Jajamen precis som rubriken lyder har jag nu utstått ca 3månader av konstant illamående, kramar toastolen in princip varje morgon och mestadels ett flertal gånger om dagen. Låter inte så charmigt, ja vet.

Kan inte påstå att det är särskilt trevligt heller men så fortsätter min graviditet att spöka och lär tyvärr göra ett tag till. Men i slutändan är ju allt värt det.

Sen ska ja inte säga att det är alltid då jag har mina bättre dagar där jag kanske kan få i mig en bit mat eller två (wow) och dessa dagar är guldvärda.

På grund utav att jag mår som jag mår, kräker upp allt jag äter och dricker så blev jag förra måndagen inlagd på akuten för att få i mig ca 2liter dropp då jag hade både näring och vätskebrist. Kände mig först väldigt dåsig då det blev så mycket direkt in i blodet men efter andra litern var ja som en ny människa. Helt underbart mådde jag, tills jag vaknade på tisdagsmorgonen och allt var som vanligt...

Ja alltså illamåendet och kramandet av toastolen, suck. Var därefter hemma hela förra veckan för att ta igen mig och de va verkligen så skönt och så välbehövligt!

Men nu är jag tillbaka på jobbet igen och får kämpa mig igenom dagarna.

Jag kommer iallafall i ett senare inlägg berätta om själva graviditetens höjdpunkter, lugn ja lovar de kommer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så, nu hamnade ja alltså här igen av någon anledning. Många av mina vänner tjatar om att ja ska börja skriva just så de kan följa ens liv å va som händer. Vänner som man tyvärr inte träffar så mycket längre. Men som jag varit ärlig och sagt innan, jag är jättedålig på att få tid eller ens komma ihåg att skriva.

Så vad har då hänt sen senaste gången ja skrev den där dagen i april detta året?
Jo jag har gjort följande:

• Blivit diplomerad style advisor 👗

• Tagit studenten 🎓

• Blivit gravid 2 gånger, varav den första tyvärr slutade i missfall och förnärvarande är mitt uppe i min andra graviditet 👶

• Blivit sambo på papper 👫

• Varit i Tunisien ✈

• Fått fast jobb på Kicks 💄

Som ni ser har de alltså hänt en hel del på bara ett par månader, och mestadels kommer jag antagligen berätta om graviditeten och vardagen så framför allt mina underbara vänner i närheten, utomlands eller för skojs skull ska kunna följa min resa, men även för min egen skull då det är helt underbart att kolla tillbaka på gamla minnen!

Likes

Comments

Några av er vet min bakgrund som värmlänning/dalslänning och jag vet inte hur många kommentarer jag får dagligen angående min dialekt och ord som jag säger som folk reagerar whaaaat?! på typ... Just för att dom inte förstår. Men jag kan ärligt säga att när jag flyttade ner hit till södra Småland förstod jag inte ett dugg av vad ni sa heller. Ett exempel är uttrycket "krabba", ja kära smålänningar, kommer ni upp till oss i mitten av landet så ska ni se att krabba är en liten varelse som kryper i vattnet och även är en delikatess, men här i Småland kan bilen krabba och även datorn kan krabba. Min första tanke var hmm... va F*N är detta? Blev så fundersam.. men allt handlar ju om okunskap.

Här nedanför är en länk till en krönika där en tjej från Dalsland skrivet om hur ett stort landskap kan kännetecknas av en liten pyttestad.

Likes

Comments

I fredags hade jag och en tjejkompis bokat drinkbord på Grace här i Växjö och vi tog även med oss våra pojkvänner. Då dom inte öppnade förens 23 roade vi oss på Sports en stund innan. Blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och även mycket dans. Kunde helt enkelt inte blivit bättre, om man inte räknar med fläskläppen som jag fick när min älskade sambo dansade lite vilt haha.

Likes

Comments

Har idag pysslat ihop lite presenter till min svärmor och hennes pappa som fyller år nu i veckan, tycker det är så tråkigt att ge presentkort och liknande så jag pysslade istället ihop två ljusarrangemang. På min svärmors är det ett ljus med doft av lavendel samt en liten ängel, ett hjärta och några fina stenar. På hennes fars är det ett ljus med doft av havet samt en liten blomma och stenar. Blev jätte nöjd och nu ska jag bara slå in dem i cellofan så är de färdiga att ges bort! Superkul när man inte riktigt vet vad man ska ge bort och kan pyssla ihop det själv så de blir lite mer personligt samtidigt som de inte kostar särskilt mycket!

Likes

Comments

Här är då mitt gymnasiearbete. Mitt och min klasskompis tema var de fyra elementen där jag ansvarade för eld och luft som ni ser här nedan. Tyvärr hade jag fullt upp inprincip hela dagen och kunde därför inte fota så mycket som jag ville men några blev det iallafall.

Likes

Comments

Blev lite smått deppig nu på kvällskvisten när jag slagit mig ner i soffan med datorn framför mig och en hel uppsatts att skriva. Gissar på att det kan ha en del med nattens dåliga sömn att göra då gymnasiearbetet höll på ett bra tag vilket resulterade i att vi som bor lite utanför stan var hemma vid 22 tiden igår kväll och sedan ska man som vanligt upp vid 5. Har alla känslor laddade efter en sån här natt vilket gör att jag kan gå från att gråta till att skratta på nolltider, så därav att jag nu känner mig lite nere. Bilderna från gymnasiearbetet kommer alldeles strax då jag håller på att fixa lite med dem, men för övrigt ha en bra kväll.

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt trött på folk som vänder kappan efter vinden, folk som finns där när dom behöver dig men inte när du behöver dom. Vänskap som nästan känns som ensidig, där det endast är en som försöker hålla det vid liv och ständigt lyssnar på den andres problem. I allas vänkrets kan jag lova att det finns minst en som är en sådan person. Den som sticker när bättre förutsättningar kommer, och drar sig tillbaka när de försvunnit. Den som ständigt vill att du följer med den hem när den har tråkigt men kan aldrig följa med dig.

Det är tyvärr ni som gör att man inte vet vilka man ska förlita sig på och inte.

Likes

Comments

Nouw Magazine