Jag vet inte längre hur jag ska få till mitt liv just nu.. sömnen finns inte längre eller jo den finns men den finns aldrig på nätterna bara på dagarna så jag förstår ingenting när jag är i skolan eftersom jag inte sovit någonting så jag är så slut och har inte orken till att fokusera i skolan så tillslut så kommer allt i skolan inte sluta något bra.

Men jag vet inte vad jag ska göra åt det här jag har fått så många olika insomnings mediciner och sömn mediciner men ingenting har funkat så ja vet inte vad jag ska göra åt det här men jag hoppas att det löser sig snart för jag känner mig bara nere och inte mitt mående blir bara värre och värre och jag tror det beror på att jag inte sover.

Men just nu så sitter jag bara och lyssnar på musik försöker tänka hur jag ska kunna lösa det här med min sömn men nu när jag ändå inte sover så kan jag jobba med uppgifter jag inte hunnit gjort ifrån skolan jag gör iaf något vettig då jag är vaken på nätterna medan alla andra sover 😂 men ni får ha det så bra tills jag bloggar igen hoppas ni andra får sova och må bra!

Stockholm middagen innan Bruno Mars konserten med mamma <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag har jag knappt gjort något, jag somnade inte fören 10 tiden på morgonen, så jag sov till 5 ungefär på eftermiddagen så jag sov bort hela dagen. Så resten av kvällen så har vi inte gjort så mycket jag och Pontus kollade klart på våran serie vi har kollat på sedan vid 10 hämtade mamma oss för i helgen å är vi hos mig.

Imorgon ska vi med mamma på utflykt med mina kusiner och moster så det blir mysigt var längesedan jag träffade dom nu resten av dagen har vi inga planer vi får se vad vi planerar att göra finns inte så mycket att skriva om idag men ha precis fikat lite och ska nog snart slå på någon film att kolla på så ni får ha det så bra tills nästa gång! 😊

( Bild ifrån Gotland ifrån somras ) 

Likes

Comments

Jag har inte hunnit bloggat något så jag gör det nu.

Natten som var sov jag ingenting jag sov nån timme på morgonen innan jag skulle till skolan, jag började skolan 11.10 hade idrott sen hade jag ingen lektion fören två så då satt jag jobbade extra med matten. efter skolan gick jag hem packade lite grejer eftersom jag skulle till Pontus och sova hos honom. Jag åkte in till stan och jag var med Moa och Ellan en stund innan jag skulle till Pontus.

Jag kom till Pontus vid 5 tiden och han har också dygnat så han hade somnat då jag kom så väckte honom då jag kom men vi båda somnade då jag kom vid 5 och vi har sovit till nu ungefär så vi lä ju inte sova något inatt men får försöka hålla oss vaken hela dagen imorgon så vi får till sömnen så vi inte är vaken på nätterna och sover på dagarna eftersom vi båda går i skolan och vi måste gå till skolan och inte vara helt död på skolan kommer inte bli några bra resultat om i fortsätter i den här stilen.

Men nu ska jag ta äta något och sen slå på någon serie så bloggar mer imorgon godnatt alla!

Bild ifrån somras då jag var i Barcelona med mamma 😍

Likes

Comments

Hann aldrig blogga nå mycket igår så tänkte skriva om dagen igår och idag, Igår så var jag på skolan vi var på Willys med skolan för vi ska snart börja praktisera, det var den enda lektionen vi hade igår, efter skolan drog jag in till stan träffade Ellan och Moa efter varit med dom nån timme så tog jag bussen till Pontus. Jag sov kvar hos Pontus igår, var väldigt trött igår så låg kollade på serie bara och somnade väldigt tidigt jag som aldrig bruka somna tidigt gjorde det och det var väldigt skönt att verkligen få sova.

