Hej älskade ni!!

Vet ni jag har verkligen saknat att kunna blogga. Jag kan inte förstå att jag faktiskt tagit mig igenom denna skit!

Det kommer såklart ett inlägg där jag kommer att förklara vad fan det var som egentligen hände.
Jag vet knappt själv vad det var som hände men det fick mig att ändra mitt liv radikalt. Det har varit en jävla fight men jag har tagit mig igenom det och trots att många skickat fina kommentarer och stöttande ord så har jag stått väldigt ensam i detta.
Det betyder inte att jag är bitter eller så för det har varit svårt för mig att släppa in någon nära,svårt att veta vem jag ska förklara för och svårt för andra att sätta sig in i situationen.

Därför var det extra skönt att detta hände :

Mot alla jävla odds tog vi oss iväg förra Helgen till underbara Smedstorp för en 80 och 90 två faser.

Jag var galet nervös och kände mig helt värdelös men så fort tjejerna lastade ut Sorba såg jag i blicken på henne att hon var redo.
Hon var så jävla taggad !! Alltså hon sög tag i vartenda hinder vi red emot på framhoppningen. Den känslan var längesedan vi hade. Hon gav sitt allt!!

In på banan och jag red varken fort eller snävt men det räckte till en första plats. När vi kom ut från banan skrattade jag och grät samtidigt. När jag sen hör att vi leder och sista ryttaren gick in på banan släppte allt och tårarna strömmade fram.
Efter sista ryttaren ridit stod det klart att vi vann.

Jag ömsom grät ömsom grinade. Sorba var sååå nöjd och på filmerna ser man hur hon stolt spatserar in på banan med fina segertäcket och rosetten. Känslorna går inte att beskriva. Jag grinar fortfarande när jag ser filmerna.

I 90 klassen hade jag samma känsla men min hjärna kom i vägen. Hon hade hoppat mer säkert men jag ville inte förstöra allt så jag utgick för både min och hennes skull.


Viktoria och Linnea åkte med som hjälp och de skötte allt galant!! Alltså det har aldrig gått så smooth på någon av våra tävlingar.
Viktoria tog också helt sjukt bra bilder men de ligger på datorn så ett nytt inlägg med dem kommer.

I övrigt har jag varit arbetslös ett tag nu men nytt jobb är påbörjat vilket är sjukt bra.

Mer inlägg kommer men mina vänner The bitch is back! 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag kommer under en längre tid nu att vara väldigt inaktiv här. Min instagram och Facebook kommer också att logga vilandes. Detta pga omständigheter i mitt liv och den situation jag nu går igenom.
Jag hoppas på att jag snart kan få ett slut på allt detta och lite lugn och Ro.

Tack alla som läst, gillat och kommenterat.
Jag hoppas på att vara tillbaka så snart som möjligt.

Kramar till er alla.

  • 685 Readers

Likes

Comments

Jahapp efter en heldag kommer jag hem till denna skärm. 100% slutfört men nej nej för fan ta en dag till på dig. Jag har ändå inte saker att göra.


Köpte ny dator förut och Ja, Philip på Netonnet, jag vet att du avrådde mig från detta köp och tyckte att jag skulle köpa en bättre men plånboken fick bestämma.
I övrigt är jag nöjd och glad men jag måååååste verkligen komma in i systemet nu!!!

Tekniken vs me 1-0.
På lördag lämnas min pärla in för lite fix så kanske jag slipper alla sega dagar ;)

Peace.

  • Allmänt
  • 695 Readers

Likes

Comments

Om alla rykten om mig skulle stämma skulle jag aldrig sova. Ni vet det går så mycket rykten som man bara ” Men hallå det är ju ologiskt” men vissa saker finns det såklart en lite sanning i.

Ingen rök utan eld som man brukar säga.

Faktum är att jag kan inte vara någon annan än jag. Hur mycket jag än vill ändra mig så kan jag inte bli någon annan än jag.

Jag är galen, känslomässig, kaxig, rak, falsk, ärlig, negativ, positiv, en drömmare, en fighter, ett offer och ja gud vet vad men jag är allt detta. Så kommer det alltid att vara och så har det alltid varit.
Jag älskar de sidorna hos mig och jag älskar att jag inte passar in i någons mall.

