Hej!
Igår var jag på en föreläsning som verkligen satte sig i hjärnan. Bull och Jutta från fitfarm stod för pratet. De är så smarta och ger dig en tankeställare varje gång. De talade om livet i allmänhet kärlek, kroppen och hjärnan. Ibland kanske vi fokuserar för mycket på tränande och maten men glömmer helt bort vilande och det mentala. Jag älskar att höra på dem, deras röster borrar sig rakt in i själen åt mig. Jag skrattade så jag hade riktigt sjuk men jag var också nära på att fälla en tår. Båda är väldigt stora förebilder åt mig och kommer att lyssna på dem varje gång jag har chansen. Tänk att för 7 år sedan hade de nästan ingenting, nu har de ett företag som jag tror nästan alla i Finland känner igen och tv program och böcker osv osv. Kan på samma gång rekommendera bulls all out boken den är verkligen värd att läsa. Han skriver om allt från träning, till vänner, till sex allt helt enkelt! Jag är så hög på livet just nu och hoppas även ni där ute inspireras av någon lika mycket som jag inspireras av de här två!:)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Det låter så lätt eller hur? att tycka om sig själv precis så som man är. Jag har de gener som jag har och jag ser ut som jag gör. Men det betyder så mycket mera än att bara älska sig själv... Det påverkar även människor runt omkring dig och dig själv mera än du tror ifall du inte gör det och inte ens försöker. Vad är det som gör att vi inte tycker om oss själva då? det är ju jag som står för hur mitt liv formar sig och vad jag väljer att göra i olika situationer. Om jag är missnöjd med något i mitt liv eller mitt utseende så är det väl min uppgift att fixa det? Jag tror ett av problemen är att vi jämför oss med andra inte oss själva, vi vill leva det liv kompisen lever men vi är inte villiga att arbeta för det. När det kommer till utseende finns det en viss limit på hur mycket vi kan ändra på oss utan att behöva lägga oss under kniven eller sätta in en spruta här och där. Men varför kan man inte bara vara nöjd med det man har och göra det bästa av situationen. Någon kanske scrollar igenom din instagram och hoppas att "någon dag skall jag se ut sådär" och där sitter du hemma och tänker på allt du vill ändra hos dig själv. Jag skulle önska också att flickor var mera uppmuntrande mot varandra och skulle ge komplimanger, det behöver inte alltid vara någon av det motsatta könet tycker jag. Jag har inte världens bästa självkänsla eller självförtroende men varje dag försöker jag acceptera mig för den jag är och kämpa för det jag vill. Jag vill ha en vältränad kropp för min skull inte för din, min pojkväns eller någon annans skull. Jqg vill ha ett jobb där jag förtjänar bra och kan göra de saker jag vill göra i livet och då måste man vara villig att jobba för det inget kommer gratis. Och för att du skall få det du vill måste du älska dig för den du är, då kommer det bli hundra gånger lättare att promota dig själv och få andra att tycka om dig. Om du inte tycker om dig själv kommer du bara att vara avundsjuk och svartsjuk på andra, så jag skall fortsätta på min färd att älska mig själv och hoppas att du som läser kommer göra ett litet extra försök om du inte redan är ett med dig själv :)

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu hemma i soffan och försöker göra allt för att flunssan inte skall bryta ut. Kände mig lite konstig igår på gymmet och visste att nu är det något på gång i kroppen. Jag tror att det har med stress och göra.. Det är sista året i skolan nu och vi skall börja på med slutarbete och har en hel massa kurser och studiepoäng som skall lämnas in den här våren. Dessutom skall vi skriva en fackuppsats och jag har tänkt göra en extra engelska kurs... Känns nästan som om jag drunknar i alla uppgifter och deadlines och allt som man borde göra.

Tänk att kroppen reagerar direkt och säger till att nu är det nog dags att varva ner lite. Det värsta jag vet är att vara sjuk för då kan jag inte gymma och jag behöv verkligen gymmet för att klara vardagen. Det är den bästa terapin som finns. Nu skall jag bara försöka vila och inte fundera så mycket på allt som borde göras...

