View tracker

Jag tappar det totalt nu.

Detta handlar inte om nya tider och sömn, sanningen är att allt skit står mig upp i halsen. 95% av er kommer att känna er träffade. Vissa har helt rätt att känna sig träffade och andra tja vad ska man säga återigen handlar er reaktion mer om er än om mig.

Jag vill kräkas på allt negativt skit i mitt liv. Jag är så förbannat trött på vuxna människor som är så jävla missunnsamma för andra människor. Åh Gud ge mig styrka. Jag är så jävla trött på att bli sparkad på när jag ligger. Nej det handlar inte om mitt nya jobb.
Det handlar om vuxna män och kvinnor som inte vill något annat än att trycka ner andra runt omkring sig. Blir resultaten på en tävling bra ja då är det nog bara en bra dag för hästen, är man på lite dåligt humör en dag så ska det jävlar i mig kommenteras, kommer jag hem ska jag jävlar i mig rättas in ledet och inte fan an jag bara ta en paus och sitta med mobilen och fixa med saker no no no!

Jag bor i en by där jag är så jävla hatad så jag tror fan att djävulen själv har en större fan club. Ja självklart finns det folk som jag är vän med fortfarande och har kontakt med men jag vill inget hellre än att flytta härifrån, bort från detta ställe som äter upp min själ. Min kropp skriker att jag bara vill bort.

När arbetsdagen är slut och du åker hem till något du längtar efter så kanske du kan tänka själv om just DET inte funnits. Precis det finns inget sånt för mig, det finns ingen skön soffa som väntar på mig, det finns ingen lugn och ro, det finns inget slappna av i mitt liv.
Jag älskar min häst men det är inte alltid lugn och ro i ett stall, det är inte bara att avskärma sig ifrån omvärlden och hoppas på det bästa.
Jag har ingenstans att bara få vara eller jo nu ljuger jag det finns en plats och det är min bil. I min bil äter jag frukost, lunch och middag. I min bil ligger mina gymkläder, mina stallkläder och andra ombyten utifall något annat skulle hända. Varför? För att just nu lever jag lite lätt i en bil. GUD NÅDE MIG om jag sätter min fot hemma innan jag åker till gymmet eller stallet. Varför? För att bensinen är dyr och det blir ett jävla gnäll.

Jag behöver lugn och ro det är fan det enda jag kräver. Jag vill inte längre dansa efter alla andra människors pipor, jag vill inte längre hålla inne med alla jävla känslor, jag vill framförallt inte få höra mer skit bakom min rygg om att NÅGON TOG ILLA VID SIG AV NÅGOT AV MINA ELLER ANDRAS INLÄGG I BLOGGAR SOM HANDLAR OM MIG. Jag är så jävla trött på sånt här skit.

Vuxenmobbare är bland det vidrigaste som finns och helt ärligt är jag på väg till en nivå som är ruskigt morbid.

Jag vill bara ha lite jävla lugn och ro i mitt förbannade privatliv.P.s nej det funkar inte att bara dra för jag har ingenstans att bara dra till förrän jag har en fast anställning, jag kan inte hyra i andra hand för 20 lax i månaden då min ekonomi bara brister då, JA SORBA ÄR MITT ALLT och varje sekund jag får med henne är guldvärt men det är inte kul att alltid gråta ut i hennes man.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade jag fullt ös medvetslös hela dagen.
Läkaren,frisören,optikern,handla,black friday osv.

Fixade många av julklapparna igår också :)
Nöjd med nya håret men känns ovant med så kort hår.

Sanna på Vårsta klipper är en pärla ❤️❤️
Hos optikern insåg jag att min syn är värre än väntat vilket också fick mig att inse att ridningen påverkas mycket av min syn.

Nu sitter jag i stallet och ska snart börja fixa allt.

Sen drar jag till Skärholmen och fixar ny outfit tills ikväll då det blir limousine åkning och party. Upphämtning hemma i byn och hemkörning till byn också.
Vet inte exakt vart vi ska men vi ska fira min nya anställning. Vissa vänner skiner verkligen till ibland haha.
Ses vi i vimlet ikväll?

Likes

Comments

View tracker

Wow !
Satt igår och pratade med en kompis om året som gått. Jag förlorade i princip alla vänner som stod mig nära vid denna tidpunkt förra året. Alla gör vi misstag och priset jag fått betala är högt. De få vänner jag har kvar från kanske något av den tuffaste tiden i mitt liv kan verkligen se mig utvecklas.

Saker jag inte ens tänker på ser dem. Därav blev samtalet igår något av en "eye opener".

Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln. Nytt jobb ger ju nya möjligheter och snart kan jag äntligen ta mig ur något som tyngt mig så länge.
Min kära vän fick mig även att se min egen utveckling vilket alltid uppskattas.
Jag tror att alla människor har något de kämpar med och ibland ser man kanske inte själv sina framsteg.
Många har åsikter om mig och det kommer folk alltid att ha. De som lär känna mig idag kan ha åsikter om mig och mitt beteende men jag vet ju vilka framsteg jag gjort. Så tror jag att det är för alla. Har du någon runt dig som du ser utvecklats? Berätta gärna för dem. Man behöver ibland hjälp att se ljuset i tunneln.


Min förkylning börjar släppa nu och jag börjar förbereda mig på att imorgon börja dagen på min nya arbetsplats. Under min uppsägningstid hos min tidigare arbetsplats kommer jag att arbeta dubbelt så jag vet att de följande 4 veckorna kommer att bli riktigt tuffa men det härdar mig!

För Sorba blir det vila från tävlingar tills i januari/februari och tills dess är det träning,träning,träning som gäller.
Nästa år ska vi ta er med storm.


2016 har varit jävligt tufft. Jag har ställts inför sjuka utmaningar, hårda ord, rykten som dessvärre aldrig kan repareras, enorm press, förbannat mycket åtaganden där jag blivit rätt så hårt dömd trots att det inte gällde någon av de människor som reagerat och jag har mått fruktansvärt dåligt.
Jag har legat lågt,byggt upp mig själv igen och det är en förbannat lång väg kvar men I am the storm. Beware of what I'm about to do. Räkna aldrig ut någon!

Likes

Comments

Jag har nog gjort jävligt mycket dumt i mitt liv eftersom när det äntligen kommer en framgång slås man ner direkt.

FÖRKYLNINGEN FRÅN HELVETET ÄR HÄR!
i nästan en månad har jag gått runt och känt mig hängig. Igår slog det till! Kände direkt hur halsen började att ömma. Fan fan fan.
Det är inte läge nu!!

På måndag går jag första dagen på nya jobbet. Jag kommer ju att köra dubbelt med HSB samtidigt. Mao jag arbetar 04-16 ;)

Jag behöver all kraft jag kan få, det finns inte utrymme för sjukdom.
Eftersom det inte riktigt slagit ut än kan jag inte heller säga nej men jag bäddar ner mig nu så jag är fit for fight till nästa vecka.
Det är sådär helt enkelt.

Bara bita ihop och övervinna förkylningen. Detta måste bara gå.

Likes

Comments

Förra veckan gjorde jag något helt otroligt.
Eftersom jag tänker att jag ska bli lite mera fit for fight och därav kunna rida bättre samt att Sorba inte behöver bära så mycket på ryggen anmälde jag mig till ett body pump pass.

Jag trodde i mitt stilla sinne att "jo men det är väl typ aerobics". NEJ DET ÄR INTE AEROBICS! Efter första setet squats ville jag dö. Inte nog med att framsida lår ville mörda mig så sa mitt knä "plopp" varje gång. Hel skum känsla.
Att man sen i princip gör squats i 30 min till gjorde inte saken bättre. Armarna var inga problem men eftersom jag anmälde mig till 50 min total tortyr kunde jag fan inte gå ut från lokalen. Jag kände mig full!
Jag kunde inte gå rakt,benen var som spaghetti och fyllegången var ett faktum.

Skulle köra till Ica och jag har ju då en manuell växlad bil. Varje gång jag skulle växla skrek jag rakt ut. In på Ica, skakar som ett asplöv,benen lyder inte, drunken monkey är på ingång och jag bjöd på ett jävligt gott skratt för alla på vår Ica nära.

Ut till bilen och köra hem..... ömsom gråt ömsom skratt över hur patetisk jag var.

Dagen efter var fan inte bättre. Försökte hålla gott mod och på torsdagen nalkades hoppträning. Aldrig har vi hoppat så fint. Eller ja i början var hon perfekt sen låste jag mig IGEN!! Skjut mig. Sorba var toppen iaf och hoppade perfekt. Jag höll på att flyga ur sadeln kan man lugnt säga. Trots min träningsvärk i benen gick det toppen.

I lördags släppte det äntligen men att Linda ben,brodda häst och försöka resa sig från soffan var ett mission likt att avsätta Trump som president = totalt jävla omöjligt.

Vi har äntligen hittat en Medryttare också. Fantastiska Linnea har gjort entré i våra liv och jag tycker att det fungerar toppen. Sorba verkar gilla henne också grymt mycket vilket värmer mitt frusna hjärta. Linnea kände jag som innan och ja jag har varit skeptisk tidigare men hon har visat sig vara allt jag inte såg att hon var = helt perfekt. Jag är tårögd varje gång jag kommer till stallet. Städat skåp,perfekt lindade ben, äpplen till Sorba, perfekt mockat, glad häst, mjuk häst och en kärlek ❤️
Säger inte att någon av mina tidigare Medryttare varit dåliga på något sätt för det har ni fasiken i mig inte varit ❤️❤️

Nu är det ju lugnt på tävlingsfronten vilket gör att jag vill träna desto mer. Hittade otroligt kul kurser att åka på men då ska jag kunna hoppa 110 cm och uppåt.
Suck.

