För några veckor sen så fick jag chansen genom min utbildning att få gå på formexmässan i stockholm! Det var otroligt inspirerande och roligt att få vara med om en sån stor mässa. Lyssnade på en hel del föreläsningar också, men man var helt slut i huvudet och kroppen efter en heldag där. Men det var väldigt givande!

Här kommer lite bilder från mässan som jag tyckte var inspirerande:


Likes

Comments

Detta bord gjorde jag på mitt jobb Iittala för några månader sedan, inför nyår. Detta bord är det enda bordet som vi har fria händer med så var riktigt roligt att få göra bordet.


Likes

Comments

Dags för fika! Mamma har bakat en supergod blåbärspaj😍

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen från tre dagar i skolan, vilket är rätt skönt för man är helt slut efter dagarna vi spenderar där. De är väldigt intensiva, vi har fullt upp på den korta tiden vi har där eftersom min utbildning är på distans och vi är i skolan tre dagar i månaden. Men det är otroligt roligt och lärorikt, så att man är trött är det definitivt värt!!

Denna träff har vi lärt oss om kunders beteende och hur man exponerar i skyltfönster. Det har varit jätteroligt, älskar när vi har praktiska uppgifter! Är då man lär sig som mest. Vi har även lärt oss lite basic som att stryka rätt och knyta slipsar haha😃

Likes

Comments

Hallå där!

Idag har jag jobbat hela dagen, hade stängning så man var lagomt trött efter jobbet. Men efteråt bestämde jag och två av mina tjejkompisar att dra till Falun och äta på blackstone steakhouse som är en restaurang där man får steka sitt eget kött vid bordet, vilket var riktigt trevligt för man fick då bestämma själv hur man ville ha köttet och maten kom även ut fort också! Så det kan jag verkligen rekommendera, och idag fick man faktiskt efterrätt helt utan kostnad också👍🏻

Imorgon fyller min fina lillebror 3 år så då blir det kalas med familj och släkt! 🎈

Likes

Comments

Såhär såg det ut innan som ni kan se på bilden ovan.

Såhär blev resultatet! Själva väggarna är dock lite svåra att jobba med för att inredningen är fastbyggd så det går inte att göra om placeringen så bra, så man får jobba med det som går helt enkelt! Men som sagt detta blev resultatet. 

Likes

Comments

Min andra uppgift som jag har gjort, bordsexponering med hårda produkter, en inspirationsexponering med tema höst. 

Likes

Comments