Header
View tracker

Hej på er! Var över en månad sedan sist, men nu är jag tillbaka igen. Vad har hänt det senaste då? Jag har faktiskt hunnit med att göra en del roliga saker.
I slutet av oktober åkte jag, min syster och några andra till Liseberg då de hade halloween-tema. Det var riktigt roligt och spökhusen var sjukt läskiga. Skulle gärna åka dit nästa år igen. Dagen efter det var det dags för högskoleprovet. Man får reda på resultatet imorgon så jag väntar spänt på hur det gick för mig!
Hittills i november har jag varit hemma hos min syster två gånger och varit med på deras tacokvällar. Jag var också på en Chalmers-fest med mina vänner. I fredags var jag på Håkan Hellströms konsert, den första på turnén. Den var så himla bra trots att jag gick på den själv. Men så blir det när ingen av ens vänner lyssnar på honom haha. Fick höra min älskade
Vid protesfabrikens stängsel
så jag är lycklig. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Om man bortser från självklara rädslor som t.ex. sjukdomar eller att någon närstående kommer dö så är min största rädsla spindlar. När jag var liten hade jag inga problem med dom alls men jag minns faktiskt vad som gjorde mig rädd. Jag satt på altantrappan och ovanför fanns det ett tak, från ingenstans dyker det upp en spindel precis framför ansiktet.


Mina föräldrar var i Spanien förra veckan och så klart kommer det in en husspindel när jag är ensam hemma. Det var bland det värsta jag gjort. Hade sån panik, grät och kunde inte andas riktigt vilket ledde till att jag blev helt yr. Jag försökte dammsuga upp den men blev rädd varje gång jag gick nära. Till slut lyckades jag och när det var klart skakade jag och hjärtat slog så hårt. Hatar verkligen spindlar.

Likes

Comments

View tracker

Håkan Hellströms konsert i november. Missade den han hade i somras så därför längtar jag lite extra mycket till november! Är så himla glad att pappa lyckades skaffa en biljett åt mig under tiden jag jobbade. Annars vet jag inte vad jag hade gjort, tänk att missa båda konserterna under sommaren och även nu..

Julafton. Det är min absoluta favorithögtid, vill egentligen börja ta fram tomtar redan nu haha. Älskar stämningen som blir runt denna tid och hur mysigt det är. Det finns inget bättre.

Bild från när jag var på hans konsert i Grebbestad 2013. Ser ni hur långt fram jag stod eller?!

Likes

Comments

Håkan Hellström på Ullevi 2014. Det var en magisk kväll och jag tror inte att någon annan kan toppa det. Jag hade inte det bästa sällskapet, men trots det var konserten ändå 10/10.

Studenten. Tror nog att de flesta håller med om att detta är en dag man skulle vilja återuppleva. Allt var så himla roligt. Champagnefrukosten, lunchen i skolan, utspringet, flaket, mottagningen hemma och sen förfesten och studentfesten. Till och med att gå från festen till bussen var roligt. Åh vill göra det igen!

Bråvalla. Trots att jag hade en ganska dålig start på festivalen blev det bättre än jag någonsin kunnat tänka mig. Såg flera band som jag annars aldrig skulle haft chans att se och lärde känna härliga människor. Lärde mig även att bajamajor inte är så himla farliga som jag trodde innan haha. Ska övertala min syster och hennes pojkvän att vi åker nästa år också för jag vill verkligen inte missa det! Då ska jag även ta fler och bättre bilder hehe..

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit med Sandra och Carina, var över en månad sedan vi sågs så det var jättemysigt. Vi fikade, kollade på present till en kompis och sen åkte vi hem till Sandra. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och då hade mamma fixat i mitt rum med tända ljus och värmefilt. Ska plugga lite nu medan jag väntar på att maten ska bli klar, sen blir det Paradise Hotel!

Likes

Comments

1. Jag vill flytta hemifrån snart. Tänker på det jätteofta och längtar så mycket tills jag bor själv i en lägenhet. Måste bara få ett jobb först haha..
2. Jag har aldrig varit kär. Trots det har jag haft fyra förhållanden varav ett var seriöst. Jag intalade mig själv att jag var kär men efteråt har jag insett att jag inte alls var det, tyvärr.
3. Jag har svårare att prata om blod än att faktiskt se det. Det är lite jobbigt nu på naturkunskapen då vi håller på med ett kapitel om kroppen, men får stå ut i två veckor till.
4. Jag vill ha en egen bil men samtidigt känns det onödigt när vi har två stycken hemma. Fast det hade ju varit himla skönt att ha en tillgänglig hela tiden.
5. Jag vill färga håret i en ny färg, det enda som håller mig tillbaka är att jag inte vet vad jag skulle passa i.

Likes

Comments

Hej på er! Har lite svårt att komma på vad jag ska skriva om så tänkte göra en sån där tio dagars-lista. Det kanske får igång tankarna lite så att jag får det lättare till andra inlägg.

Dag 01 - En bild på mig + fem fakta om mig själv
Dag 02 - Tre saker jag vill uppleva igen
Dag 03 - Gamla bilder på mig
Dag 04 - Två saker jag längtar till
Dag 05 - Mina rädslor
Dag 06 - Vad jag hade på mig idag
Dag 07 - Fyra saker som finns i mitt rum
Dag 08 - Min favoritlåt
Dag 09 - Tre saker som irriterar mig
Dag 10 - Skillnaden på mig för fem år sedan och idag

Likes

Comments

Jag tycker att det är så himla fint med olika frisyrer och försöker verkligen bli bättre på att göra det på mig själv. Dock blir jag aldrig nöjd med hur resultatet blir och alltså slutar det med att jag ger upp och antingen bara har det utsläppt eller i en vanlig tofs. Blir så irriterad när det inte funkar men samtidigt måste man ju träna upp sig.. nån gång kommer jag fixa det!

Bilder från Weheartit

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu i min säng med hunden och två av katterna och kollar på Hela Sverige bakar. Jag tycker att det programmet är så himla mysigt haha
I fredags hade vi provet som gett mig ångest de senaste veckorna och idag fick vi reda på resultatet. Jag hade en känsla av att jag fått underkänt och var tvungen att göra omprov, men sen sa läraren att jag nästan hade nått C-nivå! Blev så himla lättad och glad för jag hade inte orkat göra om det då jag inte alls förstår mig på kemi. Vill bara lägga det bakom mig och gå vidare med resten av kursen. Så imorgon börjar jag läsa det nya kapitlet och glömmer allt som har med atomer att göra. 💁

Likes

Comments