Hej!

Vilken skön vecka jag har bakom mig. Jag är överlycklig för min vän Daniela som fått jobb på båten, jag börjar lära mig att ha min stress under kontroll (så småningom obs) och vi har skickat in forskningsplanen tillsammans med Daniela så nu är slutarbetet officiellt igång. Allt rullar på liksom och det känns skönt. Jag är så lycklig tillsammans med min andra hälft och jag är så tacksam för mina vänner och för att jag får vara frisk och röra på mig.

Den här veckan kommer handla mest om jobb. På onsdagen stiger jag ombord på Amorella och på måndagen kommer jag hem. Nästa vecka tänker jag köra igång slutarbetet på allvar och ha några möten osv. Senast jag var på jobb var jag på Grace så det skall bli kul och se mina gamla arbetskompisar på Amorella och lyckans mig så är det passet jag jobbade med på sommaren på jobb. Det har varit en del negativa vibbar i luften också men dem orkar jag inte bry mig om, jag vill vara lycklig och glad och tänker inte ge av min energi till energitagare. Jag umgås bara med människor som ger mig energi och som jag trivs med och så länge jag har alla fina vänner runt mig så bryr jag mig inte om sådana som inte vill mig väl. Det kommer alltid finnas människor som vill förstöra för en men man skall inte låta dem lyckas! :) stay strong and positive <3


IsabellJasmine


Likes

Comments

Hej!

Som jag berättade tidigare så skall min pojkvän tävla i men's physique i april. Det är ungefär 8 veckor kvar nu och sen är det dags att kliva upp på scenen. Maten minskar hela tiden och livet är ganska strikt planerat.
Jag skall ju inte tävla men lever ju rätt hälsosamt ändå jag tror vårt förhållande skulle vara mycket svårare ifall jag inte gjorde det och ifall jag int skulle veta vad det går ut på. Många undrar ofta hur det är att leva med någon som ska och tävla och hur mycket den andra parten påverkas. Det är klart nerverna är lite spändare åtminstone då hungern är som värst och han tänker ju för det mesta på sig själv och planerar sina dagar så de passar honom bäst och så att han hinner med träning osv. Vi gör inte så mycket saker tillsammans men vi försöker ändå alltid fara till gymmet på samma gång och alltid försöka hinna mysa lite på kvällen. Man kan inte vara självisk om man är tillsammans med någon som tävlar för de behöver ens stöd även om de inte alltid ger så mycket uppmärksamhet tillbaka just då för de lever i sin egna lilla bubbla. Men jag älskar honom och stöttar honom och hjälper så långt jag kan :) jag tror vi båda växer som människor tack vare den här processen. Förhoppningsvis stöder han mig lika mycket ifall jag bestämmer mig för att stiga upp på scenen 😏😉 men nu är det full fart i 8 veckor och sen är det dags för tävling i Helsingfors !

IsabellJasmine


Följ Connys resa på IG: granrothconny

Likes

Comments

Hej!

Igår kände jag mig aningen misslyckad och att jag bara trampar på stället. När jag kollade igenom Instagram och så på andra som lyckats och hur de ser ut så tänkte jag för ett ögonblick att varför gör jag det här när inget händer. Sådana stunder är jag glad att jag fotat mig själv så mycket som jag gjort, jag grävde fram en gammal bild och en ny bild och satte dem bredvid varandra. Och hupsista märker man att det har hänt en hel del saker under de här åren som man slitit på gymmet.

Jag har inte bara lärt mig att träna, jag har också lärt mig att man behöver ordentligt med mat för att orka och för att förändra sin kropp. Nyttig mat i lite större mängder gör en inte fet, socker och fett gör dig fet om du äter dem i för stora mängder. Men det är också okej att äta godis nu som då eller köpa en bulle eller en bakelse och njuta av den. Att äta nyttigt är en livsstil för mig, jag vill må bra och nyttig mat är det mest optimala för mig. Magen fungerar och energin finns för det mesta. Och jag kan ärligt säga med handen på hjärtat att jag älskar kyckling, ris, broccoli och grynost! Det är en av de godaste sakerna som finns om man inte tar med min morgongröt! Och jag föredrar en raw cake framför en vanlig kaka för det smakar mera och är sååå gott! Ingen tvingar mig till det, det måste komma från en själv!:) det mesta tror jag är en vane sak. Jag älskar att gå till gymmet och lyfta lite mera än förra veckan. Jag älskar känslan av att ha kontroll över min hjärna och ta varje träning ända till slut och alltid ge det där lilla extra. Jag älskar att se mina vänner lyckas och gå över deras egna gränser. Det är därför jag älskar att träna med dem och hålla träningar för dem för ni är så mycket bättre än vad ni tror! Min önskan och min dröm är att jag skall kunna inspirera andra att börja göra saker för sina drömmar och att människor skulle komma igång med en hälsosam livsstil och ta hand om sig själva.

