Header

Hej alla fina människor! Nu är jag tillbaka efter en långvarig bloggpaus. Idag gör jag inget speciellt faktiskt, skulle gått på cheerleadingträning men nej, har sjukt ont i halsen så det blir inte av. Mycket saker har hänt medan jag vart borta, jag har slutat rida, börjat på cheerleading istället (för kanske 9 månader sedan) och lite annat . Förra helgen tävlade jag i cheerleading-DM som vissa av er kanske vet. Det gick inte superbra, vi kom 4 av vad var det..?, 12 kanske, kommer inte ihåg. Nöjd för att vara min första tävling i alla fall. Så ja, ungefär det har hänt medan jag var borta.


Ha det så bra så hörs vi senare!

Bild från DM här nedanför

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsTröja: Abercrombie..? Inte helt säker
Jeans: Hollister
Halsduk: Burberry
Guldhalsband: ?
Skor: Urban Project (inte min bild)

Ha det bäst bejjjjjbs
💗

Likes

Comments

Heej! Igår fick jag Lilla My (sjätte gången i rad) och det gick helt okej. Jag är inte supernöjd, men okej gick det ändå. Vi hoppade (30-40 kanske). Förra gången vi hoppade så hade jag spö och gick det väldigt bra, hon var pigg och jätteduktig, men som vissa kanske vet så har jag fått en ny ridlärare för min förra har flyttat (SAKNAR DIG JOHANNA!!!!) och nu igår så var hon lite trög, hon ville inte riktigt fatta galopp och så fort man "kom in på medellinjen" och skulle t.e.x göra en volt så saktade hon av till skritt och ville inte börja trava igen. Så därför frågade jag min nya ridlärare om jag fick låna ett spö, och då sa hon adlig pÅ Lilla My, hon är inte alls spöglad, vilket var lite konstigt för förra gången gick det super. Men men, tillbaka till passet igår. Vi hade först lite dressyr och sedan hoppade vi (sockerbitar) och det gick ganska bra förutom att hon var lite seg. När vi hade hoppat hindret i både trav och galopp så skulle vi lägga upp våra stigbyglar. Sedan så travade, skrittade och galopperade utan dem, traven var lite skumpig för My har väldigt skumpig trav, men galoppen och skritten gick bra, och sen tillslut så hoppade vi vilket faktiskt gick jättebra, mycket bättre än vad jag hade trott för jag tycker att det är lättare att rida barbacka än vad det är att rida utan stigbyglar, haha, vet inte varför. 

Så det var en liten sammanfattning om gårdagens ridpass!

Kram💜

Likes

Comments

Heej! Idag hade jag tänkt skriva lite om detta kit från Benefit som mamma köpte till mig på Sephora i Köpenhamn. Det heter "PRIMPING WITH THE STARS" och det innehåller 6 produkter och alla produkter är från Benefit (obviously, haha)

"Stay Don´t Stray Primer", "The Porefessional Primer", "Some Kind A Gorgeous Cream-To-Powder Foundation", "Benetint Leep & Cheek Tint", "Girl Meets Pearl Liquid Pearl Luminizer", "They`re Real Mascara"

Sedan så fick man också med en liten "handbok" med Tips & Tricks där man kunde lära sig att göra en sminkning med alla prodykter. Den fanns även en spegel i mitten, men jag kunde inte ta en bild på den, för då skulle ni bli bländade, haha.

KRAAAM💓
Likes

Comments

Idag när jag skulle skära en avocado så råkade jag skära mig i fingret, sjukt djupt sår blev det. Ushhhh!! Gör skitont!!

Men iallafall.

 Igår red jag Lilla My och vi skulle rida barbacka. Jag red Lilla My förra veckan också när vi hade hoppning men det glömde jag att skriva om. Men då gick det jättebra. Hon är ju ganska ny, hon kom för några veckor sedan. Men i början när hon kom till stallet och andra red henne så var hon jätte springig (stav) och bockade av ryttaren hela tiden! Men när jag red henne förra veckan så hade hon snodd, och då gick det sjukt bra! Hon var jättesnäll, förutom att hon började rusa lite mot hinderna. Men det gick väldigt bra!

