Är så glad över detta cheerleader lag! Vi har så kul tillsammans o dom e bara för konstiga men vad gör de när det gör oss att skratta?!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fridays homecoming dance with my friendssss

Likes

Comments

Igår morse i kafeterian blev jag frågad till Homecoming!😌

Likes

Comments

En otroligt lyckad match. Inte nog med att vi vann utan Cheeroffen var otrolig!! Mitt cheer team cheerade mot det andra laget och det hålls på till en av lagen inte har någon mot cheer. Dom tar upp alla sina elever på läktaren och vi gör detsamma, vi alla cheerar så högt vi kan och alla ögon är nu på oss. Dom gör ett lyft men vi får inte göra det men vi måste nu göra något coolare ön dom för att kunna vinna, så mitt lag ropar på mig att göra min volt, jag springer fram och gör volten mot dom o alla applåderar, andra lager försöker göra likadant men failar totalt, alla jublar o VI VANN CHEEROFFEN!!!!

Likes

Comments

Lite cheerleading bilder från olika amerikanska fotbollsmatcher :))

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag hade vi en stor match vilket vi tyvärr förlorade p.g.a en i andra lagets fejkade av skada så att vår touchdown inte räknades men sen 5 min senare springer han förbi alla genom halva planen och gör deras avgörande touchdown. Seg förlust. På det så skulle andra lagets cheerleaders härma våra cheers efter ALLA cheers vi gjorde, blev väldigt frustrerande efter en stund (alltså samma "sång/melodi" men med annan koreografi). Men glad e jag ändå för jag hade kul där ute o duktiga var fotbollsspelarna även fast andra laget försökte fuska sig fram så att vi var tvungna att göra om o gå tillbax o få gul flagg. Go De Soto Pirates!!

Likes

Comments

Kommer till matchen i mina cheerleading kläder, blir där överraskad av mina cheerleaders med ballonger, cupcakes, stort kort och blommor mitt på planen!!! Sen så får jag cheerar tillsammans med dom för första gången vilket var en sjukt stor upplevelse!! 5 sista sekudrarna av matchen ställer sig cheerleadersarna på rad o jular där jag efter kör en bakåtvolt vilket avlutar matchen o vi vinner!!!!! Publiken står upp o jublar, vi cheerleaders kramas för vi Nailed it!! För mig är detta helt sjukt, känns som jag är i en amerikansk film! Finns inga ord som beskriver hur overkligt och helt AMAZING detta var!!! Har forfarande inte kunnat ta in allt, att just hon var Jag! Att jag fick en så helt Otrolig födelsedag!!

Likes

Comments

Nästan klar för att cheera på min fösta amerikanska fotbollsmatch! Kul födelsedagspresent för idag är jag 16🎉

Likes

Comments

I onsdags hade jag min första gymnastikträning. Sekunden jag kom in i hallen kände jag mig så hemma. Jag kände att jag hittat till precis rätt plats. Åh vad glad jag var, jag kunde inte sluta att le :) Jag blev välkomnad av en tjej och hennes coach. Jag fick värma upp och sen visa vad jag går för. Efter första volten på trampolinen kunde dom inte fatta att jag slutade på gympa för 5 år sen haha. Jag gick sen över till bommen, jag började på låga bommen där jag körde en salto (bakåtvolt) där dom ännu en gång blev chockade. Sen fick jag öva på samma övning som tjejen gjorde på bommen, en salto till sidan av bommen från ett ben, jag bara gick upp o körde efter att hon stått där o tvekat om hon vågar ett långt tag även fast hon övat på detta i några månader. Jag klarade denna övning så bra så jag fick gå över till att köra sträck salto av tillslut. Lite hopp och piruetter osv. övade jag också på på bommen. Efter det gick jag över till barren. Jag körde en kipp, hoppade upp till höga och gjorde en engelsman (visas på bilderna ovan). Det var det sista jag hann göra innan det var dags att gå hem. Längtar till nästa träning!!!

Likes

Comments