View tracker

Hej hjärtan! Vaknade upp hos Anton idag och vi har inte något speciellt inplanerat under dagen. Jag ska dansa senare idag i någon timme och sen har jag en jobbhelg som väntar. Måste boka in en tid hos frisören också, helst igår.. Var ju ett tag sen (något år, skandal jag vet) och är SÅ trött på färgen. Men är ju väldigt kritisk mot vilka som får röra mitt hår så det är väl därför jag drar på det. Hehe

Love, I 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej! Har haft en städdag här hemma idag vilket var behövligt..hehe. Men så skönt nu när det är gjort. Ska snart gå ner och hämta sista tvätten och sen ska jag inte röra mig från sängen. Har några hektiska dagar framför mig så ska ta vara på lugnet före stormen. Vi hörs senare! 

Likes

Comments

View tracker

Ursnygga klänningar i nedsatta pris t.o.m, fundera på att beställa hem den röda för att ha den till jul. Helt fast, skulle inte heller vara fel att ha den beiga klänningen i garderoben.

Likes

Comments

Fredag!! som spenderas med Anton, tacos, godis och idol. En typiskt fredag precis i min smak. Blir dock en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorgon. Ha en fin fredagskväll <3

Likes

Comments

Har gått och klämt och känt på denna fina pälsjacka i några dagar och är så sugen på den ljusa/beiga. Så mysigt att ha på kallare vinterdagar och framförallt snygg. Tänk till ett par svarta jeans/skinnisar och röda air force suede. Åh! 

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Själv mår jag betydligt bättre än igår. Hade migrän nästan hela dagen och kändes som om feber också var påväg. Känner mig fortfarande lite febrig men huvudvärken är nästan borta. Skönt då jag har några timmars dans på schemat med två grupper idag, tur vi är två så jag kan ta det lite lugnt. Nu ska jag fixa mig lite och sen vänta in Anton, vi ska hämta ut ett paket som han har väntat på. Vi hörs senare! 

Likes

Comments

Började veckan med att fixa mina naglar, syns inte jättebra på bilderna men tog en färg som lutar åt beige/brunt hållet. Omöjligt att få färgen rättvis på bild.. Kom i alla fall hem vid halv tolv och började rensa och fixa iordning min garderob. Löjligt hur mycket kläder man bara lägger undan utan att ens röra det på flera år. Borde sälja eller ge bort men tänker alltid att det kanske kommer ett tillfälle då jag behöver något..hehe. Nu väntas några timmars dans med Emma. Puss

Likes

Comments

Vilken bra söndag det blev! Efter mötet körde jag hem till Anton som hade fixat middag som var så fint och mysigt. My love! Tycker att det är så viktigt att göra det där lilla extra för varandra då och då, det blir så himla uppskattat och speciellt när det kommer helt oväntat. Nu ska vi fortsätta kolla serie. Vi hörs mer imorgon!

Likes

Comments