Mode & Skönhet


1. Byxor HÄR / 2. Tröja HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Klänning HÄR / 5. Jumpsuit HÄR / 6. Blus HÄR / 7. Linne HÄR / 8. Blus HÄR / 9. Byxor HÄR

Snygga höstnyheter från NA-KD! Min absoluta favorit av dessa är utan tvivel nummer 5, byxdressen, sinnessjukt snygg och passar perfekt till utekvällar eller middagar nu på hösten och vintern. Vilken/vilka är era favoriter?!😊

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Tips

Halloj i stugan😃 Jag åt en supergod middag för ett tag sedan som var rödspätta med kokt potatis + lite kaninmat på det. Jätte jättegott var det! Jag måste berätta om en ganska sjuk och underlig dröm som jag drömde inatt, snarare mardröm... Inatt drömde jag att jag blev gravid och sedan fick missfall. Dock fick jag reda på att jag hade fått missfall väldigt sent i graviditeten, nästintill mot slutet genom att jag vaknade upp en morgon och så var det någonting fel på magen...? Jag ville från början knappt ha barnet eftersom jag är väldigt ung haha men jag fick bra stöd av min omgivning och under tiden som jag var gravid så bodde jag, min familj och vänner + släkt som kom och gick, i en urfin och gullig liten by som ändå var relativt fin/glamorös. Jag vette tusan varför vi befann oss där, kändes nästan som vi gömde oss nu när jag tänker efter men alla var ju jätteglada för min skull.

När jag hade fått reda om missfallet, blev jag hur ledsen som helst och jag bloggade även i drömmen (typ mammablogg eller dylikt) där jag skrev ett kort inlägg kring att jag hade fått missfall och att jag kände mig helt tom. Efter det åkte jag raka vägen mot Täby Centrum för att köpa mig någonting som påminde mig om bebisen, för att sörja antar jag, i form av ett kort eller halsband med första bokstaven på bebisens namn. I Täby Centrum träffade jag för övrigt jättemånga som jag kände så jag var ju långt ifrån ensam i min lilla dröm haha!

Jag var självfallet tvungen att googla upp vad den här drömmen hade för betydelse, varför jag drömde det här för det har faktiskt aldrig hänt tidigare. Det stod bland annat:

Jag brukar som sagt väldigt ofta söka upp mina drömmars betydelse när jag drömmar något utöver det vanliga eller någonting underligt och jag blir alltid lika överraskad. Varför? Jo, för att jag ALLTID kan placera drömmens betydelse & budskap in i min vardag och i mitt liv just nu, därefter klarnar saker och ting upp lite mer och jag kan förstå varför jag drömde just den drömmen. Även om det fortfarande är en aning oklart varför just graviditet och missfall hahaha MEN nu vet jag ju ändå betydelsen bakom drömmen och en hel del stämmer in läskigt bra på mitt verkliga liv. Tips från mig till er, att söka efter era drömmars betydelse! Lärorikt och skoj, faktiskt.

Likes

Comments

Allmänt, Tankar, Ätstörning, Kropp & Hälsa, Träning

Löprundan och jag ser dock hälsosammare ut än vad det egentligen var, hur det faktiskt såg ut bakom bilderna. Jag njöt fortfarande av träningen när dessa bilder togs men min menstruation hade nyligen försvunnit till exempel. MEN att träna & komma tillbaka till löpspåret är absolut ett av flera delmål - Kanske ett mål jag åtminstone ska försöka sträva efter till nästa sommar, sommaren 2017? 

Likes

Comments

Mode & Skönhet
Pälsjackor pälsjackor pälsjackor... Galet snyggt om ni frågar mig. Otroligt bekväma, fungerar lika bra till vardags som till fest och urvalet är hur brett som helst! Jag vill definitivt införskaffa mig fler pälsjackor (fake! Vilket jag tror majoriteten av de nedanför är, det ser man rätt enkelt genom att endast titta på priset) och gärna i någon färg, inte i svart som jag har nu. Snyggt med lite färg och jag gillar den gröna, nummer två, SKARP! Den blåa är häftig den med och långa pälsjackor, det vill säga kappor, har ju blivit väldigt trendigt och jag kan tänka mig att de är ännu skönare samt mysigare eftersom de är lite längre i modellen.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

