här sitter jag & Holly och kollar på babblarna.  fått i henne 100 ml ersättning. trött som fan efter en jobbig natt. idag ska barnen åka till mormor sin, mr p och jag har förlovningsdag så vi ska på bio. dock känns de inte riktigt kul att lämna Holly när hon är så här men vi hämtar ju henne snart igen. 

nu ska jag baka lite bröd & sen ringa bvc så fort de öppnar 🖒

Likes

Comments

jag får inte Holly att äta, hon gråter och mat vägrar. endast 2 flaskor 150 ml har hon fått i sig idag. sen har hon gråtit, gnällt och jag är så slut.  jag vet inte vad jag ska ta mig till...

fått städat nu iaf när Holly somnade, har övervåningen kvar som jag får ta imorgon när vi vaknar.  så nu sitter jag här på soffan och är helt slut och panik över Holly.  jag måste ringa bvc imorgon och fråga om råd..

Likes

Comments

magsjuka, överallt.  Holly spydde & bajsade som en galning natten till fredagen så jag kom ifrån jobbet 6 för kunna hjälpa till. en natt och dag med sjuk barn utan sömn.
hela helgen har min mage vart kaos, så magsjukan har även kommit till min kropp & idag började Hollsan bajsa och spy igen.  hon som fortfarande inte är ikapp med mat & vätska.  äter knappt 100 ml var 4 timme ca. trött & gnäller hela tiden.  det börjar kännas i kroppen.  mr p mår illa och magen bullrar.  Noah är den enda en så länge som inte känner av något än. jag är helt jävla soppslut.  nu sover Holly igen, är de enda hon gör nu känns de som, och jag ska påbörja middagen.  hade behlvt sova ett par timmar men sova de får man göra när man är död. :/

Likes

Comments

pluggar i musik i öronen, tårar som rinner, panik i bröstet.  ensam.              e n s a m

Likes

Comments

idag började Holly även spy.  och de rinner ur henne.  ätit 100 ml på hela dagen så ger henne vatten de tar hon emot men de kommer ur henne lika fort. känns inget bra att behöva lämna hemmet och åka & jobba inatt.  Allt är bara kaos just nu. har sån ångest så gör så ont att andas, får kämpa för andas de tar bara stopp... timme kvar sen är de dags.

Likes

Comments

igår kväll vaknade Holly mer feber.  så orolig natt, och mycket gråt & gnäll. fått för mig att hon har ont i örat, tar sig och sliter i örat så väntar på att vc ska ringa upp. Ligger och vilar nu efter mycket så kom hon till ro. ♡ lilla älsklingen.  första gången hon har feber & sjuk ordentligt.

Likes

Comments

idag var Holly på 6 månader kontrollen 6515 var vikten och längden hörde jag inte Haha. Allt såg bra ut och hon vart godkänd.  🖒 liten tjej men följer sin kurva. vi ska kämpa på och låta denna kräsna dam att få smaka på mat.

Likes

Comments

sån jäkla mysig dag.  min man & jag och Holly med. Noah är hos sin mormor så hela dagen har vi vart ensamma.  började med en frukost på bettans, innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning.  styrde bilen till Uppsala, tog en lunch buffé, lugn och ro. Holly sov hela tiden.  sen gick vi en mysig promenad längs Fyrisån.  Holly vaknade när vi var på väg tillbaka till bilen.  en sväng på gränby och sen åkte vi och köpte bio popcorn, har man ingen barnvakt och kan gå på bio får man ta de viktigaste med sig hem, popcornen;) haha. blommor, ljus och bodylotion fick jag av denna karl ❤ han som inte tycker om såna här dagar, han levererar på topp 👌
Holly sover så nu ska vi mysa ner oss i soffan med våra popcorn!

Likes

Comments

helt seriöst känns de som jag håller på avlider. hjärtklappning, illamående, huvudvärk & helt mosig i huvudet.  snorar & hostar. fryser och mår verkligen skit.  :/ timme kvar tills jag ska kila iväg till bussen. lär väl ta lite mer Alvedon och komma ihåg att packa ner dem. hoppas på en lugn natt så jag kommer därifrån levande ;) haha

Likes

Comments

mr p ligger i feber, jag har blivit vrål förkyld, huvudvärk och mår apa. ska åka och jobba inatt så har bunkrat upp med Alvedon och nässpray så jag kommer överleva natten;) mr p har gått och lagt sig med Holly & Noah har gått upp och tittat på film på sitt rum.  jag kollar tv & syndar med ostbollar och choklad. 
alla hjärtans dag imorgon, hade vart mysigt om man var lite piggare tills dess. Noah ska åka till mormor sin så vi har bara Holly hemma.  annars har inte mycket hänt de sista dagarna.

jo vi har bytt golv i köket, super nöjd.  bara hallen som ska få samma golv 🖒 men de tar vi till våren så man kan såga utomhus.  nu sågade vi inne så de lät ju fan och vart sågspån överallt. ;)

Likes

Comments