Hej livet hur går det med allt?
Livet går bra, träning och allt sånt börjar ta sig mer och mer och man får in d som rutin i vardagen vilket känns oootroligt skönt.! Dieten går väl halv bra om jag får säga det själv men kommer bli bättre till veckan då min stora(lilla) kärlek är hemma då blir de inte något med mjölk i ect ect. Så det kommer bli grymt.
Annars då med livet? Ja som alltid vänner kommer och vänner går, sanningen är att det är inte min förlust utan de är ju deras.!
Aja nog om sånt strunt idag är det min fusk dag och jag har ätit en kexchoklad till frukost 😎👊🏻 ska dock åka och träna om en stund så finns absolut inget att gråta över (vilket jag aldrig gör).
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda har inte så mycket planerat idag faktiskt ☺️👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jaaa men vi säger väl god morgon nu då (även fast jag är ledig och ville ha sovmorgon..) meeen så vart det med det ja..
Vaknade först vid 06:00 och trodde jag skulle jobba men insåg rätt snabbt att så va inte fallet är ju ledig idag 👊🏻 så somnade om och vaknade av mitt larm kl 07:00 stället. . . (Jag vet men glömde stänga av det..)
Så nu ligger jag här bitter och sur och ska strax gå upp och göra lite frukost och gå ner till tvättstugan, ja ni vet sånna här dags bestyr som jah gör varje gång jag är ledig hö hö. . .
Ska även göra egna mackor men blir om en stund, så vänta med spänning för ni kommer garanterat få se även om jag kanske misslyckas första gången 😂

Likes

Comments

Det bästa med att bo själv är att jag behöver inte tänka på vad någon annan vill äta utan vill jag lägga av med all skit mat och bara äta nyttigt och grönt så kan jag göra det utan att bli man ska ha någon bredvid som ska äta något helt annat (rent sagt man slipper göra två olika rätter).!!
Sen att man kan få möblera och ha allt precis så som man själv vill ha det utan att någon ska komma och lägga sig i, vill jag ha tex en fontän i vardagsrummet ja då kan jag ha det (inte för att jag vill det men ni fattar).!!!
Vill jag åka iväg och träna eller bara sitta ute på balkongen och lyssna på musik och bara vara så kan jag göra det utan att någon ska fråga om jag är sur eller vad som är fel eller hur länge jag tänker sitta där.!
Det är bara en av dom många sakerna som är bra när man bor själv haha...

I lördags natt gjorde jag en riktig granskning av mig själv utvändigt och invändigt (mitt mående), och kom fram till att det som jag höll på med höll inte så har lagt om min kost (slängt all skit i kylskåp och skafferi) lagt upp ett tränings schema och i morgon ska jag ringa lite samtal och sen så är jag på god väg till att bli den bästa personen av mig själv, har ju alltid tränat lite nu och då men nu har jag ett schema som jag är jäkligt nöjd med så alla onödiga kommentarer och sånt om att "så har du sagt förut" kan ni skippa jag har ett annat driv ett annorlunda perspektiv på allt i dagens läge så lägg ner det ni tänker bara..

Va något mer jag tänkte skriva men insåg att det är inte värt att ens nämna det så nu ska jag lägga ifrån mig tlf och sova då jag har full planerad dag i morgon 👊🏻

Likes

Comments

Haha hej.
Nu tar jag mig lite till ro och skriver här igen.
Veckan har varit i full rullning och jag har jobbat hela veckan skulle egentligen jobbat mån-tis men vart hela veckan så det var ju skönt..
igår så var jag ut för första gången på super länge vart en lugn och väldigt trevlig kväll med lite surr och kvällen avrundades i en bra tid (japp jag börjar bli gammal) så jag är nöjd.
Kvällen spenderad framför tvn med en påse chips och väldens mysigaste filt, med min d*mp katt som är väldigt lugn just nu..
i morgon kommer mitt monster hem som jag längtat efter honom 😍 sen har vi en full vecka planerad framför oss med olika saker som vi ska göra eller måste göras så det kommer bli super ☺️
Men nu ska jag fortsätta mysa här med mina chips