Idag så var jag hemma ifrån skolan har blivit väldigt sjuk men imorgon så ska jag till skolan så jag har nästan bara sovit hela dagen eftersom jag är så trött har kollat serie och sovit det vad jag gjort idag nästan, tog bussen vid 8 tiden ner till stan och träffade Moa innan jag skulle hem och nu är jag hemma jag ska ta något äta börja städa rummet och sedan blir det att sova så säger godnatt nu så skriver jag mera imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon! Inatt har det det var likadant som igår natt att jag inte kunnat sovit någonting alls tyvärr så är det inte lika kort skoldag som jag hade igår, jag börjar 08.10 och slutar 13.30 idag, sedan efter skolan blir det åka in till stan så ska jag till körskolan och köra med dom, efter det blir det ta bussen till Pontus så ska jag vara där tills någon gång på kvällen. Nu är det inte många dagar kvar tills jag får sova med Pontus igen så det är skönt.

Det kommer tyvärr bli en jobbig idag för det är nu jag känner att jag börjar bli trött och jag tyvärr inte gå lägga mig för då kommer jag inte kunna ta mig till skolan men får bara försöka hålla mig vaken tills ikväll, det är bara att kriga på. Tycker det är så konstigt att jag inte kan sova på nätterna men sedan då det blir morgon det är då jag börjar bli trött men får väl se om det vänder snart så jag kan få sova för mitt mående blir inte nå bra när jag inte får sova som är synd.

Men nu ska jag ner äta frukost och fixa klart lite skoluppgifter som jag behöver bli klar med! 😉

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem ifrån min kille, varit en jobbig dag idag har varit så trött så knappt kunnat varit vaken när jag var på skolan men gick bra ändå som tur var, då jag var hos min Pontus så somnande vi en en stund då ingen av oss som hade sovit inatt. Vi gjorde inte så mycket umgicks bara.

Jag har fått sömnproblem som jag ska kolla upp någon dag för har ingen ork till skola då jag inte sover någonting, men det blir nästa vecka då jag inte hinner göra det den här veckan imorgon och på onsdag så ska jag övningsköra med körskolan efter skolan, det märks nu att det är nära har få körlektioner kvar nu så det är skönt. Men snart blir det att lägga sig i sängen slå på en film och sedan försöka sova hoppas på en bättre natt inatt så jag kan sova.

Men jag säger godnatt nu! 😊


Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag och jag har skola idag och jag har inte sovit någonting alls inatt men jag går bara i skolan i 2 timmar ändå så det är ganska lugnt ändå. Det här kommer vara första veckan på väldigt länge jag sover hemma annars sover jag jämt hos min pojkvän men jag måste börja komma till skolan i tid och komma till skolan så därför måste jag börja sova hemma. Ibland kan det även vara skönt sova själv och vara ifrån varandra och det kan vara bra i förhållanden vara ifrån varandra ibland det kan förstärka förhållandet.

Just idag är det faktiskt en bra dag även fast jag inte har sovit någonting, då jag inte sovit någonting brukar jag vara väldigt sur och girning men inte idag, idag känner jag mig väldigt glad och på väldigt bra humör som bara är bra, så det kommer nog bli en väldigt bra dag känner jag. Men idag är det egentligen en väldigt onödig skoldag tycker jag ska ha skola i två timmar och sen är det inge mer men det är ändå skönt att det inte är en lång dag nu på en måndag.

Men nu ska jag fixa klart det sista till skolan och sen gå ner och äta frukost så vi hörs senare.

Likes

Comments

Hej jag tänkte nu komma tillbaka och börja blogga, var väldigt länge sedan jag gjorde men vill börja göra de nu igen. Tänkte väl berätta om hur mitt liv är nu och vad jag gör nu för tiden.

Jag är 19 år gammal och bor fortfarande hemma med mamma, jag har nyss börjat gymnasiet igen nu jag bytt linje för jag inte trivs och inte haft någon lust gått i skolan så jag slutade gå så bestämde jag mig att ta tag i skolan så går nu första året inom handel. Jag har en pojkvän som varit tillsammans med över ett år nu, och vi trivs väldigt bra tillsammans min vardag är att mest vara med honom. Så just nu söker jag extra jobb så jag ska kunna flytta hemifrån och skaffa egen lägenhet, sedan håller jag även på med körkortet som jag inte har så långt kvar på. Så imorgon då börjar 08.10 i skolan och slutar 10.10 så har kortdag imorgon det alltid skönt att ha det på måndagar, efter skolan så är mina planer ta bussen in till stan och vänta på min kille slutar och åka hem till honom. Men säger godnatt nu och blir det mer imorgon.

Likes

Comments