Kaosmorgon deluxe. Försenat tåg å. Bet i det sura äpplet och tog mig i kragen. Dagen på jobbet gick så mycket bättre än väntat. Inget akut väntade. Så tacksam över det. Använde energin och kraft från byn för att gå runt idag. En kväll för vila och snack med godingar. Fröken E ringde som på beställnig, "skulle vilja banka in i ditt huvud hur fin du är". En sann rikedom att ha vänner. Vilat, nu sova. 


För man kan aldrig riktigt veta hur något kommer bli förrän man står i något 

Vad man trott är inte vad som blir 

Me, myself and I 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På tåget rullandes mot söder igen. Nerbäddad i kupen. Borde egentligen sova men he är lite svårt. Känslomässig berg- och dalbana. Denna resdag innehöll flera parallela resor. Länge sen jag grät så mycket som ikväll. Mycket snurrandes. Vissa saker så gulliga och fyllda med så mycket omtanke. Krocken mellan olika världar. Krocken mellan "gammalt och nytt". Ångesten över jobbet imorgon, provsvaren som förmodligen ligger på mitt hallgolv osv. Let it come. Let it go. Let it flow. Nya tider nu. Men klart det känns och så en gnutta rädsla över det främmande. Otippad supporter. Tids nog kommer jag landa. 


Tiden får utvisa. 

Så tacksam över öppenhet och ärlighet. 

Tacksam över allt jag haft och har

Stone by stone, slowly

Likes

Comments

Omg vad jag har sovit. Typ hela gårdagen gick åt till att sova/vila. Det enda vettiga jag gjorde igår var att tvätta två maskiner tvätt (har 2 maskiner så vart liksom en omgång) resten av tvättiden sov jag mig igenom.. Slut som artist, oja. Det vart lite mycket att jobba, ta emot en hantverkare och sen följa med fröken L. på fest. Jag hade trevligt men tröttheten och allmänt öm i kroppen var en smäll man fick ta. Idag ställde jag alarm på 8, vart uppe sen 8:30. Borde gå och handla osv. snart så. En tur i skogen får det nog bli idag, det känner jag att jag behöver. Tankarna är lite överallt, resfeber, jobb som ska hinnas göras, fixa i läggan osv. Återgår till tanken att idag är det söndag och det jag ska göra är att bara vara. Tids nog faller allt på plats. Landa i tanken. Och snart landar jag på riktigt, på en plats jag besökt i tanken så många gånger på senaste. Byn <3.


There is something special with distance

Likes

Comments

Utbildning i dagarna 2, vissa saker bara "skåpmat" som min kollega uttryckte sig. Upprepningar. Men alltid lär man sig något nytt. Idag på eftermiddagen lyssnade vi på en föreläsare som lämnade en berörd. Där stod en kvinna rakt upp och ner, berättade om livet med en sådan styrka, kloka ord och med en stundtals darrande röst. Hon höll ihop hela föreläsningen, framförde starka budskap. Själv satt jag där och kämpade mot tårarna. Men he gick inte. Jag accepterade där och då att det är helt okej att fälla någon tår om en blir berörd. Pappret och pennan blev en hjälp,. Ritade figurer under tiden. När dagen var slut och vi skulle gå var kvinnan i närheten, "Jag vill bara tacka för en givande föreläsning" sträckte ut armen för att ge en kram. Tack sa hon, vad snällt hoppas jag bidrag med något. Oja. Så. 


Utredande roll eller stöttande roll

Komplext

För om alla bara skulle samarbeta lite mer vore det så mycket bättre

Likes

Comments

Kärlek. Ordet. Innebörden. Hur fint är inte det? Kärlek är så mycket mer än något mellan två parter som lever i ett "vi". Jag känner mig omringad av så mycket kärlek. Av familj, vänner, vissa kollegor o.s.v. Oerhört tacksam. Det är så fint att dela speciella band med andra. Omtänksamheten, vänligheten, tryggheten. "Du är lyckligt lottad du" som en sa förra veckan, och ja oerhört.

