Hej!
Har inte hunnit skriva så mycket, vilket är synd för har ju ändå gjort en hel del. Men när man jobbar en vecka på båt och är en vecka hemma så flyger tiden förbi. Jag har varit med om många lyckade restaurang besök men också många lyckade recept som jag prövat här hemma. Jag älskar att baka, det är nästan som terapi för mig.
Lediga veckorna har mest gått i träningens tecken men det är inget jag klagar på. Älskar att gymma och det bästa när man har sin lediga vecka är att man kan planera sin tid precis så som man själv vill och det finns tid att träna.
Conny har jobbat nästan varje dag hela sommaren han har haft 1 ledig dag här å en ledig där. Vi har inte hunnit göra så mycket tillsammans annat än att gymma. Men när man älskar någon så mycket så står man ut med vad som helst. Snart är han och jag tillbaka i Åbo igen i vårt mysiga hem! Som jag längtar 💗 men nu ska jag bjuda på en liten bildbomb från de senaste veckorna!:)

IsabellJasmine

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Den här veckan har alla pass hittills varit så grymma! Måndagen började med en träning som Conny höll åt mig. Vi tränade ryggen och rumpan. Den träningen for precis dit den skulle och på kvällen var min rygg riktigt varm, musklerna hade verkligen fått sig! På tisdagen väntade axlar och bröst plus cardio. Axlarna fick en bra pump och cardion var svettigare än svettigast. 20 minuter på crosstrainer i ett högt tempo är garanterad svettbomb! På onsdagen när jag vaknade var min kropp helt kaputt, det var alltså dags att hålla en liten vilodag och för en gång skull hade jag total vila jag var inte ens ut och gå!
Så på torsdagen var jag full med krafter igen och det var ben och rumpa som sto på menyn. Svetten rann som aldrig förr och det var faktiskt ett dunder pass! 2h blev det på gymmet och trapporna ner till bilen var inte lätta kan jag säga. Kvällen avslutades med en vinst för lejonen!
Idag är det armarnas tur, jag har just ätit och skall snart hoppa i bilen och köra mot Ekenäs :)! På morgonen gick jag en PW i 40 min innan morgonmålet och idag blir det också cardio efter passet. Imorgon blir det ben och rumpa igen men med lite andra övningar och på söndag väntar helkroppsmassage!! Hur skönt skall inte det bli efter en hård tränings vecka, super skönt! Hoppas ni andra har haft lika mycket glädje i vardagen som jag har haft den här veckan! Trevligt veckoslut!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Igår avslutade jag en lång dag med ett super träningspass tillsammans med Conny. Han hade vilodag så han kunde komma å träna mig istället. Det var så jäkla kul och varje övning for precis dit den skulle! Man vill ju alltid göra det där lilla extra när han observerar ;) kanske han någon dag blir lika imponerad av mig som jag blir av honom!
Vi gjorde tre övningar för ryggen och två för rumppan och tiden bara for iväg plötsligt hade vi varit där i 1,5h och haft en hård men super kul träning! Tycker det är så roligt när vi har ett gemensamt intresse och att vi båda verkligen brinner för att träna man lär sig så mycket av varandra hela tiden!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hejsan!

En till vecka har gått förbi och den innehöll en hel massa träning men också middagar med familjen, dadelbollar och en konstig Eurovision. En kul vecka med andra ord det är ju alltid vad man gör det till eller hur?:)

Den här måndagen börjar jag med att hoppa i bilen och köra iväg mot Åbo. Ska träffa Daniela och kolla igenom slutarbetet och var vi ligger just nu och vad som ännu skall göras innan sommaren. Helt sjukt att jag skriver slutarbete vart har tiden tagit vägen liksom??? Jag är ju bara 21 år ännu och skolan är snart slut och livet börjar på allvar. Ibland funderar jag om jag är riktigt färdig för det som väntar men jag tänker nog bara positiva tankar om det som komma skall!:) jag är ju dessutom yngst på klassen och det har jag alltid varit eftersom jag började skolan ett år tidigare och gick med 95orna fast jag själv är 96 född. Känns ibland som jag stressat vidare i livet medan andra flyger runt världen och tar det lugnt mellan varven. Nå kanske det är min tur nu efter skolan ;) men ni skall ha en så trevlig vecka och kom ihåg att njuta och göra något kul varje dag, då orkar ni kämpa tills de snart är veckoslut igen!:)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Igen ett uppehåll från skrivandet, måste ta och skärpa mig nu. Just nu håller jag på med slutarbete, tränar och försöker ta ut det sista av lugnet innan sommaren kör igång. Jag jobbar på Viking Line i sommar igen och har kontrakt där från 7.6-9.8.

