Header
View tracker

För några år sedan lyssnade jag väldigt mycket på Panic! At The Disco, men efter ett tag blev det mindre. Nu har jag inte hört deras låtar på väldigt länge och så kom en av de upp bland mina rekommendationer på YouTube. Förstår verkligen varför jag lyssnade så mycket förut haha!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag ledig så har bara varit en hemma-dag för min del. Jag och pappa tänkte åka och kolla på en bil till mig, men den var inte så bra som vi trodde så vi hoppade över det. Får helt enkelt kolla vidare på andra!

Just nu kollar jag på lite YouTube-videos och ska snart läsa Orange is the new black. Jag har gjort en bucketlist till 2017 och en av de punkterna är att jag ska läsa 10 böcker under året. För några år sedan läste jag jättemycket men det har blivit allt mer sällan det senaste. Måste ändra på det! Jag är inte alls klar med den listan så jag håller fortfarande på att fylla på med nya saker. Har ni några nyårslöften eller liknande?

Likes

Comments

Hej på er! Det har hänt så mycket sedan sist, jag har fått jobb och hittat på massor av roliga saker med mina vänner.
Träffade Madeleine tidigare idag. Vi fikade och pratade om vad som har hänt den senaste veckan. Var med henne i ungefär två timmar innan jag åkte hem igen. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och efter att vi har ätit så åker jag och träffar henne, hennes pojkvän och deras vänner en stund. Kan inte stanna där så länge då jag ska jobba imorgon.

Likes

Comments

Hej på er! Var över en månad sedan sist, men nu är jag tillbaka igen. Vad har hänt det senaste då? Jag har faktiskt hunnit med att göra en del roliga saker.
I slutet av oktober åkte jag, min syster och några andra till Liseberg då de hade halloween-tema. Det var riktigt roligt och spökhusen var sjukt läskiga. Skulle gärna åka dit nästa år igen. Dagen efter det var det dags för högskoleprovet. Man får reda på resultatet imorgon så jag väntar spänt på hur det gick för mig!
Hittills i november har jag varit hemma hos min syster två gånger och varit med på deras tacokvällar. Jag var också på en Chalmers-fest med mina vänner. I fredags var jag på Håkan Hellströms konsert, den första på turnén. Den var så himla bra trots att jag gick på den själv. Men så blir det när ingen av ens vänner lyssnar på honom haha. Fick höra min älskade
Vid protesfabrikens stängsel
så jag är lycklig. ❤

Likes

Comments

Om man bortser från självklara rädslor som t.ex. sjukdomar eller att någon närstående kommer dö så är min största rädsla spindlar. När jag var liten hade jag inga problem med dom alls men jag minns faktiskt vad som gjorde mig rädd. Jag satt på altantrappan och ovanför fanns det ett tak, från ingenstans dyker det upp en spindel precis framför ansiktet.


Mina föräldrar var i Spanien förra veckan och så klart kommer det in en husspindel när jag är ensam hemma. Det var bland det värsta jag gjort. Hade sån panik, grät och kunde inte andas riktigt vilket ledde till att jag blev helt yr. Jag försökte dammsuga upp den men blev rädd varje gång jag gick nära. Till slut lyckades jag och när det var klart skakade jag och hjärtat slog så hårt. Hatar verkligen spindlar.

Likes

Comments

Håkan Hellströms konsert i november. Missade den han hade i somras så därför längtar jag lite extra mycket till november! Är så himla glad att pappa lyckades skaffa en biljett åt mig under tiden jag jobbade. Annars vet jag inte vad jag hade gjort, tänk att missa båda konserterna under sommaren och även nu..

Julafton. Det är min absoluta favorithögtid, vill egentligen börja ta fram tomtar redan nu haha. Älskar stämningen som blir runt denna tid och hur mysigt det är. Det finns inget bättre.

Bild från när jag var på hans konsert i Grebbestad 2013. Ser ni hur långt fram jag stod eller?!

Likes

Comments

Håkan Hellström på Ullevi 2014. Det var en magisk kväll och jag tror inte att någon annan kan toppa det. Jag hade inte det bästa sällskapet, men trots det var konserten ändå 10/10.

Studenten. Tror nog att de flesta håller med om att detta är en dag man skulle vilja återuppleva. Allt var så himla roligt. Champagnefrukosten, lunchen i skolan, utspringet, flaket, mottagningen hemma och sen förfesten och studentfesten. Till och med att gå från festen till bussen var roligt. Åh vill göra det igen!

Bråvalla. Trots att jag hade en ganska dålig start på festivalen blev det bättre än jag någonsin kunnat tänka mig. Såg flera band som jag annars aldrig skulle haft chans att se och lärde känna härliga människor. Lärde mig även att bajamajor inte är så himla farliga som jag trodde innan haha. Ska övertala min syster och hennes pojkvän att vi åker nästa år också för jag vill verkligen inte missa det! Då ska jag även ta fler och bättre bilder hehe..

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit med Sandra och Carina, var över en månad sedan vi sågs så det var jättemysigt. Vi fikade, kollade på present till en kompis och sen åkte vi hem till Sandra. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och då hade mamma fixat i mitt rum med tända ljus och värmefilt. Ska plugga lite nu medan jag väntar på att maten ska bli klar, sen blir det Paradise Hotel!

Likes

Comments