Men igår gick det inte lika bra. Vi red ju barbacka och därför kunde ju inte hon ha snodd för man sätter fast snodden i sadeln, så det gick lite hoppsan hejsan, hehe. Först när vi skulle trava, så gick det jättebra, förutom att jag inte riktigt kunde slappna av, jag var liksom spänd, för att jag hade sjukt mycket träningsvärk, mest i benen, sedan cheer-träningen. Men i galoppen så gick det bra i början, vi galopperade båda kortsidorna och långsidorna, men sedan när vi skulle svänga från bakre långsidan till den vänstra kortsidan för andra gången, så blev det en ganska snäv sväng, för att hon började rusa lite och sedan när vi kom ut på kortsidan och kom rakt så bockade hon. Det var en ganska kraftig bockning faktiskt, och jag blev ganska förvånad, för vi hade ändå galopperat ett helt varv, och det gick super. Men iallafall, hon bockade och jag flög över hennes hals och landade på ryggen framför henne. Men det gick bra, det gjorde inte särskilt ont, förutom att jag skrapade upp min näsa lite, hehe och fick lite ont i svanskotan. Men det var bara upp på henne igen och upp i galopp. Jag fick igång henne i galopp igen, men vi hann inte galoppera så länge för sedan skulle vi sakta av. Sedan, när vi hade haft dressyr ett tag inne i ridhuset så skulle vi avsluta ridpasset med en ridtur ute i skogen. Det gick jättebra i skogen. Vi red i ett led och jag var 2:a i ledet. Hon som var först, red Merlin och det gick inte så bra för henne haha. Merlin stannade HELA TIDEN och skulle käka gräs och han vägrade att dra upp huvudet. Han stannade bokstavligt talat mer än 15 gånger. Haha, busponny! Men för min del gick det bra ute, hon stannade inte en enda gång. Vi red samma väg som vi gjorde på ridlägret i somras (var på ridläger i det stallet jag rider) men då hade jag Caleche som är ca 165-170 cm i mankhöjd och då gick det inte så bra, haha. Det är jättelåga grenar överallt så då fick jag rivsår i hela mitt ansikte haha. Så det var skönt att ha en liten B-Ponny nu. 

Men det var lite om dagens ridpass (mm.) så vi hörs!

Kraam💗

Likes

Comments

Hejheej! Nu hade jag tänkt att prata lite om Dagens Ridpass! Jag rider ju varje tisdag, och jag kanske ska börja berätta om mina ridpass varje tisdag, när jag kommer hem. Vad tycker ni? Skriv i kommentarerna!

Men idag så fick jag Merlin. Inte jättenöjd kanske, men det vart ändå okej. 

Vi hade markarbete med galoppbommar och vi red på "båge".

Han var lite seg början, men sen gick det bra. Jag försökte att rita banan (suger på att rita, veet, mobba inte) och hoppas ni förstår ändå :) Men jag är väldigt nöjd faktiskt! Han höll galoppen över båda "hindrena" och sedan varvet i fyrkantsspåret därefter. Tyckte faktiskt att det gick hyfsat bra idag ;) Och sedan är jag är faktiskt supernöjd med mina galoppfattningar, tyckte dem blev så sjukt bra och snygga!

Är väldigt nöjd med både mig och han. 

Kraam<3

Likes

Comments

Hejhej! Jag och Vanessa (@vanessalander) ska ha en livestream/livesändning på Vanessas Youtubekanal: Vanessalander Klockan 21.00
Ni kan skicka frågor om vad som helst till oss på Vanessas kik: Vanessalander
Så svarar vi på era frågor.
Ni kan också skicka era nummer om ni vill att vi ska ringa er!💕 KRAM OCH VI HÖRS 21.00

Likes

Comments

pretty-little-liars-season-5-spoilers

Heej! Nu hade jag tänkt göra en Pretty Little Liars Tag! jag älskar denna serien supermycket och jag tipsar er verkligen om den! Denna taggen (och frågor) hittade jag på www.MissLisibell.se. Och säg inte att jag härmar Lisa bara för att jag tog samma bild som henne, men det vart den enda bilden jag hittade med alla 5 på haha!💗

Who is your favourite character? Mina favoriter är Hanna, Emily och kanske Alison.

Who do you think is behind the A team? Vet faktiskt inte för ena sekunden tror man att det är Mona och nästa sekund tror man att det är någon annan.

Who do you ship? Alison & Emily.

Most memorably cheesy/stupid moment? Jag tyckte inte om när Emily och Paige blev tillsammans.

Favourite villain? Jag har ingen favorit tjuv för att vara tjuv är väl ändå inget bra eller? Haha. Men Alison. Om hon räknas som bov😂

Who do you think will/might become a villain? Om Emily och Ali blir ihop så tror jag säkert att hon dras med på alla Ali`s dåliga saker.

Wich girl do you think has been hurt the most by A? Hanna och kanske Spencer.

Wich girl’s style do you love the most? Emily`s tror jag!

Who is your Crush in the series? Har ingen speciell "crush" i PLL.

Which of the five girls’ style do you like least? Jag gillar inte Spencer`s stil.

Who of all the characters you do not like? Spencer`s Pappa, Alison`s Mamma och typ Paige.

What was the most shocking moment for you? Har sett 5 säsonger med 22 avsnitt i varje så jag kommer tyvärr inte riktigt ihåg!

Do you think Toby is really dead? Jag har ju sett alla avsnitt, så jag vet redan att han inte är död.

What would you do if A was after you? Jag har ingen aning haha. Men jag hade iallafall blivit hur rädd som helst.

What has been your favourite episode so far? Kommer inte ihåg.

Likes

Comments