• Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej och välkomna tillbaka till 2016 mest uppdaterade blogg! Haha eller inte.. Men välkomna tillbaka och välkommen 2017!! Bye bye till 2016! Ni fattar inte vilket år jag har haft! Alltså wow vad mycket som har hänt. Har vuxit på så otroligt mycket plan och insett så otroligt mycket nya saker. Vissa saker är fortfarande samma, visa saker är väldigt mycket bättre och annorlunda. Vart ska jag börja ens.. Därför tänkte jag ha en liten årsresumé för er där jag går igenom årets månader. Tänker att jag också går igenom de månader ni missat här på bloggen (alltså sen typ september, omg...) Well, hoppas ni gillar det! Kramisar

SLUTET AV FÖRRA ÅRET...

Året slutade med julaftonsfirande i Norge med släkten. Fina klappar av min finaste kille och en nyår jag aldrig kommer glömma... På många olika sätt haha..

Den första månaden på året var kall, därför spenderades mycket tid av att mysa med min älskling. Bio, god mat och pussar.

Fikade en del<3

Åt mysiga frukostar//Läste en av de bästa böckerna som finns.

Myste med bästis och gick fina vintriga promenader<3

Fixade till håret// Hade UF mässa

Dog av kyla och myste med min lilla Molly<3

FEBRUARI

Februari bestod mestadels av kyla, bio. Denna månaden åkte jag även till BadGastein på skidresa med min skola. En galen vecka med skidåkning och party.

Jobbade och posade med röda naglar och ormskinn. Jag och Anton hade 6 månader vilket då kändes otroligt stort..

MARS

Mars innehöll en resa till Stockholm med hela Ekonomitvåan på skolan. En resa som blev över förväntan rolig. Ett + i kanten var att av en ren slump så skulle även Antons klass dit, SAMMA dag och SAMMA vandrarhem. Vad är oddsen?! Otroligt kul i vilket fall.

Jag tog lite selfies och det blev lite roliga partys här och var.

Påsken kom tidigt och vi dukade fint och jag tillbringade tid med min mormor och morfar.

APRIL

April började med både kalla och varma stunder.

Sen började helt plötsligt solen titta fram och allt blev lite enklare.

Jag fyllde den mest fantastiska åldern 18 och fick fint blombud av Anton<333

Kortegeveckan började vilket jag tyvärr missade alldeles för mycket av på grund av att jag var sjuk.. men men, hann med kortegetagg och tjuvjakt och det räckte gott och väl!

Min och Elins fantastiska 18-års fest med BOND-tema! Vilken oförglömlig kväll. Den var så otroligt kul och det kändes verkligen som att alla tyckte om den. Eftersom jag ganska länge sett fram emot min 18-års fest är jag glad att den blev så lyckad.

April avslutade med mera blommor och nya blusar.

MAJ

Maj började med vårkänslor. En hektiskt men otroligt kul månad där man egentligen bara väntar på sommar.

Min finaste syster konfirmerade sig. Det firades sen med buffé hemma hos oss.

Det var hippie-fest och öberg&samuelsson!

Jag och Anton hade den mest fantastiska kvällen på Gothia Towers med spa och frukost på 29-onde våningen. Minns lördagskvällen så bra, det hade precis börjat bli varmt och vi gick hand i hand på avenyn där det var fullt med folk och alla var glada... Sen åt vi på hard rock café och tillbringade kvällen på upper house... Får gåshud när jag tänker hur bra den var.

Maj månad slutade med buller och brak + en summerburst helg!!! Får helt eufori av dessa bilderna. Nästan aldrig varit med om en roligare helg!! Så mycket kärlek till summerburst<3

Detta var då del 1 av mitt 2016!! Stay tuned för nästa del. Massa kramar<3

Likes

Comments

View tracker

... exakt så som titeln till detta inlägg lyder känner jag just nu. En otroligt vinglig och osäker del av mitt liv och mig som person känns det som om jag genomgått senast året. Mycket känns som de hänt med mig och det har varit tufft att ta sig igenom. På ett sätt känns det nu som om jag fått lite ljus i vardagen, jag hoppas dock inte på för mycket. Men just nu känns det en lite gnutta enklare än innan, på flera plan. Klart, jag har sagt såhär innan att Nu ska jag börja med det och Nu ska jag börja med det etc. Men ja, som sagt, en lite gnutta enklare än innan.

