Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Rabattkoden "SOMMAR20" ger er 20% rabatt hos Idealofsweden, koden gäller i 24 timmar.

,puss

Likes

Comments

Likes

Comments


Hej på er fin läsare,

Det var ett tag sedan jag var här och skrev en update om vad som händer om dagarna. Jag har inte gjort något jätte speciellt egentligen. Jag har umgåtts med vänner, varit ute med båten, haft grillkvällar, solat & badat, allt det där härliga man gör när det är sommar. Hoppas att ni har det jätte bra!

,puss


Likes

Comments


Äntligen är det sommarlov, svårt att missa haha. Jag fick iallafall lov i tisdags och igår var vi ett gäng kompisar som åt lunch på stan och därefter träffade jag kusinerna. Imorgon ska jag jobba och sedan ska vi fira Lovisa.

,kraam


Likes

Comments


Den nedersta bilden la jag upp på instagram för ett tag sedan och när jag kollade igenom bilderna som jag och Josefine tog började jag tänka lite kring ett ämne som är jätte viktigt. Vi lever just nu i en revolution där sociala medier tar allt större plats i vår vardag. Unga personer påverkas mest då det är vi som använder oss av sociala medier mest och därför är det viktigt att man tidigt lär sig tänka på att vara källkritiskt på alla sätt och vis då folk bestämmer själva vad som publiceras på sociala medier. Speciellt när det handlar om bilder är det viktigt att tänka på att personen som tagit en bild själv valt hur den ska se ut, motivet och hur den ska redigeras. Många redigerar sina bilder för att t.ex. se smalare ut, vilket är sjukt? Ingen ska känna att man behöver göra det. Bilder på sociala medier förvrängs från verkligheten då poser och vinklar får folk att se det personen vill att de ska se, förstår ni hur jag menar? Kortfattat ville jag bara säga att allt handlar om vinkeln, som ett exempel kan ni jämföra den översta bilden med den nedersta bilden.


Likes

Comments

GUCCI SLIPPERS & SNEAKERS, är något som Gucci har gjort bra, speciellt deras vita sneakers. Älskar trenden med floral prints, tycker att det kan piffa upp en outfit och göra den mycket snyggare.
GUCCI MARMONT, är en ny favorit som går hem till allt, skulle kunna tänka mig att ha den till höger i svart.

GUCCI BELT, något som jag absolut skulle vilja ha och behöva i min garderob, skärp är verkligen underskattat vilket är synd. Tycker att det är en jätte snygg detalj, speciellt till högmidjade jeans.

GUCCI DIONYSUS, en väskmodell som verkligen är inne just nu. Jag tycker verkligen om den, speciellt den i mitten som är i gult suede då det blir en snygg färgklick till outfiten.


Tänkte att det kanske kunde vara kul att dela med mig lite av mina favoriter, har även sett att andra som gjort samma sak. Hope you like it!!


Likes

Comments


Igår morse mötte jag upp Alice, Andrea och Hanna på Ica då vi skulle handla massa godsaker för att sedan åka hem till Alice och göra lunch/brunch, väl där kom Amanda, Josefine och Liv också. Jätte mysigt att vara bara vi tjejer, gott var det också som ni ser på bilderna!!!<3


Likes

Comments


Igår var det bal och här är några bilder som togs under kvällen. Det var verkligen kul att se alla så fina och uppklädda. På tisdag går vi ut grundskolan och det känns skönt och sorgligt på samma gång, att skiljas åt från de personer man gått med tillsammans sedan dagis, men det ska bli kul att få lära känna nya personer också såklart.


Likes

Comments


Två bilder från igår på mig och min fina lillasyster. Var i skolan idag och vi övade på att dansa vals då det är bal imorgon. Jag, Hanna och Amanda ska åka hem till Josefine vid 13 för att göra i ordning oss tillsammans innan vi åker till balen. Kommer förhoppningsvis ta bilder som jag kanske delar med er här senare;)


Likes

Comments

Instagram@isabellethalen