OCH någonting som passar sig oerhört bra till pälsjackan (snarare vilken jacka som helst nästan - pälsjackor, kappor och skinnjackor) är over-knee boots! Over-knee boots går att piffa upp en annars ganska vardaglig och trist outfit, samtidigt som det fungerar perfekt till när man vill vara ordentligt uppklädd & tillfixad. Jag har ett par over-knee boots och jag gillar de jättemycket, fastän jag inte använder de särskilt ofta men jag använder de sällan till byxor/jeans. Mina ser inte ut som tighta strumpor vilket en del gör, det är som sagt någonting jag kan ha lite lite svårt för ibland. Som med pälsjackorna har jag även här fått ögonen för over-knee's i andra färger än i svart, så som beige, grått eller varför inte mörkrött och mörkblått som nedanför!? Sjukt snyggt! Särskilt nu till hösten!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Likes

Comments

Mat/Mina måltider, Tankar, Ätstörning

Ugnsbakad falukorv med pressad potatis blev dagens middag, gott!

Som ni vet hade jag tidigare att det stod "Min resa från anorexin" där uppe vid fliken. Jag har nu valt att ta bort det. Jag funderade mycket på bloggen tidigare idag och jag kände nästan att jag ville sluta blogga på grund av att jag känner stress, en del prestationsångest och press med bloggen ibland. Men det är ju bara någonting som jag själv har satt mig i OCH någonting som jag själv kan ta mig ur, det är trots allt min blogg där jag själv väljer vad som ska publiceras. Jag måste ta tag i mig själv mer och bloggen gör ibland att jag fastnar för mycket i anorexin, att det är den jag identifierar mig som vilket är helt sjukt sjukt sjukt dåligt... Jag är ju jag, Isabel Wedholm, ingen annan! Och jag måste hitta tillbaka mer till mig själv. Jag vill inte känna att jag måste blogga om min ätstörning, att jag ska visa hur sjuk jag är för det är tyvärr det jag kan känna ibland & det är hemskt. Jag tycker ju om att blogga, få skriva och få dela med mig av det som finns inom mig - Allt från tankar till inspiration och till mitt ointressanta ungdomsliv haha.

Min ätstörning är tyvärr en otroligt stor del av mitt liv just nu MEN jag vill ändå försöka lämna den så gott det går från sociala medier då det enbart triggar anorexin. Jag kommer väl fortsätta blogga som jag nu gör, kanske lite mer när jag själv känner för det och faktiskt har tiden till det men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag ville mest tala om för er att jag faktiskt känner en del press i att jag behöver visa upp hur sjuk (eller frisk) jag är och det triggar bara igång sjukdomen. Att blogga ska ju vara någonting roligt, givande och lärorikt för en själv för och främst och sedan är det självfallet ännu roligare om andra tycker detsamma!

Hej till mer Isabel Wedholm och lite mer adjö till anorexin👋💛

Likes

Comments

Allmänt

... Inte längre arbetslös! Gud vad skönt det känns att ha ett jobb igen, efter att ha sagt upp sig från MAX och för evigt från restaurangbranschen haha... Sedan verkar just min Ica butik sååå bra, hela gruppen & sammanhållning, de har bra ordning och reda på allting, en bra struktur helt enkelt och man kan vara hyfsat flexibel gällande ens schema. Jag kommer jobba varje tisdag 18:00-22:00 och lördag ojämna veckor 12:00-15:00 - Det är mina bestämda dagar, sedan får jag jobba mer ibland om jag vill det. Till exempel om jag har lite mindre i skolan eller om det finns något ledigt pass och självfallet på lov, då kommer jag försöka jobba så mycket som möjligt. Men först ska jag gå en kassautbildning som påbörjar vecka 44, på höstlovet vilket är perfekt, och den kommer vara i två dagar från 11:00-14:00. Efter det får vi se om jag behöver någon mer kassaträning eller inte. Himla himla roligt och skönt är det här, som en stor lättnad helt ärligt!😃

Jag fick med mig määäängder av papper som jag ska gå igenom, läsa, fylla i samt skriva under med signatur. Jag ska även göra några utbildningar på deras hemsida.

