Hej!

Om det är något jag älskar så är det Adidas. Om jag hade mera pengar skulle nog hela garderoben vara full av dessa snygga plagg!

​IsabellJasmine

Plaggen är tagna från Junkyard och adidas.fi


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Dagen har fyllts med festligheter och godsaker. Conny fyller år imorgon och vi bestämde för att fira hans födelsedag idag. På dagen hade vi ett litet kalas hemma med min familj och på kvällen var vi ut och äta med mamma och pappa till Ludo. Conny fick nya gymskor av mig till födispresent och tastingmenyn på restaurangen bjöd jag också på, många flickväns poäng där :D Maten var super, det var nästan som att vara med i Masterchef. Vi njöt av varandras sällskap och maten, rekommenderar restaurangen åt alla! Nu är jag tröttare än tröttast så nu ska jag nog säga tack och gonatt :)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Det har varit personligen jätte jobbigt för mig att vara sjuk och må så dålig som jag har gjort. Det har värkt i varenda kroppsdel och jag har varit helt hjärndöd. Jag är van vid att vara i full gång från morgon till kväll och har jag inget att göra så ser jag till att det finns något att göra. Jag har inte vilat ordentligt från träningen på länge och väggen kom verkligen emot. På lördagen när jag gick till gymmet kände jag mig inte alls bra men jag tänkte att äh nu kör vi. På gymmet orka jag ingeting, vikter som tidigare lyft från marken satt fast som cement. Jag gick hem duscha la mig på soffan och steg inte upp därifrån på hela dagen jag var helt borta och detta fortsatte i 4 dagar jag var en total zombie. SÅ om jag kan ge ett råd kom ihåg att vila snälla ni! Stressa inte ihjäl er över små saker. Jag vill ha allt perfekt eller så långt som perfekt och vill göra alla omkring mig nöjda så jag glömmer oftast bort mig själv. Men nu ska det bli ändring jag har slagit fast att var fjärde vecka är det vilovecka och där med jämt, inget gym bara promenader! Jag har lovat mig själv att börja ta bättre hand om mig själv och vila när det känns att jag behöv vila! Jag har stora ambitioner och vill bli de bästa jag kan bli men man måste också ha vettet med sig :)Jag vill också ta fram vikten av vänners stöd när det är som jobbigast jag älskar mina vänner mer än något annat och skulle göra vad som helst för dem och att få sådant stöd av dem som jag har fått är helt otroligt. Idag var jag med Daniela på sushi och efter det kom vi hem till mig drack en kopp te åt jogurt cashew och talade en massa. Jag vill bara ta en sekund och tacka gud för att jag flyttat till Åbo och träffat henne. Hon stöder som ingen annan och peppar mig och motiverar mig. Jag kan berätta allt åt henne och litar på henne till 100%! Tack Daniela för att du finns och stort tack också till Ida och Jennika som stöder minst lika mycket! det finns bara en väg från detta och det är uppåt nu skall både kroppen och knoppen bli i skick trust me!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Första dagen i liv och ute i frisk luft! Hallelujah tänkte jag när ja steg utanför dörren och fick känna den friska luften i mina lungor!:) jag cyklade iväg till frissan och möttes av en söt fluffi grej, en liten hund! Ena flickan som jobbar där har sin hund med sig på jobb, den är som deras maskot. Vi började färga och efter någon timme var resultatet perfekt! Så nöjd med resultatet!:) dessutom bjöd de på te direkt jag kom när de visste att jag varit sjuk och jag fick kex och choklad! Helt super rekommenderar Aava i Åbo åt alla!

IsabellJasmine

Bilden på hunden lånad från deras hemsida !:)

Likes

Comments

Hej!

