Lite bilder från ytligare en New York- tripp. Denna gång fick jag sällskap ifrån Sverige, Pappa på kortvisit. Vi lyxade med god mat, massa promenerade, kollade på utsikten från One World observatory och solade på en takterrass i Meatpacking. Får inte nog av denna stad, kärlek sedan första stund för sex år sedan. Blir lite mer kär för varje gång. Återigen, sådan lyx att få ha sin favorit stad så nära. Om två månader är det över, åtminstone för ett tag. Det smärtar mitt hjärta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dag två i St. Moritz börjades med lyxfrulle och lång morgonnap med Xander innan vi käkade lunch på hotellets pizzeria och efter det begav oss till en eftermiddag vid poolen. Kvällen hade jag ledigt och då åkte vi allihopa till Clemens syster på typisk Schweizisk Cheese foundue night. Supergott och jättetrevligt, de hade hyrt en mysig lägenhet en bit utanför stan. Så roligt att få vara med dem på såna familjeaktiviteter, så lyckligt lottad som är med en värdfamilj som verkligen får mig att känna mig som en i familjen. Resten av veckan såg ut på ungefär samma vis, tagit hand om Xander medans Jackie och Clemens åkt skidor. Vi har käkat lunch tillsammans och därefter hängt vid poolen eller tagit en sväng på stan.

Varje ledig minut mellan Xander eller middagar har jag hängt i spaat, helt klart att av veckans bästa. St. Moritz är verkligen en otroligt mysig by med riktig lyxkänsla. Fick åka lite skidor på Torsdagsmorgonen men dessvärre var vädret inte riktigt på vår sida den dagen vilket var synd. På fredagskvällen samlades vi alla för finmiddag på hotellet för att fira Clemens mamma som fyllt år tidigare. Lördagmorgon var det dags att packa ihop och bege sig hemåt igen. Så glad över att fått vara med på denna resa!

Likes

Comments

I lördags eftermiddag styrde vi mot Newark, efter en flygresa som gick snabbar än väntat landade vi i Zürich, söndag morgon europeisk tid. Tre timmars tågresa senare var vi äntligen framme i St. Moritz. Gjorde allt för att hålla oss vakna till tidig kväll tills vi äntligen fick sova. Däckade av jetlag klockan 21 och vaknade upp ordentligt utvilad 12 timmar senare. Mötte upp resten av min värdfamilj vid frukosten innan vi gick till skiduthyrningen. Vidare mot backarna och tog gondolen upp, utan skidor, för att kola in utsikten från alptoppen innan vi tog häst och släde till en restaurang för lunch.


Spanar in utsikten av härliga Alptoppar innan lunch på Chesa Chantarella.

Väl tillbaka på hotellet ägnade jag resten av eftermiddagen med att lyxa på hotellets spa. Så lyxigt med tre olika bastu, inomhus- samt utomhus jacuzzi med utsikt över alptopparna. Veckans paradis. På kvällen mötte jag upp min värdfamilj samt Clemens mamma, syster med familj samt några kompisar till familjen. Skålade i champagne och sedan middag.

Fantastisk start på denna drömresa!

Likes

Comments

View from my hotel window, dont mind waking up to this. Only two more days to go… Can I stay longer pleeeease?

Likes

Comments

• Skii vacation

• St. Moritz, Switzerland

• NYC

• Family visit

• Girls weekend in Atlantic City

The best kind of busy. March, you're going to be awesome!

Likes

Comments

A few ones from the past two months since my updating is terrible... Christmas in the states, lots of wine and coffee with my girls, sightseeing and new years celebrations in the big apple, beautiful winter weather and love on Valentine´s day. Lifes´s good.

Livet rullar på och jag trivs så bra. Om en vecka intar jag New York igen tillsammans med Martina. Första veckan i mars åker jag på en veckas skidsemester tillsammans med min värdfamilj till.... Schweiz! I mars har jag även planer på ytligare en tur till New York samt en tjejweekend till Atlantic City. Mellan alla resor hit och dit försöker jag bara va och njuta av mina sista månader här i staterna. 5 more to go...tror jag kommer dö lite när det är slut.

Likes

Comments

...from a beautiful but cold January weekend in the big apple. Brunching, evening light strolls in the village, a morning coffee on the high line. Lovely NYC, its always a pleasure.

Likes

Comments

Getting that Christmas feeling at Koziar´s christmas village last weekend- with Fran and Eszter.

Förra tisdagen passerade jag halvtid här i staterna. 6 months done, 6 moore to go. Känns helt sjukt att att jag redan gjort halva tiden här. Det har gått så fort och varit så otroligt roligt. Känns lite sorgligt att bara ha halva tiden kvar samtidigt som jag har ett halvår kvar för en massa mer fantastiska upplevelser. Jag mår så bra här borta och är så glad och tacksam för de fantastiska människor jag fått lära känna och alla äventyr jag har fått vara med om. Min fantastiska värdfamilj, vänner runt omkring mig och punkter jag fått pricka av på min bucket list. Six months to go, America bring it on!

Och god jul till alla er där hemma, här firar vi först imorgon. Puss!

Likes

Comments