Senast idag fick jag frågan, har du träffat någon ny pojkvän? Nej svarade jag. Vad jag ville lägga till var att jag däremot med åren funnit mig själv på ett helt nytt sätt. Älskar mig själv numera. Vilket en inte riktigt gjorde förut... Så tacksam över att ha gjort denna resa och numera idag kan säga att jag älskar mig själv. Jag är inte perfekt, men jag duger mer än väl. Jag gör så gott jag kan utifrån förmågan just nu. Positivt egoistisk, en kärleksgest till mig själv.

De senaste tre åren började en nystart. Jag behövde verkligen flytta, Tack * för att du tog emot mig när jag behövde det som mest. Det var verkligen i sista stund. En biljett/ett tacka ja mot nya möjligheter. Personlig utveckling. Tre givande år och jag stannar här lite till, obestämd tid. Som det ser ut nu har jag lovat till 1x0331 iallafall.

1x0331, ett datum en inte glömmer i första taget. Datumet då jag och han bestämde oss för att bli ett officiellt vi. Något som varade i tre år, och det tog slut för ungefär lika många år sedan. Min första kärlek. Numera ett riktigt fint minne som nog alla i min närhet hört talas om, mer eller mindre. Så tacksam över att jag fått uppleva det. Det var tre händelserika år. Ibland har jag kunnat blicka tillbaka och känna att jag inte riktigt förstod vad jag hade då, hur mycket mer tacksam en borde ha varit. Ung och naiv. Ibland när jag blickar tillbaka blir jag även fylld av en sådan värme, så mycket fint en fick uppleva. Går inte att beskriva i ord. Jag är så tacksam över att just han var min första partner, tacksam över det vi hade och tacksam över det vi har idag. Fina minnen, lärdomar och en vänskap som levt kvar. Just i skrivande stund är en dock lite tveksam på hur vänskapen ser ut, men he visar sig med tiden. Känner förändringens vindar. Det var meningen att vi skulle träffas och spendera de tre åren tillsammans som ett "vi". Utan han hade jag aldrig lärt känna de fantastiska människorna som en fick. Som idag är bland mina närmsta vänner. Hur tokigt andra än må tycka det är, att vara vän med sitt ex-familj. För mig en enorm tacksamhet och glädje. Varför skiljas från de man tycker om bara för att EN relation tar slut? Det var förvisso fruktansvärt jobbigt när det tog slut vilket varade en lång tid, men sen vart en bara starkare. Som vi nog båda tänkte, "What doesn't kill you only makes you stronger" Tack C, tack för tiden, tack för att jag fick träffa dig, tack för allt stöd, tack för alla fina minnen då och efteråt. Tack till er nära som vill ha mig kvar i era liv och som vill vara med i mitt, Framledes; Som jag sagt/tänkt i flera år, det jag önskar dig är lycka. Lycka vad det än må innebära. You deserve the best! Bokslut.


They asked why I hadn't found someone new to love,

the answer is in the mirror- I found myself. Started to love myself in a new way.


Egentid. En lärde sig bland annat det. Har inget behov av att umgås bara för att umgås. Det tar mer än det ger. Gillar att vara själv. Vill inte träffa någon bara för att, i sådant fall hade jag helt ärligt inte varit singel nu eller dessa år. Det måste kännas rätt i hjärtat, och jag har helt enkelt inte träffat den rätta. "gjort slut" innan ens något har startats. Många grodor. Ärlig. Jag längtar tills den dagen då jag kan besvara ett "Jag gillar dig", eller för den delen, till den dagen då jag är den som får det besvarat av någon annan. Bär med mig känslan av bekräftelsen men stannar där.

Bamsekramar!

Att älska sig själv är början på en livslång romans,

What's meant to be will always finds it way.

