Jag vet inte om jag har berättat detta för er som läser bloggen eller inte. Men jag har iallafall spyfobi och har haft det sen jag var typ 8år.
Jag har verkligen haft det jobbigt med det. När jag var mindre så kunde jag inte ens höra ordet spy för då fick jag panik. Men jag gick hos en psykolog och sedan i en grupp med andra barn som också har olika fobier. Och det vart bättre då och jag kan prata om det och jag får inge panik om nån pratar med mig om t ex magsjuka. Däremot så får jag panik attacker om jag har ont i magen eller mår illa och då går det inte att prata med mig. Jag brukar då sätta mig i duschen och bara sitta där som en liten boll typ och bara duscha varmt super länge.
Det är verkligen läskigt att få sån panik för att man har lite ont i magen.

Men iallafall i lördags så hade jag ont i magen hela dagen. Jag tror jag duschade 4 gånger och fick typ 7 panik attacker. Igår så kände jag också att jag hade ont i magen fast då var det värre och jag duschade även då ca 4 gånger. Och sedan mot kvällen så kände jag att jag mådde väldigt illa så då skulle jag hoppa in i duschen igen man jag han precis in på toan och sen så spydde jag. Jag tror att jag spydde 4 gånger igår. Och nu tänker ni säker bara jaha du spydde vad är det med det. Men jag är så stolt över mig själv att jag klarade det och att jag inte fick panik när jag spydde.

Och om du som läser detta också har spyfobi eller nån annan slags fobi så vill jag bara säga till er att ni kommer att klara det och att det blir bättre. Ni är bäst.

Puss och kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

JUST NU:
•Har jag NO lektion
•Är jag klar med allt så jag får göra vad jag vill
• Ska jag snart få tillbaka mitt NO prov
•E jag nervös för hur det gick på NO provet
•så ska jag sluta blogga och göra något annat.

Likes

Comments

JUST NU:
•Snapchattar jag med massor av folk
•kollar jag på Snövit sån nostalgi alltså
•har jag träningsverk för att jag testa på kickboxning/självförsvar idag.
•är jag väldigt trött
•skriver jag tack för att ni läste och glöm inte att jag älskar er!

Likes

Comments

Sorry för att ha varit borta men tog en liten paus. Men här kommer lite bilder från när jag var i Cypern i en vecka med familjen.

Planet vart försenat så vi fick bo på Hilton en natt och ja man klagar ju inte direkt på det haha.

Likes

Comments

Min kompis tjej fest.

Jag var på freaking Justin Bieber konsert. Jag köade från 10.00 på morgonen till 19.00 på kvällen, det var kallt men jag klarade mig och det var sååå värt det för jag och Zuzanna vi hamnade längst fram vid ståplatserna där bak. Och konserten var fantastisk.
(Jag var där på fredagen BTW)

Jag har varit på STS reunionparty i Göteborg och träffat Z-squad igen. Jag saknar alla redan. Det var en fantastisk helg och ka knappt vänta till vi träffad igen.
Ni kan ju också ta och köpa senaste numret av tidningen JULIA ( den med Marcus & martinus på framsidan) för att jag är med i den frö dom har skrivit om språkresan.

Jag och Meghan köpte tidningen för 40kr bara för att se "våra 2 sidor" i den. Haha.

Likes

Comments

Alltså nu jag jag inte bloggar på skit länge igen. Men har faltiskt ursäkter jag har vart i Göteborg förra helgen och varit barnvakt och har typ 10 prov och läxor i skolan så jag hinner knappt men nya ska jag försöka hinna med och satsa. Jag har bestämt att jag ska satsa allt på blogg och youtube. Så ja ville egentligen bara säga att jag är tillbaka igen!

Likes

Comments

Alltså jag har seriöst fixat i mitt rum typ heeeeeela dagen.
Det har varit så jobbigt att bära och hålla på men det var sååååååå värt det!
Alltså min Säng & mitt rum känns såååå mycket större och mysigare. Alltså jag älskar det. Vad tycker du?

Tråkiga hörnan haha.

Likes

Comments