IsabellJasmine

Drömmer mig tillbaka till Puerto Rico och solnedgången

Likes

Comments

Hej!
Första veckan i skolan är nu förbi och jag spenderade början av veckan på båten så att det kommer in lite pengar. Det är sista året nu och jag vill verkligen ta ut de sista av allt! Det är rätt stressigt med alla tankar i huvudet just nu men jag försöker balansera det med att även spendera tid med min bästa vän! Vi åt god sallad från delikatessen och Lohilo till efterrätt, om ni är sugna på ett nyttigare alternativ till glass rekommenderar jag verkligen Lohilo! Vi kollade Netflix och youtube och skrattade och nästan grät emellan varven ;D är så lycklig med alla de människor jag har i mitt liv just nu. Har verkligen lärt mig att määrä ei korvaa laatua både då de gäller träning och vänner!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej!

Julen är över och det nya året närmar sig. För tillfället är Conny sjuk så jag ser inte så mycket fram emot nyåret ifall vi blir hemma här i sjukstugan. Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Jag tänkte sätta upp lite bilder här på mina julklappar och det gör jag inte för att skryta utan för att jag är så glad, nöjd, tacksam och stolt över att jag fått så fina gåvor! Jag har tydligen varit väldigt snäll för att förtjäna detta! Men det bästa med julen var nog ändå att vi alla satt och åt vid samma bord för första gången på länge! Älskar all samvaro under julen att man faktiskt är tillsammans och alla är glada :) älskar min familj!

IsabellJasmine

Telefonen fick jag av mami å papi och den kommer til stor nytta min gamla iPhone hade världens sämsta akku och hade nog sätt sina bästa dar. Biancaneve tröjan HALLELUJAH!! Fick jag av alla mamma pappa mofi Conny min bror och hans flickvän! Och hörlurarna som matchar min nya telefon hade Conny köpt! <3

Likes

Comments

Hej!

Julen närmar sig med storm steg och jag är såå taggad. Jag älskar att spendera tid med familjen och att inte ha brått någonstans. Jag älskar att baka så det är ett måste vid juletid. En av de bästa sakerna är även att göra andra människor glada. Men jag vill ju också bli glad haha. Min dröm julklapp är den här rocken från Biancaneve. Jag har drömt om den i så många år men den är inte den billigaste så den har alltid fått bli kvar i butiken. Hoppas alla andra är lika taggade som jag inför julen!


IsabellJasmine


Likes

Comments

Hej!

Lite mera bilder från Puerto Rico såhär onsdagen till ära. Vi bestämde oss för att klättra upp till toppen av dalen och det var ca 1000 trappor. Vi hade bestämt att vi går ner längs med vägen åt andra hållet så vi kommer ner på andra sidan dalen. Allt som allt gick vi nog över 10km den dagen i ca +30. Jag älskar utmaningar så vi hittade en brant väg som gick upp mot ett hus så vi bestämde oss med Daniela att springa upp för vägen. Pappa stannade kvar nere och hejade och herregud så benen hade mjölksyra. Vi hade redan gått 1000 trappsteg, gått halva vägen och gjort lite cirkel träning på toppen. så man var passlit trött men vi gjorde det! Det går inte ens att förklara hur brant och lång vägen var men om vi säger så att vi tänkte först länka upp men de gick inte, man var tvungen att spurta med benen så hårt man bara kunde för att komma framåt! När vi kom fram till vår lägenhet så var vi tröttare än tröttast och på kvällen belönade vi oss själva med kina buffé och en massa sushi! Måst bara säga att det var den bästa veckan i mitt liv då Daniela var med vi skrattade så mycket och hade så roligt, så otroligt tacksam att ha henne som min bästa vän!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Hej

Nu är jag tillbaka i mitt eget hem och semestern är nästan bortglömd redan. Det är konstigt hur den avslappnade känslan försvinner snabbt när man kommer tillbaka till skolan. Men man kan ju alltid se tillbaka på mysiga bilder i allafall så här kommer en liten bildbomb :)

IsabellJasmine


Likes

Comments

Hej!
På fredag åker vi hem tillbaka. Så jag kommer uppdatera med lite bättre bilder när jag kommer hem för internet är inte så bra här. Jag har fotat en del med systemkameran så jag laddar upp dem hit bara jag kommer hem så stay tuned :)!

IsabellJasmine

Likes

Comments

Likes

Comments