Efter flera års bloggande på bloggplatsen kände jag mig färdig med den portalen men jag inser att jag är alldeles för van och bekväm med den bloggportalen att jag inte kan byta. Därför väljer jag att gå tillbaka till bloggplatsen igen! Ledsen för krånglet.
Kram alla fina!

www.isabellestahl.bloggplatsen.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, mitt liv är kaos. För ett år sedan lades jag in på nacka psyk och det var början på en 6 månaders lång inläggning under LPT. Sen dess att jag skrevs ut i juni har jag sen september lyckats ligga inne fyra gånger till. Hur är det ens möjligt? Hur kunde det här året gå så otroligt fel, vad är det egentligen som händer med mig?
Hur fan ska jag orka, hur ska jag lyckas hitta lyckan när jag åker in och ut på sjukhus hela tiden? Jag får ju aldrig någon möjlighet att återhämta mig.
Nu ska jag gå och försöka äta lite frukost. Har haft extravak under en del av helgen sen jag kom hit men nu är det borta. Applåder för det! Alltid något iallafall. Blir knäpp när någon följer efter mig dygnets alla timmar.

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!
Igår gick det inte att hålla ihop längre, jag mådde skit rent ut sagt. Det hela slutade med en tur till psykakuten där jag spenderade några timmar och imorse vaknade jag upp på avdelning 1 på st göran. Jag låg här över natten för att senare under dagen flyttas till någon av mina hemavdelningar. Allt känns bara så jävla hopplöst just nu, det här året kommet jag ha spenderat mer tid inlåst på psyk än ute i friheten. Vad är det för liv egentligen? Om bara några veckor är det 2017, nytt år nya möjligheter, sa personalen på nacka psyk till mig för ett år sedan. Mina nya möjligheter visade sig bli månader inlåst bakom psykiatrins låsta dörrar. Bra jobbat, Isabelle, verkligen...

Likes

Comments

Det känns som om jag blir halvtid på sjukhus och olika vårdmottagningar så ofta som jag är här. Idag var det dags igen, jag har fått tillbaka smärtorna i magen och är rädd att det är en ny urinvägsinfektion så har en bokad tid hos vårdcentralen i eftermiddag. Oavsett om jag har en infektion eller inte behöver jag träffa en specialist nu så en remiss ska skrivas. Urinvägsinfektion på urinvägsinfektion byter av varandra och alla blir mega kraftiga med många gånger ett flertal antibiotikakurer innan effekt uppstår. Jag har ständiga problem och jag börjar undra om det verkligen är min medicin voxra som ger mig alla de här besvären. Jag vet att de har en del i det men jag undrar om något annat också kanske är orsaken. Jag har ätit voxra i över 3 år och hela tiden upplevt problem med att kissa med den medicinen men det senaste halvåret har problemen fördubblats. Är det vekligen normalt på en medicin som jag stått på så länge? Eller är det kroppens sätt att säga ifrån, säga att nu räcker det. Kanske är det voxran som är boven i dramat ändå.
Nu ska jag krypa upp i soffan och kika lite på tvn innan jag måste dra mig mot vårdcentralen. Ha det gott alla fina!

Likes

Comments

Ibland blir livet plötsligt lite lättare att leva. Efter ett otroligt jobbigt år hoppas jag nu på att mina nya mål i livet tar mig framåt och får mig att glömma det som varit och istället kämpar mig vidare. Jag är faktiskt stolt över mig själv, som tros år av sjukskrivningar har lyckats ta mig såhär långt.

Likes

Comments

Med ansiktsmask och badbomber klev jag ner i ett varmt bad under kvällen. Doften från doftljusen tillsammans med det varma vattnet fick min spända kropp att slappna av. Underbar känsla!

Under dagen tog jag mig tid till att köra till Farsta centrum för att köpa julklappar. Det blev dock inga julklappar, bara presenter till mig själv. Jaja, näst shoppingrunda lovar jag att spendera pengar på de som tanken faktiskt var att köpa till.

I övrigt så är det ganska tufft just nu, tufft pga att öppenvården Capio psyk i Haninge krånglar. Trots ett möte med personal från öppenvården tillsammans med personal från slutenvården under tiden jag var inlagd så blir det ingen förändring. Jag trivs verkligen inte där borta. Får ont i magen inför varje besök dit och då är jag ändå en tjej med skinn på nästan som inte har problem att säga ifrån. Men trots det så känner jag mig otrygg i Haninge. Jag vet att jag inte kommer få hjälp i tid om jag börjar må riktigt dåligt igen och jag vet att fler misstag från deras sida kommer att uppstå. Och just det har jag varken tålamod eller krafter till att orka ta mig igenom nu. För hur jag än vänder och vrider på min historia så kan jag inte förstå hur jag ens får frågan av de om inte mina biverkningar bara är placebo. Jag kan inte förstå hur de stenhårt hävdar att hos de får man må dåligt, men inte medicinskt dåligt pga biverkningar eller liknande varje vecka utan bara varannan, när min läkare finns på plats. Jag måste alltså bli sjuk på schema när min läkare jobbar för att jag är en för komplicerad patient för att en annan läkare ska kunna ta ett beslut. Och jag kan heller inte förstå hur det kan vara okej att ljuga för mig som patient rätt upp i ansiktet och sedan hävda att det aldrig sagts. Nej jag är så jäkla trött på capio haninge nu, vill inte ha med de att göra längre. Jag har tid hos de imorgon och på fredag igen, men de tiderna är redan avbokade. Jag är sjuk, sjukt trött på deras beteende. Visst finns det personer där som försöker och framförallt VILL hjälpa mig. Men det räcker inte, inte när det finns andra som inte vill ha mig där. Det får mig bara att sjunka längre ner i den svacka som jag redan befinner mig i.

Likes

Comments

Dagen blev lång men jag hann med mycket. Besiktiga bilen,  handla,  köpa en ny säng och fixa med lite annat smått och gott. Nu är jag helt slutkörd eget en intensiv dag och en inprincip sömlös natt innan. Jag hoppas på en bättre natt inatt. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen under värmefilten och försöker värma upp min frusna kropp
Imorgon väntar en lugn dag med lite att göra, det känns helt rätt. Som om det är precis det som jag behöver. En vilodag efter en intensiv helg och idag.
Får se om jag vaknar upp senare ikväll och kikar in och säger hej, min förhoppning är att jag kan sova några fler timmar än som under natten som var.

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Natten blev riktigt jobbig, sov inprincip ingenting förutom de första timmarna innan klockan slagit 12. usch för den här natten.
Just nu sitter jag hos tandläkaren och väntar på att det ska bli min tur. har en visdomstand som krånglar ordentligt. Jag hoppas så att de slipper dra den med tanke på min tandläkarskräck.

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7584529807"


Likes

Comments

Jag gick och la mig vid halv nio under kvällen och somnade som en stock, bara för att vakna tre timmar senare klarvaken. Jag är så otroligt trött på att min kropp inte klarar av mer än max fyra timmars sammanhållen sömn per natt. Det har inte ens hunnit bli ett nytt dygn och jag har redan fått mina sovtimmar...
Vad jag ska göra nu vet jag inte, funderar på att slå på en film och se om tröttheten kommer tillbaka men tror dessvärre att det inte kommer att fungera. Jag känner mig själv vid det här laget.
Gud vad jag skulle vilja sova en enda hel natt snart och faktiskt vakna utvilad.

Likes

Comments