View tracker

Hej hörni!

Det var en vecka sedan jag uppdaterade här på bloggen, my apologies. Jag vet att jag inte borde skylla på att jag inte haft tid men, jag har faktiskt inte haft tid. Det känns hemskt att säga för att jag vill att bloggen skall vara en del av min vardag som inte prioriterats bort. Men jag har haft sååå mycket inlämningar och andra examinationer denna vecka, och nästa vecka blir densamma, fast lite lugnare. Så jag har försökt lägga allt på skolarbetet denna vecka att jag totalt prioriterat bort träningen också. Skäms.

Men jag har varit super produktiv med mina studier, det känns hur underbart som helst. Jag har fått en massa gjort och inlämnat. De senaste veckorna har varit lite av en down hill för mig, men det känns som jag börjar plocka upp mig själv igen, och jag är tillbaks på banan. Min studiemotivation är påväg upp! Idag efter skolan satt jag och Marcus och pluggade i skolan näst intill stängning. Sedan åkte jag hem, åt middag, pluggade lite, hade en lång konversation med Zorine. Jag tror inte jag nämnt henne här på bloggen förut. Men Zorine är alltså dottern till fostermamman jag bor med. Jag gillar inte ordet fostermamma, så jag skall försöka komma på en annan benämning på det tills nästa gång.

Jag har provat sushi för första gången också! Men gott var det inte, konsistensen får mig att vilja kräkas. Och jag har extremt svårt för att äta mat med innehåll som jag inte vet vad det är. Precis som bär och frukter direkt plockade från träd och buskar. Jag kan inte bita i de förrän jag undersökt att det inte finns kryp i de. Men jag skall ge sushi en ny chans, men på en annan restaurang denna gång.

Jag postade en video på min vardagliga instagram häromdagen. Jag förväntade mig verkligen inte att den skulle få den uppmärksamheten den fick, och så många fina ord från mina nära och kära. Massor av tack, verkligen. Jag är supertacksam för alla fina människor jag har omkring mig.

I helgen gäller det att plugga och försöka klämma in ett träningspass. Ha en mysig helg så hörs vi snart igen, förhoppningsvis med tätare mellanrum.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Helg, efterlängtade helg. Igår var jag och Alice på Erikslund och snurrade runt i några timmar. Och jag lyckades hitta tre saker som jag letat efter hur länge som helst. Speciellt svarta, långa tights från Adidas. Varje gång jag varit inne på Stadium och InterSport så har de alltid varit slutsålda. Men nu hade jag minsann tur. De kostade 399:-, och jag som är så snål av mig skulle vanligtvis inte lägga ner de pengarna på ett par tights. Men jag har letat efter de i flera månader nu så det var absolut värt det. Jag såg nu dessutom att de säljer dessa på webben så jag slänger in en länk.

Jag köpte även en grå mössa och keps. Jag hittade inte kepsen på H&Ms hemsida men jag lägger in en länk till en mössa som liknar den jag köpte från BIKBOK.

Efteråt åt vi på Chop Chop och Alice utmanade mig till att försöka äta med pinnar. Vilket jag försökt undvika att göra väldigt länge. Men jag ville inte framstå som en quitter så jag försökte och försökte tills jag äntligen lyckades. Jag har ingen aning om jag håller pinnarna rätt. Men det fungerar för mig :P

Jag sov hos Alice och vi spelade VR. Ja, man blev snurrig. Fick spela ett skräckspel som var fruktansvärt. Men det var kul. Nu skall jag njuta av helgen och sitta & spela en stund. Ha en skön helg så hörs vi snart.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten. Nu är jag på svensk mark igen. Eller jag har varit det i ett par dagar nu. Det första som slog mig var kylan. Det var så fruktansvärt kallt, och trött var jag också. Hela resan gick bra, men det slet på mig rejält. I tisdags kom jag tillbaka till skolan. Och jag var så exalterad över att träffa mina vänner. Jag blev så uppspelt att jag nästan började gråta. Som jag har saknat de..

Igår var jag och Alice iväg och tränade tillsammans första gången det här året. Det känns bra att komma tillbaka i rutiner igen. Träningen är det som får mig att må mest bra, efter mina vänner givetvis. Det blev ett relativt kort pass, men som jag brukar säga så är all träning bra träning.

För ett par dagar sen skrev jag under papper om folkbokföring. Så nu är jag folkbokförd hos min fosterfamilj och det känns superbra! Jag trivs så himla bra och det känns mycket bättre nu. Jag känner att jag kan kalla det för mitt hem på riktigt.

Imorgon har jag & Alice planerat att åka till Erikslund, äta & eventuellt handla. Jag har iallafall vissa saker jag behöver köpa. Så tänkte ta det när jag ändå är och snurrar där. Denna vecka har gått så himla fort, har knappt hängt med. Men det skall bli skönt att få komma till ro och försöka ställa om dygnet ordentligt. Jag somnar så tidigt och vaknar runt 3-4 på morgonen. Så jag skall försöka hålla mig vaken i åtminstone två timmar till ikväll.

Hoppas ni haft en bra skolvecka så hörs vi snart.

Ha det bäst!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments