Som ni märker har jag inte uppdaterat här på ett tag.. Om man ska hålla på med någonting måste man ha fyra saker:
1. Motivation
2. Inspiration
3. Tid
4. Mål
Det känns som att jag inte har något av dessa saker till min blogg, och om man varken har mål, motivation eller inspiration så blir det inte så kul. Och det ska ju vara kul. Så jag tänkte lägga ner bloggen ett tag. Kanske börjar någon gång igen men just nu blir det för mkt med stall, skola och blogg.
Så hare gött hajj👋🏻👋🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 55 readers

Likes

Comments

Hej hej sry för dååålig upd!

Men i förrgår hämtade vi Frida vid tågstationen och hon åker hem på måndag. Vi har jättekul as usually.
Igår var vi inne i Helsingborg för att kolla på lite tävlingar där. Nu sitter vi i bilen påväg till stallet, vi ska rida ut. Jag ska låna en ponny i stallet och så rider Frida babs.

Fin bli från tävlingen tagen av Ida Lindeman! Lindemanns.weebly.com!

  • 75 readers

Likes

Comments

Idag var jag och hoppade lätt D och lätt C i Helsingborg.

I lätt D var hon superfin och vi nollade och kom delad 9 av 33 starter. Det var nog nya stildomare denna tävlingen än sist jag tävlade samma klass där, för förra gången fick jag 25/30 poäng och den som vann fick 27/39 poäng. Idag fick jag 19/30 poäng och den som vann idag fick 21/30. Jag red inte sämre idag utan jag tkr att det kändes lika bra som förra. Men aja, ibland är det så. Kul att vi nollade iaf!!

I lätt C så gick det sådär... Det var väldigt långt mellan klasserna och babs blev nog framriden lite länge så att hon var lite trött inne på banan och hade inte lika mkt energi som i lätt D. Hon stannade på första hindret då jag kom lite dåligt in, skulle haft mer energi och driva lite längre fram mot hindret. Sen hoppade hon jättefint fram till 6:an då hon stannade igen. Det var en ganska lång distans från 5:an och hon blev lite lång och jag skulle drivit mer fram till hindret. Och så petade hon ner en bom på det hindret sen också. Plus några tidsfel..
Men det gör inte så mycket, jag är väldigt nöjd med första rundan så jag ska ta med mig den känslan istället.

Nästa tävling vet jag inte vart den är, men vi ska iaf bara hoppa en lätt C. Vi ska sätta nollan där!

  • 82 readers

Likes

Comments

Hoppträningen idag hick så sjukt bra! Babs tvekade inte en enda gång utan hoppade allt som kom i hennes väg. Vi körde bara lite gymnastik och hoppade inte så högt. Känns väldigt bra inför tävlingen på torsdag.
Jag bestämde mig för att hoppa lätt D och lätt C, först tänkte jag ju bara hoppa lätt C, men det blir nog bra med en förklass, plus att det är väldigt kul att rida stilhoppning. Man får liksom verkligen ett kvitto på all tid och allt slit man har lagt ner på träningen.

​om ni undrar varför mina ben ser så konstiga ut så är det för att mina ridstövlar är på lagning, så att jag får använda jodphurs. Vi ska hämta stövlarna imorgon så att jag inte behöver se såhär ful ut på tävlingen 🙈😂

  • 95 readers

Likes

Comments

Jag har blivit sponsrad av Strömsbergsgård! En hästbutik i Täby. Dom är även sponsorer till kullabygdens ryttarförenings klubbjackor!

Jag blev sponsrad med två par ridbyxor, ett suuupersnyggt pannband och ett fleecetäcke till babsii.

Kolla in på deras hemsida! Stromsbergsgard.se

  • 97 readers

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Svedberga kulle för en mysig ridtur med babs bak i släpet.
Efter det väntar filmkväll med Ida och Felicia, mys <3

Juste, har inte skrivit något om dressyrträningen. Det gick sådär, jag red inte så bra men ponnyn var duktig.
Men det var en väldigt givande och bra träning! Superbra tips som också blir väldigt viktiga i hoppningen.

  • 104 readers

Likes

Comments

Sry för att jag inte uppdaterade något igår, men jag fick påsklov då! Jag hade egentligen tänkt att sova ut idag, men morgonpigga jag vaknade kl 7.. På vardagar när jag ska till skolan vaknar jag ungefär samma tid, men orkar inte gå upp, men på lov och helger så är jag jättepigg, hehe.

Igår red jag på jättelänge! Eller det var bara två dagar som jag inte hade ridit på, men det kändes länge för mig! Jag red iaf ut med Julia, vi hade supermysigt❣

Schemat för denna vecka ser ut ungefär såhär, jag vet iaf fram till fredag!

Lördag (idag):
Dressyr/markarbete

Söndag:
Dressyrträning!

Måndag:
Tror att vi ska åka till Svedberga kulle och rida på, det är en jättefin skog med bra ridvägar.

Tisdag:
Hoppträning! Vill verkligen få "revansch" från förra veckan då det inte gick så bra.

Onsdag:
Rida lite lösgörande på paddocken.

Torsdag:
Tävling i Helsingborg!
Ska hoppa lätt D och lätt C.

Fredag:
Skritta ut.


  • 114 readers

Likes

Comments

Idag gick jag till skolan trots att jag inte är helt frisk, men är bara snuvig och snorig och nyser 24/7 hahah. Too much information😂

Det var iaf en bra dag i skolan, bara engelska lektionen som blev helt kaoos! Skriver kanske om det i ngt annat inlägg men min engelska lärare är lite..hmm...speciell...minst sagt. Så det blev en mindre bra engelska lektion. Men annars kämpade jag och min igentäppta näsa igenom skoldagen bra!

Dock inget stall idag heller, buhuhuu😭😭 vill dit nuuu!

Sen efter skolan åkte jag och mamma till Malmö för att hämta hem "vår" hund, Francis. Vi delar honom med en annan familj, eller vi är typ mer som fodervärdar åt honom. Dem har inte riktigt tid till honom och då är han hos oss tre veckor, hos dom tre veckor osv. Så det är som att han har skilda föräldrar. Det har gått lite mer än tre veckor sen vi hade honom sist och jag har saknat honom sååå mycket! Han är en sån glädjespridare, mitt lilla lyckopiller❤️ men han är såå lurvig så vi måste klippa honom, han ser ut som en liten isbjörn unge, haha. Om ni undrar vilken ras han är så är han en cockerpoo💕

  • 125 readers

Likes

Comments

Jag fick bli hemma idag igen då jag inte är frisk än... Den första dagen med riktigt fint vårväder har jag suttit inne i huset heela dagen, asså får typ ångest när jag tänker på det! Vill ut och rida, gallopera ute på en pigg och fräsch ponny. Men nä, stallet får vänta. Måste bli frisk, det är mkt bättre att vara sjuk nu än på påsklovet som börjar om 2 dagar?!?! Känns konstigt att det redan är vår. Men klagar inte. Våren, du är mer än välkommen!❤️

TB till i somras💖

  • 129 readers

Likes

Comments