View tracker

Dags för fika! Mamma har bakat en supergod blåbärspaj😍

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen från tre dagar i skolan, vilket är rätt skönt för man är helt slut efter dagarna vi spenderar där. De är väldigt intensiva, vi har fullt upp på den korta tiden vi har där eftersom min utbildning är på distans och vi är i skolan tre dagar i månaden. Men det är otroligt roligt och lärorikt, så att man är trött är det definitivt värt!!

Denna träff har vi lärt oss om kunders beteende och hur man exponerar i skyltfönster. Det har varit jätteroligt, älskar när vi har praktiska uppgifter! Är då man lär sig som mest. Vi har även lärt oss lite basic som att stryka rätt och knyta slipsar haha😃

Likes

Comments

Hallå där!

Idag har jag jobbat hela dagen, hade stängning så man var lagomt trött efter jobbet. Men efteråt bestämde jag och två av mina tjejkompisar att dra till Falun och äta på blackstone steakhouse som är en restaurang där man får steka sitt eget kött vid bordet, vilket var riktigt trevligt för man fick då bestämma själv hur man ville ha köttet och maten kom även ut fort också! Så det kan jag verkligen rekommendera, och idag fick man faktiskt efterrätt helt utan kostnad också👍🏻

Imorgon fyller min fina lillebror 3 år så då blir det kalas med familj och släkt! 🎈

Likes

Comments

Såhär såg det ut innan som ni kan se på bilden ovan.

Såhär blev resultatet! Själva väggarna är dock lite svåra att jobba med för att inredningen är fastbyggd så det går inte att göra om placeringen så bra, så man får jobba med det som går helt enkelt! Men som sagt detta blev resultatet. 

Likes

Comments

Min andra uppgift som jag har gjort, bordsexponering med hårda produkter, en inspirationsexponering med tema höst. 

Likes

Comments

Denna exponering har jag gjort i veckan på skolan, vi fick i uppgift att göra en bordsexponering med kläder och då valde jag en volymexponering med denna stickade tröja i olika färger som bärare och lite accessoarer för att lyfta exponeringen. 

Likes

Comments

Hej!

Kände att eftersom jag utbildar mig till Visual Merchandiser (också annat ord för butikskommunikatör) så vill jag starta upp en blogg för att kunna visa vad jag gör under utbildningen, på mina arbetsplatser och även inspiration inom VM-yrket.

Jag heter Isabelle Stenback, jag är 20 år och är utbildad säljare från gymnasiet då jag gick handels-och administrationsprogrammet. Jag bor i Dalarna men vill gärna komma till nått lite större så det är planen inom en snar framtid att vidga vyerna lite efter jag är klar med min utbildning.

Jag går en 6-månaders distansutbildning på Entreprenörskolan som ligger i Leksand och jag har precis kommit hem från min andra träff på skolan, vilket har varit väldigt lärorikt och roligt! Har lärt så mycket användbara verktyg att ta med mig ut i praktiken. Nästa vecka ska jag till min praktikplats och göra min första praktiska uppgift vi har inom skolan, och det ska bli superkul.Likes

Comments