helgen är över och ny vecka på ingång. Imorgon ska jag ner på bvc annars har vi inga planer för dagen.  va hemma och greja lite. på tisdag jobbar mr p och på onsdag ska jag jobba kväll. ska bli rysligt spännande och se hur de blir att va borta så många vakna timmar ifrån Holly.  torsdag vägning och sen helgen jobbar mr p hela helgen, ap tråkigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

idag va vi på vägning 4545 så 100 g har hon gått upp på en vecka, tyckte vi kunde ta ett till mål ersättning & ny vägning i nästa vecka. går lite trögt för Hollsan att gå upp i vikt. Känns väl lite så där att de blir 2 gånger om dagen ersättning nu när jag börjar som sagt trivas & komma in i amningen men tänker inte hålla på joksa, behöver hon mer så får hon de om min mjölk inte räcker. tänker inte jobba ännu mera med amningen än vad jag har fått gjort för komma hit där vi är idag. Ja är super nöjd med detta. ♡

Likes

Comments

ibland kan även dom lättaste sakerna vara dom svåraste.

idag va vi & köpte 2 marsvins pojkar. Noah är i himmelriket.  han har länge tjatat om något husdjur & mr p såg två marsvin på fb  som han vart sugen på.  sagt & gjort. nu står de en bur i vårat vardagsrum.  🙊

Likes

Comments

Vart inget jobb för mig i går natt, går ev kikhosta på jobbet och eftersom de är farligt för små bebisar och dessutom inte hunnit blivit vaccinerade så kände jag att jag vågade inte. 

idag har vi vart på marknad & sen köpte vi äntligen hollys garderob så nu ska fanskapet byggas bara. morgon dagens projekt ;)

Likes

Comments

dagarna går, går in och ut i min dimma.  för de mesta sover Holly bra nu de sista 2 veckorna, endast vaknar o äter o somnar om.  inatt dock ville hon äta varje timme. blir man rätt trött idag. annars händer de inte mycket. träffade madde en dag i veckan, va över till jennie. sen är de bara sova, äta, vila.
va på Extra vägning i veckan med, då hade Holly gått lite ner i vikt så skulle komplitera lite med ersättning, så hon får ett Extra mål med ersättning om dagen och ny vägning på onsdag.  hoppas de har hänt något. ni när jag kommit in i amningen bra så vill jag inte sluta med den. 
i veckan är de fullt upp, jobb på måndag natt, bvc för vägning, sen dagen efter har jag tid dit, och även tid för efterkontroll i veckan.

Likes

Comments

i'm back. tillbaka på jobbet. just läst igenom rapportboken sen mitt sista jobbpass. tog sig en liten stund.  om tio min ringer mr ps larm om Holly ska ha sitt första mål mat. hoppas hon tar flaskan fint & somnar fort om. lite nervös ja, hönsmamma haha.  ;)
imorgon jobbar mr p kväll, blir vi Hemma ensamma i stortsätt hela dagen.. usch usch.

idag va vi över till jennie o hängde där 2 timmar. städat lite  fick dagen att gå bra. 👍

Likes

Comments

rensning på går. just nu håller jag på med Noahs utväxta kläder.. säljas & kastas en heldel.  skulle behöva åka till Ikea och köpa en garderob till Holly och 2 tapet rullar dock tror ja inte garderoben får plats i bilen när båda barnen är med och mr p jobbar nu varje dag så får se när ja kommer dit.

slutet på veckan är de underbara barnmässan som jag skulle vilja åka på. se om jag kan lura dit någon ;) haha

annars blir de städ i morgon så mycket de går med barnen hemma. kaos här nu. plus hundhår överallt efter diva som vart här i 5 dagar. Imorgon vid denna tid är jag på g till bussen  & ska jobba.

Likes

Comments

Holly har haft ett par super dagar.  glad & sovit bra på nätterna och kunnat sova lite hemma på dagarna 👍 hon sover än, vi ligger i sängen och kikar på pokemon jag & Noah.  Holly har ätit 5 gånger inatt, men har iaf somnat om på en gång efter.

Igår hade theo sitt dop.  jätte fint och bra dag.

imorgon börjar vår vardag igen, mr p ska åter jobba efter lång tid hemma. sen ska även jag åka och jobba min första natt. väldigt nervöst hur de kommer här hemmamen lika nervös för hur vi ska klara oss hemma själva utan mr p. hela dagen imorgon. idag ska jag bara njuta av att ha min karl hemma.  ❤

Likes

Comments

dagarna går och vi flyter oss igenom dom i som en dimma.  nu är jag sliten, tokslut, död, överkörd och snart klappar jag ihop.
sitter med en Holly som ligger mellan mina ben. hoppas på att hon vill sig somna snart. hon vaknar äter och är vaken ca en timme innan hon somnar om, och en timme senare är de dags för mat igen och så rullar det på. så de är inte mycket sömn här och snart vaknar Noah med.  ungen är hopplös att få och somna hemmai bilen kan hon sova 3-4 timmar men hemma så är de 20 min och någon en staka gång upp till en timme. så man hinner aldrig vila självhar sån ångest över att om en vecka ska mr p börja jobba fattar inte hur jag ska klara detta ensam.  kämpa på. en vecka kvar med till jag ska jobba min första natt.  känns som semester gemfört med dessa nätter.

Likes

Comments

visa dagar tokskriker Holly helt jäkla galen. ikväll är en sån kväll, 2 timmar har hon hållt på och de går inte få henne lugn.  hon skriker så hela hon skakar.  mr p tog henne och åkte en sväng nyss, se om hon lugnar ner sig. fattar inte vad felet är varför hon blir så där. :/ så himla frustrerande samtidigt som de gör så ont i mig att se henne så där. och inte veta vad hon vill & vad felet är.

Likes

Comments