Header

Hej finisar, helgen har varit fullt upp höll jag på att säga. Idolmys med tjejerna i fredags & igår var jag hos min syster till idag, ikväll har jag patty och iddy varit på Kosta julmarknad, SÅ mysigt verkligen.

Annars känner jag mig typ lite hängig, har typ inget att se fram emot nu när jag jobbar varje dag haha..vill åka till värme och sol:( ha en bra vecka<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

NÄMEN vafan va hon suger på att blogga tänker ni och ja fyfan de är jag tänker jag.

Har verkligen inget intressant som händer i livet atm, jobbjobb men idag så vaknade jag upp hos phille, eeextremt ovanligt att de är jag som går upp och han sover kvar så de va extra jobbigt att kliva upp idag, fröken Ida Nilsson plockade upp mig och sen var de jobb 8-16 på schemat. Efter det tog jag mig till gymmet för ett spinningpass och jag höll på att dö:) Sedan lagade jag mat till mamsen för att vi sedan har klätt granen, haha typ 20 dagar innan man ska göra de egentligen, men vet ni vad? det skiter jag i.. fint blev det!! Nu ska jag åka till babe igen och imorgon är de samma visa. tja


Likes

Comments

Godkväll, haft världens mysigaste dag. Varit på julskyltningen med familjen + Iddy, sedan åkte vi till Hilde för att ha julbord med hela PP. SÅ mysigt, ätit gott och skrattat så tårarna rann.. Så fruktansvärt tacksam över att ha 6 stycken fantastiska tjejkompisar <33 Ska typ sova nu för är så himla ovan att gå till jobbet vid 08 imån. godnatt

Likes

Comments

Tjena mitt bena. idag har det varit julbak med PP som stått på schemat inför vårt julbord imorgon<33 Nu är PH här och vi äter tacos och ska bara ha myskväll. hoppas ni har en bra helg!!!

(lovade att ge Elinas bf cred för jackan på bilden)

Likes

Comments

Jag hittade denna listan på Elicas blogg som jag snodde rakt av så kolla in hennes blogg för den tycker jag är fin<3

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen:

Haha, denna är så svår finns mycket.. Jag vill uppleva studenten igen. Jag vill uppleva alla mina resor jag varit på en gång till och jag vill uppleva min barndom för jag kommer inte ihåg mycket utav den.

Tre saker jag uppskattar:

Det finns så mycket jag uppskattar men jag uppskattar alla mina relationer jag har, att jag är så nära med släkt, vänner, kollegor och min pojkvän. Jag uppskattar även hur bra man har det i livet och att jag är lyckligt lottad och jag uppskattar att jag blev en social & omtänksam person.

Tre saker jag vill ha:

Jag vill ha svar på vad som händer efter man dör, jag vill ha tillgång till att kunna rädda världen och jag vill ha sommar året om.

Tre saker jag älskar att göra:

Jag älskar att umgås med min familj och särskilt mina systrars barn, jag älskar att resa och jag älskar att bli väckt av pussar från Philip.

Tre ord som beskriver mig:

Denna frågan överlät jag till Elina Månsson och hennes 3 ord för mig var, hetsig, rolig & stort hjärta <3 haha hetsig

Tre saker jag vill bli bättre på:

Att klara mig ensam, bli mer ekonomisk och lära mig att inte ha så mycket skuldkänslor.

Tre saker jag inte kan vara utan:

människor, jag hade aldrig klarat mig ensam. Min mobil tyvärr och tacos.

Tre drömmar jag hoppas bli verkliga:

Som Elica skrev, att kunna få egna barn, ha ett jobb där jag verkligen trivs på, och att alla i min närhet lever ett långt och friskt liv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gårkvällen var riktigt trevligt, känns som ett lättsamt gäng man ska börja jobba med så känns bra, idag är sista lediga dagen och jag ska verkligen bara ta de piano. Kom nyss hem från Philip och ska snart på bodypump, ta en dusch, ansiktsmask. brun utan sol och kolla bachelor!! Ikväll blir det mys hos Munge, och jag kollar ut igenom fönstret atm och det snöar något extremt :)) kul när man är inne men nu blev jag inte supertaggad av att GÅ till gymmet.

tja

Likes

Comments

Godkväll, blir ett litet snabbis inlägg här för snart ska jag iväg och träffa Folksam gänget!! äääntligen träffade jag Paula idag som har varit i USA i 2 veckor<33 Vi var nere på H&m home som öppnat här i lilla Växjö, känns ju sjukt stort när det händer något sådant i denna lilla hålan..Men nu måste jag smita. Hörs imorgon haj

Likes

Comments

​oupsie, bloggade ingenting igår men jag var hemma hos mina kära syster fram tills idag, denna tisdag har jag fixat present till en av tjejerna FÖR ATT vi ska ha minijul på söndag!!!Är så taggad, vi ska ha julbord, spela spel och ge julklappar. Har också varit hos tandläkaren idag för att har en inflammation i tandköttet typ och dem skar typ upp hela min mun så nu mår jag skit. 

Ikväll blir det förhoppningsvis myskväll med babe och imorgon ska vi fira syrran som blir 31 & sedan AW men nya jobbet, mycket som händer nu!!. tja

Likes

Comments

Någonting som slog mig förra veckan är hur beroende vi är av pengar. Den faktiska frågan är om vi egentligen är beroende av pengarna i sig eller makten som inkluderas.

Motpolerna spara eller spendera är något som ständigt skapar problematik i vardagen. Ska man spara till sin drömlägenhet eller ska man med gott samvete kunna unna sig materiell lyx lite då och då? Jag tror att vi alla ser olika på ekonomi och investering och alla har vi olika metoder för att handskas med detta.

Hur man än vrider och vänder på det så är pengar något vi alla är i behov av, gammal som ung. Däremot finns det inte många möjligheter för oss unga att exempelvis låna pengar, införskaffa ett startkapital eller starta upp ett företag samtidigt som man sporadiskt vill kunna unna sig. Det är här vi måste lyfta de potentiella skyddsnät som finns för oss unga för att kunna nå våra mål och upprätthålla en målmedvetenhet som finns bland oss yngre idag. Det är viktigt att bibehålla den strävan och ambition som till exempel jag och många andra bloggare sitter på idag.


Det är viktigt att ha en god insikt i sin ekonomi, för att kunna sträva framåt och utvecklas. Det är viktigt att vara medveten och uppmärksam kring sin ekonomi för att kunna tillfredsställa sina intressen, men framför allt kunna bygga upp en trygghet för framtiden. Ekonomi är så mycket mer än bara pengar på kontot. Det är ett globalt och möjliggörande verktyg som alla bör har tillgång till. Därför vill jag helhjärtat rekommendera Meddelandelån (http://meddelandelan.se )

Idag är lånemarknaden full av kreditgivare och det finns flera olika sätt att låna sig till ett kapital. Detta genererar i möjligheter som inte var tillgängliga innan, men också en säkerhet för oss låntagare på marknaden som i sin tur får ett stort utbud. Om du är intresserad av att läsa mer om olika typer av lån bifogar jag länk nedan: https://www.meddelandelan.se/olika-typer-av-lan

Likes

Comments

Instagram@isabelleronn