Modell: Mayumi Iimura
Makeupartist: Isabelle Stenklyft, Make Up Store
Hårstylist: Alva Lundberg ( #alvamikamaria )
Foto: Nanny Ålander ( @nannyalander #nannyalander )

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

💍Boka tid för bal eller bröllop!💍

Nu under sommaren kommer jag att sminka inför bal och bröllop!

👑En bal sminkning kostar 300kr och tar ca en timme

💍En brud sminkning kostar 800kr och då är det först en konsultation på ca en timme där vi går igenom hur man vill ha sminkningen och även prov sminkar, där efter gör vi sminkningen vi kommit fram till på själva dagen, tar ca en och en halv timme!

Kontakta mig antingen på sms: 0761403606
Eller på mail: isabelle.stenklyft@hotmail.com

Boka gärna minst en månad innan utsatt datum!
Välkommen💖

Likes

Comments

Hej!
Ja den sista april.. hur kan tiden gå så fort förstår inte att det redan gått 4 månader sedan vi var på hallsta och firade in det ny året, det är sjuk!
I vilket fall så hade jag en super mysigt sista april, vi var några stycken hemma hos mig o Erik för att grill och festa lite!
Vi hade så mycket mat, gratäng, potatissallad, pommes, sallad, frukt, grillspett.. ja allt, sedan fick man ta med sig eget kött eller liknande att ha till, ja jag skulle säga att det blev väldigt lyckat även fast vädret kunde fått vara bättre 😉
Hade en super bra kväll med super bra sällskap och igår chillade vi bara hemma så det var väldigt skönt❤️
Är på jobbet och ska avsluta min lunch nu så vi hörs 👋🏼

Likes

Comments

Hejhej!
Igår efter jobbet kom pappsen förbi och hämtade mig och Erik, så vi gick ut och åt på Maria är på Mariehem, Super mysigt!❤️ Efter det åkte pappa till hotellet och jag och Erik hem till oss, det hände i princip inget här hemma förutom att vi la oss för att sova👍🏼

Idag har jag varit ledig hela dagen, så det har blivit till att städa då vi får besök på söndag.. så det var i princip det jag gjorde tills att Erik kom hem från skolan.
Vi åkte lite senare på kvälls kvisten till ersboda för att handla lite, vilket inte blev så lite ändå!
Vi gick in på röda korset och där hittade jag lite smått och gott till kommande projekt och Erik hittade en skjorta👌🏼 vi åkte vidare till Willys, systemet och sedan var vi in en snabbis på stadium outlet som jag sett förut men inte riktigt reflekterat över, men det fanns super mycket bra där till jätte bra priser! Jag hittade ett par tränings skor från adidas så himla snygga och ett par nya träning byxor då mina var helt förstörda 😔 Erik fick också med sig ett par nya vår/sommar skor i blått riktigt fina dom med😘

Likes

Comments

Idag började dagen med ett litet bad och sedan inspelning av en video, alltså, en riktigt chill morgon!
Började jobba klockan tre och slutade sju, vart lite rush nu då det är löning och allt vilket alltid är kul.
Sedan kom mamma och pappa och överraskade mig i butiken, visste att mammsen var här på utbildning men pappa kom förbi också då han är ute på lite jobb ☺️ väldigt trevligt, så dom väntade på mig tills jag slutade och även Erik kom ner till stan, så vi gick och käkade på Vezzo!
Är så glad att vi kunde ha en liten mys kväll (nästan) hela familjen tillsammans, bara Therese som saknades❤️

Likes

Comments

Hejhej!
Var ledig idag, vilket var väldigt skönt! Känner mig så grymt trött hela tiden 😴
Vi har inte gjort mycket idag, Erik har pluggat och jag har bara städat och tagit det lugnt! Nu under kväll så bjöd vi över Mattias och Emil på taco-kväll, jätte mysigt! Så nu har vi precis ätit och sitter och spelar lite guitar hero.
Den väldigt skön och välbehövd söndag👾

Likes

Comments