Header
View tracker
View tracker
View tracker

Vilken är din favorit?

Midiklänningar har blivit min favorit det senaste åren ( kanske beror på att jag är lång också och man slipper oroa sig om klänningen åker upp eller inte) Här har jag valt ut fyra snygga från Nelly.com i bra modeller och fina basfärger. Styla dessa med ett par klackar eller sneakers! Vill du tuffa till looken lite extra så släng på dig en trench eller bomberjacka.

Likes

Comments

Trodde aldrig man kunde bli så glad för ett par matta läppstift men det är inte vilka som helst. För ett par veckor sedan så fick jag hem mina tre stycken Kylie Lip Kits i färgerna Posie K ( vänster längst ut) Exposed ( mitten) Candy K ( Höger). Jag är så nöjd med färgerna jag valde och dom luktar vanilj, klart det bäst doftande läppstiften jag har prövat. Nu till konsistensen på läppstiftet är krämigt vilket gör det väldigt lätt vid appliceringen, det bara glider på. Det tar ett tag innan det torkar och blir matt, men när det väl gör det så är det on point! Läppennan är också krämig och lätt att måla med ( finns inget värre än läppennor som är för hårda/torra).

Lite du ska tänka på innan du beställer Kylie Lip Kits är att du inte får pengarna tillbaka men är det fel på varan så får du naturligtvis skicka tillbaka den ( bara kontakta deras kundservice) och få en ny. Bor du utanför USA så kommer du tyvärr åka på tullavgift tyvärr, du kommer inte ifrån det ( så alla som beställer till Sverige räkna med tull cirka 300kr). Läppstiften kommer paketerade i en fin låda/box så de är skyddade och fraktbolaget heter USPS ( det är lite som DHL) var väldigt varsamma med paketet, inga skador eller så. Du kan spåra ditt paket och få uppdateringar om vart det befinner sig. Du kommer få betala en fraktkostnad som är deras standard frakt utöver tullen på 14 dollar ( cirka 120kr i frakt). Leveranstiden är runt 2 veckor var av 5 dagar behöver det på sig för att behandla och paketera ordern. Så i detta fall lönar det sig att du beställer några stycken och inte bara ett Lip Kit. Var det svårt att välja färg? Ja för man vet inte riktigt 100% vad man passar i, men googla och kolla på instagram så får du ett hum om hur färgen ser ut i verkligheten. Men kom ihåg alla har olika färger på sina läppar från början så det spelar roll hur läppstiftet ser ut på dig i slutändan. Det sitter som berget, det håller verkligen jag kunde dricka utan att det kladdade av sig eller blev förstört.

Hur fick du tag i läppstiften när dom säljs slut på några minuter?

Jag hade faktiskt ren tur att en dag när jag satt vid datorn och kollade mailen så hade jag fått nyhetsbrev från sidan och det hade precis fyllt på lagret just då. Så det var ren tur för min del! Lönar sig att även ladda ner Kylies app eller Snap där hon uppdaterar flitigt när det finns på lager igen.

Säljs dom på andra sidor?

Nej Kylie Lip Kits säljs enbart på hennes egna hemsida https://www.kyliecosmetics.com/och inte på några andra sidor eller webbshoppar så då är det fejk/dupes.

Och till det sista var dom värt pengarna?

Ja för mig så var dom det, med tanke på att alla inte har dessa och det blir lite roligare då och jag har använt läppstiften flitigt och förpackningen är så tilltalande så man vill bara köpa fler, hehe. Det är otroligt snygga att ha framme på sminkbordet.

Likes

Comments