Alla hjärtans dag. Jag kan liksom inte låta denna dag gå obemärkt förbi.Ikväll ska jag träna, precis som min alla hjärtans dag tradition är. Med eller utan partner.

Jag är singel. Jag har under tre årstid varit i ett förhållande, jag vet även hur det är att vara olyckligt kär. Idag är jag inget av dem, jag bara är jag and I love it. Jag är så rik som har förmånen att ha fina, viktiga och betydelsefulla människor i mitt liv. Mina erfarenheter har lett till att jag står här idag med ett kärleksband starkare än någonsin till mig själv, en kärlekshistoria jag aldrig vill ska ta slut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänk dig en stor, blomstrande och fägglad sommaräng,

På den ängen växer det mycket ogräs och sly men även väldigt många vackra blommor som skulle göra sig fina i en midsommarkrans,

Men på den ängen, undangömd bland alla andra blommor och allt sly växer en vacker och fridlyst art,

En blomma som inte riktigt kunnat blomma ut, och vara sitt unika jag för det är så vildvuxet omkring den.

Det är så mycket ogräs att solens strålar inte riktigt når till denna vildvuxna blomma så den får energi att växa,

Denna sommaräng behövde en förändring, så att alla blommor kunde få blomma ut samtidigt och att den unika, fridlysta blomman också kunde få en ärlig chans till att blomma ut på riktigt

Ogräset behövde rensas bort, och så skulle det bli. Och så blev det.

Finns det något "ogräs" i ditt liv? Vad är det och hur skulle du kunna rensa bort det för att frigöra plats åt annat som ger mer energi och glädje?

❤🌸💪

Låttips: Release me- Agnes (Mitt riktiga ex är en av mina bästa vänner, men en bästa vän från förr är ett ex till vän).

Likes

Comments

Här står det stilla. Kort uppdatering: Jag har rullat in till norr för cirka 7 veckor sedan, och imorgon kväll landa i byn för julfirande. Så skönt att vara här i norr. Närhet- så vackert på flera sätt. Nära till byn, nära till så många fina nära.

God jul och kram!

Likes

Comments

Prioriterat bort bloggen, först omedvetet men sen blev det ett aktivt val.

Senast jag skrev var jag alltså hemma i byn, och dagarna hemma var sååå sköna och guldvärda. Förutom ärendet som uträttades så var jag bara hemma, under hyfsat inkognitoläge. Det var så mysigt. Var gladeligen barnvakt åt lilla solstrålen, skogshäng och gympass med Matilda- Ett tidigt sådant, för att nämna något. Men det allra bästa var att se alla igen, usch vad jag hade längtat så.. I höst har jag köttat på hyfsat i skolan, och hämtat energi från alla köttiga pass på gymet med gymkompis. I veckan slog några rekord, Jag tog 80 kg i knäböj, vart en 3:a där och sedan plockade jag även 90 kg. Vart en 3:a där med, men då fick gymkompis passa lite granna. För mig handlar inte träning om att vara starkast eller snabbast. Skulle jag träna för att prestera så skulle gymmotivationen dö ut ganska fort. För mig är träningen en form av terapi, en aktivitet som ger mer än det tar. Men nu är mitt gy,mkort fruset året ut, får se när man får någorlunda gymrutin igen. Men så får det vara, nya utmaningar väntar.


Likes

Comments

​Idag drog jag en lättnadens suck. Om exakt en månad väntar nya utmaningar. Men det är sen det. Ihelg ska jag bara andas in denna friska luft som jag är omringad av, gärna en hel del efterlängtad skogshäng. It feels so good to be here 🌲 Göra så lite som möjligt för att få så mycket som möjligt😄

Likes

Comments

"Idag firar jag långhelg, denna feeling och inlämnad uppgift efter ett gott samarbete med fröken N. genom att ringa och surra med mamma, Pinglan och "svägerskan". "delad glädje är dubbelglädje" 😘 och ja, det är feeling på detta då jag deppat i veckor. # mänskligosv" Från min instagram, men med krypterade namn. 

