Header

Har totalt glömt bort bloggen nu när mitt hjärta äntligen har kommit hem!
Men allt rullar på precis som det ska och lite bättre än förväntat.
Håller tummar och tår på att det blir som jag vill ☺️

I fredagskväll kom Victor hem och vi har bara myst hela helgen!
Solade i lördags när det var så härligt väder och stekte som bara den med sol olja och så.
Har varit här hela veckan nu och ska nog rulla hem i helgen då bilen ska lagas och ombesiktigas på måndag.
Jaja får väll se när jag uppdaterar igen! 😘Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Satte mig precis i Bosses bil med pappa och ska in till liljas för att hämta min nya bilis!
Spännande!
Ska bli suuuuper skönt att ha bil igen! 😃

Ikväll blir det firande för en kompis som blir 18 snart så ska dricka lite och umgås 😊
Så kommer nog inte blogga så himla mycket!

Likes

Comments

Jahopp, ligger fortfarande nerbäddad i sängen och är sjuk. Näsan rinner och är täppt, halsen gör ont och kroppen gör ont.
Dock måste jag verkligen vara pigg idag. Ska till stan och få information om ett jobb som jag förmodligen ska jobba på!
Så upp och hoppa!

Likes

Comments

Beställde precis två stycken ecigg till mig och pappa. Ska bli super spännande och se hur det funkar istället för att spendera pengar på vanliga cigaretter.
Hoppas på det bästa iallafall!

Likes

Comments

Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv som inte brutit ihop totalt. Jag har varit ledsen och jag har varit glad, och allt där emellan. Känns som det har hänt mycket i mitt liv på sistone men ändå inte.
Tre månader snackar vi om.
Tre månader som har varit helt förfärliga men samtidigt har allt varit toppen.
Jag har varit ledsen och gråtit och känts som allt bara har tagits ifrån mig. Men på samma sätt har det ändå varit fruktansvärt bra.
Vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Jag ljuger om jag säger att allt har varit åt helvete för det har det inte. Visst det har varit förskräckligt jobbigt och frustrerande, det har även varit helt perfekt.

Det värsta är om kvällarna.
Jag vet att han kunde legat bredvid och klagat över hur varm jag är och kastar av sig täcket men ändå håller om mig och tittar på mig med sina knasiga blickar. Ligga bredvid och bara vara, du och jag.
Hud mot hud. Läppar mot läppar.
Där jag trivs bäst, närheten av dig. Att när våra blickar möts så vet jag att du får fram ett leende, att du faktiskt kan få mig att le utan anledning. Känna mig älskad av någon som jag älskar minst lika mycket tillbaka. Någon som faktiskt accepterar den jag är och försöker inte förändra mig.
Detta är helt nytt för mig, ibland undrar jag om jag verkligen är värd det.
Ja, det är jag faktiskt. Jag är värd det allra bästa och det är precis vad jag har.
Jag kan stanna upp för att kolla om verkligheten kommer ifatt. Men nej, det är såhär det är. Mitt liv, tillsammans med det mest ömtåligaste jag har.

Jag har saknat dig sen du åkte, varit ledsen och gråtit. Jag har varit glad och skrattat. Just för dig, för alla dessa känslorna som jag försöker hålla styr på. Dom känslorna som bara du, just du kan få mig att känna, dom går inte beskriva.
Saknaden har blivit starkare för varje dag som går. Idag hade jag gjort vad som helst för att du låg bredvid, drog fingrarna genom håret och sa att du älskade mig. Idag är en sån dag där jag hade velat krypa ihop bredvid dig och inte säga ett ord.
Jag ler av tanken att om 14 dagar ligger du här bredvid mig igen.
Jag älskar dig.

Likes

Comments

Åh blir så glad av vädret, kanske inte på morgonen när man skrapar rutorna men super skönt under dagen med sol och värme!
Tog till och med på mig klänning (?!) idag!
Med leggings under såklart, råkade dock bränna ett hål på dom innan 😒
Längtar lite extra mycket efter mitt hjärta nu när det är sol och våren är kommen!
Jaja det är inte så långt tid kvar nu, snart räknar jag på fingrarna!

Som sagt plockade jag ut pstaven häromdagen, jag kan inte påstå att det var smärtfritt.
Jag fick en spruta med bedövning men hon väntade inte tillräckligt länge så jag kände när hon skar. Då undrar ni "varför sa du inte till då?" Nä för det hade tagit längre tid att få en spruta till än om hon bara skar färdigt och tog ut den så jag var tyst. Det är lite ömt nu och svider ibland, kan inte ligga på armen som jag vill, men det är väll snart över! 👍
Likes

Comments

Usch jag är så nervös att jag överväger att skita i det, den kan sitta där tills den väljer att komma ut själv typ, men nu har jag ju äntligen fått en tid efter ha bråka med dom ett tag. Så det är väll bara att göra det. 😥
Känns verkligen surt att Victor inte är hemma och kan följa med. Det är de som gnager mig mest. Jag vet att han bryr sig ändå och vill mitt bästa och stöttar mig i de beslutet jag har tagit, men det vore skönt att ha honom här nu.
Efteråt så är det ju planerat bowling så det är bäst att dom ger mig något starkt så jag slipper ha ont! Hörde igår av Amanda att hon bara fick emlasalva?! Jag svimmar om jag bara får det. Seriöst. Har haft emla så pass många gånger att jag vet att det inte bedövar helt och dom hade tänkt att skära i min arm med bara emlasalva. Fan heller det klarar jag inte. Kanske skulle gått sminklös idag ifall det kommer en tår eller två?
Just nu är jag livrädd.

Likes

Comments