Varit en lugn dag idag, hade en produktvisning här hemma men annars skönt att bara koppla av och vila upp sig. Imorgon åker jag och Kian på inspirationsdag i Kungsbacka med resten av vårt team, spännande! Så nu ska vi krypa ner i sängen för de blir en lång dag med mycket nyheter imorgon att se fram emot!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick pappa va med på bild istället. Kian var så duktig och dök idag, å inte ett ljud gjorde han efter, var helt lugn. Så skönt jag som fasat för detta men de gick bra, superbra faktiskt!

Likes

Comments

Precis kommit hem från en helt underbar dag med min älskade vän. Vi promenerade lite på stan och hann även med en supergod lunch på Rosegarden. En toppendag helt enkelt!

Likes

Comments

Igår var vi på babysim som vanligt på fredagar, snart ska dom dyka under vattenytan och jag börjar bli lite nervös. Känns inte jättebra att stoppa ner sin lilla bebis under vattnet. Men de ska säkert gå jättebra, instruktören sa att oftast är de vi föräldrar som backar medan barnen bara tycker de är kul. De är liksom vana att va i vatten.

Vi var även på husvisning, så himla fint invändigt att jag ville bara flytta in direkt men dessvärre var de mycket utvändigt att fixa plus att de va minst ett rum för litet. Så vi tar nya tag och hoppas på att vi får kolla på ett annat intressant hus nästa vecka. Kian passade även på att testköra pappas Volvo när vi hade varit inne och handlat.

Dagen avslutade vi sedan som bogseringshjälp till en kompis som fått problem med bilen. En väldigt lång dag med mycket bilåkande helt enkelt så idag är vi hemma och tar de lugnt med kians moster som vi passar idag.

Likes

Comments

I lördags var vi i Göteborg och firade min gammelfarmor som fyllde 90. Njöt av god mat, fint hotell och en dunderfrukost så kunde inte blivit bättre. Tänk att vi är 5 generationer nu.. Frågade henne vad hon hade för råd för ett långt liv och fick till svar "skippa hissen, ta trapporna" så får väl lyssna på henne haha.

Likes

Comments

Idag har de varit full rulle. Vi vaknade vid 9 tiden, låg kvar i sängen som vanligt en liten stund och pratade med Kian. Han är alltid som mest pratglad på morgonen och de är såå mysigt att vakna av att han ligger och jollrar.

Vi var sedan i Glimåkra och fotograferade Kian så nu väntar vi spänt på bilderna! Fick ett litet smakprov med mig hem och jag är såå nöjd med de lilla jag sett.

Sen var vi även i Osby och tittade på hus, men de blev en stor besvikelse så imorgon tar vi nya tag men ytterligare tre husvisningar. Hoppas på att vi hittar något mysigt hus snart!

Likes

Comments

Idag går jag och lägger mig med en härlig känsla i kroppen. Tack vare att svärmor tog sig tiden att komma hit och hjälpa mig tapetsera om i köket är de nu äntligen färdigt. Jag började riva all tapet när vi budade på ett hus vi ville ha, hade verkligen glöden på topp men sen när vi fick reda på att de sålde huset till några andra TROTS att vi budade högst så försvann all ork och köket fick bara va helt enkelt. Så de är superhärligt att de äntligen är ur världen, ljus och fräscht blev de och jag hade absolut aldrig klarat de utan svärmors hjälp!

Jag har även haft lite telefonmöten idag med mina härliga kollegor som jag hjälper igång med sin egen verksamhet. Kul att se när andra verkligen vill framåt och de är så himla härligt att coacha de vidare mot just deras mål.

Är du sugen att hänga på vårt team? Arbeta hemifrån soffan med ett härligt gäng bakom ryggen som stöttar? Hör av dig vet ja!

Likes

Comments

Tidigare idag hade jag och några fler mammor här omkring bestämt att vi skulle ta en fika med våra bebisar och träffas för att lära känna andra med småbarn. Största problemet blev ju dock, vart ska alla få plats? Vi hade bestämt att träffas på espresso house där de finns en del soffor man kan belamra men trots att de har mycket plats blev de trångt med 8 vagnar och massa barn. Vi fick möblera om lite, flytta på några växter å sånt så vi skulle få plats haha.

Men för att summera dagen så var den väldigt trevlig, så kul att prata med andra mammor! Kian var näst äldst så man fick en del frågor men kul att dela med sig om erfarenheter. Nu hoppas vi på att de blir fler sådana träffar så vi kan följa varandras resor.

Likes

Comments

Kian var ju som sagt sjuk igår, förkyld, febrig och hostig så de blev inte särskilt mycket sömn. Enda gången han sov igår på dagen var en timme på mig mage när han kunde sitta upp och sova så han var ju fruktansvärt trött och grinig hela dagen. På kvällen fick han koksaltlösning i näsan för de gick verkligen inte att lägga han ner för då vaknade han å kunde inte andas. Så natten tills idag fick han sova lite sittandes på min mage och jag fick hålla mig vaken. Vågade inte somna för man vet ju aldrig, å skulle de hända något skulle jag ALDRIG förlåta mig själv. Så man är ganska trött i huvudet idag, tack o lov börjar de bli bättre med nästäppan så vi hoppas på att få sova mer inatt för imorgon är tanken att vi ska åka och fika med några andra mammor och deras småknottar om Kian mår lite bättre.

Likes

Comments

Idag hade vi mysdag jag å Kian, han är febrig och jätteförkyld så mycket gos i soffan. Han passade även på att smaka på blåbärspuré nu när han inte mår så bra, han tvekade och grimaserade först men sen verkade de va godare efter 2-3 skedar.

Så vi ska vila upp oss nu under kvällen också och se om vi orkar gå på babymassage imorgon.

Likes

Comments

Nouw Magazine