Vår lilla tjej som inte är så liten längre har fyllt 1 år med 9 augusti hade vi 1 årskalas här hemma. Tårta & ballonger. Vi har inte en liten bebis längre, utan ett litet barn. Hon utvecklas i rasande fart. Står själv men vägrar gå. Men går med stöd längs grejer, vagn och saker. Hon skrattar åt hel konstiga saker. Just kommit in o en mamma period, vart väldigt Pappig hela sommaren, men är väl för de är han hon vart med. Ett sju jäkla humör. Så fort de inte går som hon vill, blir hon arg och skriker. Sover oftast hela nätter i sin säng. Maten består fortfarande utav mest ersättning. Smakar endast lite på Mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När jag skrev sist var sommaren på gång & nu är hösten på gång ist. Hela sommaren har gått. Den kom & försvann helt sjukt fort. Jag vart arbetslös & fick ett sommar schema på en gruppbostad i Östhammar så en riktigt semester fick jag inte. Men vi har tagit vara på alla mina lediga dagar, camping i Örebro 2 gånger, Öland 6 dagar och bad och sol så fort tillfälle har givits. Nu är jag åter arbetslös igen men förhoppningsvis har jag nytt jobb ifrån september. På söndag åker jag och mr P till Rhodos på en weekend utan barn. Nervöst att vara utan dom så många dagar men så jävla välbehövligt efter denna sommar..

En salig blandning på bilderna, midsommar i Östhammar, Örebro, Öland , Fjällnora, gimodammen. Och allt där emellan ❤️

Likes

Comments

Holly har åkt på en sju helvetes magsjuka, börja spy förra torsdagen och nu idag onsdag börjar hon må bra. Kaskad spya på spya, sjukhus & vätskeersättning. Helt slut efter denna vecka.

Mr P & Holly har lagt sig, Noah & jag kollar på Pippi och äter popcorn men ska lägga oss snart vi med. Ev åka och kolla på ny bil imorgon...

Likes

Comments

Idag var jag & min lillebror Wille och körde halkbanan. Så skönt att få den gjord & även ha någon man känner med sig 👍 bara boka nästa så ska jag väl fan ha de där körkortet snart hoppas ja.

Likes

Comments

Snart är maj månad slut och sommar månaderna är på ingång. Men vart är värmen? En varm dag här och där och sen svin kalla och blåsiga dagar... bläää

Idag har de vart varmt när solen vart framme men sen så fort den försvunnit har de fan vart isbjörnar :/ ligger och nattar en Holly som precis slagit igen sina små ögon... hopplösa unge!
Vart och gjort fransar idag för första gången 👍 skit nöjd än så länge. Imorgon ska Noah äntligen på återbesök på magmottagningen på akis, efter 5 månaders tystnad därifrån.... sen är de jobb jobb & åter jobb!!

Likes

Comments

På bussen mot jobbet, 2 dag pass på ingående. Grått & regn ute. Men som de ser ut kommer de bli sol från imorgon och några dagar fram 👌🏻 har grejat lite ute & hemmet inne kommer i andra hand. Måste ta tag i det ikväll.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev. Just nu är jag på jobbet, sen ska vi åka ut till lindersvik och fira svärmor Som fyller 60 på tisdag.
Annars då har de väl inte hänt så mycket, jobb & jobb. Byggt ut en del på våran altan, då vi köpt en spa pool som ska stå där på. Sara & Jason va ovh grillade förra helgen. Valborg va jag & barnen i Uppsala och sen åkte vi till Östhammar på kvällen. Vart på vc och pratat om mitt mående, fått en läkartid. Annars händer de inte så mycket. Vi kämpar på & vi njuter av all ledig tid tsm.

Likes

Comments

Lite bättre idag 👍 städade på förmiddagen sen åkte vi in och handlade på kvantum och tog bussen hem när mr P åkte och jobbade. Sen kom Sofie o Theo över på kvällen och drev tiden lite innan småttingarna skulle sova. Nu sover båda barnen och jag sitter och bara slappar i soffan, och väntar på att mr P ska komma hem.
Noah har vart ute och lekt, flyttat en pojke in vägg i vägg med oss, så de är lite kul ✌️

Likes

Comments

Känns som jag inte har något vettigt att skriva. Gnäll hela tiden. Kanske lägger ner detta ett tag? Jag vet inte bara vad jag ska göra & varför jag mår så här hela tiden. Så himla frustrerande...

Likes

Comments

Vad kräver du? Vad vill du ha utav mig? Jag vänder mig in och ut. Jag går igenom eld och stormar. Jag kör tills jag stupar. Men de räcker inte? Jag skriker, fast du inte hör. Jag gråter men du ser inte. Jag kryper när orken inte bär mig mera. Jag kämpar tills jag blöder på knänen, jag kämpar så jag spyr. Men allt blir bara fel ändå.

Likes

Comments