Funderade länge på om det var "ok" att instagrama. Men sen kände jag fuck normalitet, Det är så det kändes JUST idag. Jag är så tacksam för idag, varit mer flyt i vardagen än på länge.. Dagen har bestått av en heldag på skolan, från 8:30- 18:30, kom hem åt middag och sedan surrat i telefon som sagt. Fick feeling och gick iväg till gymmet för veckans 2 pass. Strax därefter checkade även min gymkompis in, vi bestämde oss för att träna tillsammans. Sjukt kul, styrka och svammel är en bra kombo för knopp och kropp. Hoppas bara matlusten flyter på som vanligt igen inom kort. Helst nyss. Funkar inte riktigt att försöka träna på utan att få i sig tillräckligt med energi. Jag jobbar på det. Fröken L kom förbi igår på vår veckovisa teträff. Vi chit-chata i typ 3 h. Det var nice, ett riktigt bra bollplank. Det finns så mycket roligt att se framemot. Börjar med ledighet till på tisdag. Men först, sova. Shit vad klockan rusat. Natti

Likes

Comments

Började dagen med att starta TV:n istället för radion, ett bra val. För insåg snabbt därefter att "Malou efter 10" hade säsongspremiär. Ett väldigt bra program enligt mig, och vilken rivstart det blev. Uppskattade väldigt reportaget om utmattningssyndrom. Vi behöver våga prata mer om sådant. Stress är fruktansvärt och bör tas på allvar. Sedan var det intressant att mannen som jag precis läser en bok om var med, "Fallet Thomas Quick" heter boken. 
Läst lite skolarbete och varit ute i skogen två timmar under dagen. Stolt över att jag tog mig iväg. det var så skönt. Därefter bar det av till stora gymmet med min gymkompis och sedan hem för att duscha, käka och sedan Skypea med England och LÅ. 

Nu ska jag sova, skola om 8 timmar. God natt. KRAM!


Likes

Comments

Avslutade ett samtal idag med; "Tack för att du ringde". Det var så fint att höra. Bakom de orden ligger det mycket, halsen tjocknade och tårarna brände bakom ögonen. Fina, fina människa.

Jag erkänner, Jag har haft enorm längtan norröver sen jag kom till stan igen. Jag längtar så efter att få träffa många godingar där hemma,. Haft sån "hemlängtan" att det har varit jobbigt att kontakta folk. Så nu vet ni, jag dissar inte. Jag orkar bara inte. 

Men det är väl på rull,
Snart får jag veta mer om när den gigantiska intervjun/ ich psykologsamtalet blir,
snart kanske jag åker lite mer norrut över dagen och pussar på lille solstrålen, 
och snart kanske, om nån månad, blir jag en norrbottning i Norrbotten igen, jag hoppas, 
Jag längtar. Tills dess ska jag fortsätta med att uppskatta mitt egna, fina hem, närheten till gymmet och Netflix-hänget för att nämna något.

Likes

Comments

Exakt en vecka sedan jag kom tillbaka till stan efter "semestern", som varade i en vecka den med. Veckan som varit har varit så otroligt lång, faktiskt. Jag har faktiskt känt "När får jag åka "hem" igen?". Hade behövt ett par dagar till för att vara mättad på rätt sätt. Betydligt mer tid ute i skogen hade jag behövt, och slippa tanken om att "hinna med". Det var en längre landningsbana än tänkt denna gång i stan, men det är nog också för att det varit intensivt för mig på senaste. Kort och gott, ett virrvarr av tankar. Orosmoln har tagit rätt mycket plats. Då är det ännu viktigare att försöka fokusera på vad som ger energi, än vad som tar. För min del har jag försökt sudda bort bomullen i huvudet genom träning och att lyssna på Den svenska björnstammen. Det har blivit en drös minuter på Spotify och ett antal timmar på gymmet på senaste. Det har varit och är, en sådan där tänkarperiod. Men likt förut går den över, tids nog. 

För att skriva lite mer i klarhet kan jag berätta om min helg.

I fredags hade jag skola till kl 11, därefter väntade lunch på Vezzo med brudarna. Det var sjukt gott. Var på stan också en sväng, införskaffade mig en veckokalender för endast 72 kr. Värsta klippet ju, supernöjd. Nu ska här dagarna dokumenteras. När jag kom hem var jag trött och tung i skallen, varpå jag kom på att jag hade tvättid så tvättade mellan 14-17. Gillar att tvätta faktiskt. En bra skapande aktivitet. Därefter somnade jag, klassikern för mig på fredagarna håller i sig. Kände mig därefter sjukt ensam så delvis därför for jag till gymmet istället för att soffhänga en fredagskväll. Ensamt på gymet blev det också efter 5 minuter. Körde på och sen dök min gymkompis upp. Så sjukt kul att se honom igen efter sommaren. Känslan efter passet var grym. Kom hem kikade film och sov sedan.