Som många andra så jämför jag mig med andra dock och deras utseende och framgång. Det är något jag inte borde göra utan man borde utgå från sig själv och ens egna förutsättningar och var man själv har börjat. Jag har alltid varit överviktig som liten tills jag i högstadiet gick ner men fortfarande var en så kallad "laiha läski" men nu är jag en stark kvinna som börjar hitta rätt och som mår bra av alla hon har runt sig och maten hon sätter i sig. Jag är så tacksam för mitt liv just nu, jag kan ärligt säga att jag är mycket lycklig!

Tack till alla som förgyller min vardag och som jag har äran att ha i mitt liv! <3

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Har haft super fiilis hela veckan! Början av veckan hade jag tid med morgon cardio och humöret var på topp från början till slut. Det är så coolt hur frisk luft och sol kan göra så mycket för humöret. Träningarna går som på räls och jag har kunnat öka på vikterna och köra flera reps än förra veckan! Helt super bra känsla när man bara njuter av livet, träning, vänner och allt faller på plats för en stund. Nu hoppas jag att nästa vecka blir minst lika bra! Inställningen är a & o dessutom! Så nu kör vi!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
En stressig men bra vecka. I början av veckan var jag så slut och hade inte krafter till något men nu har jag vilat upp mig ordentligt och jag har inte ens varit till gymmet på två dagar! Så imorgon förväntar jag mig ett riktigt bra pass! Torsdagen var nog ändå höjd punkten då jag äntligen slapp till frissan! Håret färgades och klipptes och nu känner jag mig som en ny människa :) för att inte glömma fredagen en riktigt bra dag tillsammans med världens bästa vän! Vi gymma, chilla, åt sushi, drack ett glas vin och kollade Netflix. Ett mycket bra slut på veckan med andra ord! Nu hoppas jag bara att nästa vecka börjar minst lika bra som den här veckan sluta! ☺

Frissan jag går hos heter parturi kampaamo Aava och finns i Åbo!

IsabellJasmine

Jag skämdes nästan för hur håret så ut innan men är man snål så är man haha men nu är det fixat och är mer än nöjd!!

Likes

Comments

Hej!

Jag har två dagar den här veckan tränat tillsammans med två av mina bästa vänner. Efter första passet kunde nog ingen av oss sträcka på armarna ordentligt haha och idag fick ryggen sig riktigt ordentligt. Vi peppar varandra och hjälper varandra så att man kan göra de där lilla extra när någon hjälper till. Många gånger kan det kännas ensamt och trögt att komma iväg till gymmet. Då hjälper det inte med nocco, celsius eller riskakor med jordnötssmör då behöver man verkligen någon där som man har kul med! Många undrar hur vi kan koncentrera oss när vi är där tillsammans men vi är nog alla så målmedvetna och taggade så vi gör precis det vi skall göra och lite till. Så mitt tips till dig om du tycker det är trögt att komma iväg gör det tillsammans med någon och ha kul!


För mig blir det ett veckoslut på Grace men inte kryssning utan på jobb!


IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Det är en tid sen jag skrev om Conny och hur det är att bo med någon som har sig själv i fokus. Tävlingarna närmar sig med storm steg och han har börjat med diet delen. Maten minskar sakta men säkert på samma gång som cardio träningen ökar. Ni kan nästan gissa resultatet av de här två? Jo som alla vi normala dödliga så blir man lite smått irriterad när man är hungrig och ännu mera om du måste träna lite extra och längre än tidigare.

