Så detta blir mitt första blogginlägg och helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva. Man vill att allting ska vara perfekt men ibland blir det bara fel. Nu har jag ganska länge funderat över vad jag ska skriva och bestämt mig. Jag ska skriva om min dag och det är förmodligen det jag kommer göra i de andra inläggen också för att det är kul att skriva av sig. Jag kommer skriva om hur jag har det på skola och träning och så.
Iallafall. Idag har det vara en ganska lugn dag för mig, dock har jag bränt sönder hela mitt ansikte för att jag och min bästis Johanna var på en bilmässa I Tjolöholm. Jag ser bokstavligen talat ut som en tomat. Aja jag skulle ju berätta om min dag. Haha jag har inte så lätt att hålla mig till ämnet. Som sagt var min dag lung. Mattelektionen började lungt och även min spanska lektion som jag inte tycker är så rolig. Om jag ska vara ärlig så hatar jag spanska eller kanske inte språket utan min lärare. Hon är sjuk i huvudet. Hon gav min klasskompis sträck i betyg när hon missa två lektioner. Det är sjukt. Aja jag har bara 11 skoldagar kvar och sen är det sommarlov och då kommer jag aldrig se henne igen. Resten av dagen rullade på som vanligt och jag tränade som vanligt. Idag har jag faktiskt varit väldigt glad och det är ju kul att slippa var sur. Denna dagen har varit en bra dag, inte så kul men bra.
Tack för ni läste och hoppas ni gillar min blogg. Jag ska försöka lägga ut ett inlägg var tredje dag och de kommer förhoppningsvis vara lite längre.
Följ mig på Instagram~issa.kp

Likes

Comments