Jag har börjat känna mig lite bättre så småningom. Imorgon har jag frissa på schemat så hoppas och ber att jag mår bra imorgon är trött på att ligga nu det är verkligen inget för mig. Vem når sina mål med att vara inlåst i sin lägenhet och inte orka göra något? Att vara sjuk är verkligen inget för mig! Kommer nog satsa ännu mera på mina vitaminer efter det här, jag vill verkligen inte vara i det här skicket igen! Hoppas att Puerto Ricos sol gör sitt och fyller mig med energi och vitaminer! Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få en god natt sömn så jag kan bli fin i håret imorgon!:)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Sjukstugan rapporterar... Åååå är det något jag hatar så är det att vara sjuk, det värsta är att jag inte kan gå ut och röra på mig, känner mig som en hjälplös flodhäst. Nå om man inte kan lyssna på sin kropp å vila i tid så säger de nog åt en att vila, så som de gick nu.
Men hur som helst söndagen var en av de bästa i mitt liv trots uppsvullet öga och flunssa. Vi besökte nordic fitness expo tillsammans med Conny och jag såg alla mina favoriter i verkligheten. Kan ni tänka er att de flesta var till och med ännu snyggare i verkligheten!? Hur är detta ens möjligt?? Men på samma gång när jag sitter i publiken och stirrar på en rad me rumpor i små bikinin så får jag en känsla av att wow är det så där man borde se ut? Duger jag så som jag är ? Och borde jag nu träna lite hårdare å gå på Morgoncardio lite oftare? Och jag tror inte jag är ensam om den känslan. Tänk att där sitter man i publiken och dömmer alla människor som står där på scenen och poserar. Det är en ganska rå sport sist och slutligen. Man så många glädjetårar men också sorgsna miner. Undrar ibland själv vad det är som fascinerar mig i bikini fitness och andra fitness grenar. Det måste nog vara disciplinen, all vilja som krävs för att ta sin kropp till det där skicket och våga stå där inför tusentals dömande ögon. Jag skulle också nångong villa våga och tro på mig själv men ännu är jag inte där. Som plåster på såren efter att jag sätt på alla snygga flickor fick jag iallafall en bild med the one and only vertti!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Äntligen fredag! 9sp inlämnade och det firades med rawcakes från pure hero! Älskar det stället, en massa nyttigheter som smakar så gott! Kunde inte bestämma mig vilken kaka jag ville ha så jag tog två och tog en halva av båda och sparade resten åt Conny, snäll flickvän som man är. Jag köpte tiramisu och lemoncheescake och här är betygen:

Tiramisu:
- krämig
- kakaopulvret ger passlig chokladsmak
- bottnet har inte för stark smak som vissa ibland kan ha
- svag kaffe och kardemumma smak
- SUPER GOD! 5/5

Lemoncheescake:
- fresh citronig
- inte för söt
- det smala blåbärslagret ger en härlig twist
- också god! Men inte i samma klass som tiramisukakan så 4/5

Ingen av dem hade konstig eftersmak eller någonting som sånadä nyttiga greijer ibland kan ha de var verkligen supergoda båda två men tiramisun blev nog min nya favorit!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Nästan veckoslut igen å det måste firas med en riktigt god mellis. Idag bestod den av:

- 250g kvarg
- marlis sockerfria hallonsoppa
- blåbär
- havtorn
- kokosflingor
- chia
- pumpafrön
- cashew
- mandel

Så gott! Allt läggs till efter smak och behov :)

Nu blir det gym!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Jag är så lycklig i vårt nya hem. Pengarna har flugit iväg men det känns ändå som allt varit värt det. Det är så mysigt och hem trevligt precis så som jag vill ha det. Det är långt ifrån färdigt inrett men det börjar ta sig! Jag älskar vårt nya hem och känns som allting blivit bättre ända sen vi flyttade hit 💗 lyckan är nästan på topp nu förutom några små problem men thats life right? :)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Igen en galen vecka förbi. Nu är det oktober och lite på 1månad kvar till söder men innan det händer de mycket!:) nästa vecka är det nordic fitness expo som gäller, är så taggad på att få se alla mina förebilder! Dessutom fyller C snart år, få se vad man hittar på åt honom ;) men Jaa till dagens rubrik, jag syftar alltså till min morgon cardio. Min lugna stund, frisk luft och ett lyckorus direkt från morgonen. Jag hoppas verkligen alla skulle ge det en chans. Pröva på att gå ut 40 min innan morgonmålet 3 gånger i veckan minst och fortsätt några veckor jag lovar det blir en vana ni inte vill bli av med! Det är så skönt, både kropp och själ drar nytta av det! :) imorgon börjar jag 10 så jag stiger upp 7 dricker mitt citronvatten me glutamin å så drar jag ut på en 40mins promenad på tom mage :) fett förbränningen sjunger hallelujah å morgon gröten smakar ännu bättre än vad den annars redan gör! :) ny vecka, nu kör vi!

IsabellJasmine

Likes

Comments