View tracker

åkte & badade i österbybruk simhall ikväll efter kvällsmaten. myspys. försöka komma iväg snart igen och till varmbad.  Holly tyckte väl att de va lite kallt fast hon skrattade. 

Ligger och försöker få Holly att sova. mr p spelar och Noah har somnat. får se vad vi hittar på i helgen.  inga planer.  nästa vecka är de fullt upp varje dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

just hemkommen ifrån julfest med jobbet på eklundshof. skit trevligt.  och super kul att träffa tjejerna utanför jobbet och prata 🖒 och maten var super. riktigt nöjd.

Likes

Comments

View tracker

fan va less jag blir på folk.  och alla idioter som finns runt omkring än. vem fan kan man lita på egentligen? idioter hela bunten!

ligger här på denna soffa arg, ledsen och så jävla besviken.  kul natt detta kommer bli :/ upprörd.. krossad & stampad på igen. är jag inte värd mer än en jävla dörrmatta?!

Likes

Comments

sitter & väntar på att Sofie & Arvid kommer hit och ska vara här en stund tills mr p kommer hem ifrån jobbet.  han åkte på och jobba idag och han slutar ju 21.45 och ja börjar 22. så de va jätte snällt av dom att Komma ner.
barnen sover & hoppas de fortsätter så. Holly kommer ev vakna och vilja äta..

igår va vi över en sväng till jennie o Joel. mr p skulle hjälpa Joel att bära ett badkar, så då var det lite pepparkaksbak med, mys. ska väl försöka oss på göra ett pepparkakshus jag & min son, får se hur de kommer gå. 🖒

Likes

Comments

brytt ihop & kom igen.  har fortfarande inte fått golven skurade, för varje morgon får jag börja med plocka och dammsuga och varje eftermiddag får jag plocka så jag kommer inte längre än så... får bara Början om hela hela tiden. idag fick jag låsa in mig på toan och gråta lite av frustrationen Haha så löjligt jag vet 😂😂

idag var vi in och åt Ikeas julbord.  sen kom Sofie & Arvid över på Fika, firat livia lite som fyller år nästa helg.  nu ligger jag i sängen med Holly & ska sova. mr p spelar som vanligt. så jävla less på detta spelade. 
inatt ammade jag 5 gånger, 40 minuter på 7 timmar.. mycket somn.. hoppas på en mer sovande natt inatt..

Likes

Comments

var in en snabbis till Uppsala idag medans Noah var på dagis. åt brunch på Ikea, och sen handlade vi lite mat. kom hem & känner bara jag orkar inte. Igår när jag gick & la mig var det fint överallt, en morgon sen är allt kaos igen. jag orkar inte plocka hela jävla tiden. hur svårt är det att plocka undan efter Sig?! men nu är det iaf någorlunda ordning igen, får dammsuga och skura golvet imorgon.
Imorgon blir de huset fullt igen, och mr p jobbar hela helgen så får se vad jag & barnen hittar på.

Likes

Comments

känner jag mig så jävla dum & blåögd. samtidigt som jag faktiskt vet så då är man väl inte blåögd? men varför känner jag mig de? står se idiot i pannan på mig? ljug, spotta och trampa på mig. jag trodde inte självkänslan kunde hamna lägre än vad den var men nu, nu ser jag bara en idiot där på andra sidan. tjock, blek, ful, tråkig och dum i huvudet. för de är precis så jag känner mig hela tiden. Jag är hela tiden nära till gråt, jag får kämpa för att le och skratta. och de enda som kan ändra på detta är jag själv. 

Likes

Comments

snart så slutar mr p & hemma om 2 timmar ca, suck! bättre som igår när han åkte bil. hemma tidigare. gjorde lite kvällsfika till han kom hem, räkor, ost och kex, vindruvor, vitlöksbröd.  sitta en timme uppe tsm och mysa när barnen sover är helt jävla underbart.
idag sover jag nog nät han kommer hem. trött ap trött. ledig nu 2 dagar innan han jobbar helgen : /

idag har jag inte gjort mycket, sov 2 timmar med Holly på förmiddagen, hämtade Noah på dagis, tittat på tv, duschat, sjungit med Holly, film o  popcorn med Noah o nu ligger jag här i sängen.

Likes

Comments

var ner och vägde Hollsan igår, 5200 gram och 61 cm lång. växer på hon lill tjejen.  men idag har hon knappt velat äts på hela dagen så får se hur natten blir om hon kommer äta ikapp då. 😂

igår när jag åkte och jobbade satt dom 2 så här.  så söta 😍

Likes

Comments

samtalet idag på Aurora mottagningen gick bra. men vet inte egentligen om de gav något. i längden kanske. men dödsångest jag har efter förlossningen är kvar men de går väl över med tiden. 

hämtade ut paketet idag med alla julklappar så nu är allt klart & hemma. och Noah & jag satte upp granen nu på kvällen.  han är nöjd & jag är nöjd. Holly sover på soffan. och jag kikar på tv och dör i min ensamhet.  hatar den. den är inte skön någonstans. får panik.  en kväll till ensam imorgon. någon som vill komma och göra mig sällskap? ;)

Likes

Comments