​WOW!

Bästa videon jag sett på länge, allt Sofia pratar om stämmer så mycket och det är så viktigt att hon uppmärksammar detta, you go girl!!  • 12 readers

Likes

Comments

PRIDE
För sisådär 2 veckor sen var det pridedags här där jag bor, och självklart deltog jag! Mina vänner och jag möttes upp och gick i pridetåget tillsammans. Pride är verkligen en sådan härlig tid då man ser alla så glada och verkligen trivs! Det går ju inte att inte gå runt med ett leende på läpparna, snacka om värken i kinderna efteråt, haha!

Nu väntar man bara på nästa års pride, det blir bara bättre och bättre för varje år 😊

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag startade bloggen för ungefär 2 månader sen och tänkte då att jag ska börja blogga när jag verkligen har pepp och känner för det, och idag är dagen!
Just nu kommer det vara ett supertråkigt inlägg då jag för tillfället ligger hemma i influensan. Det är sjukt tråkigt att missa skolan (kan ni fatta att jag just sa det?) nu när man har börjat gymnasiet, för jag älskar min klass och jag valde helt rätt linje. Jag går estet-media och jag trivs enormt bra!

Det är bara att ställa frågor om ni undrar över något, jag har bloggat till och från på andra bloggar så jag är inte ny på "bloggvärlden" (lol)

Men men, jag ska masa mig till min barngrupp som jag är ledare för, och gå till skolan imorrn då jag mår lite bättre.

en liten selfie där jag inte ser ut som en död fisk som jag gör atm ;)

  • 11 readers

Likes

Comments

Hej och välkomna! Jag har bloggat på flera olika bloggar förut men kände för en nystart och ville testa en ny bloggportal, så hoppas ni kommer vilja fortsätta läsa!

Kramisar!!

Likes

Comments