Header

Hej! Nu sitter jag och tjejerna på Condeco och småpratar om lördagens festligheter då bästa Ida fyller år! Ikväll ska jag mysa och laga käk! Hoppas ni mår bra, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var verkligen en mysig lördag, Paula bjöd mig på hockey och därefter blev det utgång. Har börjat inse att det inte är så kul att vara ute?? Så torr är jag men iallafall Växjös nattliv är inget att hänga i granen:) idag ska jag inte göra ett skit förutom att äta tacos ikväll, väldigt viktigt.
Adios

Likes

Comments

Goddag, äntligen fredag!!!! Mötte upp tjejerna på stan runt lunch för en fika, skräll. Kvällen blir antingen utgång eller idolkväll och det lutar mest åt hemmakväll idag, tänkte spara mig till Iddys 18 årsdag nästa lördag!
Hoppas ni får en fin helg

Likes

Comments

Friendship goals med bakgrunderna!!!!!:)

God kväll! Eftermiddagen har spenderats på stan med Ida och Elina, även Julia var med en snabbis. Det var kundkväll på stan med massa erbjudande och goodie bags. Fick med mig hårprodukter hem! Supernöjd. Handlade dessutom årets första julklapp.

Kvällen bjuder på mys och imorgon äre fredag!!!!


Likes

Comments

Hittade ett par nya brallor igår, har aldrig haft denna stilen av byxor innan och har delade åsikter om dem men tkr dessa va snygga. 300 riksdaler på Monki finner ni dem.

Likes

Comments

såklart ska ni få se dem nya nailsen. Körde på mattsvart denna gången då jag inte var påhittigare än så;)

Likes

Comments

Hejsan!! Idag var en riktig höstdag. Vaknade upp med alrutz och stack ner till stan för att fixa naglarna. Mötte sedan upp Iddy för en fika, välbehövligt!! saknat den stjärnan. Linn var såklart med as usual eftersom vi sitter ihop typ och Julia kom förbi en stund<3 ikväll ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv lite! Puss

Likes

Comments

svar ja Linn jag har spanat genom din tumblr:)
Godkväll vänner!! Jag fick inspo från Majas blogg med att göra om rummet & eftersom jag är ledig i veckan så är det de jag gör. Målat om alla lister och ska tapetsera om en vägg i nuderosa, även försöka hitta en 140 säng eftersom jag har en 90?!? hos Daddy.
Ikväll blir det tacomys och ska nog spendera kvällen nere i spat, hoppas ni får en toppen vecka!!

Likes

Comments