Jag ligger i sängen just nu och lyssnar på akustisk musik och tittar igenom gamla bilder. Jag skall duscha när jag orkar kliva upp.

Idag fikade jag med Alexander på espresso house, sedan skrev jag färdigt en uppgift från skolan.

På bussresan hem plöjde jag igenom osläppta låtar av Hov1, som jag lyssnat på sedan jag kom hem.

När jag tittar på videos och bilder från förr kittlas det i magen och jag blir nästan nervös? Vissa av minnena skulle man kunna uppleva om och om igen, men det kan man inte, vilket gör mig ganska ledsen. Men resan till nya minnen är inte över, speciellt inte med min bucketlist.

För övrigt har dagen varit ganska död, hoppas det är bra med er. Imorgon är det fredag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag ÄNTLIGEN igång med övningskörningen, på riktigt. Har skjutit upp det så länge på grund av min rädsla att köra bil. Det var riktigt roligt, även fast jag blev arg på mig själv emellanåt när jag inte kunde hitta dragläget. Men man får göra fel. Det är iallafall okej att begå misstag när man inte utsätter andra trafikanter för fara. Ja, jag är lika nöjd över mig själv som jag ser ut att vara på bilden.

Att komma ut från huset som jag inte lämnat på ett par dagar har varit skönt. Det gav mig energi till att städa rummet och packa väskan inför skoldagen imorgon. Annars har jag bara legat i sängen och skrivit på boken. Jag har ätit extremt dåligt och känner mig knappt hungrig. Det beror väl på att jag varit sjuk och utmattad. Jag skall försöka lägga mig tidigt ikväll, de senaste dagarna har jag somnat runt klockan ett-två på natten. Vilket inte är särskilt bra när man skall upp klockan fem. Men idéer och tankarna har bara sprudlat kring boken att jag haft svårt att inte hålla mig vaken.

Nu behöver min kropp och mitt psyke vila dock, annars kommer jag drabbas av utmattningssyndrom snart.

Sköt om er!

Likes

Comments

Jag ligger i sängen med laptopen i knät och en tung bröstkorg. Det känns svårt att andas genom enbart näsan, så jag måste ta hjälp av munnen. Jag trodde först det berodde på förkylningen, men med hjärtklappningarna så måste det betyda något annat. Veckan har varit mycket att stå i. Jag har varit sjuk till och från. Det har känts som att jag skall bli riktigt sjuk, men det har aldrig brutit ut ordentligt. Jag har gått runt med snuva en dag, huvudvärk en annan och en svullen hals nästa dag. Det kan bero på stressen jag har. Jag har alltid känt att jag måste göra saker hela tiden, jag kan liksom inte vila. Antingen måste jag tvätta, vika in kläder, städa eller göra något annat produktivt. Slappnar jag av och vilar får jag ångest. Så nu försöker jag ligga här, bara ta det lugnt utan att stressa, vilket inte går särskilt bra.

Helgen har jag spenderat hemma för det mesta. Igår var jag i Västerås och skulle på bio, men det blev inställt så jag träffade Marcus istället. Jag köpte två böcker också!! Det var så längesedan jag läste och tyckte det var dags igen. Jag köpte ''Barn av sin stad'', skriven av Per Anders Fogelström. Vi läste ''Mina drömmars stad'' skriven av honom i skolan förut och tyckte den var riktigt bra. När jag var på bokhandeln igår såg jag att han hade 4 böcker till. :) Sedan köpte jag även ''I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv'', författad av Tom Malmquist. Har läst 100 sidor redan och är helt fast. Den har gett mig mycket idéer till min egna bok också.

Imorgon har jag möte med BUP på morgonen, så skall få ventilera, vilket kommer bli skönt. Hoppas er helg varit skön. Resten av dagen kommer jag skriva på min bok och läsa.

Likes

Comments