Header

Fått hem en helt fantastiskt fin bikini från Romwe för någon dag sedan!!

Klicka HÄR ifall ni vill kika in likadan bikini!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hörni jag måste tipsa om att köpa engångskamera när ni har speciella dagar, visst kan man ta med mobilen och beställa men det blir inte samma sak.. Och även om ni gillar att spara minnen, köp en polaroidkamera..så värt!! Bilderna är från min 20 årsdag på valborg<33

Likes

Comments

haha?? sämst som börjar blogga men har uppehåll en hel helg..

Men jag har faktiskt haft fullt upp. I fredags tog jag och Ida tag i att bjuda hem Zäry och Emelie hem till mig för en liten vinkväll, det var ett fantastiskt återseende. Lördagen bestod av en väldigt varm dag och kvällen bjöd Patty på en PP middag, som ledde till eurovision som ledde till hemmafest.

Igår var de ännu varmare och då stod grillning och kubb på schemat. TYVÄRR är de måndag igen men har faktiskt ingen ångest för det, då jag jobbar kvällar.

seyaa

Likes

Comments

Januari och Februari vad jag vet var inga speciella månader, det var i Mars de första roliga hände, jag och Iddy tog våra män och åkte till Paris!! Så hiiiimla mysigt var det :(( Vi gottade oss där över en helg med massa god mat, sol, shopping och lite turistande. TIPS!! åk dit

Det som hände i början av året var att min bästavän tog sitt pick och pack och flyttade till huvudstaden. Men förra helgen så åkte jag upp för att träffa henne<3 Det var en legendarisk helg, och fick även träffa Linns sambo Amanda som var lika fantastik hon.

Livet är alltså på topp och snart är de sommar??? Jag är kvar på Trygg-Hansa och ska om en vecka börja utbilda mig till barnskötare. Sommaren bjuder på en resa till Nice, Gotland och förmodligen Kroatien.

LIFE IS GOOD bye

Likes

Comments

Guess who's BACK in the blogging, moi!

Nämen hallå alla fans som fortfarande klickar in på denna dammiga hemsida, and welcome ni nya om det är någon som hittat hit.

6 månaders paus har de blivit och det är endast pga jag inte haft någon dator.. MEN igår tog jag tummen ur röven och köpte en :D Jag kommer att göra ett inlägg där jag uppdaterar er vad som händer i mitt lilla liv de senaste månaderna.

seeya

Likes

Comments

Goddag, äntligen fredag!!!! Mötte upp tjejerna på stan runt lunch för en fika, skräll. Kvällen blir antingen utgång eller idolkväll och det lutar mest åt hemmakväll idag, tänkte spara mig till Iddys 18 årsdag nästa lördag!
Hoppas ni får en fin helg

Likes

Comments

Friendship goals med bakgrunderna!!!!!:)

God kväll! Eftermiddagen har spenderats på stan med Ida och Elina, även Julia var med en snabbis. Det var kundkväll på stan med massa erbjudande och goodie bags. Fick med mig hårprodukter hem! Supernöjd. Handlade dessutom årets första julklapp.

Kvällen bjuder på mys och imorgon äre fredag!!!!


Likes

Comments

Instagram@isabelleronn