudion som jag saknat så fruktansvärt. Jag kanske inte nämnt det här på bloggen innan, men jag älskar dans. Jag slutade på dansen för ett par år sedan då det kräver mer tid än vad jag kan lägga ner på det. Men det var roligt att få komma tillbaka för en stund. Har ni en vän som ni kan vara ifrån hur länge som helst, men ändå är allt precis som vanligt när ni träffas? Det är min och Livs relation, vilket är tacksamt eftersom vi inte ses så ofta. Jag och Madde bestämde oss för att springa uppe på IP i Vallentuna. Men när vi väl kom fram såg vi att hela spåret var täckt av is. Det stoppade oss dock inte från att slutföra rundan. Dock halkade vi flera gånger, och det gjorde ondare i magen av skratt än vad det smärtade när man snubblade.

I torsdags åkte jag tillbaka till Sala. På centralstationen i Stockholm träffade jag Kissie också! Hon var så trevlig men tyvärr hann jag inte prata med henne så mycket eftersom jag var tvungen att springa till tåget. När jag kom hem så lämnade jag väskan och åkte till Västerås och gymmade. Jag saknade gymmet för mycket för att inte åka dit så fort jag kunde. Strax efter så träffade jag på Antoni och vi bytte några ord innan han åkte hem. Jag hade planerat att åka hem, men blev kidnappad av en sällskapssjuk vän.

Jag skall strax ut och springa och sedan skriva på en analys i engelskan. Har ni lyssnat på Ed Sheerans nya album? Själv älskar jag det. Mina favoritlåtar än så länge är New Man & Eraser. Njut av helgen så hoppas jag att jag uppdaterar lite mer regelbundet. Har varit superslarvig med allt på sistone. Jag har knappt skrivit på boken, i dagboken eller bloggen. Dags för skärpning.

Ha det bäst! :*

Likes

Comments