Men till pointen med inlägget > min kroppsform har ändrats en hel del de senaste två åren. Jag har vägt mig nu som då ibland mer ibland mindre och sätt min utveckling via vågen. Men saken är ju den att när musklerna växer så börjar man väga mera. Alltså jag har varit av den åsikten att jag har misslyckats då vågen farit åt ett helt annat håll. Det har kommit 5kg till istället för 5kg bort som är det där vanliga lycko talet som alla tycks sträva efter. Många gånger när man talar med bekanta och vänner så tycks alla villa bli av med ca 5kg som om lyckan i livet skulle komma till oss alla om vi bara vägde 5kg mindre. Jag har själv varit där och känner kanske ännu att Oi om man bara skulle gå ner de där kilona. Men sen igen är jag så glad när vikterna ökar på gymmet och sånt som varit jobbigt förut plötsligt blir så lätt. För saken är den för att ni skall utvecklas måst ni äta mycket och bra så är det bara. Min point alltså är att skippa vågen och kolla i spegeln istället. Satsa på att njuta av träningen, gör den rolig och mät er framgång i något annat än kilon så kommer drömformen där efter !:)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Den här fina soliga dagen till ära bjuder jag på en bildbomb från Connys tävlingar. Han slutade på en 7 plats 3 poäng ifrån finalen. Men vi grubblar inte utan vi har satt upp nya mål för framtiden så ni får vänta och se vad som sker! En sak är säker att han kommer tillbaka större och bättre!

IsabellJasmine

Bilder tagna från:
Tomi Rehell
Bodymag
Pakkotoisto
Och mig själv förstås ☺

Likes

Comments

Hej!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi står och köar till registreringen i Helsingfors och på söndag är tävlingarna. Det är ganska nervöst även för mig fast jag inte skall tävla men jag har ändå följt med hela resan. Jag är så stolt över Conny ingen skillnad hur det går i tävlingarna. Han har kämpat på så bra och han har gjort sitt bästa i alla situationer. På samma gång som tävlingarna är finns det även en mässa under samma tak med en massa erbjudande och smakprov så det kommer bli svårt att hålla i pengarna! Men om ni vill följa med utan att vara på plats kan ni följa mig på snapchat ( iijasminee ), jag kommer lägga upp allt som händer och sker under veckan och under veckoslutet!:)

IsabellJasmine

Ni kan också följa Conny på IG: granrothconny !:)

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag varit hemma redan en vecka och skolan sjunger sina sista refränger. Alla kurser är på klart och några skall lämnas in i början av nästa vecka och sen är allting gjort förutom slutarbete.
Innan jag åkte iväg hade jag en massa bollar i luften. Jag hade varit 2 x 5 dagars pass på båten varifrån jag for direkt till skolan och träna 5ggr i veckan plus övrig stress. Kroppen känner inte skillnad på psykisk och fysisk stress och det resulterade i att jag gick nästan helt in i väggen lördagen innan jag åkte iväg på resa på onsdagen. Jag blev helt slapp i kroppen på samma gång som hjärta dunka på för fullt, jag var rastlös men ändå trött som sista dagen. Men ändå kunde jag inte sova utan nätterna låg jag endast och rullade och funderade på allt och inget.
Jag försökte röra på mig men redan att gå från sängen till soffan var tungt. Lördagen och söndagen låg jag endast i sängen gjorde ingeting, hade inte lust me någonting. Jag undrade vad jag hade fått för fel och googlade lite omkring på mina symptom, frågade pt:n och diskuterade med Conny. Vi kom fram till att jag var överansträngd = ylirasitus. Det hade blivit för stor psykisk påfrestning med all stress och jag tränade för fulla muggar även dagar som jag kanske inte hade ork. Jag och mamma bestämde att vi tar äkkilähtö iväg för att jag skall komma bort från allt som stressar och bara fokusera på mig själv. Det var det bästa beslutet någonsin!

Den här veckan har jag börjar träna försiktigt efter två veckor vila. Det har gått helt okej men krafterna är inte riktigt där än men snart. Min point med det här inlägget är att kom ihåg att vila!
Jag har höga krav på mig själv på alla del områden i livet på samma gång som jag vill ta hand om alla andra. Men man kan inte ta hand om någon annan ifall man inte tar hand om sig själv. Från och med nu skall jag vila mera och försöka att inte ta så mycket stress. Man behöver inte alltid vara perfekt, eller?
Ta hand om er själva och om det blir för mycket är det okej att säga nej! Jag vill aldrig hamna ha den där känslan i kroppen igen och vill inte att ni skall ha det heller! Puss och kram!

IsabellJasmine

Tack till världens bästa mamma som tog hand om mig och följde med på resan <3

Likes

Comments

Hej!

Tänkte lägga lite bilder hit från hur jag har de :) när jag kommer hem skriver jag ett lite längre inlägg om resan och varför jag åkte iväg mittiallt!

IsabellJasmine

Likes

Comments