Postad i: totalt ovärt

Jaha, kan ju börja med det som irriterat mig de senaste dagarna UteLivet. (det finns absolut inget)

200 kr, allvarlig talat det är inte speciellt mycket pengar men det finns SÅ mycket saker jag hellre lägger mina pengar på än att gå in på något kasst ute ställe i denna stad med dålig musik usla drinkar och alldeles för otrevlig personal. Jag vill ha mer...

Men vad ska man göra i en pytte liten stad som denna där alla ska gå ut på samma ställe och ingen verkar fattar vinkeln av att streta emot detta maktspel som leks av dom så kallade nattklubbsägare.

Inte för att det finns så mycket alternativ heller skulle du vilja gå till ett annat ställe kan du redan sluta vilja det för det finns inget. Det ända stället som faktiskt fanns gick ju givetvis i konkurs. Jaha, varför då tänker du nu. Fundera en sekund tänker jag då.

De som ser sig själv som lite viktigare än det andra i denna staden, nattklubbspojkarna dom kan inte ens möta oss dödliga med blicken. Jag vill bara "be" dom sätta sig ner och ta av sig hatten. Sluta leka viktig(ast).

Jag tycker bara att man kan bete sig som en medmänniska jag vet inte redigt vad som är svårigheten med det. Bara för att du håller i repet till den magiska dörren betyder inte det att du sitter på någon slags häst.

Denna stad..

Den är ytterst vacker det kan jag absolut inte säga emot, vackra Karlskrona.

  • 1 readers

Likes

Comments