I lördags körde jag morgoncardio innan frukost, blev 30 min crosstrainer. Gick hem, käkade frulle, fix och sedan kom fröken Emma och plockade upp mig och vi åkte iväg till shoppingcentrumet. En mysig dag. Tog en fika som avslutning, och det var riktigt trevligt. Ett givande samtal. Kom hem, käkade och därefter till gymmet för axlar och triceps. Sedan på kvällen chillade jag bara.

I söndags tog jag sovmorgon till kl 10, läste sedan 120 sidor engelsk kurslitteratur, kompletteringshandlade inför veckan, lagade mat- Lax och potatis och sedan bar det av till gymmet för ett benpass. Började passet tillsammans med gymkompisen, och i slutet lurade han mig till att köra 2 magövningar. Jag tränar aldrig mage. Det är så tråkigt. Men igår var det kul. Och det känns idag. Har rejäl träningsvärk. Som min gymkompis förken M från norr sa så bra; "Man behöver en stark bål ;)" och det är så sant. Ska försöka införa mer magträning,'cause it's worth it.

Idag då,, idag har jag vaknat efter kl 7. Drack en kopp kaffe och sedan bar det av till gymmet för morgoncardio. 30 min crosstrainer blev det idag och därmed är mitt mission completed, nämligen 3 pass morgoncardio inom en veckas tid. Pluggat på skolan med min inlämningsuppgifts- kompanjon, kom hem vilade, och därefter for jag och plockade bär med Fröken L. Väldigt spontant och så sjukt roligt. Endorfinerna bara sprudlar så fort jag får hänga i skogen. Vi fann dock inte så mycket blåbär, men allt är bättre än inget. Dock så fann vi hallon på vägen hem. Sjukt nic,e. Roligt att ha fyllt på bärförrådet lite grann, men bäst var ändå den friska luften. Råkade dock halka när jag stod på en sten i lutning på väg ner, ramlade på mobilen då jag precis fotat en bild. Haha. Skärmen sprack lite, men vad gör det. Bara materiella ting, och sånt som händer. Den funkar ändå och jag mår bra. Kom hem och lagade snabbmat ala moi. Det blev nice. Diskat, lyssnat ljudbok och bara chillat. Nu väntas min nya favorit till kvällsmål och sedan dejta kuddan. God natt och Kram!

Likes

Comments

Första dagen blev så mycket bättre än väntat pluggmässigt. Plugget känns så mycket bättre, och jag känner tacksamhet för att de tidigare eleverna lämnat in kursutvärdering och därmed fick vi en ny kursplan. Slipper en tenta på engelska, förstår ni hur skönt det känns? Helt sjukt skönt, istället blir det inlämningsuppgifter. Yey. 

Gårdagen var en väldigt lång dag, men ändå kom jag i säng sent. Förstår inte logiken i det. Efter skolan gick jag hem, Fröken Emz kom förbi på lunchdejt. Fick för mig att tvätta, men ny elev förstod inte tvättsystemet så var snäll och lät hen köra nån maskin på min tid. Tvättade därmed 2 maskiner istället för 6. Sov en stund, Herr skallebank knackade på. Senare på kvällen gick jag runt sjön. Det var superhärligt. Trist bara att benhinnorna alltid ska göra sig påminda.. Njöt av  en kvällsrunda. Funderade på att ta ett varv till, tur jag inte gjorde det. Tänkte inte på hur fort det blir mörkt här, redan innan 21 är det kolsvart. 

Idag var dag 2. Vi fick första uppgiften och gjorde klart den idag. Det gjorde vi bra, därmed vankas en ledig dag imorgon. Det ska jag unna mig. Ska bli så skönt.  Ikväll vart det ett pass på gymmet. Körde ben. Det var kul. Svetten bara lackade. Vill försöka bygga denna höst, samtidigt som min kropp känns sne typ. Borde besöka en kiropraktor/massör men ska suga på kamarellen lite till. 

Nu ska jag kolla film, film nr 2 för dagen. Vad händer? Plötsligt händer det, och det känns nice. Hösten är rätt mysig ändå, tända ljus, te och film. Precis det har jag framför mig nu. Natti. 

Likes

Comments