..då tar jag min rosa lilla bräda, mina hörlurar och cigg med mig och går ut.
Vilken tid på dygnet det än är går jag ut om det är så att jag behöver prata med någon eller lyssna på min speciella musik vid sånna här tillfällen. En cigg har jag konstant i handen också, även om det är så att jag är ute i timmar. Och så bara flyger jag fram på brädan. Visst är det svårt att se i mörkret, men jag vet inte om det är så att jag känner till dessa vägar i närheten av mig såpass bra att jag inte behöver tänka så mycket, eller för att jag inte bryr mig. Nåväl. Det brukar ju gå bra.
Att känna jag ligger instängd någonstans funkar inte för mig. Jag måste ut. Helst någonstans stort, där jag bara kan springa runt, och någonstans öde så jag bara kan skrika utan att någon hör mig. Då är det bäst.

Know your worth, then add tax.

Likes

Comments

Denna veckan är nog den stressigaste jag någonsin vart med om än så länge iaf. Herregud vad mycket jag har behövt göra denna veckan, som innefattar både en jääävla massa skolarbete och sysslor, samt saker som jag behövt fixa innan resan på lördag. Att jag haft feber på det har inte gjort saken bättre. Jaja, nu är jag iprincip snart klar, så det känns underbart. Oavsett vad så kommer jag från och med lördag och en vecka framåt skita i och glömma allt som har med problem, skola, ångest och livet hemma att göra. Jag kommer bara leeeva där nere i Cypern.


Jag är ju roligaste. Sitter på toan hos Denise & orkar inte ta selfies, så får bli en sne video istället. Har varit hos henne för att tvätta inför Napa, då vår tvättmaskin är sönder. Aeej nu får jag se om de är torkat så jag kan ta mig hem & sätta fart med att göra klart skolarbeten. Puuss

Likes

Comments

Nu har jag skapat en ny kategori för endast Stil-inspiration som ni hittar under "STYLE inspo". Tidigare var de lite utspritt under "Inspiration" kategorin och "Outfits/Style" kategorin. Men nu har mina egna outfits en egen kategori, style inspo har en kategori och inspiration som är allt annat än stil och outfits bilder sin egna kategori. "Mad / Alternative" kategorin (där alla mina trippy bilder/inspo samlas) kan dock vara sammankopplad till "Inspiration" ibland.

Likes

Comments


Ooooooooch dääär blev detta mer verkligt. Nu är det nära. Dagen igår var bra redan från början. Jag väcktes av ett samtal från tjejen jag hade Skype-arbetsintervju med för att höra "Grattis!! Du har fått jobbet!" och jag sprang runt och skuttade runt i hela huset när jag gjorde mig iordning för skolan, samtidigt som jag gjorde mina pitchiga "ii"-ljud. Detta gjorde att jag hade bra humör under skoldagen, det var chilliga lektioner och jag hade roligt med klassen. När skolan var slut skyndade jag mig hem, åt, gjorde mig iordning och stack iväg för att festa med klassen. Det var Mösspåtagningsfest på en krog i Karlstad, men dricker man inte med måtta på förfesten så tar man sig inte dit. Vips så vaknar jag i soffan på morgonen utan mycket till minne, vet bara att jag hade extremt roligt innan kvällens slut. Dock mådde jag så himla illa, att jag åkte hem istället för till skolan. Jaja, hur ofta är man student och har mösspåtagning? Jag fick mig mer sömn och nu är jag back in business. Nu ska jag duscha för att fräscha till mig och sedan hämtar Elin mig för en skojjig helg med henne!
-

Angående det här jobbet så kommer jag nu vara en tjej på resande fot. Varje söndag kommer jag befinna mig i en ny stad i Sverige för att göra reklam för olika företag och organisationer. Kommer knappt vara hemma på hela sommaren, och hotell & resorna står jobbeet för. Kan de bli bättre? 😍
Tjäna bra med pengar på det också. Faneme vilken sommar detta kommer bli.

Likes

Comments

.. med tjockjacka, halsduk och stora hoodies. Och det är 3 veckor kvar till sommar? Helt sjukt. Ibland känns det som att den meningen inte är en omöjlighet när man ligger ute och solar i 20 graders värme. Men när det nästa dag helt plötsligt snöar känns det inte lika bra längre. Ajja. Jag orkar inte reflektera. Eftersom det redan varit extremt varmt väder flera gånger så kommer det tillbaka.

Guuuuuyyysss jag åker på studentresa nästa helg? Nästa... helg... Jag blir både övertaggad och får panik. Som jag tidigare skrivit har jag dessa två veckor på mig att bli klar med typ allt. Eftersom det typ är för sent när vi kommer tillbaka från resan. Jaja, det är tur att jag är ledig idag så jag bara kan sitta med skolarbete. Tänker göra klart lite saker. Så jag kan fokusera på att göra klart gymnasiearbetet i skolan sen.
Shiiit asså jag pratar för mycket skola med er på min blogg? Usch så ointressant. Men det är ju det som tar upp 90% av min hjärna just nu. Jag ska försöka bättra mig, lovar.

Igår åkte jag iväg till min lilla Mirre som för tillfället inte är hemma. Hon är på praktik, och hennes mamma jobbar, så jag ligger här själv i lägenheten. Jag hade precis en jobbintervju med en tjej från Stockholm via Skype, och hon hör av sig redan imorgon om jag får jobbet. IIIIIIII hoppas!!! Annars var jag på en jobbintervju i förrgår för anställning på ett lekland, men om jag får jobbet som jag hade skype-intervju för så tar jag defenitivt den. Tänker inte förklara nu i onödan vad jobbet handlar om, ifall det är så att jag inte får det haha. Det märks imorgon.

Nu ska jag nog se om det finns frukost att käka och sedan sätta mig med pluggningen. Ni får ha en super bra dag saltgurkor. Puss

Likes

Comments


Nuu e veckan igång. En massa tårar föll från kinden i början på skoldagen. Det kändes så konstigt att komma in till teatersalen och se vår gamla rekvisita som inte ska användas mer. Inte nog med det så är det här med känslor, att vara ungdom, dum och kär något som slår mig ganska hårt i ansiktet just nu. Jag lyssnar på "Sex" med Hov1 på repeat, samt andra låtar som slår mig i bröstkorgen när jag lyssnar på dem, samtidigt som jag luktar på min fina ros. Jag har fattat ett sådant tycke för rosor den senaste tiden? De är ju faktiskt så himla fina.

Hur som haver, mina vänner är de bästa jag har just nu iallafall, som känner mig och vad jag behöver bättre än vad jag själv gör tror jag. Vi ska ha så jääävla roligt på torsdag när det är MÖSSPÅTAGNING!!! Aej fyfan jag längtar.

Likes

Comments

Instagram@isabelleschelin

Läs detta mee