Likes

Comments

Allmänt, Pepp & Citat

Hej kära ni!
Idag är det onsdag och jag går som vanligt i skolan från 09:50 till 13:20, en skön dag med andra ord. Efter det har jag ett kort samtal med min studievägledare. Sedan åker jag hemåt en snabbis för att byta om samt lämna av lite skolsaker, innan jag beger mig vidare mot arbetsintervjun. Riktigt pepp & hoppas att allt går som det ska så att jag kan börja jobba snarast!!😊 Jag mår i alla fall lite bättre än igår, det går väl som vanligt upp och ned kring måendet bara det att jag uttryckte det mer specifikt på bloggen igår. Positive mind Positive vibes -Positive life. Jag vill förstås också tacka för alla era snälla kommentarer och ord, allt stöd och all pepp jag dagligen får ifrån er, det betyder jättemycket ska ni veta. Ni är bäst, hela bunten!

Jag önskar er en superbra onsdag, P&K 

Likes

Comments

Allmänt, Mat/Mina måltider, Tankar, Ätstörning

Ambivalent... Ja, det är precis vad jag är just nu. Jag försöker dock innerligt tänka i positiva banor och inte gräva ned mig själv för mycket, i både mig själv och i anorexin. Därför håller jag nu på att plugga en drös med matte efter middagen! Det låter förmodligen knäppt men att plugga hjälper faktiskt för mig, skingra bort ens negativa tankar lite och tänka på annat. Räkna, tänka, skriva. Samtidigt som man gör någonting väldigt vettigt & meningsfullt. För tja, jag har trots allt ett oerhört stort prov, slutprov (!) i Matte2b, om prick 6 dagar. Stressad som få och de resterande dagarna kommer bestå utav mängder av matteplugg.

Förresten, förra inlägget - Orden och meningarna jag skrev var någonting jag kände där och då, emellanåt. Så snälla, märk inte mig med specifika ord eller meningar. Allting talar emot varandra, som ätstörningen oftast gör för mig. Det friska gentemot det sjuka. Jag ville bara visa hur ens dumma tankar kan se ut ibland. Jag älskar mina nära & kära mest av allt och jag kommer nog aldrig kunna tacka dom tillräckligt för allt de har gjort och fortsätter att göra för mig. Och när jag ibland tydligt visar/säger att jag inte vill ha deras hjälp, stöd, umgänge eller liknande, kan det vara exakt det jag egentligen vill. (Jag tror just det här är väldigt svårt för andra som själva inte är sjuka att förstå...)

Likes

Comments

Behandlingen/SCÄ, Tankar, Ätstörning

Tisdag 15:30

16:30 "Avskyr avskyr avskyr... Alla som vill mig väl.... Kan alla bara låta mig vara? Varför bryr de sig ens?

Sjukdomen. Jag hatar dig. Jag tycker om dig. Samtidigt som du är min bästa vän, är du min största fiende. Fienden mot mig själv, jag själv som mobbar mig själv. Tappat hoppet. Varför tar jag inte emot hjälp? Vakna upp. Idiot. Du bara förstör. Tryggheten. Vem är jag. Vem fan är jag. Tappat bort mig själv. Misslyckad. En förlorare. Svag. Gömmer mig själv, lättast så. För mig. För alla andra. Då slipper dom mig. Och jag slipper livet. Jag och min trygghet. Du oälskade vän. O-älskade.

Vem är jag. Vakna upp.

Det är svårt att må bra när man har någon som är konstant elak mot en, som konstant mobbar en. Det är jag. Jag är min egen största mobbare."

Likes

Comments

Allmänt, Recensioner, Tips

Bridget Jones's Baby får...

4/5 stjärnor! MYCKET humor och skratt så om man vill se en må-bra-film, då kan jag verkligen rekommendera den här. Den var dock lite lite för lång och långdragen, det gjorde egentligen inte något men den får hur som helst en fyra i alla fall.

Likes

Comments

Instagram @isabelwedholm