Är det bara jag som känner vårkänslan? Dock ska det snöa imorn...Idag är det tisdag, min hat dag typ! Jag har en jättelång engelska lektion som jag verkligen inte ser framemot. Det är ungefär 4 och en halv vecka kvar nu tills mina prov börjar, så just nu pluggar jag för fullt inför dem. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. Btw jag har börjat övningsköra mer och mer! Jag kör hem från träningarna, och sen även lite andra körningar då och då. Det är fett kul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Just nu sitter jag på Kungsholmens årsmöte och ska se till att Andrea får ansvarsfrihet! Idag är första dagen jag har riktiga lektioner på ungefär två veckor...det känns konstigt. Nu är det typ 50 dagar kvar tills jag fyller 18 år och cirka 65 dagar tills jag är klar med skolan!! PANNNIIIIIKKKK!!!! 

Likes

Comments

Det är match idag och jag är jätte taggad!!! Vi har spelat fyra träningsmatcher än så länge, tre vinster och en förlust! Idag möter vi Järla, min gamla klubb så det ska bli kul att se vilka som spelar kvar där osv. Efter det blir det plugg, har nämligen ett till prov imorgon men sen blir det lite lugnare, tack o lov! Jag har även hittat en studentklänning tror jag, så ska nog beställa hem den och testa. Det vore skönt att ha det fixat innan juni! 


Likes

Comments

Long time no see....hehe. Förra veckan var hektisk, och innan dess spenderades all tid på att förbereda inför den, så no blogging. Jag har haft tretton prov den här veckan!! Jag har alltså inte haft några lektioner utan bara prov, lite speciellt. Proven har dock ingen betydelse för mitt slutgiltiga betyg, utan är bara en förberedelse inför proven i maj för att vi elever ska få en uppfattning om strukturen på proven och hur mycket tid man har på sig osv!

Under sportlovet har jag mest pluggat, men jag tog en även en kort trip upp till Sundsvallsligan! Jag tog tåget tidigt på måndagsmorgon och åkte hem på tisdagskvällen. Det var jätte mysigt att träffa dem och jag ville verkligen passa på eftersom att jag kommer få mindre och mindre tid nu.

Nu sitter jag och Filip och tittar på hockey....Djurgården mot Färjestad. Hoppas Färjestad vinner hehe, bara för att (EDIT: Färjestad gjorde 1-0)! Igår gick vi på bio och såg Moonlight, som typ fått alla Oscarpris tillsammans med La La Land. Den var ruggigt bra, inte den bästa film jag sett men absolut sevärd! Filip gav den 10/10 så den rekommenderas! Idag har vi gått ut på promenad och handlat lite ingredienser till morotskakan som står i ungen! MUMS! Ikväll taggar vi mello, jag håller på Jon Henrik och Robin tror jag! See ya when I see ya!


Likes

Comments

Idag var ingen vanlig skoldag, eftersom att majoriteten av skolan var i Romme, men vi IB elever hade ett prov att göra. Jag har tidigare nämnt att hela min gymnasieutbildning hänger på fjorton tentor/större prov som jag har under en tre veckors period i maj 2017, men en viss procent av varje kurs slutbetyg är baserat på ett internt arbete eller prov. Till exempel i biologin ska vi komma på en lab ide samt genomföra labbet, för att tillsist summera processen i en labbrapport. I engelska däremot ska våra muntliga kunskaper sättas på prov, och del två av det provet var idag. Det hela början kännas så verkligt nu, och det är mindre än 100 dagar kvar till exams. Mitt prov gick hursomhelst hur bra som helst, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Confidence boost!

Likes

Comments

Eller rättare sagt träningsmatch. Vi mötte Bele Barkarby som spelar i division 1 (vi spelar i division 2), i lördags efter lunch. Vi har inför säsongen jobbat med ett nytt spelsystem som idag sattes på prov, we passed! Vi vann matchen med 2-1, där jag stod första halvlek och höll nollan. Det kändes riktigt bra igår, och det var för första gången på länge riktigt kul att spela match. Gårdagens match var helt enkelt ett stort steg framåt både för mig och laget. Nästa match är mot Ingarö som spelar i division 3, där min gamla målvaktstränare befinner sig, så den matchen ska bli extra rolig! 


Likes

Comments

Jag vet inte hur jag beskriva den här korta resan, men det var helt enkelt grym och as rolig!! Jag låter bilderna tala för sig själv!


Likes

Comments

Jag ser så mycket framemot det här året! Jag fyller 18 och jag tar studenten, kan det bli mycket bättre? Jag inledde året på bästa möjliga sätt, med min kära familj. Anna, Sebbe och barnen kom till oss på eftermiddagen så blev det trerätters och fyverkeritittande, jätte mysigt var det!


Likes

Comments

Iår har julen varit lite annorlunda för min del. Den 24 december tog vi det lugnt på morgonen, mitt i allt kaos. Sundsvallsligan kom på måndagen så det har varit lite tajt hemma, men ändå mysigt. Vi åt grötfrukost och sen begav de sig mot Enköping och jag, mamma och pappa ut till Mälarhöjden för att spenderar julafton med pappas sida. Vi åt julbord och hade det allmänt mysigt, trots att det var annorlunda jämfört med tidigare år. Den 25 december fyller mormor år, så varje år åker vi dit för att fria henne men jag blev tyvärr sjuk så jag kunde inte åka med. Den 26 december tog jag det lugnt, och åkte och tittade mellandagsrean lite. Sen, den 27 december blev min riktiga julafton. Anna o Sebbe + barn, Pernilla och Mattias + barn, mormor och morfar, och Erik kom och firade med oss. Mamma hade hyrt en lokal som tillhör våran gård så där åt vi en lite sen lunch (inte julmat denna gång, tack o lov). Efter det var det julklappsutdelning, vilket självklart också var kul. Summa kardemumma blev det är väldigt lång men mysig jul för min del!Likes

Comments

Igår hade Andrea jullunch, hur mysigt som helst! Hon hade bjudit cirka 25 sköna vänner, så det var väldigt mycket folk, men roligast av allt var att träffa Frida som kommit hem nu under jullovet. Det är helt sjukt att trots att vi bor i olika länder, så är allt detsamma så fort vi ses igen. En riktigt bra, det är hon! Hursomhelst TAAACK Andrea för en lyckad och underbar lunch <3


Likes

Comments