View tracker

Noah åkte till sin morfar igår och sov kvar där till idag. vi käkade och titta på film och kika lite på presenter till mannen som snart blir 5 år.
idag har vi vart till akuten med Holly. blir de inte bättre eller sämre åker vi tillbaka. men hoppas på allt är lugnt. Vart 2 jobbiga nätter så hoppas verkligen denna blir lugnare.
Imorgon ska jag försöka städa lite och sen blir de en jobbnatt på det. annars blir de lugnt. kanske tapetsera de sista så vi kan boka av allt.. kanske kanske får se...

vi har en babyvakt med kamera i Noahs rum och den är helt underbar man ser vad han sysslar med där inne. som nu ska han ligga i sin säng men som bilden visar gör han ju inte de. 

Likes

Comments

handling och middag i lindersvik har vi roat oss med denna dag.
trött, ont & bara tomhet.
kollar på serie, barnen har somnat. se vad helgen bjuder på.

Likes

Comments

även Noah fick sin fondvägg tapetserad. 👌 rikrigt nöjd över hans rum nu. äntligen börjar de kännas fint & mysigt. som jag kämpat för försökt få till DET men inte lyckats. men nu är jag på godväg. var upp till Gävle i veckan med och köpte en matta till hans rum. den va slut i uppsala & jag ville verkligen ha den även mr p tyckte den skulle bli perfekt så då bar vi upp dit. ska tapetsera bort det gröna i hollys rum se om se blir i helgen och även köpt en till hylla i dit så är även hennes rum snart klart. vi har vart väldigt effektiva denna vecka 👌

Likes

Comments

att något som knappt existerat i livet kan kännas så tomt. att något man inte visste om fanns kan ändå bli en saknad och olustig känsla. att situationen blir knäpp. något man ändå inte skulle ha gått vidare med ändå får en att längta och känna sorg. vill bara få bilden ut ur mitt huvud. De är de enda som snurrar runt runt.

Likes

Comments

here i'm again. på jobbet, i soffan i mina snygga lång kalsonger. med chokladen i högsta hugg. ska nog överleva natten.

idag var vi in till stan, köpte tapeter till sovrummet så äntligen har vi fått upp en fondvägg där och bort med den Fula lila tapeten. sovrummet börjar bli mysigt.

mr p vart så taggad så nu får vi se om de blir tapeter imorgon med till Noahs fondvägg. han har blivit arg förut när jag nämnt tapetsering då vi tapetserade väldigt mycket så han vart tokless. men nu så har vindarna vänt ;) haha

Likes

Comments

View tracker

sitter på golvet i sovrummet men ångest. hjärtklappning och kroppen skakar. Holly håller på vaknar uppe i sängen. jag som hoppades på hinna sminka mig innan men inte det. :/

knut igår och vi fick besök av familjen från stan. gick en sväng på gatan och sen gick vi hem lagade mat och barnen lekte. åkte hem vid 22. en helt perfekt & lagom kväll. ♡

Likes

Comments

4.15 ringde som sagt klockan i morse, somnade 2 så kan lova att jag har vart trött idag. mr p och Noah gick in och duschade så gjorde jag mig ordning. lämnade Holly 5.30 och kom lagom till sjukhuset till 7. har gått jätte bra allting. Noah va jätte duktig, nervös men ändå cool lugn. han fick lugnande innan vi åkte ner och de vart han hyper av, tror all nervositet släppte och han kunde slappna av. nyfiken och duktig när han sövdes. vaknade med en liten sne tändning men men.. 😂 pigg och mådde bra. till lunch var vi därifrån. nu är det bara invänta provsvaren och se vad de visar. sen som det ser ut nu ska han äta som vanligt under en tid och sen göra om gastroskopin. om inte de visar helt klockrent idag då.

Vart ute och jagat lite pokemon med Noah på kvällen, idag äntligen lätt jag honom ladda ner det spelet 😂 vet inte om jag kommer få ångra de väldigt snart hahha.

Likes

Comments

var hem till Björn o Sofia idag. lite firande för ludde som fyller ett år snart. mycket trevligt.

Ligger nu i sängen och ska sova. klockan ringer 4.15  😴 hoppas de kommer gå bra för lilleman imorgon. ❤

Likes

Comments

hur vet man vad som är rätt & vad som är fel? hur vet man vad man vill? hur hör man den inre rösten som talar om sånt? hur vågar man göra otäcka saker? hur vågar man ta klivet ut i det okända? jag vet ingenting längre. för varje dag blir livet mer suddigt och bilden mer otydligare. mina mål känns o betydelsefulla. jag känner mig grå. jag måste se till mig och mitt mående. för just nu mår jag inget bra. men vem bryr sig igentligen om mig och mina känslor?! jag är bara en nolla, luft, obefintlig. ingen lyssnar, ingen ser. stum.

Likes

Comments

hej lördag. Ligger i sängen med Holly på magen. magont och illamående :/ hungrig tror jag.
inga planer för helgen. blir nog lugna puckar & bara vara. veckan har vart fullfart & kommande vecka är det mycket i också.
på måndag ska Noah göra gastroskopi kl 7 ska vi vara inne på sjukhuset. lämna Holly i morkarla efter halv 6 så blir fan gå upp mitt i natten. hoppas de går bra för lilleman. 🖒

vakna upp med ångest & tårar. inge bra start på dagen. så nu kan de väl bara bli bättre.

Likes

Comments