Header

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det jättebra, fick ett samtal förut och nu har jag fått ett nytt jobb! Slutade på Burger King förra måndagen och ett par dagar senare var jag på intervju hos hemtjänsten. Ska på introduktionskurs nästa vecka och jag är så taggad. Känns verkligen som att detta är ett jobb som jag kommer trivas med. ✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Igår när jag vaknade var det helt vitt utomhus, men som tur var har det smält bort igen. Vårkänslorna börjar komma tillbaka och för ett par timmar sedan var jag ute och sprang en runda. Känner verkligen hur otränad jag är så får hoppas att jag fortsätter med det så det blir någon förändring!
Idag har mina morföräldrar bröllopsdag så ska åka till dom med lite chokladbollar som jag bakade igår. De har varit gifta i 51 år. Hoppas att jag också hittar någon som jag kan fira så många bröllopsdagar med, det hade ju varit drömmen.

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Själv har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har känt mig lite dålig sedan imorse men hoppas att det går över under natten. Vill verkligen inte bli sjuk.
Såg även att imorgon är sista dagen för anmälan till högskoleprovet så jag betalade det nyss. Ska plugga inför det denna gången och hoppas på att det går bättre än tidigare gånger. Skulle vara så skönt att komma in på en högskola till hösten så att jag inte tappar all studiestruktur haha.

Bild från i somras

Likes

Comments

Hej på er! För ett par dagar sedan köpte jag detta löspuder från Lumene. Har hört några Youtubers prata om detta och de har varit nöjda så tänkte prova det själv! Har använt det några gånger och är nöjd med det. Jag har tidigare hållit mig till IsaDoras puder, men tror nog att jag kommer köpa om detta nästa gång jag behöver nytt!

Likes

Comments

Hej på er! Tidigare idag åkte jag in till torget där jag träffade Madeleine. Vi gick runt och kollade i affärer och fikade. Var hemma vid halv sex ungefär, men annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska kolla lite på YouTube och sen läsa en stund efter det. Den boken jag läser nu är väl inte den bästa kanske, men har kommit mer än halvvägs genom den så det är bara att fortsätta tills den är utläst haha!

Likes

Comments

Hej på er! Har jobbat idag och kom hem vid halv fem ungefär. Det var väldigt många kunder idag så det var fullt upp hela tiden. Kan ju vara både bra och dåligt med det haha. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, är ganska trött efter att ha haft långa pass både igår och idag. Ska nog kolla på några avsnitt av SKAM. Är på andra avsnittet av tredje säsongen och det känns som att det kommer gå väldigt fort att kolla klart den med.

Likes

Comments

Hej på er! Igår jobbade jag mellan 11 och 20 och det var en ganska jobbig dag. Det var mycket att göra i princip hela tiden och det blev väl lite väl mycket stress för min del.. Men sen när det passet (äntligen) var klart var det hem för att äta och göra mig i ordning inför en utgång med Madeleine, Sandra och Carina! Det blev en jättebra kväll och jag var hemma vid 4.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än hälsat på mormor och morfar. Ska gå och lägga mig snart då jag inte sov tillräckligt länge i morse och ska jobba imorgon så måste vara pigg tills dess.

Likes

Comments

För några år sedan lyssnade jag väldigt mycket på Panic! At The Disco, men efter ett tag blev det mindre. Nu har jag inte hört deras låtar på väldigt länge och så kom en av de upp bland mina rekommendationer på YouTube. Förstår verkligen varför jag lyssnade så mycket förut haha!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag ledig så har bara varit en hemma-dag för min del. Jag och pappa tänkte åka och kolla på en bil till mig, men den var inte så bra som vi trodde så vi hoppade över det. Får helt enkelt kolla vidare på andra!

Just nu kollar jag på lite YouTube-videos och ska snart läsa Orange is the new black. Jag har gjort en bucketlist till 2017 och en av de punkterna är att jag ska läsa 10 böcker under året. För några år sedan läste jag jättemycket men det har blivit allt mer sällan det senaste. Måste ändra på det! Jag är inte alls klar med den listan så jag håller fortfarande på att fylla på med nya saker. Har ni några nyårslöften eller liknande?

Likes

Comments