Ute i snön med Marie och Kayla i försök om att få fina vinterbilder men de blev mörkt o vi frös så detta var vad vi fick

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första advent firas här i Amerika med gratis brunch på ett exklusivt brunch ställe med familjen Sikora. :)

Likes

Comments

Jag o Marie tog en sväng med fyrhjulingen i solnedgången o jag fick pröva att köra för första gången o de va ba suuuper kul!! Ända sättet för oss utbytesstudenter att ta sig en längre sträcka utan att behöva gå.

Likes

Comments

Har nu bytt värdfamilj då den första inte behandlade mig bra och vi tyckte inte desamma om saker o ting. Älskade mina värdsyskon men mamman var fullt ut om jag för säga det dum i huvudet. Familjen var hatade av hela skolan o var trött på att folk hela tiden skulle säga att dom tycker så synd om mig att jag behöver bo med dom o var trött på att gråta varje helg efter att mamman tryckt mig ner under ytan. Just nu bor jag hos min coordinator vars barn e ett år yngre men en av mina bästa vänner, o sen en kille i min klass. Det är sjukt hur mkt en känsla kan säga om en familj elr person. Här känner jag mig trygg o behöver inte oroa mig för någonting. Jag kan våga fråga saker utan att få en blick tillbaka som att jag är dum i huvet. Mitt leende är äkta o inte fake. Jag känner att jag belong. O vet ni vad. Såå jag har bett väldigt mkt om att Gud ska visa mig vägen eftersom jag känt mig väldigt vilsen, som att jag inte vet vart jag ska ta vägen för en tuff period nu. Idag tog min nya familj mig till kyrkan. Min förra familj var Katolsk så där följde jag med dom till kyrkan en gång o där var bara massa regler o allt som jag inte förstod, inte en ända person hade ett leende på ansiktet (respekterar deras tro tho). Men när jag gick in i den mer protestantiska kyrkan idag så kunde jag inte annat än le. Jag fylldes med kärlek då alla var så välkomnande o glada så fort jag kom in. Jag kunde känna hur älskad jag var o hur jag inte var ensam. Som att han finns där o vägleder mig. Som att han hade väglett mig just hit, så att jag kunde fyllas med kärlek. Sen så började bandet spela "Lion and the lamb" då kunde ja inte hålla mina tårar.

Jag kmr inte att kunna stanna i denna familj, därför finns det en chans att jag även kmr behöva byta skola o de skulle vara det jobbigaste som skulle kunna hända. Men jag hoppas fullt ut att någon på min skola kan ta in mig. Jag har 2 kompisar vars familjer forfarande funderar på saken. Men mina kompisar är dom bästa någonsin o det skulle vara så jobbigt att lämna. Men jag stay positive o hoppas på det bästa. Vet att Gud är med mig så jag kmr att ta mig igenom det vad som än händer. Godnatt :))

Likes

Comments

Detta var för förra fredagen men har inte haft tid att uppdatera. En sleepover med mina cheerkompisar!! :)

Likes

Comments

Fotboll och cheerleading säsongen är över:((( men jag är sååå glad att jag joinade cheerleading för det har gjort min första period här i USA till den BÄSTA perioden i mitt liv! Jag är så glad att jag fick chansen till nåt såhär otroligt, jag kommer bära minnena av cheerleading träningarna efter skolan o varje fredagkväll jag spenderat att fixa mig tillsammans med alla cheerleaders o resan till matchen där det alltid slutar med disco i bussen o framförallt att cheera på fotbollsspelarna!! Varje fredag har jag inte kunnat göra annat än att le hela dagen och få så mkt adrenalin av tanken på att det är gameday. Nu är det tyvärr över men är säker på att saker o ting bara kmr bli bättre o bättre även fast jag inte tror mitt liv kan bli bättre än vad de vart de senaste 2 månaderna :)

Likes

Comments

Är så glad över detta cheerleader lag! Vi har så kul tillsammans o dom e bara för konstiga men vad gör de när det gör oss att skratta?!!

Likes

Comments

Fridays homecoming dance with my friendssss

Likes

Comments

Igår morse i kafeterian blev jag frågad till Homecoming!😌

Likes

Comments

En otroligt lyckad match. Inte nog med att vi vann utan Cheeroffen var otrolig!! Mitt cheer team cheerade mot det andra laget och det hålls på till en av lagen inte har någon mot cheer. Dom tar upp alla sina elever på läktaren och vi gör detsamma, vi alla cheerar så högt vi kan och alla ögon är nu på oss. Dom gör ett lyft men vi får inte göra det men vi måste nu göra något coolare ön dom för att kunna vinna, så mitt lag ropar på mig att göra min volt, jag springer fram och gör volten mot dom o alla applåderar, andra lager försöker göra likadant men failar totalt, alla jublar o VI VANN CHEEROFFEN!!!!

Likes

Comments