View tracker

Hej!

Lite mera bilder från Puerto Rico såhär onsdagen till ära. Vi bestämde oss för att klättra upp till toppen av dalen och det var ca 1000 trappor. Vi hade bestämt att vi går ner längs med vägen åt andra hållet så vi kommer ner på andra sidan dalen. Allt som allt gick vi nog över 10km den dagen i ca +30. Jag älskar utmaningar så vi hittade en brant väg som gick upp mot ett hus så vi bestämde oss med Daniela att springa upp för vägen. Pappa stannade kvar nere och hejade och herregud så benen hade mjölksyra. Vi hade redan gått 1000 trappsteg, gått halva vägen och gjort lite cirkel träning på toppen. så man var passlit trött men vi gjorde det! Det går inte ens att förklara hur brant och lång vägen var men om vi säger så att vi tänkte först länka upp men de gick inte, man var tvungen att spurta med benen så hårt man bara kunde för att komma framåt! När vi kom fram till vår lägenhet så var vi tröttare än tröttast och på kvällen belönade vi oss själva med kina buffé och en massa sushi! Måst bara säga att det var den bästa veckan i mitt liv då Daniela var med vi skrattade så mycket och hade så roligt, så otroligt tacksam att ha henne som min bästa vän!

IsabellJasmine

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej

Nu är jag tillbaka i mitt eget hem och semestern är nästan bortglömd redan. Det är konstigt hur den avslappnade känslan försvinner snabbt när man kommer tillbaka till skolan. Men man kan ju alltid se tillbaka på mysiga bilder i allafall så här kommer en liten bildbomb :)

IsabellJasmine


Likes

Comments

View tracker

Hej!
På fredag åker vi hem tillbaka. Så jag kommer uppdatera med lite bättre bilder när jag kommer hem för internet är inte så bra här. Jag har fotat en del med systemkameran så jag laddar upp dem hit bara jag kommer hem så stay tuned :)!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Veckan har vari precis så stressig som jag hade tänkt mig har försökt fixa undan så mycket som möjligt lämna in en kurs osv. Imoron åker jag till Hangö för att packa alla saker och på freda åker vi!:)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Jag har så många gånger funderat varför det var menat för mig att flytta till Åbo och inte till Helsingfors? Och jag har kommit fram till det att jag kom hit för att få träffa de här tre tjejerna! Bästa vänner har fått en helt ny betydelse efter att jag flyttat hit. Stödet man får är större än jordklotet och kärleken är starkare än allt annat. Vi peppar varandra, pushar varandra, stöder, är ledsna, skrattar vi gör allt och det är precis så som det skall vara. Vänskapen skall inte vara komplicerad och man skall kunna vara sig själv och jag tror jag kan tala för alla och säga att vi kan alla säga precis vad vi tycker och tänker när som helst! Kommer sakna dem så mycket fast jag bara är borta 2 veckor men de är så stor del av min vardag 💗

Är så glad att ni finns: Ida, Jennika & Daniela!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Nu e de bara några dagar kvar till avfärd! Jag ville bara kolla här ifall det är något speciellt ni vill veta eller att jag bloggar om under resan?:) jag skall försöka ladda upp så mycket bilder som möjligt för det är i allafall sånt som jag tycker om att se på hos andra bloggar :)! Men ifall det är något speciellt ni vill veta så meddela gärna :)

Innan jag åker iväg ska jag fixa lite skolsaker, fixa ögonfransar och packa såklart! Jag skall försöka gymma och ha en mys kväll med mina tjejer här innan och kanske lite försöka hinna vara med C :) nu har jag mat i magen skall snart dricka en celsius och sen ta mig till gymmet i snöyran !

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Har gått omkring och funderat en massa hit och dit på min stress och negativa tankar som bara samlats. När något går dåligt så börjar jag se det dåliga i allt precis så som man inte borde göra och om jag misslyckas med något så känns det som jag misslyckats som person.

Men på måndag morgon när solen sakta steg upp över Åbo så bestämde jag mig för att ta en morgonpromenad längs med ån innan morgonmålet. Jag märkte att jag direkt började fundera på allt som skulle göras den här veckan och att jag inte nått ett av mina mål med förra veckan att jag stressade en massa över oväsentliga saker osv. Jag blev så arg på mig själv så jag stoppade min hjärna och så tänkte jag att nu ska jag gå till mig själv och fundera vad jag är nöjd med, vad allt som är bra i mitt liv och hur jag skall gå vidare för att få stopp på alla dessa jobbiga tankar.
Jag kom fram till att jag har det faktiskt jätte bra jämfört med många andra och att mina mål ibland är lite orealistiska på den tid som jag bestämmer. Jag vet att jag kan nå alla mina mål men jag måste ha tålamod. Jag vill omringa mig med människor jag tycker om och göra saker jag älskar att göra. Jag ska bli mera självisk helt enkelt och det tycker jag att man skall vara ibland! Efter det har vardagen flutit på mycket bättre och direkt de kommer negativa fiilisar eller stress så försöker jag få ut det ur systemet så snabbt som möjligt! Jag tycker att jag har stressat mindre och det känns som allt är ett resultat av dendä morgonpromenaden då jag verkligen tog tag i problemen, allting föll på plats i min hjärna kändes de som och jag kan nu sätta mina tankar i perspektiv!:)

IsabellJasmine

Två av de bästa sakerna i mitt liv: han och gymmet

Likes

Comments