Hej på er!

Det här är första veckan i skolan som äntligen är "ordentlig" eller ungefär, men saker börjar rulla på. Har suttit ett bra ta nu efter skolan och gjort lite skolarbeten. Det låter säkert konstig, men jag är så motiverad inför det här året så det går inte att beskriva! Den här hösten är min höst, känner att jag har ett stort överskott av energi som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Så det blev att sätta sig bland skolböckerna.

På ett sätt tycker jag att det bara är bra för det är väl aldrig en nackdel att ligga ett steg före i planeringen? Och istället för att sätta sig på helgerna så känns det bra att ligga ett steg före och få njuta av helgen utan skola.

Blir inge mer plugg för idag, ska ta mig en dusch och sedan lägga mig framför tv och kika på idol. Älskar idol så mycket, och har hittat min favorit för den här säsongen i alla fall och det är Christoffer. Alltså den rösten!!

Hoppas att ni får en mysig onsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hallå!

Det här blir mitt första inlägg här, vilket känns brae!

Idag har jag haft första/sista skoldag, det är alltså sista gången som jag har min första skoldag i alla fall på gymnasiet! Känns bra, att det inte går att beskriva riktigt.

Klockan tio skulle alla träffas i mentorsgrupperna och jag fick träffa min nya mentor för i år! Är alltid nervös när det gäller sånt för har verkligen svårt att klicka med lärare men det här kändes bra. Men vi satt i våran grupp och pratade ett tag men efter det fick vi sluta, så jag var hemma vid 11-tiden.

Efter det tog det bara lugnt, pluggade till körkortet lite, städade lägenheten och bara myst med vovven min, har faktiskt varit skönt för imorgon ska jag sitta på datautbildning hela dagen.

Det är marknad här i helgen och jag ska jobba i ölkåtorna fredag och lördag, dock är det väl en fördel att jobba på krogen för jag får träffa alla ändå och pratar lite med dom så jag är nöjd.

Nu ska jag duscha en sväng och hoppa i sängen efter det! Sov gott!

Likes

Comments