Haloi!

Andra dagen på båten är snart förbi sen är det bara två till och så stiger jag av! Tiden går oftast ganska snabbt här på båten. Idag började jag lite senare så jag var på ansiktsvård på morgonen. Det var super skönt, vi har jätte bra hudvårdsprodukter på Viking Line i spa-avdelningen så om ni någon gång åker med VL ska ni verkligen pröva på en behandling! Imorgon eller i övermorgon ska jag ta mig till gymmet. Tränade 4 dagar i rad innan jag kom om bord vilket inte alls är bra. Rekommenderar absolut Max 3 dagar efter varandra helst bara två å sen vilodag :)! Så mycket annat gör man inte ombord än jobbar äter och sover och umgås lite där emellan. Och med det sagt så ska jag nu fa och äta kvällsmål och sen skall jag jobba de 3 sista timmarna för idag :)

IsabellJasmine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Alltså en träning med mina bästa vänner är aldrig fel! Vi peppar varandra och hjälper varandra att få ut allt i varenda övning! Så tacksam för dem just nu när det är stressigt. Gymmet ger mig en så bra känsla, idag när jag gick på springandet så fick jag ett sånt lyckorus. Jag var så tacksam för att få vara just där just då!
Jag är så nervös för att fa på jobb imorgon och förstår inte varför?! Jag tänker alltid på allt som kan gå fel istället för att tänka på allt bra, tänk så rolig man kan vara. Men nu ska jag försöka hålla mig i det positiva och inte stressa jag har ju jobbat där hela sommaren så månne inte jag klarar fyra dagar till haha.
Kanske ni får läsa här om ja prövar någo super produkter ombord ;)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Det ända som verkligen får mig att kämpa just nu är det där planet som väntar på mig på Helsingfors-vanda flygfält den 11.11! Men innan det finns det en massa saker som skall fixas och ordnas. Jag måste jobba dubbelt så hårt i skolan så jag inte blir efter för det vill jag verkligen inte. Vår skola är ju inte alltid så noga med deadlines och så men det är jag. Därför stressar jag också så mycket för jag vill inte ligga efter och skall något vara inlämnat på en viss tid så är det så. Men hur som helst nu skall jag fortsätta drömma mig tillbaka till mitt favorit ställe Puerto Rico. Kan ni tänka er att jag skall vara där i två hela veckor?! Kommer jag månne att tröttna? nääää don't think so. Här får ni lite bilder från mitt andra hem!

IsabellJasmine


Likes

Comments

Hej!
Nu är livet minst sagt hektiskt! Som sagt så ska vi flytta och vi har börjat packa, sälja möbler och köpa möbler. På samma gång som allt detta skall göras så skall en massa pappersarbete fixas och dessutom en massa saker i skolan. Deadlines närmar sig och jag är långt ifrån klar. Dessutom ringde de från Viking Line och undrade om jag kunde komma på jobb, man kan ju inte tacka nej till pengar?! Så jag sa jo så nu på torsdag till måndag spenderar jag i arbetets tecken. Så jag har nu tre dagar på mig att göra allt jag hade tänkt göra nästa vecka ... Jag är en person som stressar massor och till och med min kropp lider av det. Min mage funkar inte alls och är ofta uppsvälld. Jag rekommenderar verkligen inte att stressa! Men vad kan man det är bara att fortsätta hålla på så kanske det blir lugnare i något skede! Så de va allt för mig denna gång, väntar dock att få visa er lägenheten när den är färdigt inredd!! :)

På veckoslutet var mina föräldrar här och hjälpte lite med handlandet. Då hade vi även tid att njuta lite mellan varven :) så tacksam för mina föräldrar vad skulle jag göra utan dem! <3 Connys tränare var så nöjd så han belönade Conny med en extra cheatday så vi var på restaurang och njöt riktigt ordentligt! :)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Vilken kväll jag hade igår, helt fantastisk! Daniela fyllde år och vi hade planerat med vårt lilla flickjäng att vi skall överraska henne med att gå ut och äta och ha en massa kul tillsammans! Det var en super lyckad kväll och hon var verkligen glad! Jag har alltid sagt att jag behandlar mina vänner så som jag själv vill bli behandlad å vem vill nu inte bli överraskad ?

Dessutom fick vi ju en lägenhet också så nu blir det flytt! Jag är nervösare än nervösast måst köpas nya greijer å allt möjligt måste ordnas. Men det ska bli så skönt att äntligen få skilda rum för allt med dörrar man kan stänga!