Detta är så typiskt min katt bara d att hon har mat men vill äta det jag äter 😒

Likes

Comments

Sånt här tycker jag är rätt intressanta att läsa speciellt om mitt horoskop för det första så tycker jag att d stämmer in rätt bra rätt ofta så har suttit och läst lite på nätet nu och de här hitta jag om stenboken vilket är mitt och om några andra ☺️

Du har dejtat enStenbock
Så vet du om hen vill mer… Hen tipsar dig om artiklar hen läst, dokumentärer hen sett och namedroppar historiska personer du påminner om. Hen verkar dessutom veta allt om dig och ha en långtgående analys av ditt liv. Men framför allt – smsen du får är oftare skrivna i frågor som ”var ska du sova ikväll?” snarare än ”vill du sova hos mig?”. Stenbocken vill gärna att du tar lika mycket initiativ som hen och är orolig för att göra bort sig.
Tänk på… Stenbocken har inget till övers för alltför spontana initiativ utan vill veta vad som pågår och vad planen är. Om du planerar något – få det att framstå som om det var Stenbockens egen idé.
Så håller du intresset vid liv… Diskutera, debattera och låt relationen gro. För pushiga kärleksinitiativ funkar inte på Stenbocken – låt hen sakna och undra över dig emellanåt.


Du har dejtat enVattuman
Så vet du om hen vill mer… Det här är en tricky en, kanske den lurigaste hittills. Frågan är om Vattumannen ens själv vet vad hen vill. Hen är öppen för det mesta och otroligt nyckfull i sina initiativ. Kanske är ni ihop redan innan du hunnit läsa klart det här, men lika gärna kan hen sitta i detta nu och fundera på om hen ska inleda smset till dig med ”hej” eller ”tja”. Så ta varje chans du får att träffas – Vattumannen tycker mycket om att bli vänner och sedan hitta kärlek. Kommunicera gärna mycket via sms och telefon. Korta, roliga sms roar Vattumannen innerligt.
Tänk på… Att Vattumannen inte själv är säker på vad hen vill, eller hur hen ska komma dit. Det kan hända plötsligt när det väl händer, men vägen dit är ofta snårig. Hen behöver en tydlig ledsagare ibland men är egentligen inte blyg för din ärlighet.
Så håller du intresset vid liv… Genom långa diskussioner om allt från filosofi till teknik. Gör din Vattuman sällskap på cykelturer och till biblioteket, och försök få till spontana möten där hen inte hinner tänka så mycket. Intellektuellt sällskap är en riktig turn-on för hen.

Du har dejtat en… Jungfru
Så vet du om hen vill mer… Hen kommenterar att dina skosnören gått upp, att du borde byta facebook-lösenord till något säkrare och att du nog borde ta den där extrakursen i franska ändå, du skulle tjäna på det. Hen är investerad i dig.
Tänk på… Att Jungfruns sätt att visa kärlek är genom kritik, eller ”tips”. Ta det enbart för vad det är – hens genuina intresse i dig – och gläd dig över att hen bryr sig så mycket, även om det ibland är svårt att uppfatta.
Så håller du intresset vid liv… Lugnt tempo, ärlighet och enkla kvällar ihop. Några öl, popcorn och titta på film kan räcka för att din Jungfru ska känna att det är den mest romantiska kvällen i hens liv. Din närvaro är viktigare än vad ni gör.

Du har dejtat enSkorpion
Så vet du om hen vill mer… Hen undrar var du varit hela dagen, vad du ätit, hört och sett och varför du inte svarar på sms.
Tänk på… Att Skorpionen vill ha kontroll över en relation, och därför kan verka ovanligt svartsjuk eller misstänksam. Hen vill bara inte bli sårad. Det krävs en hel del övertygelse för att din Skorpion ska känna sig säker.
Så håller du intresset vid liv… Lyx och intima kvällar ihop. Bästa bordet på bästa restaurangen och det perfekta vinet till maten. Var totalt ärlig med dina åsikter och känslor. Hen kommer uppskatta att du inte ljuger, även om din sanning inte är exakt vad hen vill höra. Och låt tystnaden tala emellanåt. Skorpionen vill inte prata om allt. Låt saker ta tid, och stressa aldrig.

