Header

​Hey peeps, hoppas ni mår bra! Sitter i sängen och myser lite innan jag ska dra tillbaka till skolan för att ha engelska. Så himla mysigt att åka hem till hundarna och mysa ner sig i sängen, dock är det väldigt jobbigt när man måste gå upp för att åka tillbaka till skolan igen, men vi ska bara läsa på lektionen idag så det blir nog bra ändå. Ska börja göra mig iordning strax så jag inte blir sen. P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New in

Hey peeps! Hoppas ni mår bra.

Look what I got! Vi ska läsa en bok i svenskan och sedan se filmen till boken, så jag tänkte läsa Snömannen, såg trailern får någon vecka sedan och den verkade ganska bra så why not? Får läsa lite i den och se vad jag tycker, annars får jag väl bara byta bok men jag hoppas att den är bra iaf. I'll keep you posted, P&K

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon peeps! Sovmorgon lika med mysmorgon, am I right? Fast jag borde egentligen plugga lite, heh. Men jag börjar 11.40 så jag antar att jag hinner göra lite, well I better get started then... Hoppas ni får en bra dag! P&K

Likes

Comments

Fotografier

Satt och bläddrade igenom bilder på datorn och kom till mappen med bilder från sommaren. Saknar Norge något hemskt mycket, det var en så underbar och magisk resa som jag verkligen vill göra om! Hade nog inte riktigt tänkt på vad fint det var i grannlandet innan jag kom dit, men det var så vackert! Ett tips om ni vill se och upptäcka fina utsikter/platser!

Likes

Comments

Vardag

​Hejhej! Se vad fint det var ute under morgonen, fast "dimman" var inte naturlig dock. Eftersom det var så fint ute så bestämde vi oss för att filma till median, det blev faktiskt riktigt bra! Älskar verkligen höstens färger, de är så underbara!

Äntligen är det helg! Jag ska packa inför flytten och vi ska till IKEA för att köpa lite nya möbler till lägenheten, är faktiskt bara två veckor kvar nu, tiden går så himla snabbt. Hoppas att ni får en bra fredag kväll! P&K

Likes

Comments

Vardag

Hejhej! Hoppas ni haft en bra dag. Idag är det äntligen torsdag och det innebär att det är fredag imorgon! Veckan har tack och lov gått relativt snabbt. Igår kom Amanda och överraskade mig med mat, så snällt! Det behövdes verkligen då det inte blir att man lagar mat när man är ensam, räddaren i nöden. Dagen har varit ganska kort då jag haft två lektioner, dock var båda rätt långa men vi gjorde inget direkt ansträngande på dem haha, och imorgon är det som sagt fredag och då slutar jag tolv! Älskar verkligen mina fredagar. Nu ska jag sluta babbla runt igen.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! P&K

Likes

Comments

Vardag

Hejhej! Länge sedan sist, men nu är det dags igen cirka ett år senare. Sista året på gymnasiet har dragit igång, jag har fyllt arton, livet har rullat på och kommit med överraskningar, motgångar och framgångar. 

Nu är det dags för mig att sluta babbla och ta mig upp ur soffan för att börja förbereda mig inför skoldagen. Hoppas nu får en fin dag! 

P&K

Likes

Comments

Lyrik

Jag tror vi har någonting som andra inte får.

För alla hjärtan slår, men aldrig starkare än vårt.

Vi möter morgondagen med skratten från igår.

Känns som att allting cirkulerar kring platsen där vi står.

Om det vi känner nu, kommer leva kvar.

Vårat eko hörs igenom hela stan.

Om det vi känner nu, kommer leva kvar.

Vårat eko hörs igenom hela stan.

Hjärtat slår, nästan hål.

Vi är en av en sort blir aldrig samma som dom.

Ljudet av tusen slag, slår för du och jag, för allting handlar om oss.

För allting handlar om oss.

Oss - RMK & Toppen

Likes

Comments

Vardag

// Dålig mobilbild, men who cares, man kan inte va perfekt jämt //

Första skoldagen på vecka 50 är gjord, och nästa vecka är det julafton. Jag har inte hunnit köpa en enda julklapp än, har lite smått panik, men det löser sig nog.

Tog en paus från allt plugg och tog en promenad med hundarna i kylan, den ena vill aldrig gå in och den andra vill inte ens ut, två underbara personligheter de har.

Hoppas ni får en fin kväll, så ska jag återgå till mitt pluggande.

Likes

Comments

Vardag

+ Ny vecka, nya möjligheter

- Extrem skolångest, då jag har mycket att göra innan jul

+ Imorgon kommer skam säsong 2 ut på svt (min inre serienörd talar..)

- Jag måste städa och plugga när jag kommer hem ikväll

+ Medieproduktions lektion sista timmen, dock vet jag fortfarande inte riktigt hur jag ska göra med dikten...

+ En dag närmare jullovet!

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Likes

Comments