Såhär under flytt är det att nörda in sig lite extra i speglar. Idag är det stora speglar som gäller

Flytten går superbra. Vi fick iväg väldigt mycket kört idag och det är inprincip bara det stora möblerna som ska iväg men dom ska vi köra imorgon.Likes

Comments

Äntligen är mormors lägenhet tömd! jösses jag har aldrig varit med om så mycket grejjer. vi har alltså spenderat varje helg där och bara rensat och sorterat över en månad. Men nu så är det äntligen slut och vilken lättnad det är. Stackars Mamma som har kämpat och fått stått ut med våran frustration när varenda grej måste kollas igenom. Förr i tiden var det ju nämligen vanligt att man gömde pengar lite här och var. Sen finns det saker av värde. Så det ska bli skönt att få koncentrera sig på att packa mina grejjer imorgon istället för att åka iväg.


Kaffe och youtube får avsluta min kväll. Klockan är inte direkt jättesent men jag är riktigt trött redan så det kommer bli en tidig kväll. Skönt det med ibland.

Min träning ligger lite i paus med eftersom det är lite flyttkaos. Visst skulle jag kunna träna också under dessa dagar men om jag skippar träningen så går flytten snabbare !


Likes

Comments

När jag flyttar in ska jag köpa en byr och ett skoskåp från hemnes och tänke att jag skulle byta ut deras knoppar till något annat för att få en liten mer egen stil på det.


På byron tänker jag knoppar av dessa slag. Det lutar mot dom knopparna i bilden till vänster som ör från indiska


Till skoskåpet tänkte jag knoppar i läder


Likes

Comments

Jobbdagen gick bra förutom att jag var rätt seg och min mage är inte alls bra. Matlådan jag hade med mig gick inte alls att äta och jag fick slänga precis allt. Sedan jag blev sjuk har jag inte alls aptit och kan knappt äta. Frukt går bra. Dom som känner mig vet att jag älskar att äta och att jag äter väldigt mycket för att vara så liten. haha.

Efter jobbet åkte jag med några grejjer från mitt förråd till den nya lägenheten. Imorgon är det dax för flytta allt från förrådet plus lådorna jag har packat i köket. känner mig lite stressad inför flytten men det ska nog gå bra. Jag googlade lite tidigare idag om att organisera kök. Tro det eller ej men jag fick jättebra tips haha.


Min vackra kille


Likes

Comments

Torsdagskvällen fick bestå av lite städning och packa flyttlådor. Jag tänkte att jag börjar packa köket eftersom det känns som att det kommer bli mest bökigt där. Jag fick ihop 7 lådor ikvälll så mycket vart gjort ändå men allt är inte klart. Jag hoppas verkligen att det kommer gå smidigt att packa upp allt. Det är mest köket som oroar mig. Hade jag flyttat själv hade det inte varit några problem men nu blir vi 2 som ska flytta in i samma lägenheten. Jag och F. Allt annat kommer vara lätt förutom att packa upp i köket. Dock så tycker jag att jag sorterat upp det väldigt bra vilket säkert kommer hjälpa till mycket. tror inte f kommer sortera upp det lika bra vilket kommer ställa till det isånnafall, haha.

Imorgon är det fredag och jobba väntas och en intensiv helg =)Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag smakar kaffe gott efter flera dagar, äntligen! Det har smakat så äckligt sedan jag blev sjuk så jag har inte kunnat dricka något. Jag är hemma idag med men tänkte gå till jobbet imorgon. Skönt att få komma igång lite faktiskt.Likes

Comments

Inatt fick jag sova hela natten ostört utan sjuka. Så himla underbart. Så imorgon är jag redo för jobb igen. Skönt att komma igång med både flytt och jobb faktiskt.

Vaknade runt 8 idag av att dom arbetade utanför på ett annat hus, gjorde inte så mycket eftersom jag inte ville sova bort hela dagen. Det var bara att gå upp och göra lite grönt te. Försöker dricka mer te än kaffe för att dra ner på koffeinet . Te med honung är så himla gott.

Idag ska jag åka tll rusta och handla lite flyttlådor. Jag kan inte fatta att jag har min sista helg i denna lägenhet denna helg. Vemodigt som bara den men det kommer bli bra.Likes

Comments

Ja det blev inte så mycket firande av alla hjärstans dag idag eftersom jag är kräksjuk. Men titta vad som kom på bud idag. Hur gulligt? 😃

Förresten så kunde jag inte låta bli att fråga tjejen som kom med budet om hon hade mycket att göra, speciellt en dag som denna tänkte jag. Jodå.. stackarn hade hela kvällen att göra. Hoppas hon hann med allt och att hon kunde fira alla hjärtans dag själv också.


Likes

Comments

Veckans planer!


  • Nageltid på salongen
  • Åka till nya lägenheten för att fixa lite
  • Jag måste börja packa för nästa vecka är det dax att flytta! 😊
  • Säga upp ett par grejjer samt fixa övergång till elen
  • Adressändra

Likes

Comments