Orka inte kopiera allt så tog lite random horoskop hoppas något av dom är givande för er ☺️👌🏻
Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag krypa ner i sängen för i morgon ska jag träna-jobba, sen hem och försöka varva ner lite

Likes

Comments

Hej hej.!
Veckan har gått fort riktigt fort om jag får säga det själv. Igår åkte lillen till sin pappa och blir där hela veckan.. men d blir nog bra får se fram emot att han kommer nu på söndag bara 1v kvar haha...
idag har jag inte gjort så jäkla mycket jobbat hela dagen inprincip så varit på jobbet, jag gillar verkligen sånna här jobb kvällar då allt bara går bra och att man jobbar med grymma människor.
Sen till Brunflo lämna vantar och hem och tända ljus överallt, vilket jag gör varje kväll varför vet jag inte tycker bara d är så skönt och avslappnande.!

Har även lite kvälls funderingar som alltid haha..
Men d är dags att tänka om lägga om allt i livet börja om på nytt (typ lite). Få tillbaka motivationen till att träna, umgås med folk och bara njuta av livet.
Vi har bara ett liv och ingen kommer leva det åt en så det är dags att börja leva lite istället för att vara önska.!
Jag har ju även sagt att jag ska låta håret vila då det är halv dött men är så grymt sugen på att ljusa upp det vara lite grann men vet inte om jag vågar haha.!
Jaja nu ska jag mysa lite mer i min gosiga filt sen ska jag krypa ber i sängen och somna med ett leende på läpparna (gör det dock varje kväll men haha)

Likes

Comments

God kväll.! 

Idag har jag och lillen varit iväg på äventyr på dagen vilket var väldigt trevligt om jag får säga det själv. 

Nu ikväll sitter vi i soffan och bara gosar ska strax slänga lill monstret i säng då klockan börjar bli mycket och han ska till sin pappa i morgon :(

Usch jag tycker veckorna går så otroligt mycket snabbare när han är hemma och så blir dom så långsam när han åker igen mitt lilla lyckopiller haha.!!

Men han behöver sin pappa också och inte bara sin mamma så då får vi ses varannan vecka och vi hinner ju göra mycket så jag klagar inte :)

jaha i morgon då? jag ska jobba och jobba och sen ska jag hem och sova, livet blir som inte mer spännande än så just nu haha... har dock en massa saker jag ska göra i veckan så blir ju inte göra lös iaf vilket är skönt.

Nu svammlar jag så nu lägger jag ner detta och shippar in monstret i sängen :)

Likes

Comments

Måndag måndag härliga måndag, måndag som skulle vara min chill dag sluta tidigt på jobbet hem stöka på och sånt sen hämta liten men så vart det inte haha.!
Åkte och surra med bästa vännen efter jobbet om allt ifrån pengar till folk och ja bara allt.!
Sen åka hem betala räkningar och sånt vuxet strunt, vidare till stan plocka upp två som skulle med och handla sen handla lämna av dom hem snabb packa upp hämta liten på dagis, hem laga mat vänta på bästa vännen ska komma för att äta och barnvakts liten, äta (slänga i sig maten)iväg till jobbet igen, jobba hem små prata lite sen varva ner.
Så nej min måndag vart inte min chill måndag haha, förutom nu på kvällen då jag tog mig ett glas pepsi Max och kleta ansiktet med en avokado mask så om man bort ser det ovan så har det varit en helt okej kväll iallafall haha.!

Ne men är så glad att jag har mina närmsta som finns och kan ställa upp om det verkligen verkligen krisar och det är jag glad över.!

