Hörni, jag ska vara ärlig med er. Jag vill känna att jag kan vara extremt personlig på min blogg, trots att jag kan se hur många det är som läser den, men inte vilka. Det här är min plattform som jag vill uttrycka allt på, och då menar jag allt.

Jag är väldigt ledsen över en kille just nu där jag inte har någon aning om hur det slutar. Men det var inte riktigt det jag ville prata om, kanske någon annan gång. Jag ville bara göra det klart på fronten att jag tillåter mig själv till att vara personlig på bloggen.
Men nu ville jag tipsa om en skit-piss-fucking-äckligt bra serie som var såpass bra att den fick mig på andra tankar dessa dagar. Den får en timme att gå lika fort som en minut, och istället för att den minuten känns som en evighet där man hunnit kolla mobilen ett par hundra gånger för att se om man fått ett nytt sms ifrån honom, upptäcker man istället att han skrivit för 40 minuter sedan och du är istället personen som är seg på att svara. Denna serie är perfekt, och den heter Riverdale. Dock finns det bara en säsong ännu på 7 avsnitt (då den fortfarande håller på att släppas), så de är ju över på ca en dag .. Men det är iallafall en dag av annat tänkande.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni vet sånna där rebelliska lyckorus man kan få av att göra något galet som får en att tänka "Vad fan håller jag på med egentligen?" och inte vilja berätta för sina föräldrar vad fan man sysslar med, som bara händer under tonår- & ungdomstiden, men man fortsätter ändå för man har ju så roligt? Shit vilken lång mening, men jag har iaf denna helgen upplevt just detta. Sånt får en att känna att man verkligen lever, så jag tycker det är lugnt att lämna sin comfort-zon ibland och skita i vad som är okej och vad som inte är det. Så får de gå som de går 💯

Don't take life too seriously, you will never get out of it alive


Hur som haver. Vet ni vad? Jag tänker byta om till bikini nu och gå ut och SOLA. Ja, okej, jag ska upprepa mig; SOLA!!! Mitt hjärta gråter och skriker av lycka - bokstavligtalat. Det känns som inni helvete i bröstet pga känslan av våren. Det är 17 grader?! Nu mår jag bra. Solen bränner så mycket så trots att jag hade tunna byxor på mig och ett linne så gick det inte att sitta i solen i mer än fem minuter för jag hade svarta kläder. Solen bränner sönder och jag är så lycklig så jag vill skrika. De ska jag faneme ta o göra. Inget kan stoppa mig, för jag mår så braaaaa!! PUSS

Likes

Comments


Jag har ingenting att klaga på. Inget alls. Det är lite stressigt i skolan ibland, men annars mår jag super bra. Jag har ju för tusan berättat för er hur jävla bra jag mår nu och varför. Jag har världens bästa vänner, har så roligt som aldrig förr, det börjar bli vår, skolan slutar snart, jag har en miljard saker att se fram emot de kommande månaderna, jag har en jätte fin kille i mitt liv. Det finns ingenting som jag tänker på som tynger mig. Men ni vet när man mår dåligt ibland utan att man vet varför? Alltså när ens hjärta dunkar i 200 bpm, ångesten sitter i halsgropen på en och tårkanalerna sätter fart som aldrig förr, men hjärnan är helt tom. Man försöker sätta ihop pusselbitar som får en att känna såhär, men man hittar inga? Det står ERROR med stora bokstäver när man försöker hitta orsaken till de fysiska delarna. Jag förstår inte detta. Inte alls.

Likes

Comments

Hejsan mina snustroll! Ursäkta för inaktivitiviteten, men har levt livet. Min syster och mina systerdöttrar kom hit i torsdags så det jag har gjort är att jag spenderat min tid med dem. Vi blev ju sjuka sist de var här, så vi aldrig fick chansen till att fira min födelsedag, så de kom tillbaka nu. Vi har spelat bowling, käkat pizza hut, grillat, lekt och kollat på djur på Mariebergsskogen och såklart firat mig med släktkalas och tårta. En ganska härlig helg må jag säg.
Vad har ni hittat på? Frågar ju er sällan saker. Borde kanske göra det oftare? Jag är ju trots allt nyfiken.


Jag är verkligen så extreeemt taggad på att blogga denna våren!! Har så många vår-outfits att ha på mig och ta kort på, samt en massa andra inlägg på känn. Nu kör vi fanemee raa

Likes

Comments

Jag är faktiskt extremt stolt över mig själv. Jag låg igår kväll och funderade över livet. Ja, ibland filofiserar jag (ganska ofta) faktiskt, nu vet ni det. Jag tänkte iallafall på hur extremt bra mitt liv är nu. Jag mår så extremt jävla bra, såpass bra att jag tror att jag aldrig mått såhär bra i hela mitt liv. Efter sommaren, när mitt sista år på gymnasiet började var starten på mitt allmänt bra välmående. Gaaaahh får fjärilar i magen av att tänka på livet just nu. Jag har en fått hatkärlek till skolan nu (vilket tidigare i mina resterande 12 år i skolan bara bestått av hat), då jag ÄLSKAR mina vänner. Min älskade fina djurpark som är 90% av anledningen till varför jag mår så jävla bra. Att få träffa dom varje dag är det bästa jag vet, & där har vi delen till min kärlek till skolan (även sången, dansen, teatern & musikalen kläms in där). Delen jag hatar är alla helvetes uppgifter, den äckliga matten från ettan jag fortfarande inte blivit klar med och stressen över gymnasiearbetet. Det är mycket nu i trean, särskilt vi musikalare som sätter upp en stor bomb musikal i början av Maj också. Det är inte lång tid kvar nu till premiären, därefter kommer ju Ayia Napa resan, balen och studenten, allt på en gång. Jag har extremt mycket jag måste bli klar med innan premiären att jag skjutit bort alla vanliga uppgifter/uppsatser åt sidan. För sån är jag bara. Men, nu kommer vi äntligen till delen då jag är stolt över mig själv; En lång jävla tråkig & dum uppgift på ca 2000 ord skulle vara inne för två veckor sedan. Jag höll på att få kursvarning när jag pratade med läraren idag, men jag sa att jag skickar in uppgiften ikväll. Som jag inte ens börjat på. Jag sitter och jobbar med den hela dagen till skolans slut, när jag och Anton (som satt i samma sits med den uppgiften som mig) bestämde oss för att nej, vi ska faneme bli klara med denna uppgift idag om vi så behöver sitta kvar på skolan till stängning. Så det var exakt det vi gjorde. En uppgift som kändes som den var en miljard mil bort, flög helt plötsligt fram genom fingertopparna på mig medans jag knappade ner orden på datorn. Och vi blev klara båda två. Jag är så jävla stolt, så ikväll förtjänar jag att gå och lägga mig tidigt.

Likes

Comments

Instagram@isabelleschelin

Läs detta mee

  • Twitter
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw