Hej alla och glad påsk!
Hoppas att ni har det bra och har ett superbra lov. Det har i alla fall jag, var just på Boda Borg med mina kompisar och ska sova över hos en av dom tills imorgon! Vi ska kolla på film, och sen ska vi släcka alla lampor i hennes rum och spela "Five Nights At Freddy's 2". Det spelet är dock inte läskigt då, men jaja😂. Hinner inte skriva mer men kommer säkert ett inlägg ikväll också, så vi ses!

Bajbaj lingonpaj!💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan och god morgon!

Eller, god morgon för mig allafall. Jag vaknade för typ 20 minuter sen, och är hur trött som helst! Men jag släpade mig ändå till datorn och här sitter jag nu och skriver ett blogginlägg!

Idag ska jag till mina "grannar" och äta julgröt. Det ska väl bli kul, men den enda jag kan vara med är 9 år gammal, alltså typ 4-5 år yngre än mig... 

Jag har fått många frågor på ask.fm (btw, där heter jag IsabelleYea) där folk har frågat vad jag gillar på julbordet. Dock har jag inte svarat på dom frågorna. för de är inte direkt så intressanta. Men nu, när det är jul, så kan jag väll ta och svara på den på min blogg. Jag gillar: prinskorvar, potatis och julmust. Det är det ända jag gillar på jubordet! Allt det andra (sorry till er som gillar det) smakar ​skit. ​​​​​Eller kanske inte direkt skit, men inte gott iallafall! 

Ja, det här blev inte ett så långt inlägg, för jag ska ju som sagt till mina "grannar"! Det kommer ett inlägg antingen ikväll eler imorgon!

Bajbaj lingonpaj! 

Likes

Comments

Hoppas att ni alla mår superduperbra! Jag mår faktiskt helt okej! Det är ju julafton om två dagar! HYPE!

Jag funderrar på att göra en challenge på The Sims 3! Den heter 100 baby challenge, och går ut på att man ska få 100 barn. Om ni är intresserade och vill veta mer, så finns både reglerna och allt annat här: http://modthesims.info/t/465479 . Dock är det på engleska, så om ni inte är bra på engelska så kan ni kanske fråga en förälder eller använda google Översätt (rekommenderas inte, för det SUGER). Jag kan säga en sak, och det är att jag är beroende ​av sims! Jag har inte spelat Sims 1 eller Sims 2, men jag har både sims 3 och sims 4. Det är verkligen jättekul! Om ni vill köpa det eller få mer information om det så kan ni gå in på  http://sims.com ! 

Om ni vill så kan ni följa mig på Instagram! Jag har lagt in en länk till den nedanför min bild och beskrivning om mig själv. dock, om ni äe lika lat som mig, så kan jag vara snäll och skriva mitt namn här! IsabelleYea heter jag! Jag skulle bli jätteglad om ni ville kolla in där! Snart kommer en video där jag knäcker två ägg på mitt huvud. Jag lade upp en bild som sa: Om 30 gillar den här bilden så kommer jag lägga upp en video där jag knäcker två ägg på mitt huvud! Eftersom jag oftast inte fårmer än 15 gillningar (jag vet, det är inte mycket), så blev jag överraskad, för den har redan 30 gillningar! Jag har en privat instagram också, men bara folk som jag känner får följa mig där (eftersom att den är privat)!

Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, så jag kan få min skönhetssömn! Hoppas att ni har det bra, så får vi ses i nästa inlägg!

Bajbaj lingonpaj! 

Likes

Comments

Hejsan flickor och pojkar!
Hoppas ni mår otroligt bra idag! Jag gör det, för det är bara 3 dagar kvar till julafton!
Jag är jätteexalterad, för då får man öppna julklappar och umgås med familj! Jag har haft jättemånga bloggar, men jag glömmer alltid bort att blogga, så jag gör nya bloggar hela tiden. Men nu ska jag försöka fortsätta, för nu har jag en app!
Jag kommer, direkt efter det här inlägget, göra en liten planering! Alltså att min telefon säger till mig med ett alarm två/en gång per dag, så att jag kommer ihåg att blogga varje dag! Men ibland så måste man ju ta lite semester, så det KANSKE inte blir ett blogginlägg exakt varje dag. Just det! Är det bara jag som har tänkt på att när killar säger: "Jag älskar tjejer med fett", så tänker man ju: Ja, vad bra! Men sen ser man dom gå runt med tjejer som ser ut som nån jäkla Victorias Secret- modell! Kan nån kille som läser det här berätta för mig för det går till?
Haha, men vi får höras i nästa inlägg!

Baj baj
lingonpaj!

Likes

Comments