Vardagen är igång och nu är rutinerna på plats igen.
Jag är inte lagisk med rutiner, tycker inte det är dåligt med rutiner men ibland händer livet ;) och allt går inte som planerat.

Hur som helst är det dags för tenta och prov nästa vecka, trots att jag har varit sjuk har det varit viktigt för mig att plugga för att inte hamna efter.
Många av mina vänner fråga mig ofta vad jag pluggar för något eller vad jag pluggar till, sanningen är den att jag tentar mina gymnasium betyg. Efter alla dessa år som jag har kämpat med i komvux börjar jag se ljuset i slutet på tunneln. Jag är nog inte ensam av att inte har gjort bra ifrån mig på gymnasiet och idag måste jag ta konsekvenserna för mina dåliga val i livet. Det känns tungt ibland att veta att mina närmsta vänner har kommit långt i sina karriärer och jag har kört fast mig. Men det är aldrig för sent att ta tag i studierna, vägen till toppen kan vara långt och kämpigt, men när du väl når toppen är utsikten den härligaste.
Jag har skämts många gånger att berätta för någon att jag pluggar gymnasium ämnen på komvux, men det är dags att lägga all skam bakom sig och kämpa för det man vill se i slutet av all möda.


All lycka till, till er som kämpar hårt med era studier för en bättre framtid.
Det är aldrig försent för dom som misslyckades på gymnasiet och kämpar med att plugga till högre studier.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Härliga vita onsdagen,
galet att dagar och veckor går snabbt framåt, snart är fredagen här och vi tar revansch på helgen, men tanke på halsflussen jag och min man led av förra veckan.

Barnen stannade idag från förskolan, eftersom jag pluggar på disans och jobbar inte ofta blir förskolan inget måste och jag tar min tid med mina barn.
Dock har Esther fått gå lite mer en vanligt, eftersom jag och mannen har varit sjuka. Så dagar som måndag och tisdag där orkan inte fanns till och jag ( samt min man) har behövt återhämta min kropp från halsflussen har förskolan varit underbart.

Vaknde upp till ett berg med snö, utanför mitt fönster kunde jag se ett berg med snö som plogarna har samlat i ett hörn och bildat en klippa med snö :D

Eftersom jag kände mig så mycket bättre, bestämde jag mig för att klä på mina barn och ta oss ut för att leka i snön.
All detta snö lyser verkligen upp vägarna och miljön runtom, även om snö kan orsaka problematik så ger den också så betydligt mycket glädje. Samtidigt ger dig all snö ett alternativ att göra något skoj tillsammans med din familj, därför är det viktigt att fånga dessa viktiga stunder med barnen och skapa många minnen tillsammans. ❤Lillans första och riktiga vinter där hon både kan gå och leka med snön och storasystern :D

Ursäkta röran i hur man ser ut, men har en poncho under jackan och håller precis på att återhämta mig från influensan liksom :D

On top of the World ❤

Lite bilder från någon timme sedan, saka fortsätta att sitta kvar på min bekväma soffa med min fina och mysiga kofta från Lindex 💓


Kärlek/ Isabel Soto

Likes

Comments

Hej,
härligt att vakna upp till lite snö och veta att det är dags för skidor samt pulka, lite tråkigt för dem andra som kanske ska jobbar inom hemtjänst och behöver gå mycket eller andra människor som inte gillar snö överhuvudtaget.

Efter min graviditet med mitt sista barn fick jag en fin och acne fri hy, jag hade länge haft lite problem med finnar som kunde störa min hormonbalans. En graviditet gör juh inte acne problemet bättre, när jag väntade Esther förvärrades min hy något betydligt mer, men efter Rebecka så återställdes den något otroligt.
Men en tid tillbaka började min acne problem återkomma, och acne kan bero på mycket saker, stress, dåliga matvanor etc. Vilket ledde till beslutet jag fattade om att sluta med all typ av mejeriprodukter. Jag hade länge funderat att slutat med det, då jag har en känslig mage och varje gång jag åt något med mjölk i störde kunde min mage svälla upp och det gjorde ont i flera dagar.

Det finns mycket som kan sägas angående det här ämnet, men på bilderna ovan kan man se mitt acne som jag försöker täcka med tung foundation. Mitt mål är egentligen att sluta bära ett helt täckande foundation och bära något tunt.

Jag är ute på okänd märk men jag är villig att experimentera och se hur min kropp reagerar mot denna förändring. Det har gått 2 veckor sedan jag slutat, det har varit svårt och ibland har jag fuskat med lite permesanost på pastan, men det hände 1 gång bara.

Mitt mål är att ha självförtroendet nog att vara bekväm i min egen hy och känna glädje och inte att det blir tungt i hjärtat pågrund att acnen stör mig.

Likes

Comments

Denna vecka har varit bland den jobbigaste på länge, inte nog med att Rebecka min yngsta dotter har varit sjuk med högt feber så smittades jag och min man samtidigt med halsfluss.
Jag brukar tycka att mellan Carlos och mig själv är jag den starkaste när det kommer till starka förkylningar, men denna influensa var något helt annorlunda.

Kroppen har värkt, feber, halsont och det har varit svårt att äta mat. En veckar har snart sen jag fick influensan och börjar även se att det går mot sitt slut, längtar till en mer normal vardag faktist.
Hoppas friskna till denna vecka för vi ska på födelsedagsfest hem till min svåger denna söndag.

En bild på familjen denna helg då vi inte kunde ta oss ut, orkan fans inte för att kunna gå ut med barnen. Carlos och jag fick valde att leka lite med lera och det lev ett sätt att vara tillsammans som familj ❤Kärlek/ Isabel Soto

Likes

Comments

I lördags och söndags hade vi ett litet firande för min man C som blev hela 31 år gammal.
Vi besökte en super mysig resturang, som heter Caliente tapas bar på söder, kan rekommendera den varmt. Hur som helst så slutade vår helg med en god mat och lite små sött hemma hos mina svärföräldrar på söder.
Tog en söt bild på svärmor och Rebecka när svärfar och svärmor följde oss till bilen.

Likes

Comments

Idag var jag ledig från jobbet vilket var super skönt för då blev det att umgås med familje. På måndag nästa vecka är mannen tillbaka på jobbet, min kurs på distans drar igång och flickorna är tillbaka på förskolan igen.
Ska även sitta ner och skriva mitt CV, kommer nog börja jobba på Lindex i city, som det ser ut nu i alla fall.

Hur som helst, blev det en dag att umgås med familjen, vi handlade inför lunchen och middagen, tog ner julgrannen och sa hejdå till julen. Det regnade idag vilket gjorde att det var lite svårt att vara i lekparken. Men idag passade det utmärkt att foto barnen och till och med mannen fick vara med på bild.
Passade på att foto min lilla Esther, som var så fin i sin nya Kofta och Klänning från Lindex.
Även lillan älskar att vara framför kameran, vilket är super gulligt, för både hon och Esther blir så fina på kort.

Imorgon är det dags att jobba igen och imorgon kör jag det tidiga passet på jobbet.
Ha en super fin kväll och godnatt vänner

Kärlek/ Isabel Soto

Likes

Comments

Instagram@ycers_