På resande fot

ABBA, Spice girls och Britney Spears har dunkat i högtalarna och skidresan har kommit till sitt slut. 3 glada vänner har tagit sig igenom Autobahn och hela vägen hem till Skåne igen. Sjukt grym vecka med många nya bekantskaper och härlig skidåkning. Känns lite jobbigt att behöva komma tillbaka till verkligheten, men känns det inte alltid så efter semestern?

Likes

Comments

På resande fot

Dagarna går fort och tiden flyger förbi. Så är det ju när man har roligt. Det är härligt att känna att jag åker skidor bättre än någonsin men igår när vi åkte med två nyfunna vänner fick jag ligga på rejält för att hänga med. Kul tycker jag. Fort ska det gå och har man någon som pushar en till det så inser man att det går.

Solkyssta kinder har man lyckats få och många mil i benen. Men med solen blir det också glassiga backar så morgonen spenderar vi i backarna och eftermiddagen i afterski.

Likes

Comments

På resande fot

Just nu är livet på sin topp. Pisterna låter oss cruisa ner i höga hastigheter och sällskapet är ljuvligt. Tillsammans med Filips kusiner och vänner har vi avverkat fantastiska afterski och många soliga skratt. Älskar att åka skidor, måste göra det oftare.

Likes

Comments

På resande fot

Solglasögonen är med men vi är inte påväg mot varmare breddgrader den här gången. Med fem fine frøkner på hög volym rullar vi genom Danmark till färjan som ska ta oss till Rostock. Vi är påväg mot fina bergstoppar, sol och snö. Österrike here we come!

Likes

Comments

På resande fot

Throwback to my Iceland trip

Frisk luft strömmar ner genom lungorna. Himlen är ljusrosa, bergen majestätiskt höga och vindarna kalla. På ett litet stormkök, på en sten, i en varm källa puttrar äggröra. Solen har precis orkat tränga över nattens svärta. Där sitter vi med musik, god frukost och fantastisk utsikt i badkläder och njuter av livet. Drömmigt om något. Inget slår naturens egna under. Wow för Island! Bara gapande munnar och gnistrande ögon. Wow!

--------------------
Fresh air in the lungs. The sky is light pink, the mountains magestic and the winds are cold. The sun has won over the darkness of the night. Scrambled eggs are in the making on a gas stove in a hot spring. We are sitting here with music, good breakfast and an amazing view in swimsuits and are enjoying life to the fullest. Dream. Nothing beats the natures own wonders. Wow for Iceland! Sparkeling eyes and hanging yaws for this place. Wow!

Likes

Comments

Ibland får jag en sån förfärlig längtan efter dig. Din mjuka päls, dina pigga ögon, din livsglädje och dina bus. Jag vill så gärna få stryka min hand längs din nosrygg och borra in näsan i din varma mule. Jag kommer fortfarande ihåg känslan av din päls mellan mina fingrar, jag ser fortfarande dina glittrande ögon och det knyter sig hårt i magen. Det gör ont att veta att du aldrig kommer tillbaka och det är hemskt att tänka att snart kommer jag inte ihåg känslan av din päls, hur du tittade på mig eller hur mysigt det var att sitta på din rygg. Jag saknar dig så mycket. Saknar allt du tillförde mig och trots att jag är lycklig så finns det ett tomrum som fortfarande ekar tomt. Jag saknar dig så mycket min fina lilla ponny!

Likes

Comments

Recept

And the Foodie is back!

Nu var det längesen det blev mycket postat med mat, men passionen för nyttig och god mat kommer aldrig försvinna. Jag vaknade upp sent idag eftersom vi hade Friday bar på jobbet igår. Trots att det var fri bar och mycket pizza längtade jag efter sängen redan vid 22 en tog mig till P2 vid Nørrebrogade för att möta upp Karlotta, några andra och hennes syster som är på besök. Hälften av oss gav upp redan vid 1 och tur för mig lyckades jag hitta hem utan gps. Dumma iPhone som dör så fort det blir lite kallt. Men Nørrebrogade är ju trots allt mina gamla hoods så vilse var jag inte.

Recept:

1 banan

1 (liten) avokado

2 dl sojamjölk

1 tsk vaniljpulver

(Valfritt: 2 tsk kokosolja för mer krämighet och mineraler)

Snabbt och enkelt. Mixa allt i en mixer och toppa med kokos och pumpafrön eller bär. Krämigt och gott.

Likes

Comments

CBS life

It might look like a dream, but it tastes even better.
Mötte upp min vän Linda efter jobbet på Byoh Matcha Bar vid Hovedbanegården. Ett ställe jag har velat pröva super länge. Cashewmjölk, matcha pulver, vit choklad och grädde är en gudomlig blandning. För övrigt är Linda en sådan fantastisk människa som får en att reflektera över livet på ett spännande sätt. Hon matar mig med intressant information som gör mig så förväntansfull kring livet och allt mellan himmel och jord. Har ni också någon sån vän som gör att allt runt omkring blir en aning mer spännande än man först trodde?

Likes

Comments

CBS life

Medan torktumlaren bullrar i källaren låg jag och tänkte på mitt universitet och varför det är så kul att gå på CBS. Trots att det finns en hype kring skolan, som ofta känns rätt överdriven så är det faktiskt ett fantastiskt universitet. Eller handelshögskola som det så fint heter.

Jag älskar CBS därför att jag får omge mig med så sjukt coola människor, som gjort allt mellan himmel och jord. De är drivna, orädda, målmedvetna och smarta. Varje dag får jag höra nya historier och träffa fler häftiga människor, och alla har gjort så mycket spännande i sitt liv. Redan. Om de inte har backpackat genom Syd Amerika i 11 månader så har de jobbat för Google eller voluntärarbetat i Kina. De har investerat i aktier sen de var 15 och gjort internships på avlägsna platser. De har sett världen och arbetat hårt och det är så jäkla coolt att alltid ha sådana människor omkring sig!

Likes

Comments

På resande fot

Har precis städat undan efter en mysig middag med mina plugg-tjejer. Vi "firade" våra exams som vi gjorde i december, fast egentligen var det bara en ursäkt för att få umgås!

Har många bilder jag har glömt (hehe inte orkat fixa till) och visa för er från Teneriffa. Vi gjorde en 4timmars hike en dag i Mascadalen. Ett otroligt vackert ställe med ringlande vägar, små hus men mest stora berg och grönska. Det var en enorm avkoppling samtidigt en enorm ansträngning. Redan efter en halvtimme började benen skaka en aning av allt motstånd nerför, vi gick alltså nerför drygt 1000 höjdmeter. Men efter vår nergång mådde kroppen otroligt bra och jag insåg att jag måste göra sånt här oftare, älskar att leka apa i bergen.

Likes

Comments