Likes

Comments

Några bilder från i tisdags när jag och Evelina åt på Phil´s efter att vi varit på ett möte i korkarna. Maten är inte jätte god där men den funkar.

Likes

Comments

Vad tycker ni om dessa brillor? Jag tycker att dom kan vara snygga om man matchar till rätt plagg, dvs inte det jag bar på bilden haha.

Idag vaknade jag tidigt och började med att skriva klart en svenska uppgift och nu ska jag göra mig klar och sedan åka till Amanda med Josefine och Hanna. Vi ska laga middag och kolla på film, mysigt va?


Likes

Comments

Contains affiliate links


Jag har under en längre tid, eller rättare sagt flera år, endast använt bootcut och flare jeans men på senare tid har jag verkligen börjat tycka om mom jeans, för visst är det så det kallas? Jag äger just nu ett par mörkt gråa och ett par ljusblå som jag faktiskt använder, tidigare har det alltid blivit att jeans som inte är bootcut eller flare bara ligger i garderoben utan att bli använda men nu har det blivit en ändring på det. Här nedan hittar ni några av mina favoriter från NA-KD.


Likes

Comments

Instagram@isabellethalen

Contains affiliate links

1. BLÅ-HÄR / 2. BEIGE-HÄR / 3. SVART-HÄR

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och snart är det höst, ser inte jätte mycket fram emot mörker och kyla. Kappor är enligt mig en snygg jacka att ha på hösten, har själv två stycken, en svart och en grå som jag tycker om jätte mycket. Modellerna på dessa kappor ovan och under är mina favoriter då de går att matcha med typ allt, t.ex. jeans och sneakers eller klackar och en klänning.


4. GRÅ-HÄR / 5.ROSA- HÄR / 6. GRÅ - HÄR

Likes

Comments

Contains affiliate links

tröja - HÄR 


Postade den här bilden på min instagram förra veckan i samarbete med SysterP och har en rabattkod till er även idag! Tycker verkligen att de har jätte fina smycken så ni borde kika in på deras hemsida. Rabattkoden är "ISABELLE" och räcker i 48 h

,puss

Likes

Comments


Hej hörni! Idag var jag in till stan med Josefine, Hanna och Amanda (ovanligt haha). Vi åt på Vau De Ville och vi tog deras köttbullar, supergoda! Jag och Josefine var inne i stan igår eter skolan också då jag var på ännu ett möte som jag nämnt i tidigare inlägg, ni lär får vänta ett tag till innan ni får veta vad det handlar om;)


Likes

Comments


Vi kom fram till Kalmar vid lunch och då har vi som tradition att äta sushi, dock hade stället stängt igen så vi fick äta på Pinchos istället, funkade det med;) Efter lunchen och hämtning av nummerlapp ocu andra grejer åkte vi till huset som vi hyrt tidigare år. Anledningen till att vi är här är för att min (galna) pappa ska göra Ironman IGEN (5e gången) och då åker vi med hela familjen. Imorgon ska han lämna in cykeln och sedan kanske vi åker över till Öland, nu ska vi laga tacoooos!!!


Likes

Comments

Contains affiliate links

tröja - HÄR // jeans - liknande HÄR

Idag var jag in till stan med Amanda, vi fikade och var på mötet jag nämnde igår. Mötet gick bra tycker jag och vad som kommer härnäst återstår att se och därav vill jag inte skriva här än vadå det handlar om;) beroende på hur det går lär ni få reda på det soon enough. Precis efter mötet åkte jag på migrän, det var ett tag sedan jag hade det sist så det var väl dags igen. Nu ska jag försöka packa och sedan sova tidigt då det bär av till Kalmar imorgon!!!


Likes

Comments


Hej hörni! Hur har eran sommar varit hittills? Min har varit jätte bra men den börjar (tyvärr) lida mot sitt slut då skolan börjar på måndag. Det känns rätt välbehövligt att få tillbaka rutiner och "återgå till verkligheten", även om sommarlov också är verklighet;). Sedan jag uppdaterade här sist har jag jobbat två veckor, varit på en utbildning i två veckor och bestigit Kebnekaise, däremellan har jag umgåtts med familj och vänner. Imorgon ska jag in till stan på ett möte och på torsdag bär det av till Kalmar.


Likes

Comments