Kofta från Hollister. Storlek XS/S. Kostar 430krTröja från Hollister. Storlek S. Kostar 418krOdd Molly blus. Köpt på Kenja. Stolek 1. Kostar 1195krParfym One Direction That Moment. Köpt på Sephora. Kostar 355krDeo köpt på H&M. Kostar 25kr.Nars concealer. Köpt på Sephora. Kostar 240krBeige kajal. Köpt på Sephora. Kostar 70krFyra ansiktsmasker. Köpta på H&M. Kostar 20kr/st

Likes

Comments

Igår vid tjugo i nio så tog jag och Minnah tåget till Malmö. För vi skulle till emporia. Så vi var framme vid tjugo i elva. Vi började med att gå i några affärer sen åt vi och sen shoppade vi lite och sen åt vi och sen shoppade vi lite till och sen åt vi lite till haha. Så vår dag igår bestod av shopping och mat. Sen tog vi tåget hem vid tjugo över fem. Dagen igår ägde verkligen, god mat, bra shopping och bästavän, dagen kunde inte blivit bättre.
Det jag köpte kommer i nästa inlägg
Likes

Comments

Jag har inte skrivit nåt alls om politik men efter gårdagen så känner jag att jag behöver skriva av mig. 

Jag är jätteglad över att socialdemokraterna vann men min arghet över att SD blev det tredje största partiet tar helt över. 13% av alla väljare igår röstade för rasism, nazism, sexism, kvinnohat, funkisfobi, islamfobi, hbtqfobi, våldtäktskultur, antisemit, antiziganism. Hör ni inte hur sjukt detta låter?! Att rösta på sd är som att rösta på Hitler. På min skola så kom SD tvåa och att det är så många som faktiskt röstar på sd i denna värld får mig att må riktigt dåligt. 

I detta land tycker vi det är viktigare med att få bort invandrarna, homosexuella och feminister än att ha ett jämställdhet och allas lika värde. Detta är så jävla sjukt och helt idiotiskt. Och alla ni som säger att SD inte är rasister borde nog läsa på vad dem faktiskt stå för. Jag själv är feminist och är stolt över det och jag tycker det är jättegulligt med homosexuella och jag umgås med mycket invandrare, och allt detta är SD emot. Fi kom inte ens in i riksdagen medans SD blev tredje största och för mig är detta helt osannolikt. Jag brydde mig inte så mycket om vem som vann igår för SD blev det tredje största partiet så vi alla har förlorat enligt mig. Tanken på hur dessa fyra år kan bli i Sverige gör mig fan rädd. och jag hoppas med hela mitt hjärta att dessa 13% kommer att ångra sig så hårt. Alla säger att SD vill ju hjälpa folk på plats men det är bara rent skitsnack för dem vill nämligen sänka biståndet- alltså hjälpen på plats. SD bryr sig inte ett dugg om att hjälpa flyktingar, dem bryr sig bara om att bevara Sverige svenskt. 

Men vi får såklart inte glömma att det är 87% som inte röstade på SD och vi är fler än dem och vi ska kämpa mot rasism, nazism och homofober! 

Ut med rasisterna och in med feministerna! Tack för mig. 

Likes

Comments
Nude 3 urban decay. Köpt på AliExpress.com vet tyvärr inte hur mycket den kostade. 
Köpt på hard rock cafe i Göteborg. Kostade 279kr
Handsprit från The body shop som luktar jordgubb. Kostade 55kr

Likes

Comments

I fredags var jag på Liseberg för tredje och sista gången denna sommaren. Jag mamma och Marcus åkte vid nio på morgonen och var framme vid 12-1 och då checkade vi inte på hotellet och sen gick vi och åt. Vi åt på hard rock café. Det var jättegott och typ världens coolaste resturang. När vi hade ätit så gick vi till Liseberg och Liseberg öppnade tre och vi var där vid tre så de var perfekt. De var nästan ingen kö alls där, vi stod längst i kö i 15min. Så de var jättebra. Vi såg även på Timbuktu och Zara Larsson så det var en verkligen en super bra dag. När vi varit på Liseberg så gick vi och åt pizza och resten av kvällen så tog vi de bara lugnt på hotellet.
På lördagen sen så shoppade vi lite och sen åkte vi hem.


Likes

Comments