View tracker

När allt kommer till att det finns regler hur man ska va, se ut, gå, prata och bara hur det är specificerat hur tjejer ska va gör mig till ett stort frågetecken. Alltså varför finns det "regler" att killar får ha hår under armarna men när en tjej har de då är hon konstig, äcklig, annorlunda och inte en kvinna​ och sen också om en kille skulle raka sig så tycker andra det är konstigt, liksom vaah? Vad är det konstiga med att en kille kanske inte känner sig bekväm med kroppshår? Det är precis som att killar tar det för givet att en tjej är rakad hela tiden och inte har något kroppshår alls för det är fel... Och sen att man också får höra om en tjej inte rakar sig är hon homosexuell eller är feminist, liksom vaah? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sjukt glad att ni finns i mitt liv, ni är de bästa vännerna som finns💗

Likes

Comments

View tracker

okej.... tyvärr kommer de då man måste berätta något... jag kommer skriva om mitt självskadebeteende i olika delar... allt från F-klassen till 7:an. Maybe är det intressant maybe not. Det kommer komma upp en ny del varje fredag.Likes

Comments

Asså sjukt... Idag är det sju månader sen jag och Hampus blev tillsammans... Asså tiden går sjukt fort.

Likes

Comments

Kände mig lite tumblr idag haha. Söndag... brukar inte säga att söndagar är något bra men denna är helt okej. Brukar ha ångest som många andra tyvärr :( men idag har jag inte känt av något så det är positivt.

Likes

Comments