Jag har känt nu ett tag att det är flera saker som behöver åtgärdas eller glömmas i mitt liv. Det är många saker jag vill ha bort och byta ut, kanske inte direkt mot något bättre utan nånting som jag vet kommer passa och få mig att må bättre.. Det finns så fruktansvärt mycket negativt runt mig nu och jag kan inte begripa riktigt vad jag gjort för att förtjäna det. Jag vill bara ha bortbortbort det nu innan jag blir tokig. Vanor, människor, tankar, individer, mat, allt. Det här kanske låter väldigt flum i era öron men jag tror de flesta av er förstår vad jag snackar om?

Tror det är många i den här åldern som kan känna, ursäkta mitt ordval, men what the fuck is going on? Vad händer egentligen i mitt liv? Hur kan jag bara sitta här medan så många andra är ute och har kul? Varför ser inte jag ut som henne - tränar som henne - beter mig som henne - har lika bra kompisar som henne etc. Ett så oootroligt osunt tänkande att det är sjukt, men ja, tror alla gått igenom det. Och WOW, det har jag verkligen. Varför kan man aldrig vara nöjd, glad, lycklig?

Jag försöker nu i vilket fall ändra mitt tänkande, mitt beteende och val jag gör här i livet. Jag vill välja saker som kommer gynna MIG. För i slutändan är det vad det egentligen handlar om. Redan nu har jag försökt sålla bort saker, och det känns redan som många tyngder lyfts från bröstet. Hoppas ni som känner liknande också kan ta del av detta och ändra de som känns energikrävande i era liv.

Btw!! Redan gjort en förändring på mig själv för några veckor sen.. Nämligen klippte av mig håret! Voliá!

Likes

Comments

View tracker

Jag och Anton på shipwreck view <333

Hej!! GE MIG EN VECKA TILL. Det hade varit en grej att komma hem till fin svensk sommar, men detta(???) regn och 15 grader. Nej usch. Istället ha runt 40 grader och inte ett moln på himmeln(nångång!!) var lite bättre. Men men, jag har iaf tagit runt 2000 kort och jag överdriver inte ens haha. Får använda dessa för att titta tillbaka och komma ihåg denna fantastiska vecka. Jag kan starkt rekommendera Zakynthos!! Verkligen inte upplevt ett finare ställe. Kanske om ni är ute efter att festa är det inte det perfekta stället... Men för att uppleva, bada i fantastiska vatten och bara vara och njuta är det de ultimata stället.Likes

Comments

Igår blev det en helt fantastisk båttur runt hela ön. Runt 40 grader och det mest fantastiska vatten!! Kan inte ens beskriva känslan av att bada i detta och tillbringa sin tid på en kritvit strand. Dessa bilder är tagna på Shipwreck beach, ett måste om ni åker hit! Visserligen FULL med turister men så värt det ändå. Ni ser ju bara korten?

Likes

Comments

View tracker

Att man kan gå i somriga outfits här är nog en av de bästa sakerna, oslagbart najs. Här ovan ser ni en av mina nya inköp, utsvänga byxor. Fann dom på rea med, riktigt kap!! Massa pussar från Greece

Likes

Comments

​Förra helgen tillbringades i Norge hos släkten. Denna gången var Anton med och det var hans första gång där med min tokiga släkt... Haha, men det gick så bra så, hoppas jag ;-) Nu ska jag sova i väntan på att gå upp halv 4. för då bär flyget av till Zakynthos!!


Likes

Comments

3 saker som symboliserar svensk sommar är spegelblankt vatten, grön blad på träden och bär i överflöd.


Likes

Comments