Header

Lite sent att skriva om, jag vet..
Jag åkte till Gbg horse show tillsammmans med min klass, vilket var super roligt! Även om det var en del jobb så var det verkligen en ny upplevelse att få se hur det ser ut från ett annat perspektiv.
Eftersom jag alltid bara har åkt dit för nöje, och aldrig för att hjälpa till. Ser fram emot det nästa år igen!

Var också med om en liten olycka när vi skulle åka dit, råkade smälla i huvudet i bildörren så att jag fick världens största bula..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var på Kinnekulle för några veckor sen, vi var ute i 5 timmar och gick. Det var så härligt och skönt att komma ut nu när solen äntligen har börjat komma fram!

Likes

Comments

Har varit mer stressad än vanligt förra veckan, som ändå var mitt sportlov.. Så att slappna av för en stund var riktigt skönt. Jag tog bussen i helgen till min kompis Manda som bor i Forsvik, och blev helt till mig. Det var så fint och jag kan bara tänka mig hur det ser ut där på sommaren. Vi hade tur med vädret och var ute hela dagen, längtar redan tillbaka!

Likes

Comments

Måndag igen, & tro det eller ej men jag är riktigt peppad idag! Som vanligt ligger det stress med i schemat men utan det hade jag inte fått något gjort alls. Redan igår kväll tog jag tag i städningen (en aning försent), skrev ner planeringen för veckan och mediterade. Så känner mig riktigt fräsch och pigg att sätta igång med dagen

Likes

Comments

Gårdagen i Gbg var väldigt lugn o skön, vi drog nästan direkt till Eriksberg o solade. Vädret var dock lite osäkert i början men allt eftersom klarnade det upp!
Bilden längst ner får ni se koftan som jag köpte i Skövde häromdagen, ha det bra puss!!
Likes

Comments

Är nu hemma efter en otroligt bra kväll med Matilda och hennes släkt! Vi har varit kökspersonal från klockan fem till elva ungefär, så vi har haft fullt upp helt enkelt. Det har varit mycket spring och man har haft väldigt mkt att göra, men det är det som är så kul! Jag älskar att ha mycket att göra, jag blir så taggad. I have no idea why. Förutom kvällen så var jag även i Skövde på förmiddagen då jag köpte hem en bh. Hittade också en väldigt fin kofta som jag ska åka och köpa imorgon. Så det är fullt upp nu, älskar sommarlov!!

Likes

Comments

Idag var jag och hämtade ut mitt nya schabrak och det passar så himla bra!! Ska sätta upp en whiteboard i stallet senare i veckan också, alltid härligt att förnya sig lite, hihi! Annars är allt bra, förutom skolan som bara tar kål på mig.. Men det vill jag inte lägga ner energi att skriva i bloggen, tror ni förstår varför! Ha det bra sötisar.


Likes

Comments

Slutade vid ett idag men kom inte iväg till stallet förens vid halv fyra.. Blev på så himla dåligt humör för att jag missade den bussen jag skulle ta, pga att den stod på en annan plats än vanligt för att de skulle bygga om. Så det blev att jag tog en senare buss, lite synd att jag blev så irriterad och att det gick över på Ayan. Menmen man kan inte alltid vara på topp, och Ayan var super nöjd efter ett ridpass med mkt galopp, så det blev helt okej tillslut. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Likes

Comments

Fyfan vad jag saknar tillbax till Turkiet, fast som tur är så är ju våren på väg nu men ändå.. Det var så himla skönt och det var första gången jag och mamma åkte själva utomlands, haha guud så roligt vi hade! Något som jag verkligen vill är att sola solarium men så är det ju självklart att jag inte får det än.. Önskar det kunde varit lika varmt här som utomlands, tänk shorts och linne varenda dag, det vore ju drömmen. 

Likes

Comments

Säljer mitt helt oanvända (endast testat) ländtäcke från Charlies storlek cob, för 70 kr. Köparen står även för frakt. Mejla mig om du är intresserad: isasmed@hotmail.com


Likes

Comments