Header

svar ja Linn jag har spanat genom din tumblr:)
Godkväll vänner!! Jag fick inspo från Majas blogg med att göra om rummet & eftersom jag är ledig i veckan så är det de jag gör. Målat om alla lister och ska tapetsera om en vägg i nuderosa, även försöka hitta en 140 säng eftersom jag har en 90?!? hos Daddy.
Ikväll blir det tacomys och ska nog spendera kvällen nere i spat, hoppas ni får en toppen vecka!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello, loves längesen. Kommer ej börja blogga på riktigt då jag inte är så tät så jag orkar lägga pengar på en dator:) så mobil bilder står dem flesta ut med i guess. Det aktuella i mitt liv är serien SKAM som fått mig tänka på norska, annat i min skalle dagligen är Håkans & Silvanas låt som är syre.
Denna lilla tjejen har även fått jobb på Trygg-Hansa efter 3 långa och svåra intervjuer. Life is good guys

Likes

Comments

Idag har jag verkligen tagit hand om mig själv och fixade håret hos bästa Felicia! Om ni vill boka hos henne så finns hon på blanc!! Sen fixade jag naglarna och ikväll ska jag internet shoppa så jag har något att ha på mig på fredag då det är Justin Bieber!!

Likes

Comments

Vi har precis börjat som hudvårdskonsulter för MaryKay och ska kicka igång detta med ett erbjudande, beställer man produkter innan fredag den 23/9 får du 20% på din beställning.Tryck HÄR för att komma till webbsidan med alla produkter. Priser och beställningar tas via min mail, isabelleronn1@hotmail.com.

Jag vägleder dig gärna med hjälp och råd kring vad som passar för din hudtyp via min facebook. https://www.facebook.com/isabelle.ronn​

Kramar!!

Likes

Comments

Ännu en ledig vecka har börjat, tycker det är skönt att jag jobbar endast helger pga då behöver jag jobba lite men får ändå para pga bästa OB. Strandman kom hit för en lunch idag och sen mötte jag upp Pål och Linn på stan. Ikväll blir det myskväll med Iddy, det var längesen så det ska bli behövligt att catcha upp lite med henne.

Likes

Comments

​Nya tröjan från madlady kom idag och jag är kluven?? vet inte om jag ska behålla.. trodde den var ljusare och mer som en jacka än en kofta.

Vad tycker ni?? är den en keeper?

Likes

Comments

Hej på er! 

Började dagen idag med ett möte ang. Mary Kay, ska ju börja sälja deras produkter! Det gick super bra och senare under dagen åkte jag och Linn ner en sväng till stan och mötte Julia och Hilde för att gå lite på matmässan som är nu i Växjö och bokade även en tatueringstid (!!!) Mer om den om kommer ni få se senare! 

Ikväll tar jag bara det lugnt vilket är väldigt skönt och sen får vi se vad morgondagen erbjuder! Har en fortsatt bra kväll hörni <3 

Likes

Comments

​Ny jacka som är påväg hem till mig, ni hittar den HÄR

Likes

Comments

​(Linns töja, mycket viktigt) 

Hejsan!! This is me today tills klockan 15 då jag börjar jobba. Ska faktiskt bli skönt då jag varit hemma i två dagar nu. Drog till Linn tidigt idag för frallefrukost och leta boende till JB-helgen fortfarande men hittar inget som passar. 

hoppas ni har en bra vecka<3

Likes

Comments

Likes

Comments