Heej! Jag vet att jag inte har bloggat på jäyte länge men ja ja. Nu har det iafl varit julafton vilket har varit jätte kul. De alltid mysig stämning och vi spelade jäääätte roliga sällskapsspel. Jag firade jul med min mormor, morfar mina kusiner, min moster och min familj.
Vi var hos min mormor och morfar som bor ute på hönö så de var väldigt kul.
Nu är jag iafl hemma och jag har gjort lite kola så vi ska nog titta på en film och mysa resten av kvällen.

Kraaam // isaa <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​Heej! Jag har ingen bra andledning direkt till att jag inte har bloggat men jag tycker att man bara ska blogga om man tycker att de är kul. Och just nu har jag inte orkat.
Igår var jag i alla fall på bio med fabian, micke, adam, sawa och sara. Vi såg the mockingjay part 1. Jag förväntade mig faktiskt mer men den var helt ok. De tråkiga är att jag inte har läst böckerna men jag håller på att läsa ettan.
Sen efter gick vi hem till mig och sov över här. Vi låg o pratade och såg på film typ. Nu på morgonen har vi gjort amerikanska pannkakor. Jag tror de kommer ett inlägg ikväll. Men ni får ha de så bra, kram //isa

Likes

Comments

Heej! Jag har inte uppdaterat så bra men nu ska jag sawa o cissi i alla fall kolla på film o mysa. Vi har haft en skit tråkig dag i skolan men nu är det äntligen höstlov.. Jag ska försöka uppdatera bättre så ses vi väl snart antar jag. Kram // isa<3
Likes

Comments

Hejsan! Jag har typ inte en ända läsare (än så länge) men här får ni 10 olika fakta om mig:

1. Spelar fotboll i jtex
2. Min pappa kommer från Chile och pratar spanska så jag är halv chilensk.
3. Har ett födelsemärke på högra delen av min panna som är 9,9 mm långt.
4. Jag går på sörgårdsskolan i 6:an.
5. Jag har en lillasyster som heter Laura.
6. Jag fyller år den 7/4.
7. Jag är 02:a
8. Jag kan prata spanska
9. Bor i Mölndal nästan vid gränsen till Göteborg.
10. Ni borde kolla in dessa bloggar: @alicewnilsson @ShelseaRosvall @CynthiaJebrael @Klara444 @Bazzies <3

Kram //isa<3


Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en vanlig dag i skolan och nu när jag kom hem har jag pluggat och ätit lasange. Snart ska jag iväg på träning vilket ska bli kul.
Imorgon är det fredag och sedan höstlov vilket jag verkligen ser fram emot. Jag har inte så mycket att skriva om men ni får ha det super bra så kanske det kommer upp ett inlägg efter träningen. Puss<
;3

Likes

Comments

Heej! Efter att jag kämpat jätte länge me bloggen har jag äntligen lyckats logga in😅
Just nu e jag med Cissi och hon övertalade mig att skaffa blogg👍 De händer väl inget speciellt just nu men efter höstlovet blir de massor av prov.

På höstlovet ska jag iallafall åka till Lidköping och hälsa på lite kusiner. Och sen är de ju min namnsdag och halloween såklart och de får jag väl fira med att skrämma folk.

Ska försöka vara aktiv nu så ja. Kram❤️

Likes

Comments