Vilken otrolig härlig och frisk måndag. Jag vet att måndagar brukar vara någon av en jobbig dag för många människor, men för mig har blivit en dag där man ett tillfälle att börja om nytt och skriva ett nytt kapitel i livet blanka bok.
Idag känns det som ett sådan dag, ny kraft har samlats från helgens alla festligheter och kroppen återupptar ny kraft för att orka med denna veckans utmaningar.
Känner mig lite trött och sömning, men inget lite kaffe kan fixa, sitter i biblioteket och har precis ätit klart. Har pluggat färdigt och ska ta mig iväg mittemot Bibliotekets byggnad för att köra ett litet pass innan jag hämtar mina barn från förskolan,
Men innan jag tar mig iväg, ska jag ta mig en kopp kaffe och tänk tillbaka till helgens höjdpunkt, som var en kaffekopp och en kladd chokladmuffins, jo, det var ett tag sedan man bakade.
Men denna helg som gick, kändes det verkligen lägga för lite bakning, och med gott samvete åt jag upp fyra stycken :)
De satt gott, ska ni veta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis som vilken mamma som helst är jag en av dem som gärna tar bilder på sina barn, för idag består mina min telefon av just barnens bilder. Min Iphones lås och hemskärm har en bilder bilder på mina tjejer och precis så är det egentligen i allt för mig sedan jag fick barn 2014. Men, något märkligt hände häromdagen när jag var i Ica och handlade med familje. Jag försökte fota min äldsta dotter när hon brast ut och sa; SLUTA FOTA MIG MAMMA,!
Hon skrek inte det rakt ut, men hon pratade högt och tydligt med bestämd om att jag inte skulle rikta min kamera emot henne och ta foton. I den stunden skrattade jag och vifta bort hennes kommentar, hennes kommentar blev istället något gulligt i mina öron.

Någon dag senare var jag igång igen men kameran i ansiktet på henne och försökte få till ett fint kort på henne, när hon skrek till denna gång. Den här gången påminde hon mig igen om att hon inte ville vara med på kort längre, jag blev förvånad och slutade genast att fota henne. Esther tittade på mig och sa: mamma jag vill inte vara med på foto. I den stunden slog det mig, alla vill inte bli fotade och inspelade på insta-storys. Den här gången vifta jag inte bort hennes kommentar utan, omfamnade henne och bad om ursäkt, för att inte ha frågat henne om jag fick ta bilder. Lovade där med att alltid fråga innan en bild ska ta i fortsättningen.

Jag har aldrig tänkt på att även de mindre, våra barn har rätt att säga sin åsikt om de vill bli fotade eller inte. Eftersom jag allt har sätt mina barn som "egendom" ( dumt jag vet) så har Esthers röst inte blivit tagen på allvar. Min argument har alltid varit rotad i att hon är liten och varför borde jag lyssna på henne. Men, hon börjar bli stor och medveten om saker och ting, och i samband med att hon växer och skapar sig en personlighet borde även hennes röst bli hörd och tagen på allvar. Från och med nu blir det inte fler kort på några av mina äldsta utan hennes tillåtelse, det är tråkigt då hon är alldeles för vacker för att gömas.


Likes

Comments

God morgon fina ni,
Ny dag nya utmaningar

Lämnat av E på förskolan och nu är Rebecka och jag påväg för att träna på Sats Sundbyberg. Vi ska mötts upp en av mina vänner och hennes lilla Alivia där.
Idag blir det en helkroppspass med lite extra fokus på baken 🍑🙌🏼

Ska se om jag kan ta lite bilder på vårt pass idag.
Ha en underbar dag ❤️

Likes

Comments

God förmiddag,

sitter här med en koppkaffe i handen och har precis bokat in ett besök hos frisören,

kroppen börjar återhämta sig fint från en sådan hemsk förkylning, det tog sin lilla tid att återta rösten och att febern skulle vika ifrån.
Igår unnade jag mig en liten tid för mig själv, och tog mig ut för att shoppa lite små saker.
Det blev ett besök på HM med lite basiska kläder som t-shirt.

HIttade även en super fin sommar klänning vid fynd hörnan, som jag redan vet hur jag ska bära den.

Har letat efter en ekologisk Deo, som jag bytta ut mot nuvarande Duva deo. Tog mig en titt på Life butiken, och tjejen som arbetade där tipsade mig om en ekologisk Deo fri från Aluminium , chlorid,parabens och alcohol.

Känns super kul, att prova något nytt och var lite snällare mot kroppen.
Vill även testa Ekologisk Foundation, så har ni några tips får ni mer än gärna tipsa det till mig ❤


Likes

Comments

En lat söndag bestod av promenad och ChopChop (Asiatisk snabbmat).

Vi shoppade lite kläder till tjejerna och handlade inför kvällsfikat.
För några dagar tillbaka bestämde jag mig för att baka en morotskaka.
Men med tanke på all söt jag och C har ätit , blev jag sugen på en hälsosammare.
Googlade lite och kom fram till en hemsida som jag sedan bakade efter.

Mitt resultat 🎂
Morotskaka gjort på mandel och kokosmjölk.
Istället för socker, blev det sukrin.

Likes

Comments

Trots en jobbig förkylning dessa dagar, har mannen och jag tvingat oss ut med barnen. Den blev Andys lekland denna lördag med barnen.
Vi hade tänkt oss parken och grill, men eftersom det kallt och vi vuxna är sjuka, bestämde vi oss för Andys lekland.

Hjärtat smälter av att se mina flickor ihop. Det har varit tufft att ha barnen tätt ihop, men är mer än tacksam att det blev så ❤️💕

Likes

Comments

Hej fina ni,
Startat denna morgon med en enkel frukost och kaffe.
Helgen har varit lugn, men fick besök från värdens förkylning.
Är inte riktigt den personen som blir lätt förkyld, men denna gång slog den till hårt.

Hör ligger jag, på min sköna säng och bloggar. Med tanke på förkylning, har jag fått avboka all typ av träffar jag hade med vänner denna vecka.
Ska dricka mycket C vitamin och kurera mig ❤️🌸

Likes

Comments

Inser nu att kartongen där min pulled turkey låg i, var upp och ner *haha*. Men ni förstår säkert från bilden, vad det blev till lunch idag.

En enkel sallad med pulled Tureky, simpelt men gott.

Proteiner i form av kött och ägg röra (1 ägg).
Kolhydrater i form av grönkål, spenat, pumpakärnor och fetaost 👌🏽😊 lite Chili olja & citronsaft på det 💪🏼🍑

Likes

Comments

Hej fina ni,
Hoppas ni har haft en härlig morgon.
Så underbart att vakna upp till sol och lite värme.
Det blev en enkelt smoothie med mkt spenat och proteinpulver i.
Körde ett helkropps pass idag på gymmet.
Är såååå nöjd med mitt nya gym. Så lugnt och inte alls många människor.

Nu blir det att packa en mack-säcken, hämta upp E från förskolan och ut mot parken.
Men innan det, en sen lunch 😊

Likes

Comments