Längesedan jag bloggade. Ska börja vara skriv igen👌🏻 Idag är det påskafton hoppas alla får en bra påsk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag var jag i Skärholmen och köpte ett par vinter skor som är från Everest och dom är väldigt fina. Nu ser min fot ännu värre ut det kanske inte syns på bilden men ja… Imorgon är höstlovet slut och det är dax för skola😡 Men kan man tänka sig hur mycket snö det är nu❄️ Det gör inget för mig för att jag älskar snö men min mobil hatar kyla och stängs av när det är kallt🌨🌨🌨


Hoppas ni sover gott god natt❤️

Likes

Comments

Skit också idag känns min fot sämre. Jag orkar inte att slå i den hela tiden det är så jobbigt. Men idag var jag och min familj vid graven och tände ljus och lade en krans där. Senare åkte min kusin dit och gjorde det fint eftersom det var massa gräs och mossa där.


Nu sitter jag och äter kladdkaka och tittar i mobilen och lite på så mycket bättre men det är inte så kul.


Imorgon har jag piano konsert i kyrkan så jag är lite nervös och jag ska vara där 10:45😒 Men tur att vi bara bor två stationer ifrån kyrkan. Hoppas ni har det bra.

Kramar Isabelle

Likes

Comments

Idag var jag på mammas jobb igen och vissa åkte till ett museum och dom andra stannade kvar på fritids och jag följde med till armémuseet. Där fanns godis som fanns när min mamma var mindre och jag köpte det till henne och hon blev väldigt glad. Men igår så var jag på mammas jobb också och då var vissa i gympasalen och jag följde med men jag sparkade i hälen i en bänk när jag skulle sparka i väg en fotboll. Min häl är mycket blåare än på bilden.

Likes

Comments

Idag var jag med mamma på hennes jobb hon jobbar på ett fritids. Vi spelade fotboll, biljard och hade massa med skoj. Tänka sig att idag den 2 NOVEMBER så snöar det redan!? Herregud det är ju bara 2 NOVEMBER.

Likes

Comments

Hej jag tänkte börja blogga och så tänkte jag pröva på det ett tag och se om jag kommer gilla det så välkommen till min blogg

Likes

Comments