Jag har levt en längre tid på ett lågt kalori intag och kände att jag var trött på att bara försöka banta och gå ner i vikt. Det är ju inte det jag vill, jag vill bli stark, få större muskler - vilket resulterar i en tajt kropp med synliga muskler. Så jag bestämde mig för att börja öka lite på kalori intaget och det har lett till att jag orkar mycket bättre på gymmet och att jag har krafter att ta i och föra varje övning failureen. Har dessutom kunnat öka en hel del på vikterna jag lyfter! THAT FEELING!

Men som sagt Conny spenderar allt mera tid på gymmet och fast vi bor tillsammans ses vi inte så mycket och gör heller inte så mycket tillsammans för det finns varken tid eller ork ibland. Jag vet att det här är bara något tillfälligt men ibland skulle det vara skönt och bara kunna packa väskorna och åka iväg något veckoslut och njuta någonstans av varandras sällskap utan en massa planeras och en massa matlådor. Jag lever själv väldigt disciplinerat även om jag inte skall och tävla men har även lärt mig att njuta av sushi och jogurtcashew lite nu som då ;)

Det här är bara en början på en massa saker man hamnar stå ut med när man är tillsammans med någon som tävlar i fitness, kommentera gärna ifall ni vill veta mera och vad ni isåfall är intresserade av att veta och vad vill ni läsa om . Man får också skicka privat till mig på fb eller instagram om det känns bekvämare :)

Vill ännu kommentera att jag stöder honom till 100% och är så stolt över honom. Jag försöker peppa och hjälpa till så mycket jag kan men ibland blir det även tungt för mig. Älskar honom för precis den han är och vill att han når sina drömmar och jag vill vara där vid hans sida när han når dem ( för det vet jag att han kommer att göra) och krama om honom riktigt hårt och visa att jag är stoltare än stoltast att han är just min pojkvän <3

Ni kan följa honom på Instagram: granrothconny

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Min födelsedags träning var så super så jag tänkte lägga den hit! Hoppas någon är intresserad av att pröva och kommentera gärna vad ni tyckte om träningen!

Säger förlåt färdigt för att vissa saker är på svenska och vissa på finska men kan inte alla termer på svenska eftersom jag oftast haft en finsk coach!

Bänkpress 2 x 10-12 1 x 6-8 1 x max
Armhävningar 3 x max

Vinopenkki med hantlar 2 x 10-12 1 x 6-8
Peckdeck 3 x 10-12

Hauiskääntö taljassa med stång 3 x 10 vanliga 6 negativa och 6 positiva
Hauiskääntö med hantlar 3 x 15 per arm

Hauis scottpenkki 3 x Max (ordentligt med vikter så det går Max 6-8 viktigast att ta riktigt till slut)
Push down taljassa 3 x 10-12

Till sist gjorde vi lite dippin och magmuskler!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!
Igår var en super dag på alla sätt och vis! Jag fyllde 21 och firade med att gå till skolan. Haha det var kanske den ända tråkiga delen av gårdagen. Efter att skolan var slut satte Daniela ögonbindel på mig och ledde runt mig i Åbo centrum. Till sist gick vi in i en dörr och upp för några trappor och sen fick jag äntligen ta bort ögonbindeln. Där satt Jennika och Ida på Puré Hero med kaka och kaffe! Blev så överraskad hade inte förvänta mig något alls! Så tacksam för mina fina vänner ni är verkligen guldvärda!

Hemma väntade blomleverans av mamma och pappa! Jätte fin bukett så tack massor, vet att du mamma ändå läser det här inlägget ;) på kvällen blev de gym party me Ida och Daniela! Passet var helt super, de är såna krigare båda två och kämpar ända in i de sista! Man blir så motiverad av att träna med starka och målmedvetna kvinnor!
Tack till alla som kom ihåg mig, är så tacksam för allting!💗

IsabellJasmine

Likes

Comments

Vilket veckoslut!

Det har varit full fart ända från fredagen till nu. På fredagen hoppade vi i bilen och åkte hem till Hangö för att handla allt färdigt och baka. Jag fyller år imorgon och firade det på lördagen hemma med nära och kära!:) jag har bakat en massa tillsammans med Daniela, träna, bada bastu och njutit av livet! Vi har haft så kul och jag är så tacksam för allt och alla! Det bästa var nog att Daniela och Ida var där! Vilka vänner jag har, jag skulle göra vad som helst för dem, älskar er! Kakorna var en succé och apelsin choklad cheesecaken ville många ha receptet på så antar att den var lite extra god!

IsabellJasmine

Likes

Comments