Nu ska jag göra mig klar för att krypa ner bredvid lillprinsen min som jag älskar den lilla grabben 😍

Likes

Comments

Har funderat länge på det här så nu måste jag fasen skriva det känner jag haha.!
Men hur ser ni (mammor) som bor själv med era barn på att om / när ni träffar någon ny.?
Låter ni dom träffa ungen först eller väntar ni ett tag för att se om det är en person som kommer finnas kvar i ert liv och då menar jag inte bara pojkvän utan vänner också så misstolka mig inte nu haha.!

Jag tänker så här att eftersom min lilla just börjat vänja sig vid att en vecka är han hos pappa och den andra veckan hos mamma så vill inte jag börja förvirra honom genom att ta in nya folk så fort i hans liv.
Dels för jag vill lära känna personen riktigt innan jag ens bestämmer mig för att tillåta den träffa honom, för är det en instabil människa ja då är det ju självklart att han inte får träffa den personen.
Sen är det även för att jag inte vill att det ska bli alldeles förvirrat i hans huvud då han är väldigt glad i alla som han träffar så kan jag bara föreställa mig hur det känns för han om någon ny kommer in och sen helt plötsligt så försvinner människan ut ur vårt liv, nej usch..
och när jag ska försöka förklara det för folk så känns det som att jag avvisar dom som att jag inte visar dom till tro men det är ju för min grabbs skull jag gör det och inte för att vara elak. Visst finns personen kvar och vi har god kontakt i någon månad så kan det mycket väl bli så att personen får träffa honom.
Men får även känslan att folk inte riktigt fattar det heller, alltså visst han får träffa dom han träffat sen han var liten för dom vet han vilka dom är och jag har god kontakt med dom fortfarande.
Sen så tänker jag så här. Börjar jag träffa någon lite mer seriöst (nej jag träffar ingen i dagens läge och så kommer det fortsätta vara ett bra tag då jag trivs bra själv), så kommer jag se till så den personen förstår att han har en pappa som jag har kontakt med och han kommer få träffa pappan bara för att det ska bli trevligare i framtiden.

Sen ni som inte har barn kanske inte fattar vilken stor grej det är för en själv att introducera någon ny för sitt barn men det är det, för jag menar träffar du mig så får du mitt barn på köpet och kommer du inte överens med honom nej men då kan du vända och gå tillbaka dit du kom ifrån för då har du inget att hämta hos mig någonsin.!
Hårda ord men sån är sanningen, mitt barn kommer i första hand och kommer alltid att göra det, så länge han mår bra så mår jag bra.
(Ursäkta långt inlägg men har bara så många tankar i huvudet så vissa måste jag bara få dela med mig av haha!!)

Likes

Comments

Hej hej.
Idag så är jag riktigt slö egentligen men har miljoner grejer att göra som vanligt haha. Så jag har varit vaken sen ca 9 i morse stökat på med det mesta. Ska in till stan om en stund och fixa några små saker lite snabbt sen hem och plocka och sånt roligt.. men kan ju va ärlig och säga att jag börjar känna mig mer som hemma nu och sånt då jag börjar få ordning på allt här med hur allt ska stå och vara dock så är det små saker som fattas men d fixar man ju eftersom så man ska ju inte klaga direkt.

Men är det bara jag som känner det att på söndagar får man fasen se lite extra slö ut? Haha
Jag ser söndagar som myskläder och rufsigt hår som står åt alla håll och kanter.
Om inte så har jag det som en slö dag, så idag går jag runt i onepeacen håret som en trassel boll på huvudet och tänker gå runt så här hela dagen, ser ingen mening med att klä på sig jeans och sånt bara för man ska iväg snabbt någonstans sen så skiter jag ärligt i vad folk tycker när jag går så här.! De är ju trots allt min slö dag :)

Nu veckan som kommer har jag även lill monstret mitt som jag längtar efter honom haha.! Så ska bli mysigt :)

Nu ska jag fortsätta bråka med en pall så jah får ihop den någon gång önska mig lycka till jag hatar Ikea möbler men lik fbn så är man dum och köper det så d är väl smällar man får ta 😅

Ni får fortsätta ha en bra söndag vilket jag ska ha iaf :)

Kram kram

Likes

Comments