Love yourself,

Kindness is free, sprinkle that shit everywhere

Du är skyldig dig själv den kärlek som du så generöst ger till andra


Likes

Comments

Klev upp vad jag trodde var mitt i natten, gick på toa. På vägen tillbaka tänkte jag att "okej, jag ställer klockan ändå på 05:50 imorgon så jag har gott om tid på mig att vakna innan ruschen på jobbet" Visste en hade "akuta rester" att handskas med på förmiddagen. Plockar fram mobilen för att ställa om alarmet och upptäcker då att klockan var 05:48. "fuck no, vad hände med natten" tänkte jag och somnade om i ren protest.. Tog mig inte upp förrän 7. Var på jobbet 10 över 8. Kom dit stressad, och med den andan har dagen rullat på. Fy. Löste det akuta med bravur, bra samarbete med kollegan. Vi är ett bra team. Spenderade lunchen med att 'äntligen ringa viktiga samtal som jag dragits med länge. Sen rullade dagen bara på, det är en del att stå i nu på jobbet. Otroligt lärorikt. Imorgon lovar jag mig själv att börja dagen bättre. En lugn start på dagen ger mervärde. Supertrött när jag kom hem, och illamående. Legat i soffan, plockade fram virkningen och lyssnade på musik. Försök till att ladda om. Och det ska jag fortsätta med nu <3 Jag förtjänar en lugn kväll, det gör du med!


Vissa dagar handlar det bara om att göra det.

Idag var dagens mest energirika att be om hjälp från en f.d. kollega. Tacksam.Likes

Comments

En promenad, brygghäng, höst i luften. Charmigt. En riktigt fin dag. Så härligt att jag gick ut. Kom hem, lagade min verison av halloumigryta och ris. Hade tvättid mellan 14-17. Samtidigt som jag tvättade rensade jag papper. Något som jag bara puttat undan sen flytten. Verkligen hög tid att ta tag i det. Får tacka för putten i rätt riktning. Roligt med sällskap på distans. Ett långsiktigt mål denna pappers rensning, en etapp i taget. Lagade därefter tonfisklasagne, käkade och rullade sen ner på Bettan till gymmet. Körde 45 min ben. Det var svettigt och himla härligt. Tror jag ska försöka träna oftare igen. Min kropp behöver det. Diskade när jag kom hem, duschat och renbäddat sängen. Klockan bara rusade ikväll. Dags att försöka sova, men först läsa några rader ur en bok. God natt. 

Vänner finns till för varandra

Likes

Comments

Efter sushifredag och go' dricka sov en gott. Typ 12 h, behövde verkligen "sova ikapp" Började som sagt veckan med 2,5 h sömn och sen har en segat med att ta sig till sängen på kvällarna. Förbättring skall införas. Druckit morgonkaffet och gjort i ordning frukosten, kollar reprisen från idol. Kikade den igår när jag låg som en klubbad säl i soffan. Kärlekstema, bra låtar och framförande. Borde börja göra mig i ordning, klockan 14 ska jag befinna mig hos fröken L och hennes sambo för att se deras nya hem. Solen skiner och jag tänker att resten av dagen ska jag göra sånt som jag tycker är roligt. Aktiv vila. Önskar er en fin lördag! Kram

Likes

Comments

Zappat igenom typ hela Spotify i jakten på låten som kan sätta ord på mina känslor nu, men finner ingen klockren. Borde känna mig lättad, men istället känner jag mig bara tom och ledsen. Helt ärligt. 


För det jag önskar dig är att du blir sedd för den du är till 1000 %. På grund av tidigare erfarenheter betvivlar jag att jag kan det. Det sårar.

Likes

Comments

​Idag har en inte varit alltför pigg. Släckte ner vid 02:30 igår, upp vid 06:15. Självförvållat, men så värt. Helgen var verkligen välbehövlig. Hämtade hem Bettan idag, hon har varit vid stationen sedan i fredags. Lagat köttfärssås och spagetti idag, matlåda till imorgon. Det var alltför ikväll, nu ska jag snart läsa några rader ur en bok och sedan vila mina brungröna. God natt. 

Just do it. 

Idag påmindes jag om hur jag förätit mig på omelett/stekt ägg för snart 5 år sedan.. Hehe. 

Likes

Comments