Contains affiliate links


Lace bras måste ju ändå vara det bekvämaste som finns, jag har helt slutat använda bh:ar med byglar, pushup, vaddering osv just för att de inte alls är bekväma enligt mig. Dessutom är det snyggare att bära lace bras, här hittar ni mina favoriter:


Tryck på produkten för att komma direkt till hemsidan

Likes

Comments


Alla bilder ovan är tagna från weheartit, ni som läst min blogg ett tag lär veta att det är där jag hittar alla mina inspirationsbilder. Ni hittar mig under namnet @ isabellethalen


Likes

Comments

Contains affiliate links


Jacka - Hollister / Byxor - HÄR / Of fshoulder - River Island / Solglasögon - Pull&Bear

Ännu en skoldag är nu avklarad, inte många kvar till sommarlov och dessutom är det endast två skoldagar kvar den här veckan vilket är as sköönt. Hoppas att ni har haft en bra måndag <3


Likes

Comments

Contains affiliate links


Jeans jackor: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Hej på er! Vad tycker ni om att ha denim på denim? Själv tycker jag att det är jätte snyggt men jag känner mig dock inte bekväm i det, här har ni i alla fall några bilder på mig när jag bär det.

Har inga direkta planer för dagen borsett från att blogga och svara på mail, jag har faktiskt några spännande samarbeten som kommer att komma upp här och på instagram inom den närmsta tiden, så håll koll! 


Likes

Comments

Contains affiliate links

Byxor - HÄR / Blus - ZARA

Hoppas att ni har haft en bra onsdags hittills! I skrivande stund sitter jag på tåget med Josefine och Amanda då vi ska in till stan. Vi har tänkt kolla i affärer och äta god mat, standard haha? Behöver verkligen nya kläder, har ingenting som passar den här årstiden så jag måste införskaffa mig lite nya kläder.


Likes

Comments


Blir hungrig av att bara kolla på bilderna från den här brunchen. Jag och Josefine var på Yoga tillsammans med våra mammor och där bjöds det även på brunch, såå gott.


Likes

Comments


Det kan inte bara vara jag som längtar efter att få flytta hemifrån och inreda sin egen lägenhet. Jag tycker om när det är ljust och ganska neutrala färger då det är snyggt att bryta av genom tex en färgglad fåtölj eller liknande. Själv målade jag om mitt rum i vintras, hade vita väggar och en blommig fondvägg men målade om hela rummet i en ljusgrå färg. Den gråa färgen framhäver alla lister vilket ger en helt annan känsla.

Bilderna är från min weheartit där jag heter @ isabellethalen


Likes

Comments


Hur fint är inte det här matstället? Var där på höstlovet när vi var i USA, stället heter Cheeburger Cheeburger och ligger i Fredrickburg, VA men finns även på många fler platser i USA. Hamburgarna var jätte god, för att inte tala om deras milkshakes. Stort tips att besöka restaurangen om ni befinner er i USA.


Likes

Comments


Här är tre bilder som Josefine tog på mig när vi var på fotokurs hos Fotoresor. Både jag och Josefine har alltid haft ett stort intresse för att fota. Vi har tagit bilder på varandra så länge jag kan minnas men vi har bara gått på magkänslan och egentligen inte haft någon koll på kameran överhuvudtaget. Men på kursen fick vi lära oss alla de inställningar vi behöver för att vi ska kunna ta så bra bilder som möjligt och ingen av oss visste ens att våra kameror hade så många inställningar som de har haha. Om du är intresserade rekommenderar jag att du går deras "Grundkurs i foto", verkligen jätte värt och lärorikt.


Likes

Comments

Instagram@isabellethalen