Jag kan inte låta bli att älska morgnar. Vanligtvis har jag alltid varit på otroligt dåligt humör på morgonen, men nu känner jag mig glad?? Jag vaknade imorse och lyssnade på Did we miss the morning? - Seafret. Mysigaste låten att vakna till! Jag skall spendera förmiddagen till att läsa en bok som vi fått i uppgift att göra i Engelskan. Jag tror att mitt pigga humör har med vädret att göra. Solen går upp på min sida av huset, så jag får ta del av morgonsolen, samt är det ljust längre om dagarna. Jag längtar otroligt mycket till april och maj. Det är mina absoluta favoritmånader och våren är givetvis den bästa årstiden. Många skulle nog säga att sommaren är det, eftersom det är varmt då. Men jag föredrar våren, det känns som man vaknar från den långa och mörka vintern.

Igårkväll var jag ute och sprang i två grader Celsius. Det är en perfekt temperatur att springa i, det är inte så kallt att kylan biter tag i ansiktet, och det är inte för varmt så man svettas direkt. Jag sprang 5 kilometer i intervaller. En minut joggade jag i lugn takt, en minut sprintade jag, sedan jogga i en minut till osv.

Idag skall jag troligtvis plugga och läsa boken, så jag kan stryka uppgifter och kan slappna av imorgon iallafall. Ha en mysig helg hörni!

Likes

Comments

Hallo, ikväll har jag inte så mycket för mig och tänkte att jag faktiskt kan sätta mig ned och skriva ett ordentligt blogginlägg. Ja, nu kommer ett sånt där inlägg igen som enbart handlar om mig där jag får vara lite självcentrerad. Denna gång hade jag tänkt gå in lite mer djupgående på vem jag är som person. Hur jag tänker, vad jag tycker och känner. Jag vill inte skriva för mycket heller för jag vill inte blotta mig själv inför hela internet. Då är det ju ingen idé att folk försöker lära känna mig i verkligheten om jag ändå skriver allt här.

-Jag framstår nog ganska ofta som en bekymmerslös och känslokall person. Jag skulle själv inte vilja kalla mig känslokall, jag är bara mer sparsam med vem jag öppnar mig för.

-Jag har varit väldigt öppen med vad jag känner förut och vågade visa mina känslor direkt. Men på grund av omständigheter har jag valt att bli mer reserverad med det.

-När vi ändå är inne på känslospåret så kan jag nämna att jag ofta förskjuter mina känslor. Alltså att jag skakar av mig det så länge det går tills jag en dag har för mycket att bära på. Då kommer allt som en bomb och saker som hänt för flera månader sedan kan göra mig upprörd, eftersom jag inte tagit itu med problemet direkt.

-Jag blir superlätt uttråkad och rastlös. Jag har svårt att sitta stilla och måste alltid röra på mig, speciellt när jag skall sova. Då rör jag mig nästan som mest.

-Låtarna Birdsong - George Ogilvie och Fire and the flood - Vance Joy, är de enda två låtarna som kan få mig att bli känslosam och börja gråta utan att jag är ledsen från början.

-Jag är fruktansvärt dålig på att trösta folk. Om någon är ledsen och gråter så är jag nog den sista personen man skall gå till.

-Jag skulle dock vilja påstå att jag är duktig på att hjälpa med konkreta lösningar på problem och kan resonera fram möjligheter. Vill man ha ärlig feedback om man har problem så ställer jag gärna upp!

-Jag har supersvårt för att släppa och låta saker gå. När jag väl fastnar för något så är det svårt för mig att klippa det, vare sig det är en person eller sak.

-Det som är paradoxalt med detta är just att jag också är den som kan släppa saker hur enkelt som helst och inte bry mig alls. Jag har klippt kontakter som funnits i mitt liv en lång tid utan att det rört mig i ryggen. Men det har blivit så det senaste året efter en svår separation med en person. Vilket gjort att jag undviker att binda mig till människor.

Superintressant inlägg, kanske inte. Men jag känner att det är så skönt att bara få skriva av mig det första jag tänker på. Jag har suttit hela kvällen och funderat på identitet och vem jag är. Det är en svår fråga att svara på, men jag ville testa att skriva ned vad jag vet om mig själv, och det blev ju ändå en helt okej lista med saker. Det sista finns av kvällen skall jag spendera i sängen eftersom jag börjar känna mig sjuk. Jag har gjort det ett tag nu men det har aldrig brutit ut helt, så jag inväntar bara en extrem förkylning känns det som.

Ha en mysig kväll så hörs vi snart i ett nytt inlägg.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Jag har varit så stressad de senaste månaderna och har längtat efter att få koppla av. Det är precis vad lördagen hade att erbjuda mig. Jag var i Kvicksund på en fest, jag drack alkoholfritt såklart ;-) Det var superskönt att få koppla bort från vardagen för en kväll, för det har jag inte gjort på hur länge som helst. Sedan fick man träffa nytt folk också som ger mig en så otrolig energi. Jag älskar att träffa nya människor och skapa nya kontakter.

Jag träffade min lillasyster i fredags också efter 4 månader. Gud vad jag saknat henne. Det var superkul att få se henne igen. Jag vill inte att min och pappas relation skall drabba min kontakt med min syster, så det var skönt att umgås med henne utan komplikationer.

Nu har jag gjort mig en skål med stuvade makaroner som jag skall äta, det känns som det är det enda jag kan äta just nu. Sedan tänker jag faktiskt gå och sova för jag är helt sliten från igår. Hoppas ni haft en mysig helg så hörs vi snart!

Ha det bäst!

Likes

Comments