Hejsan
Ända sen i tisdags har jag varit hemma och sjuk. Idag är det fredag och jag är hemma idag också. Jag har ingen feber men jag är väldigt förkyld och har ont huvudet. Jag tror jag kommer på måndag men det är inte säkert. Hoppas att ni mår bra och inte är sjuka.
Hejdå finisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hejsan allesammans! I söndags var jag, min familj och några i vår släkt på kyrkogården för att det var alla helgon. Här är en bild på mig när jag sitter vid familjegraven fast det ska stå ett namn till av en person i släkten som dog ganska så nyligen. I alla fall är jag sjuk nu men jag är bara förkyld så jag kommer nog till skolan imorgon. Hoppas att ni inte är sjuka. Men isåfall får ni krya❤️❤️❤️❤️ Hejdå alla finisar

  • 57 Readers

Likes

Comments

Hejhej allihopa
Hur mår ni idag?
Jag mår i alla fall bra. Idag ska jag och min familj köpa present till vår kusin som kommer ha släktkalas ikväll och det ska bli väldigt kul tycker jag. Jag vill bara säga att jag var en ny kanal på videofyme som heter "isabellsvloggar" så om ni har videofyme och vill kika in min kanal får ni jättegärna göra det. Jag har inte lagt upp en video än men det kommer en snart som jag redan har redigerat men jag skulle lägga upp den samtidigt som en person så vi får se när jag lägger upp den. Jag har skrivit i min profil att jag inte bara kommer lägga upp vloggar men man kanske inte kollar där haha. Hoppas att ni får en superbra dag. Hejdå finisar!!

  • 60 Readers

Likes

Comments

Hejhej alla
Igår var jag mest hemma hela dagen förutom på kvällen när jag, min mamma och min syster åkte till Ikea. Det var mysigt med en liten tjejkväll men vi köpte inte så mycket, det vi köpte var en blomma till mamma, galjar till mig och sugrör till alla i familjen. Idag vaknade jag typ nyss, alltså 08.15 men nu är klockan 08.26. Hoppas att ni hade en bra dag och kommer få en också.
Hejdå

  • 63 Readers

Likes

Comments

Hej allesammans
Igår var jag med Maja igen och vi gjorde inte så mycket egentligen men vi hade kul. Vi var också med Ebba en stund men sen gick hon hem. Idag ska jag vara med Maja igen fast hon ska klippa sig först så vi får se hur det blir. Hoppas att du hade en bra dag igår och får en bra dag idag. Glöm inte att just DU är perfekt som du är och ingen ska ändra på dig. Va dig själv hela tiden. Om någon inte gillar sig för den du är är det hennes/hans problem och du ska inte ändra på dig för att någon annan ska bli glad utan du ska va dig själv för att du ska bli glad.
Hejdå finisar

  • 65 Readers

Likes

Comments

Hej alla💗
Nu har jag egentligen inte sp mycket att skriva men jag ville bara visa dom här bilderna haha. Hoppas att ni hade en bra dag.
Hejdå💗

  • 77 Readers

Likes

Comments

Hej alla💗
Idag hade jag elevens val i skolan och då delas man in i olika grupper som vi ska jobba med den terminen. Jag har podcast det är väldigt kul tycker jag och i min grupp är en tjej som heter Maja som är med på en av bilderna och en tjej som heter Helen. Det man ska göra är ju såklart en podcast och vi har nästan gjort klart första avsnittet haha. Varje elevens val slutar vi också tolv och då gick jag och några kompisar runt i Tullinge och sen gick vi hem till en av oss. Vi hade väldigt kul och på en av bilderna ser ni vår mellis. Det här ska inte bli ett för långt inlägg där jag berättar allt vi har gjort för det blir väldigt långtråkigt att läsa men vi hade i alla fall kul. Hoppas att ni också hade en bra dag.
Hejdå finisar💗

  • 78 Readers

Likes

Comments

Hejhej alla💗
Bilden överst är bara en bild som jag tycker är väldigt fin😂💗 Den andra bilden är en bild på en massa alla som jag tycker är fina💗
Det var allt för det här inlägget💗
Hejdå💗

  • 79 Readers

Likes

Comments

Hej alla💗
Hoppas ni mår bra!!
Från i fredags har jag och min bästa kompis Lovisa eller som hon kallas "Lollo" sovit över. Från fredag till lördag sov vi hemma hos henne och från lördag till söndag (idag) sov vi hemma hos mig. Vi har haft det jättekul och mysigt. Här är två bilder från när vi skulle åka hem till mig. Förresten är vi inte seriösa på bilderna😂💗
Glöm inte att du är JÄTTEBRA som du är!!💗
Hejdå💗

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla människor💗
Inatt sov jag och min bästa kompis över hos henne. Jag har flera bästisar men hon är en av dom. Vi vaknade nyss (7.45) och nu håller vi på med våra mobiler. Vi hade det jättemysigt igår och vi kollade på youtube på kvällen, vi åt chips, cheesedoodlez hjärtan, hembakade cupcakes och så drack vi fanta exotic. Vi kollade bara på slutet av idol (när någon åker ut)😅💗 Hoppas att ni också hade en bra kväll och dag💗 Hejdå💗👋🏽

  • 82 Readers

Likes

Comments