Söker för fullt efter olika verktyg att bemöta situationer, inte funnit någon stabil grund ännu att stå på. FAN. Det stressar mig, ligger efter i statistiken. Söker vidare. Ger det tid. Jag är så mycket mer, efter hetluft svalnar det väl?


Tre bra idag:

Spontan supergod lunch på stan med bästa sällskapet,

Jenkan förstår mig mer än jag kan förklara i ord,

Jag gav mig själv en mjuk start på dagen, 07:01.


Hejhopp nu dra sig iväg till gymmet och rensa skallen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jamen då kör vi då!

Bästa i em: Drog mig iväg till gymmet efter många om och men, terapipass, saknat att svettats ändå.

Likes

Comments

När man får be personalen om hjälp på affären för man når inte till högsta hyllan.

Härligast i em: En tur runt sjön i mina löparskor, solen sken och jag joggade på känsla.

Likes

Comments

Firade med spontanlunchen; stekt ris och kyckling från Thai restaurang. Mums!

Bästa i eftermiddag: 20 min skapande, målade en fjällbild och lite i min målarbok.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Jag kan liksom inte låta denna dag gå obemärkt förbi.Ikväll ska jag träna, precis som min alla hjärtans dag tradition är. Med eller utan partner.

Jag är singel. Jag har under tre årstid varit i ett förhållande, jag vet även hur det är att vara olyckligt kär. Idag är jag inget av dem, jag bara är jag and I love it. Jag är så rik som har förmånen att ha fina, viktiga och betydelsefulla människor i mitt liv. Mina erfarenheter har lett till att jag står här idag med ett kärleksband starkare än någonsin till mig själv, en kärlekshistoria jag aldrig vill ska ta slut.

Likes

Comments

Tänk dig en stor, blomstrande och fägglad sommaräng,

På den ängen växer det mycket ogräs och sly men även väldigt många vackra blommor som skulle göra sig fina i en midsommarkrans,

Men på den ängen, undangömd bland alla andra blommor och allt sly växer en vacker och fridlyst art,

En blomma som inte riktigt kunnat blomma ut, och vara sitt unika jag för det är så vildvuxet omkring den.

Det är så mycket ogräs att solens strålar inte riktigt når till denna vildvuxna blomma så den får energi att växa,

Denna sommaräng behövde en förändring, så att alla blommor kunde få blomma ut samtidigt och att den unika, fridlysta blomman också kunde få en ärlig chans till att blomma ut på riktigt

Ogräset behövde rensas bort, och så skulle det bli. Och så blev det.

Finns det något "ogräs" i ditt liv? Vad är det och hur skulle du kunna rensa bort det för att frigöra plats åt annat som ger mer energi och glädje?

❤🌸💪

Låttips: Release me- Agnes (Mitt riktiga ex är en av mina bästa vänner, men en bästa vän från förr är ett ex till vän).

Likes

Comments

Här står det stilla. Kort uppdatering: Jag har rullat in till norr för cirka 7 veckor sedan, och imorgon kväll landa i byn för julfirande. Så skönt att vara här i norr. Närhet- så vackert på flera sätt. Nära till byn, nära till så många fina nära.

God jul och kram!

Likes

Comments

Prioriterat bort bloggen, först omedvetet men sen blev det ett aktivt val.

Senast jag skrev var jag alltså hemma i byn, och dagarna hemma var sååå sköna och guldvärda. Förutom ärendet som uträttades så var jag bara hemma, under hyfsat inkognitoläge. Det var så mysigt. Var gladeligen barnvakt åt lilla solstrålen, skogshäng och gympass med Matilda- Ett tidigt sådant, för att nämna något. Men det allra bästa var att se alla igen, usch vad jag hade längtat så.. I höst har jag köttat på hyfsat i skolan, och hämtat energi från alla köttiga pass på gymet med gymkompis. I veckan slog några rekord, Jag tog 80 kg i knäböj, vart en 3:a där och sedan plockade jag även 90 kg. Vart en 3:a där med, men då fick gymkompis passa lite granna. För mig handlar inte träning om att vara starkast eller snabbast. Skulle jag träna för att prestera så skulle gymmotivationen dö ut ganska fort. För mig är träningen en form av terapi, en aktivitet som ger mer än det tar. Men nu är mitt gy,mkort fruset året ut, får se när man får någorlunda gymrutin igen. Men så får det vara, nya utmaningar väntar.


Likes

Comments

​Idag drog jag en lättnadens suck. Om exakt en månad väntar nya utmaningar. Men det är sen det. Ihelg ska jag bara andas in denna friska luft som jag är omringad av, gärna en hel del efterlängtad skogshäng. It feels so good to be here 🌲 Göra så lite som möjligt för att få så mycket som möjligt😄

Likes

Comments

"Idag firar jag långhelg, denna feeling och inlämnad uppgift efter ett gott samarbete med fröken N. genom att ringa och surra med mamma, Pinglan och "svägerskan". "delad glädje är dubbelglädje" 😘 och ja, det är feeling på detta då jag deppat i veckor. # mänskligosv" Från min instagram, men med krypterade namn. 

Funderade länge på om det var "ok" att instagrama. Men sen kände jag fuck normalitet, Det är så det kändes JUST idag. Jag är så tacksam för idag, varit mer flyt i vardagen än på länge.. Dagen har bestått av en heldag på skolan, från 8:30- 18:30, kom hem åt middag och sedan surrat i telefon som sagt. Fick feeling och gick iväg till gymmet för veckans 2 pass. Strax därefter checkade även min gymkompis in, vi bestämde oss för att träna tillsammans. Sjukt kul, styrka och svammel är en bra kombo för knopp och kropp. Hoppas bara matlusten flyter på som vanligt igen inom kort. Helst nyss. Funkar inte riktigt att försöka träna på utan att få i sig tillräckligt med energi. Jag jobbar på det. Fröken L kom förbi igår på vår veckovisa teträff. Vi chit-chata i typ 3 h. Det var nice, ett riktigt bra bollplank. Det finns så mycket roligt att se framemot. Börjar med ledighet till på tisdag. Men först, sova. Shit vad klockan rusat. Natti

Likes

Comments