Mycket riktigt var vi på Gröna Lund igår. Jag kom hem SUPERsent och var helt slutkörd. Vi åkte 10:40 från Västerås till Stockholm. Det var ganska behagligt ute när vi kom fram, lite kyligt men man hade flera lager tröjor och vindtät jacka. Köerna var dock sanslösa, vi köade säkert fyrtio minuter för att köpa biljetter och åkband.

Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så mycket folk där i november. Det var nästan mer folk igår än vad det var förra sommaren. Vissa attraktioner fick man köa i en timme, andra tjugo minuter. Vi stod i en och en halv timme i kö för att gå i det nya spökhuset. Inte riktigt värt att stå så länge och frysa fötterna av sig.

Det blev tajt med tid i slutet och vi fick bokstavligen kuta till centralen igen för att hinna med bussen och tåget hem. Vi missade den. Vi köpte nya biljetter och jag var extremt grinig över att behöva komma hem ännu senare, hehe...

Men buss- och tågresan hem var skön. Jag fick sova en stund, sedan vänta på centralen i Västerås till Sala i fyrtio minuter. Man var så extremt trött, hade värkande ben, behövde gå på toaletten och var hungrig. När jag kom hem slängde jag av mig kläderna mitt i hallen och åt tills jag fick matkoma. Klockan 03:00 cirka somnade jag.

Trots allt elände var det väldigt roligt. Allt blir bättre med gott sällskap, det var det som fick mig att hålla humöret uppe. Imorse när jag vaknade hade jag väldigt jobbig halsont, låg och hostade hela natten och kunde knappt sova. Jag vågade snarare inte somna eftersom halsen i princip var igentäppt och var rädd för att kvävas, haha.

Idag är det alla helgons dag. Jag har ett brinnande ljus på byrån, tillägnad till de saknade.

Ha en fin helg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeejj,

hoppas det är bra med er. Jag har varit väldigt inaktiv, men jag skrev i ett tidigare inlägg att jag troligtvis kommer pendla väldigt mycket fram och tillbaka på bloggen. Ibland kanske jag skriver varje dag, ibland inte på några veckor.

Men nu är det höstlov iallafall, det är både skönt och stressigt. Jag förlorar så mycket rutiner på loven, vilket stressar mig.

Jag har faktiskt inte gjort särskilt mycket. I måndags var jag och Z på Erikslund i Västerås och shoppade lite. Jag köpte nya vinterskor, regnjacka, byxor och lite linnen. Igår åt jag lunch med Marcus på pizza hut, så längesen och såååå himla gott!! På kvällen var det fest i Dingtuna, men jag var inte där särskilt länge, så jag och Tobias åkte hem. Imorse vaknade jag och mådde helt okej, förutom att jag var trött. Men lyckades ändå finna orken till att åka till Tobias och hämta mina kvarglömda saker och lämna tillbaka en klänning jag köpt. Jag kom hem runt 16 idag och har ätit middag, packat ur väskan och ringt runt lite till olika lokaler.

Resten av höstlovet är fortfarande lite oklart. På fredag skall jag och Marcus åka till Gröna Lund (wohoo), om vädret tillåter det. Imorgon blir en så kallad ''produktivitetsdag'', eftersom dagen efter fester alltid brukar bli så bortkastade. Man orkar inte så mycket då, iallafall inte jag. Så imorgon skall jag tvätta, städa, plugga osv.


Boksnack :')

Jag har börjat läsa en ny bok som heter Det sista vi har är våra kroppar, skriven av Bob Hansson. Jag har läst ut I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv, en otroligt rörande bok som jag för övrigt rekommenderar. Även om man inte är superintresserad av böcker så är det en lättbegriplig men fängslande bok. Vissa kanske inte har tålamod till att sitta länge med en bok, men denna går otroligt snabbt att läsa när man väl fastnat. Efter den så läste jag Alla delar av dig, författad av Charlotta von Zweigberk. De första 40 sidorna var jag lite skeptisk, den verkade smått seg och svår att få en röd tråd på, men när man börjar komma in i den faller bitarna på plats och visar sig vara helt annorlunda än det jag först trodde om den.

Hoppas ni har ett bra lov, ni som nu har det. Annars hoppas jag allt är väl med er ändå. Har tänkt så mycket på hur viktigt tacksamhet är, att känna tacksamhet för det man har. Jag är så glad över att känna genuin tacksamhet för de människor jag har som ställer upp oavsett och hur uppskattad man själv är. Det är också viktigt att komma ihåg att man är viktig för någon, även om det inte alltid är så uppenbart.

Vill ni ha lite höstiga låtar att lyssna på nu i november kan jag rekommendera George Ogilvies album Count Your Blessnings. Speciellt låtarna Bird Song och Better man i det albumet. Covers med Passenger och akustisk musik överlag är mysigt på hösten tycker jag.

https://open.spotify.com/user/isabeltelebyy/playlist/6avEufd2zoCxZL9elkXtoe <- Länken är till min spellista med akustiska låtar. Vissa är kanske inte för hösthumör, men det kanske finns någon låt ni hittar som ni gillar ändå?

Ha det bäst!

Likes

Comments

Jag ligger i sängen just nu och lyssnar på akustisk musik och tittar igenom gamla bilder. Jag skall duscha när jag orkar kliva upp.

Idag fikade jag med Alexander på espresso house, sedan skrev jag färdigt en uppgift från skolan.

På bussresan hem plöjde jag igenom osläppta låtar av Hov1, som jag lyssnat på sedan jag kom hem.

När jag tittar på videos och bilder från förr kittlas det i magen och jag blir nästan nervös? Vissa av minnena skulle man kunna uppleva om och om igen, men det kan man inte, vilket gör mig ganska ledsen. Men resan till nya minnen är inte över, speciellt inte med min bucketlist.

För övrigt har dagen varit ganska död, hoppas det är bra med er. Imorgon är det fredag!!

Likes

Comments