Har alltid haft en kärlek till Stella Mccartneys väskor. Designen och färgerna är helt i min smak, särskilt de röda och gråa(!) Dock faller priset för alla dessa på kring 5000 kr (på mytheresa) vilket inte matchar mitt liv som student tyvärr. Men drömma kan man.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finner inga ord.
Obegripligt.


Likes

Comments

Lite inspo inför nästa fredag då jag ska fira min bestie. Pepp!


Likes

Comments

En söndag i bilder. Lunch på Phil's samt kaffe och kattmys hos mina föräldrar. Imorgon är det skolstart igen, blandade känslor kring det men jag antar att det snart är helg igen, otroligt hur fort tiden går.


Likes

Comments

Är i stort behov av festtoppar och stötte på dessa på Nelly. Hur fina? Den svarta är påväg hem till mig.


Likes

Comments

Hat blivit en tradition att äta detta varje lördag haha. Idag väntar en lunch hos Martins farmor samt en härlig höstpromenad efter det. Ska även försöka fixa mina naglar om det finns en ledig tid. Återstår att se!Likes

Comments

Blev igår av med ungefär 2 dm hår. Har länge känt att mina längder blivit så tunga så att håret "bara är där" och inte riktigt är en frisyr, för jösses vad det har vuxit. Sen hade kvalitén blivit sämre så det kändes rätt att klippa av det och göra en längre loob som det kallas. Passade på att boka en ny tid vid jul för uppfräschning också, tror att jag vågar mig på lite kortare då.

Nog om det. Aktivitetsmätaren har stått på noll hela dagen, vi ska dock ta oss ut på en promenad iallafall så att inte soffan blir allt för nedsjunken. Igår blev det pizza och Criminal Minds på kvällen så denna helg har definitivt varit lugn. Imorgon väntar jobb och träning.

Ha en fin söndag.

Likes

Comments

Jacka//American dreams, halsband//Syster P, mössa//Bikbok, byxor//Nelly, t-shirt//Gina tricot

Njuter för fullt av mitt höstlov som inleddes i tisdags, har börjat landa sakta men säkert. Passar i och för sig på att jobba dessa lediga dagar men det är inte alls samma sak som att gå i skolan, pluggar man så är man liksom aldrig ledig. Nu kan jag jobba och komma hem på kvällarna och göra precis vad jag vill, likadant på helgerna. Guldvärt. Nu ska jag ha lite kvalitetstid med Martin, som jag knappt träffat i veckan trots att vi bor ihop. God mat och idol väntar.

Trevlig fredag!

Likes

Comments

Behöver inte säga så mycket, då bilderna talar för sig själva. Den 5e november släpps Balmains kollektion för HM. Ett plagg ska jag iallafall lyckas få med mig. Vill ha ALLT.

Likes

Comments