Igår hade jag min första lugna kväll med timmar av ”egentid”. Det fick mig att inse att varför i hela helvete ska jag ändra mig så förbannat för alla andras skull?

Jag blir ofta ifrågasatt på så många sätt, ja ni vet ju redan att folk ifrågasätter varför jag fortsätter försöka tävla, men också varför jag bloggar, åsikter om innehållet i min blogg, tappra försök att återigen försöka kontrollera mig och det sätt jag uttrycker mig på. En liten sak bara ni glömmer är ni kan inte kontrollera mig och ingen ska någonsin få göra det igen. Från och med nu får ni ta mig för den jag är, the good and the bad, sprid rykten om ni vill men jag kommer aldrig att ändra mig.

Jag är den jag Deal with it or leave as fast as you can.

Likes

Comments

Oj oj oj vad det har hänt grejer sedan mitt senaste inlägg.

Ber om ursäkt för att jag varit Missing in action. Det har varit mycket jobb, mycket häst och mycket annat.


MÅNGA reaktioner som skickats direkt till mig och det är allt från hot och hat mail till fler berättelser där folk blivit totalt grundlurade vid köp av ponnys,hästar osv.

En förälder berättade att det visat sig att deras ponny hade en ryggskada. Vid köpet var de själva för orutinerade för att förstå vikten av veterinärbesiktning ink röntgen.


Det är galet att hästvärlden är så oskyddad på ett sätt. Sådana fall där man upptäcker dessa skador ( som allt som oftast har funnits med sen långt innan köpet) är svåra att bevisa och få rätt i.


Ett tips är att alltid se till att en grundlig veterinärbesiktning görs, lusläs kontraktet och se till att du som köpare har så mycket som möjligt dokumenterat.


En annan sak som jag vill vara tydlig med är att jag inte skriver i denna blogg för att förstöra för någon annan, jag viker mig inte trots hot och jag tar inte er skit så det är bara lägga ner på en gång. Om någon känner sig träffad av något jag skriver är det välkommet att FRÅGA MIG eller lämna synpunkter men så länge attityden är " Du borde dö" osv kommer ni aldrig att få svar.Likes

CommentsMan är ganska blind i hästvärlden även fast det händer saker runt om hela tiden, mitt framför ögonen.

Boxarna är kanske för små? Är fodret verkligen bra? Är det normalt att man måste stödfodra för flera tusen i månaden? Nej det är inte normalt och ja det finns regler för storlek på boxar.

Det värsta är nog ändå de som bara tänker på pengar och säljer farliga ponnysar till unga orutinerade tjejer helst också med okunniga föräldrar. Jag bevittnar just nu en situation där jag blir mörkrädd. Det händer olyckor gång på gång och den lilla tjejen som pratat om målet att tävla, vars ögon lyst som de starkaste stjärnorna på himlen, pratar inte om det alls. Ögonen är döda. Ett instagram konto som mörkar allt det hemska gång på gång. Bilder på ponnyn lyser med sin frånvaro men texten vittnar om olyckor som inte är av denna värld.

Denna tjej är en tjej jag brytt mig mycket om, som jag ville hjälpa men dövörat slog till. Man lyssnar ju såklart på den man köpte ponnyn av.

Konsekvensen blir en farlig ponny som så småningom kommer att bli farlig i hanteringen.

Hur kan man som stallägare, tränare och vän göra allt för pengar? Hur kan man stå och se på när allt går åt helvete?
Man såg en chans att tjäna 50 lax på okunniga personer men vem betalar priset när ponnyn slagit över mer än en gång? Vem betalar priset när ungen skadat sig riktigt illa?

Varför öppnar ingen ögonen ? Varför ställer inte föräldrarna människan mot väggen? Hur i helvete kan detta vara lagligt?

Okunskap är det farligaste som finns. Att komma som okunnig till någon som utger sig för att vara tränare, beridare och företagare ger en falsk trygghet. Man litar såklart på den personen fullt ut och lyssnar på allt personen säger och gör. Naturligt att man då också köper ponny/häst av denna person.

Jag håller träningar ibland för att jag tycker det är kul och kunskapen finns MEN jag är ytterst tydlig med att jag INTE är utbildad.

Jag undrar hur långt det ska behöva gå innan någon reagerar.
Är dödlig utgång resultatet av allas ovilja att ifrågasätta?

Likes

Comments

Patetiska människor tar en print sceeen på det jag skriver och skickar runt så jag bjuder på denna.

Ni verkar glömma att saker o ting har sin väg fram till mig.
Att sprida runt att jag blev påkommen med en annan man eller andra små tokigheter är kanske inte det smartaste valet.

Speciellt inte när man själv har stora svarta hemligheter som faktiskt blev berättade till mig under tiden vi var vänner.
Jag ska nog ta och sprida dem också så att vi sitter i samma i båt tänkte jag. Då får du veta hur kul det är för jag lovar man får känna att man lever.

"Det pratas om henne utanför byn" Ja för att DU började sprida så jävla mycket skit. Jag är också en person som är lätt att prata om eftersom jag är som jag är men du ska veta att det pratas om dig också.
Btw vi tävlar för samma klubb och lag så din plan med att skratta åt mig när jag gör bort mig på tävling kan du ju glömma.

Sanningen kommer att komma fram och det kommer inte vara vackert.


Till er andra som lyssnar på så jävla mycket dynga
Undrar jag om ni har tråkigt i livet? Är det så ointressant i era liv? Ni är de mest patetiska människor jag vet.

Likes

Comments

Hej!
Skriver väldigt lite nu få jag har dåligt med tid.
Imorgon blir det stall och Pt träning. Jag hoppas på att få igång min dator så det Kan bli lite roligare inlägg.

Tävlingsplaneringen börjar ta form och dessutom blir det mycket träningar framöver också vilket alltid är kul så vi kommer framåt.

Detta år ska mina mentala spärrar försvinna.

Som ni vet går jag just nu igenom en tuff period i livet så det är skönt att fokusera på mina mål.

Fortfarande mycket som måste tas tag i och jag försöker sortera upp allt. Därav blir bloggen något lidande just nu.

Massvis med annat kul som kommer men som sagt datorn ska igång först.

God natt ❤

  • Allmänt
  • 884 Readers

Likes

Comments

Igår träffade jag upp en del av min italienska släkt för att fira min farbror som fyllde 60 år. Vi åt så satans god mat på La Famigila vid Fridhemsplan. Att få sitta där och njuta av gott vin, supergod mat och träffa alla igen fick mig att samla mer energi. Det visade verkligen hur viktigt det var att träffas igen. ❤ Tack alla för en mysig kväll.Idag har jag varit ledig från jobbet och bara gjort massvis med lägenheten samt hämtat saker från huset.
Blev jättebra i lägenheten men jag måste åka till Ikea i helgen och köpa det sista.

Bor just nu i midsommarkransen som inneboende. Detta är bara korttidsboende men det passar bra just nu.

Förutom lägenhetsfix hann jag med ett efterlängtat pass med Daniel. Trots att jag inte tränat på en vecka och ätit skit gick vågen åt rätt håll. Vi körde inte jättehårt men kroppen var helt slut. Jag hade sjukt svårt att andas och var nära på att svimma flera gånger. Vi fick därför halvera lite. Skönt också att få prata av sig lite och vända allt till energi i träningen.

Nu blir det till att hålla dressyrträning för Olivia igen. Längesedan vi tränade men nu äntligen kan vi köra på igen. Rutinerna är alltså på väg att gå tillbaka till det normala.

Tack för positivitet i allt kaos.

Likes

Comments

Inom mig skriker något så högt att jag snart inte hör mina egna tankar.
Jag klarar inte av mer anklagelser och skit som jag vet att jag inte gjort. Allt jag säger vänds emot mig ich eftersom jag får lite mer perspektiv varje dag ser jag bara mer och mer att "men vafan det där stämmer inte".

Det känns som att folk glömmer att vi idag har telefoner som sparar typ allt vi gör,alla samtal och alla sms.

Jag fattar inte ens varför jag bryr mig men nästa person som stoppar mig på gymmet,affären eller wherever folk träffar mig kommer jag kasta min telefon i huvudet på dem och skrika " KOLLA SJÄLVA DÅ FÖR FAN!!"

Btw jag byter nummer om ca 30 min.
Hej då

  • Allmänt
  • 921 Readers

Likes

Comments