Men nu ska jag falla tillbaka till min koma. Jag dricker ju typ aldrig så jag behöv inte mycket för att må usch följande dag. Det är därför jag väljer att äta nyttigt och träna framför festandet för det är inte riktigt min greij. Men finns det en orsak att fira så då är jag klart med som igår!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Tänkte dela med mig tips på lite lätta mellanmål som innehåller allt du behöver. Vid varje måltid ska de finnas kolhydrater, protein och nyttiga fetter. För att tappa fett måste man också äta fett. Tänkte lagar tre olika listor så kan man plocka ihop en mellis som passar en själv, välj alltså en av varje!
Sen kan man ju sätta till grönsaker och sånt med gott samvete om man till exempel väljer att äta bröd kan man nog sätta några tomat och gurkskivor ovanpå!

Kolhydrater:
- Ruisleipä eller något annat mörkt bröd 40g
- En burk ananas i vatten
- Riskakor eller knäckebröd 30g
- Mysli med socker under 10%
- Bär ​200g

Protein:
- Kvarg
- Grynost 80g
- Pålägg så som kalkon eller nötkött med fett under 4% 100g

Fetter:
- 20 st nötter
- 1/4 avokado

Smaklig måltid!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Nu finns dagens träning på min snapchat (iijasminee)! Vi tränade ryggen och lite rumpa med Ida. Älskar att träna tillsammans med någon man får så mycket mera power till det man gör när man kan peppa varandra.
Jag använder snapchat mycket i min vardag och lägger upp bilder på mat,träning osv. Hoppas de flesta har snapchat om inte så kanske ni kan skaffa och börja följa mig ;) stort tack till min snygga träningspartner Ida som fick agera som modell i mina filmer !

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Jag har verkligen bestämt mig för att det här ska bli en bra vecka med många skratt. Dessutom börjar jag ett nytt träningsprogram idag som vi har satt ihop med Conny och jag tror verkligen att nu kommer det börja hända saker! Det är två månader till Puerto Rico nu och jag vill bli lite tajtare tills dess. Men det här är ju också en livsstil för mig så jag tänker inte börja med någon super diet för att sen få allt tillbaka när jag är i södern. Utan jag kommer träna och äta som vanligt men med lite extra fettförbränning där till!:)
Är ni som läser intresserade av träning och mat? Delar gärna med mig av tips till båda om ni är intresserade! Ha en bra måndag och vecka!

Tycker vi alla kan kämpa tillsammans för att gör den här veckan så fantastisk som möjligt!
Börja med att ikväll innan du går och sover skriver upp 5 saker du är tacksam över just nu! :)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Snart är veckoslutet över igen... Jag har ju inte ens hunnit vila varför måste det alltid gå förbi så snabbt? Jag och Conny spenderade nästan hela lördagen i Jumbo. Vi gick in och ut i allt för många butiker och jag konstaterade att allt är så sjukt dyrt nuförtiden och att människor är allt för jobbiga. Jag förstår verkligen varför nätshopping blivit så vanligt. Butikerna ser ju dessutom ut som kaos, jag gick lika snabbt ut från zara som jag gick in för det var så råddigt så jag orkade inte ens se! Höjdpunkten var nog sushin! Det är så gott och passar utmärkt även för sådana som försöker vara på diet haha. Imorgon är det en ny vecka igen och jag börjar ett nytt träningsprogram och hoppas att det börjar hända saker, eller nej jag hoppas inte jag vet att nu börjar det hända :)!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Började dagen med gympass tillsammans med Daniela. Vi tränade på tom mage för att hinna med allt innan vi skulle till skolan. Vi hade planerat in en myskväll och det skulle ha blivit allt för brott om vi skulle ha tränat på kvällen. Och vi skippar inte träningen för något i världen så det var bara att hoppa upp från sängen ta en kaffe och gå till gymmet.

Klockan 6 åkte vi iväg till butiken för att handla mat vi köpte färskpasta med morot, tomatkross, nötkötts strimlor och grekisk sallad. Sen tänkte vi att det skulle vara gott med någon efterrätt också så det blev lite chiapudding med bär och olika nötter som jogurtcashew osv som vi båda älskar! Som dryck fick de bli nocco å celsius. Och ni vet inte hur gott det var, vi njöt verkligen! Jag äter hellre nyttig mat som jag mår bra av än går ut och äter en pizza eller hamburgare som simmar i fett. Dessutom blev de billit å bra då vi delade på alla kostnader! Vi kom fram till att det här borde vi göra mera inte bara träna tillsammans utan också pröva nya maträtter och äta tillsammans och tala om allt mellan himmel och jord! En lyckad tjejkväll och en allmänt lyckad dag! Veckoslute kunde inte börjat bättre hoppas de fortsätter i samma stil! 😍


IsabellJasmine

Likes

Comments