I fredags var vi i Uppsala på dagen & sen hade vi mys kväll hemma, spel & choklad doppade frukter. Igår jobbade mr P, Felicia & Noah gick på bio och jag och Holly hängde hos Camilla i blomaffären, sen efter bion gick vi och åt på tacobar innan vi tog bussen hem, kom lagom hem till lägga Holly och ha lite kvällsmys, sov innan mr P kom hem ;)
Idag har vi slappat, marsvinen har flyttat och städat lite grann. Holly har precis somnat, Noah har vart ute & lekt med grann barnen i 3 timmar kom in nyss och gick upp på sitt rum och tittade på film. Så skön dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och snart börjar denna vecka lida mot sitt slut, imorgon kommer tjejerna. Ligger just nu & vilar med Holly. Mr P byter däck. Noah är på dagis. Har inte hänt mycket denna vecka. Sjuka, storhandling har väl veckan bestått av. Måla klart ute bordet igår så nu vill jag verkligen ha vår & sommar.

Likes

Comments

6 gånger i år tror jag det är vi har haft magsjuka in the house. Idag ligger mr P med världens huvudvärk och kräks, igår kräk och feber. Fattar inte va de är för konstigheter. Hela dagen idag har han mått bra och nu ligger han som ett stök. Ska jobba inatt men försöker få bort den och vabba ist. Känns inget bra att behöva åka iväg när de är så här..

Sitter och kikar på Johan Falk, har också lite huvudvärk så hoppas inte jag blir som mr P bara.

Likes

Comments

Gårdagen började med ägg letande. Påskharen hade vart här & lämnat en karta. Påsken firades i lindersvik hos farmor & farfar 👍

Likes

Comments

Ligger på golvet i Hollys rum, hon och mr P sover. Noah leker. Ska försökta ta mig upp & börja med lunchen. Tack och lov för rester ibland 👌
Ska om 3 timmar åka & jobba.

Likes

Comments

Igår gjorde vi oss i ordning & efter flera bryta ihop & komma igen, så kom vi iväg & tog bussen hem till mamma. Va där & åt ny bakade bullar, sen tog vi bussen in till Uppsala när mr P slutade och köpte en ny kamera.
Idag har vi vart hemma & Holly är trött, gråtit och sovit om vartannat. Noah & jag spela spel medans Holly sov och nu väntar vi på mr P ska komma hem och sen ikväll kommer pappa & Carina på middag 👌

Likes

Comments

Jag behöver råd, jag behöver tips innan jag kommer braka ihop. Hur får ni med barn, gärna flera barn tid, dagarna och framför allt orken att gå ihop? Jag är trött & tjurig, och bara skäller på stackars Noah. Jag kämpar för få hemmet i ordning, tvätten tvättad, ta hand och barnen, jobb och le. Må bra. Det är kaos här från vi vaknar till vi går & lägger oss. Noah säger emot, ifrågasätter allt. Försöker roa båda barnen samtidigt som jag sköter hemmet. Min ork är slut, mitt tålamod är noll, och jag känner bara blä på livet.

Likes

Comments

Dags för natt nr 2. Trött dag, endast sovit en timme på morgonen med Holly. Sen gick vi ut & hämtade lite påskris och pynta det. Holly sov 2 timmar efter lunch då låg jag ca 30 minuter & bara slappade innan jag städade undan allt. Promenad och utforskat skogen utanför oss på kvällen 👌🏻bra dag och mått skapligt hela dagen med så de är skönt. Mr P har jobbat kväll så Sofie kom och va hos oss tills han kom hem. Imorgon blir det nog en sväng till Uppsala som det ser ut. Lite färg o bult till bordet.

Likes

Comments

Välkommen jobbnatt 1. Idag hade jag kunnat gjort vad som helst för få sova. Vad som helst. Tröttheten blir värre & värre, och jag känner mig mer & mer desperat. Fast de var sååå tungt att åka och jobba så vet jag att de är oftast så mycket lugnare på jobbet än hemma. Jag kan slappna av på ett sätt jag inte kan hemma. Jag hinner andas, få kontroll på andningen.

Nu på eftermiddagen har hjärtat bråkat hur mycket som helst. Igår var det lugnt hela dagen. Idag känner jag mig som 80 och blir andfådd att gå över golvet hemma. Spy färdig när jag bär Holly. Och så ska det fan inte vara.

Likes

Comments

Är så trött i både kropp & själ. Holly har precis somnat så tänkte ta och sova med henne. Noah är nere och spelar på plattan. Sen ska vi gå ner till BVC & vägning, in på XL bygg och kolla färg till bordet som mr p håller på bygger. Fixa mat & förbereda sig för jobb natt. Just nu är det riktigt hemskt att åka & jobba. Gråtandes, ångest, skakandes. Spyr & mår allmänt skit.

Likes

Comments