Header

Igår och idag är det studiedag för min del, så extremt skönt!
Igår skulle jAg till logopeden och då fick Isabella följa med. Jag var så extremt stressad på morgonen för att jag skulle hinna med att sköta tungpiercingen. Och när jag kommer till Borgholm och äntligen kan andas ut så är 101an inställd vid 11 och blir stressad. Så Isabella ringde Efraim och han skjutsade oss till sjukhuset. Vi hann och det blev bra tillslut.
Logopeden var drygt och efter det drog vi till stan och käkade och köpte biobiljetter för att sedan åka tillbaka till sjukhuset för Isabella skulle spänna tandställningen. Och efter det åkte vi tillbaka till stan och köpte godis och begav oss sedan till bion.
Vi såg "Det" eller ah "IT" typ och den va sjukt läskig då vi båda är extremt känsliga för clowner, men det gick mer eller mindre bra. Sen blev det löpet till bussen.
🤧
Dagen var rätt stressig men Bra också.
🦋
Idag har jag bara tagit det lugnt & ska börja packa för om 3 eller 4 dagar åker jag till Stockholm & om 5 dagar sitter jag på planet.
☀️
LUCKY ME
💘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det jag velat göra så länge har jag nu gjort, eller ja i lördags! 🤔
Har piercat mig i tungan & det gjorde så äckligt ont och har så ont fortfarande. Just nu lever jag mer eller mindre på värktabletter, is, isglass, blåbärssoppa & jordgubbskräm. Och jag säger såhär, ALDRIG IGEN!
😭😂
Men nu är det gjort och nu väntar jag bara på att de onda ska gå över och att svullnaden ska lägga sig. Jag kan ju inte ens prata utan att läspa sönder + att jag dreglar. MYSIGT!
🤧
Men det är gjort iallefall och jag är så himla glad att jag gjorde det!
💓

Idag är det också 2 månader sedan min gammelmormor gick bort så saknaden är enorm efter henne. Det känns så tomt men jag vet att hon alltid är nära mig och alltid kommer leva vidare i mitt hjärta.
🦋

Idag börjar jag också 13:25 (så sjukt onödigt) och slutar 14:25 (åker alltså in för 1h lektion, så drygt) men om mindre än 1 vecka sitter jag på planet på väg mot varmare breddgrader.
☀️

Ha det bäst!
🌷

Likes

Comments

Alltså jag blir så otroligt trött på mig själv. Detta året har inte varit något annat än skit, helt ärligt!
3,5 månad in på året fixar jag så jag förlorar min bästa vän och en del andra människor som betydde så otroligt mycket. Och nu gör jag det igen. Förstör det enda som betyder något, GRATTIS!!
🤔 alltså är det något jag är bra på så är det att förstöra för mig själv. Gutt. ✌🏼
Jag känner mer eller mindre nu att det bara är ett under att jag har kvar dom polarna jag har, är så förvånad med tanke på flytet jag haft under hela 2017. Och det värsta är ju att det inte är över än.
🥀 iallefall så står man väll här med ett halvt krossat hjärta kanske, mer eller mindre.🦋
Jag får lagom panik och ångest också för han betyder ju mer eller mindre ganska mycket för mig, men som sagt. Jag har sånt jävla oflyt och tänker mig inte ens för.

Aja hoppas ni har det bra iallefall. En febrig och sjuk Isabell checkar ut nu.
Ha de bäst!
💘

Likes

Comments

För första gången i mitt liv.. nej men har ärligt talat fått feber och huvudvärk och sjukt ont i halsen.
Dock har huvudvärken varit där konstant i 4 dagar och kan knappt göra något utan att det känns som huvudet ska sprängas, sjukt jobbigt!
Men lika glad är jag för det för om 20 dagar drar jag med planet till Spanien!
🤗😻
Ska bli så extremt skönt, men först på listan måste jag fixa två födelsedagar! Den 13 & den 16onde.
🙌🏽 Wooops! Jag älskar födelsedagar men mest min egna så ja, något bra kan man väl göra utav detta! 🤗
Idag var jag inte i skolan, skönt på ett sätt men på ett annat inte. Jag vill ju gå i skolan liksom men man pallar ju inte med en del människor som snurrar runt en. Men detta kommer gå snabbt så snart tar man väll studenten.
😎

Aja ha de bäst!
🥁

Likes

Comments

Ingenting!
Ni har inte missat något förutom en skön kräftskiva med massa trevliga människor!
🤘🏽
Jag lider just nu utav ett större problem & det är att jag är redan så extremt trött på skolan.
Vet inte ens varför men känner nu att tiden kan gå lite snabbare så jag kan åka UTOMLANDS!! Det är inte så jätte lång tid kvar men det är ju för många skoldagar emellan...
🦋
Jag har ju heller ingen motivation till att ens kliva upp på morgonen för att gå till skolan liksom.
Aja man får väl helt enkelt hålla ut och göra det man ska.
Tråkigaste inlägget ever, men pls det händer verkligen inget kul just nu.
✌🏼

