Idag så har det verkligen bara vart en chill dag typ. jag vaknade typ 10 ock låg kvar i sängen och kollade serier och Youtube fram tills klockan 12 ungefär. då gick jag upp och stoppade in lite banan i frysen och kokade två ägg. sen gick jag ner och väckte min syster och gick efter det upp igen och tog ur bananen ur frysen tog då fram lite hallon och yoghurt också. sen tog jag och fixade en liten smoothie bowl. så till frukost åt jag kokt ägg, en smoothiebowl och drack en ingefära sho Sen satte jag mig och lockade håret och sminkade mig lite grann. efter de tog jag och min syster bussen ner till centrum där vi käkade subway. men jag håller på och testar ta bort gluten så jag åt en "pulled chicken salad". sen gick vi bra runt och kollade i affärer. jag handlade torr schampo, lösnagel kit, två nagellack och sedan ingredienser till ingefära shots. när vi kom hem tog jag det lugnt fram tills för typ en timme sen då jag o min lillasyster bestämde oss för att göra lösnaglar. vi blev nyss klara så nu sitter jag bara och tar det lugnt och ja bloggar haha.

men nu ska jag väl kolla på en serie igen och bara ta det lugnt resten av kvällen så vi ses förhoppningsvis imorgon igen.


ILYSM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

heej alla!

nu e jag äntligen tillbaks igen haha. tyckte att det var lite tråkigt att blogga där ett tag så slutade. eller slutade och slutade jag tog rättare sagt en paus igen haha. men nu är jag i alla fall tillbaks igen och ska försöka blogga så ofta jag kan. det kanske bir lite stressigt när skolan böjar eftersom att jag börjar 9an och då är det mycket att göra i skolan med nationella prov med mera.

men nu har jag några blogg ideer som jag kan skriva om i alla fall.

kan ju börja också med att säga vad jag gjort idag då. och det enda jag gjort idag e typ egentligen att jag träffade några vänner också drog vi och badade och köpte lite fika. sen gick jag hem och kollade på en serie. har nyss börjat kolla på prison break o är snart klar med säsong 1. började även kolla på riverdale idag men har 5 min kvar av första avsnittet haha. just nu så sitter jag bara och snackar med en kompis och dricker lite smoothie och ingefära shots haha. men jag ska väl bara fortsätta fixa lite med bloggen och dricka upp allt och sen kolla klart på första avsnittet av riverdale haha. så vi hörs väl förhoppningsvis imorrn igen.


LYSM

Likes

Comments

Jag vet inte om jag har berättat detta för er som läser bloggen eller inte. Men jag har iallafall spyfobi och har haft det sen jag var typ 8år.
Jag har verkligen haft det jobbigt med det. När jag var mindre så kunde jag inte ens höra ordet spy för då fick jag panik. Men jag gick hos en psykolog och sedan i en grupp med andra barn som också har olika fobier. Och det vart bättre då och jag kan prata om det och jag får inge panik om nån pratar med mig om t ex magsjuka. Däremot så får jag panik attacker om jag har ont i magen eller mår illa och då går det inte att prata med mig. Jag brukar då sätta mig i duschen och bara sitta där som en liten boll typ och bara duscha varmt super länge.
Det är verkligen läskigt att få sån panik för att man har lite ont i magen.

Men iallafall i lördags så hade jag ont i magen hela dagen. Jag tror jag duschade 4 gånger och fick typ 7 panik attacker. Igår så kände jag också att jag hade ont i magen fast då var det värre och jag duschade även då ca 4 gånger. Och sedan mot kvällen så kände jag att jag mådde väldigt illa så då skulle jag hoppa in i duschen igen man jag han precis in på toan och sen så spydde jag. Jag tror att jag spydde 4 gånger igår. Och nu tänker ni säker bara jaha du spydde vad är det med det. Men jag är så stolt över mig själv att jag klarade det och att jag inte fick panik när jag spydde.

Och om du som läser detta också har spyfobi eller nån annan slags fobi så vill jag bara säga till er att ni kommer att klara det och att det blir bättre. Ni är bäst.

Puss och kram <3

Likes

Comments

JUST NU:
•Har jag NO lektion
•Är jag klar med allt så jag får göra vad jag vill
• Ska jag snart få tillbaka mitt NO prov
•E jag nervös för hur det gick på NO provet
•så ska jag sluta blogga och göra något annat.

Likes

Comments

JUST NU:
•Snapchattar jag med massor av folk
•kollar jag på Snövit sån nostalgi alltså
•har jag träningsverk för att jag testa på kickboxning/självförsvar idag.
•är jag väldigt trött
•skriver jag tack för att ni läste och glöm inte att jag älskar er!

Likes

Comments

Sorry för att ha varit borta men tog en liten paus. Men här kommer lite bilder från när jag var i Cypern i en vecka med familjen.

Planet vart försenat så vi fick bo på Hilton en natt och ja man klagar ju inte direkt på det haha.

Likes

Comments

Min kompis tjej fest.

Jag var på freaking Justin Bieber konsert. Jag köade från 10.00 på morgonen till 19.00 på kvällen, det var kallt men jag klarade mig och det var sååå värt det för jag och Zuzanna vi hamnade längst fram vid ståplatserna där bak. Och konserten var fantastisk.
(Jag var där på fredagen BTW)

Jag har varit på STS reunionparty i Göteborg och träffat Z-squad igen. Jag saknar alla redan. Det var en fantastisk helg och ka knappt vänta till vi träffad igen.
Ni kan ju också ta och köpa senaste numret av tidningen JULIA ( den med Marcus & martinus på framsidan) för att jag är med i den frö dom har skrivit om språkresan.

Jag och Meghan köpte tidningen för 40kr bara för att se "våra 2 sidor" i den. Haha.

Likes

Comments

Alltså nu jag jag inte bloggar på skit länge igen. Men har faltiskt ursäkter jag har vart i Göteborg förra helgen och varit barnvakt och har typ 10 prov och läxor i skolan så jag hinner knappt men nya ska jag försöka hinna med och satsa. Jag har bestämt att jag ska satsa allt på blogg och youtube. Så ja ville egentligen bara säga att jag är tillbaka igen!

Likes

Comments