Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

... exakt så som titeln till detta inlägg lyder känner jag just nu. En otroligt vinglig och osäker del av mitt liv och mig som person känns det som om jag genomgått senast året. Mycket känns som de hänt med mig och det har varit tufft att ta sig igenom. På ett sätt känns det nu som om jag fått lite ljus i vardagen, jag hoppas dock inte på för mycket. Men just nu känns det en lite gnutta enklare än innan, på flera plan. Klart, jag har sagt såhär innan att Nu ska jag börja med det och Nu ska jag börja med det etc. Men ja, som sagt, en lite gnutta enklare än innan.

Jag har känt nu ett tag att det är flera saker som behöver åtgärdas eller glömmas i mitt liv. Det är många saker jag vill ha bort och byta ut, kanske inte direkt mot något bättre utan nånting som jag vet kommer passa och få mig att må bättre.. Det finns så fruktansvärt mycket negativt runt mig nu och jag kan inte begripa riktigt vad jag gjort för att förtjäna det. Jag vill bara ha bortbortbort det nu innan jag blir tokig. Vanor, människor, tankar, individer, mat, allt. Det här kanske låter väldigt flum i era öron men jag tror de flesta av er förstår vad jag snackar om?

Tror det är många i den här åldern som kan känna, ursäkta mitt ordval, men what the fuck is going on? Vad händer egentligen i mitt liv? Hur kan jag bara sitta här medan så många andra är ute och har kul? Varför ser inte jag ut som henne - tränar som henne - beter mig som henne - har lika bra kompisar som henne etc. Ett så oootroligt osunt tänkande att det är sjukt, men ja, tror alla gått igenom det. Och WOW, det har jag verkligen. Varför kan man aldrig vara nöjd, glad, lycklig?

Jag försöker nu i vilket fall ändra mitt tänkande, mitt beteende och val jag gör här i livet. Jag vill välja saker som kommer gynna MIG. För i slutändan är det vad det egentligen handlar om. Redan nu har jag försökt sålla bort saker, och det känns redan som många tyngder lyfts från bröstet. Hoppas ni som känner liknande också kan ta del av detta och ändra de som känns energikrävande i era liv.

Btw!! Redan gjort en förändring på mig själv för några veckor sen.. Nämligen klippte av mig håret! Voliá!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och Anton på shipwreck view <333

Hej!! GE MIG EN VECKA TILL. Det hade varit en grej att komma hem till fin svensk sommar, men detta(???) regn och 15 grader. Nej usch. Istället ha runt 40 grader och inte ett moln på himmeln(nångång!!) var lite bättre. Men men, jag har iaf tagit runt 2000 kort och jag överdriver inte ens haha. Får använda dessa för att titta tillbaka och komma ihåg denna fantastiska vecka. Jag kan starkt rekommendera Zakynthos!! Verkligen inte upplevt ett finare ställe. Kanske om ni är ute efter att festa är det inte det perfekta stället... Men för att uppleva, bada i fantastiska vatten och bara vara och njuta är det de ultimata stället.Likes

Comments

Igår blev det en helt fantastisk båttur runt hela ön. Runt 40 grader och det mest fantastiska vatten!! Kan inte ens beskriva känslan av att bada i detta och tillbringa sin tid på en kritvit strand. Dessa bilder är tagna på Shipwreck beach, ett måste om ni åker hit! Visserligen FULL med turister men så värt det ändå. Ni ser ju bara korten?

Likes

Comments

Att man kan gå i somriga outfits här är nog en av de bästa sakerna, oslagbart najs. Här ovan ser ni en av mina nya inköp, utsvänga byxor. Fann dom på rea med, riktigt kap!! Massa pussar från Greece

Likes

Comments

​Förra helgen tillbringades i Norge hos släkten. Denna gången var Anton med och det var hans första gång där med min tokiga släkt... Haha, men det gick så bra så, hoppas jag ;-) Nu ska jag sova i väntan på att gå upp halv 4. för då bär flyget av till Zakynthos!!


Likes

Comments

3 saker som symboliserar svensk sommar är spegelblankt vatten, grön blad på träden och bär i överflöd.


Likes

Comments

En afton för inte så längesedan spenderades på Viskan med Saga och Rebecka. Lite catch up, ett glas rosé och skrattattacker blev det. Riktigt skönt och roligt. Hoppas på en till sån kväll snart. Lovely<3

P.S 4 of my many different fotominer hehe

Likes

Comments