Likes

Comments

Jag börjar mer och mer undra hur det känns att bo med sin alldeles egna familj. Jag har liksom glömt bort hur det var till nästan 100%. Jag kommer ju självklart ihåg en del grejer men inte helheten.
Jag känner nu att det börjar kännas hopplöst att ens hoppas på att man får flytta hem igen. Man får väl tänka lite längre fram då man snart är 18 eller ja om 9 månader och 5 dagar. Att då får jag bestämma själv och kommer då börja öppna ögonen mer för att flytta hemifrån.
Jag har ju liksom hemlängtan till något som jag själv inte vet vad det är riktigt.
Det är så mycket som har gått upp för mig och det är så mycket som snurrar i huvudet på mig.
Det är ju också helt hopplöst att prata med den högre makten för dom fattar ju ingenting och det man får för svar från dom är "vissa behöver ju faktiskt bo hemma tills dom är 25 för att ta igen allt dom missat i sin barndom"
Yeah fucking right, jag är inte en av dom.
Anyway så är jag så less på allt just nu, men vad ska man göra? Det är bara att vänta och se och hoppas dagarna går jävligt snabbt och att man tar sig igenom dom.
Jag vet att jag har en skyddsängel som ser efter mig men jag hade mer än allt behövt dig här nere på jorden.
🦋

💝

Likes

Comments

Jag befinner mig i Stockholm, har varit här nu hela helgen och bland annat hos Calle och Marias stuga ute i herräng! Extremt mysigt! Vi har fiskat och åkt båt och käkat massa god mat.
Jag har ju nyss haft sommarlov men känner att jag behövde få åka iväg. Vilket var otroligt skönt, för nu när jag varit ute i princip hela helgen och fiskat och grejat så känner jag bara ro i hela kroppen och ett bra välmående!
Man är ju inte taggad på skolan precis, och man längtar ju lagom mycket tills man bor här uppe.
Dåligt med batteri och dålig på att uppdatera bloggen.

Ha de bäst tills nästa gång!
🦋

Likes

Comments

Hola Amigos!
Idag började man skolan igen, usch.
Men det känns dock himla skönt att komma tillbaka till rutiner och annat! Jag har dessvärre inga höga förhoppningar alls detta året. Schemat suger och är lite smått förvirrad.
Dagen gick med andra ord rätt bra. Jag började vid 9 så jag åkte med min bror in till Kalmar och sedan slutade jag kvart i 11 ca så jag och Bella käkade på subway
😰
Sedan skulle hon iväg vid 1 så vi dödade tiden med att gå en promenad och promenaden slutade med 90kr inträde på Kalmar slott.
Varav att killen i kassan flörtade sönder, och vi fick inget kompispris.
Jag har aldrig varit där inne så det var rätt häftigt men vi tog ju ingenting seriöst men det var mer typ en rolig grej..
Aja hände inte så mycket mer, måste packa nu. Drar ju snart till huvudstaden
🤷🏽‍♀️😍

Ha de bäst
💝

Likes

Comments

Ja alltså sommarlovet har gått så extremt fort och jag undrar vad jag igentligen gjort i sommar? Absolut ingenting utom att jobba. 🤤 Kanske tur det för man har ju tjänat himla bra med pengar. 👍🏼
Som jag nog skrev i ett inlägg innan sommaren att jag hade höga förväntningar på lovet, ja alltså jag hade ju det. Men det fick bakslag. Förmodligen det värsta lovet.
Och imorgon börjar skolan.. Shit andra året på gymnasiet, det trodde jag aldrig.
🦋
Hoppas denna terminen går snabbt (höstterminen är alltid segast.) Om 37 dagar beger jag mig mot sol och värme, så sjukt skönt. Och i helgen blir det Stockholm.
😍

Ni får ha de bäst så länge!
💝

Likes

Comments

Idag är det alltså 2 dagar kvar till begravningen.. Det är på riktigt det jobbigaste jag varit med om i äldre ålder..
Det är liksom 2 dagar kvar tills jag får det bekräftat att du inte lever, när det än idag känns overkligt.
Det känns så konstigt att allt bara vände över en natt & hur snabbt det verkligen går..
2 dagar kvar & det känns i hela kroppen. Har inte sovit på mer än 1 dygn nu, har ingen som helst aptit och det enda jag gör är att ligga i sängen. Jag känner hur tungt varje andetag börjar bli och jag har verkligen ingen ro i kroppen. Jag känner mig liksom helt tom.
Vet att saker och ting inte blir bättre av att bara sitta hemma. Men jag finner verkligen ingen lust till att ens träffa eller prata med någon. Och nu när jobbet och allt slutat och man inte haft något annat att tänka på så har verkligheten sprungit ikapp mig. Och ju närmare fredag jag kommer desto jobbigare blir det..
🦋
"Du må vara så långt ifrån men ändå så nära för i mitt hjärta kommer du alltid vara."

Likes

Comments