Header
View tracker

Vardag

Hur gammal är du? 17, född 99

När vaknade du idag? Runt 07.00

Vad åt du till frukost? Avocadotoast & juice

Vilken film såg du senast? The vow

Hur ser en perfekt morgon ut? Vakna runt 07.30-08.00, ta en morgonpromenad med hundarna, komma in och äta en god frukost framför en serie och sedan starta dagen, typ så tror jag.

Hur går du helst klädd? Jeans eller kostymbyxor, sneakers och en tshirt eller stickad tröja, fast helst mjukisar när man är hemma såklart

Vad köpte du senast? Förmodligen mat, hehe


Hoppas ni får en fin lördag, nu ska jag fortsätta jobba här, P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips

Jag är en person som älskar att höra vad folk har åstadkommit i sina liv och hur de lyckats med sina drömmar och så vidare, jag blir så inspirerad och taggad på att förverkliga mina drömmar och mål. Så här har ni mina tre av mina favorit poddavsnitt, jag tycker verkligen att ni ska lyssna på dom!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Heeej! Hoppas ni mår bra, äntligen fredag vilket betyder helg för många, dock inkluderas inte jag dör längre (ledsen emoji) men jag får helg imorgon efter fyra timmars jobb.

Ligger i skrivande stund i sängen, myser och letar efter inspiration på we💕it, en av mina favoritställen för att hitta inspiration. Var hittar ni inspiration? 

Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en superbra dag! P&K

Likes

Comments

Vardag

Kör en liten tbt till när vi tog en dagstrip till Kärnåsen och klarhälja för några veckor sedan. Tror att jag som liten spenderat alla somrar här, så det är alldeles nostalgiskt att komma dit igen då det har en speciell plats i mitt hjärta, haha men gud vad cheesy det blev. Nu ska jag jobba vidare, hoppas ni får en fin dag!

P&K

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon finisar! Hoppas ni hade en fin gårdag. Jag måste snart börja fixa mig så att jag inte blir sen in till jobbet och sen ska jag försöka slänga i mig lite frukost också. Vad har ni för planer idag?

P&K

Likes

Comments

Vardag

​Hejhej! Hoppas ni mår bra! Sitter i skrivande stund i sängen framför ännu ett avsnitt av Gossip Girl och bara myser innan jag ska göra mig iordning för jobbet. Tror väl inte att det är något speciellt som har hänt sedan jag skrev sist förutom att jag har börjat jobba och kommer göra det fram tills skolan börjar, vilket känns väldigt sorgligt dock, då mitt sommarlov är slut nu men men, man får tänka positivt och på pengarna som rullar in sen i alla fall!  Vad hittar du på idag?

P&K

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar! Hoppas ni mår bra och har en bra dag! Just nu sitter jag i bilen som rullar mot Skavsta, där vi ska träffa några släktingar från Australien som är på genomresa. I bilen är det allsång till gamla dängor och fika som gäller at the moment, hur mysigt? Vad ska ni hitta på ikväll?

Hoppas ni får en fin kväll! P&K

Likes

Comments

Vardag

Heej på er! Hoppas ni mår bra. Just nu sitter jag hos pappa och mår gött. Var bara tvungen att ta med mig kameran ut på promenaden med hundarna igår kväll, det var så fint med dimman och vattnet, så det kunde jag ju inte gå miste om att fotografera. Ska snart åka hem igen då jag och mamma åker iväg på en liten roadtrip till Skavsta imorgon.

Har ni hört vad som hänt i Nice i Frankrike, fy vad hemskt, vilken värld vi lever i. Ta hand om varandra, vi vet inte hur länge vi har varandra

#prayfornice

​P&K - Ta hand om varandra

Likes

Comments