Finns det ingen där ute i Sthlms trakten som kan ha en helgkurs, intensiv "kom över din hopprädsla" kurs. Vill så gärna hitta på något kul någon helg alt under "jullovet" och verkligen intensiva inför säsongen och hålla igång.

Nu blir det jobb jobb jobb sen ut till prinsessan och mysas.

Kram på er

Likes

Comments

Jag har inte viljat skriva så mycket här den senaste tiden.
Dels för att folk tar så jävla illa vid sig om jag skriver något som de "kan råka uppfatta mot dem".

Dels också för att jag varit under sådan mega stress en längre tid. Jag har arbetat för ett bemanningsföretag och varit konsult på ett mega trevligt kontor. Som konsult blir det tyvärr ibland inte förlängda uppdrag och tyvärr blev det inte det denna gång.

Det har varit med sjukt blandade känslor som jag har sökt mig vidare. Jag har trivts så förbannat bra,rent ut sagt, och det har varit en sjukt rolig tid.

I fredags var jag på arbetsintervju och igår kom beskedet JAG FICK JOBBET!!!

Min nya arbetsplats ligger i Tumba vilket är närmre för mig hemifrån samt att jag numera har en heltidstjänst.
Det är så kul och jag har skuttat på moln sen igår eftermiddag. Jag trivdes redan på intervjun så jag hoppas såklart att detta håller i sig. Mina utvecklingsmöjligheter har även förbättrats vilket passar mig perfekt. Ni vet ju hur jag är alltid vill jag göra något nytt.

Nu påbörjas sista tiden i Södertälje och det är som sagt med mycket blandade känslor jag går vidare i livet. Nya arbetet innebär också att jag kan göra stora förändringar angående mitt privatliv vilket jag borde gjort för ett år sedan men nu finns möjligheterna helt enkelt.

Jag firade på bästa sätt igår, i stallet såklart, med dem jag håller nära.
Sorba gav mig den största kramen jag någonsin fått av henne. Hon fick vila så jag gick ut i hagen och kramades och berättade nyheten som även förändrar hennes liv något 😜 Med andra ord jag har råd med fler morötter hahaha.
När jag stod där ute och snosade på hennes mule slängde hon upp huvudet på min axel,blåste mig i örat, slickade på min kind/hals och sen somnade en stund.
Mys pys deluxe.

Nu ska jag njuta lite till av livet.
Kram på er

Likes

Comments

Jag ska vara ärlig.
För mig att åka till runsten var svårt av 3000 olika anledningar. De flesta som läser denna blogg förstår och vet varför.

Jag började tidigt i stallet och pysslade. Elin skulle hjälpa mig på plats men jag sa att jag gärna ville att vi skulle mötas på plats. Jag fixade klart allt och jag lastade henne helt själv.
När jag lastat på och stängt allt kom Elin runt husknuten och mötte en glad upp över öronen lycklig tjej, mig såklart, som hoppade runt av lycka.
Det var dagens första seger.

Solen visade upp sig från sin bästa sida och det var riktigt good feeling i bilen.
Seger nummer två.

Väl framme hann vi fika och se några ekipage i lugn och ro. När vi gick ut till bilen var Sorba fortfarande lugn i släpet.

När hon ruttnat på att stå i släpet lastade vi av. Även om hon som vanligt snurrade runt en del på plats var hon lugn.
Jag hade en grym känsla på framhoppningen trots lera och sol i ögonen 😃

Supergrym galopp och allting bara klaffade. Väntan blev lite halv lång men helt okej. Elin var grym och stöttade mig från stallplanen hemma tills vi lastade ur hemma igen. In på banan fick jag sjukt grym känsla i 70 cm. Låg en solkatt på hinder nummer två och egentligen ville jag bara sätta mig till rätta utifall hon skulle nita, Sorba tog det som en förhållning så ett onödigt stopp. Resten av rundan gick superb. Hon hade verkligen galopp hela vägen och vi var verkligen på väg framåt!


Var så jävla nöjd helt ärligt och även om stoppet var onödigt kändes det bra.

I 80 cm hade jag fortfarande good feeling. Blev lite av och på ridning från mig då jag i två sekunder låste mig. Kom lite för nära och la henne för djupt på hinder nummer fyra så en rivning där. Från hinder 8 till 9 tappade jag fokus eftersom jag snart var klar. Fick då ett stopp såklart och tyvärr en nervsmäll på Sorba så jag fick avbryta. Grät några tårar av lycka ändå.
Hon var grym hela dagen och hoppade riktigt fint.

Känslomässigt,ridmässigt och personligt gjorde jag mina största segrar på länge.

Så bra som jag red har jag inte gjort på länge. Allt bara klaffade. Nu får jag träna på mer fokus, mindre hand och lite mer galopp.

Filmer finns på Facebook :)
Glöm inte följa instagram @bellagerdin där några filmer kommer ut också :

Likes

Comments

Mycket har blivit gjort idag.
Började med en lyxig frukost på espresso house. Tjejerna som jobbar vid stationen är ju super!
Efter det blev det lite jobb såklart sedan ett läkarbesök.
Efter läkaren var det fullt ös mot mamma. Hjälpte mamma lite snabbt i stallet, kopplade på släpet och drog iväg. Blev så himla sent allting så hann inte med allt jag skulle göra. Köpte lite grejer till Sorba påväg hem och sedan till stallet.
Duktiga Linnea kom och red Sorba vilket gick super. Blev en tripp till ridhuset idag igen:)

Underbara Anna hade mockat o fixat åt Sorba så jag behövde bara njuta i stallet.

Orkade faktiskt inte fixa allt inför imorgon så jag åker ut tidigt imorgon istället. Fått meddelanden från några av er. Ska bli så kul att träffa er imorgon och jag hoppas att jag hinner prata med er :)

Hoppas på ett bra flow imorgon och bara egentligen kunna åka runt.

Tror vi räknade på att starta klassen 10:20.
Ses imorgon


Glöm inte följa mig och Sorba på instagram : @bellagerdin

Likes

Comments

Jag har inte glömt er.
Det har varit lite mycket bara senaste tiden så jag har somnat typ direkt när jag kom hem.

I måndags red vi till ridhuset för dressyrlektion. Jag är inte alls nöjd med min insats. Jag vet jag vet det ser ju bra ut men jag hittar inte känslan längre. Jag har tappat det totalt. Jag är för hård, för dum och för jävla "okänslig" helt enkelt. Sorba var riktigt fin och resultatet var grymt men som sagt jag har ingen känsla.

I tisdags red vi upp igen till ridhuset.
Tyvärr var min tisdag ett kaos. Vaknade 7:30 (började jobba klockan 8) och sen fortsatte dagen med folk som tog slutsatser som inte stämde, åsikter jag inte bett om eller ville höra om mig och mitt liv haglade.

Kom ut till stallet och ville bara ta det lugnt med Sorba.

Tur var iaf att jag blev lite "piskad" till ridhuset) läs med ett leende. Tycker det är kul när vi är många i stallet som pushar varandra till att haka på till träningar,ridhus, tävlingar osv)
Red igenom Sorba igen i lite egen takt. Känslan kom inte tyvärr men denna gång visste jag varför.

Igår blev det vila för både henne och mig :)

Idag är det hoppträning. Hoppas på att hitta min känsla igen men vi får se ;)

Imorgon blir det fullt ös med jobb,sen till mamma och hämta släp, Täby stall och foder för att köpa foder och sen lite härlig tid med Sorba.

På lördag ska jag till runsten 😀
Kommer någon Av er dit? Vore så kul om ni ville säga hej .
Nästa lördag åker jag till Eskilstuna och hoppar två klasser. Heja heja

Likes

Comments

Feber och ont i magen.
Skulle varit med och löshoppat imorse sen dra till Södertörn och heja på Ida som tävlar idag.

Nope inte alls. Vaknade imorse och var inte på banan. Somnade om efter att ha legat i fosterställning en stund. Vaknade och tog mig ut till stallet. Ingen kraft för att rida så jag longerade istället. Det blåser ju dessutom typ storm ute.
Mysigt att ligga nerbäddad framför Netflix.

Hänt en massa annat som gör mig så jävla förbannad rent ut sagt men just nu måste jag bli frisk sen ska jag ta itu med folk som, istället för att vara vuxna nog att ringa mig direkt, gjort en höna av en fjäder. Visste inte att jag var tvungen att kontakta alla i min närhet när något utanför ramarna händer i mitt liv! Helt ärligt varför är det alltid JAG som ska behöva kontakta folk och pressa dem till att spotta ut vad de tycker, tänker och tror?
Kommer det en ursäkt till mig? Nej inte fan kommer det en ursäkt till mig. INTE EN ENDA URSÄKT.

Nej usch och fy helt ärligt. Vet ni vad vi kan väl göra alla en tjänst och ta bort mig från Facebook osv. Radera mitt nummer, vilket ni uppenbarligen redan gjort, och låt mig vara ifred!


Nu ska jag krypa ihop och vänta in stormen och snacket.
Usch hatar att jag låter folk komma åt mig!

Likes

Comments