Ja sen sist har jag börjat en ny kurs, den är rolig men läraren är knepig att förstå sig på..... Dålig kombination :-)) Har iallafall hunnit plugga mycket, skaffat ett gymkort (och därför också dött av ansträngning), varit sjuk och haft besök i helgen! Nu har vi har inga mer föreläsningar och tentan är inte förns om två veckor (???).. Det enda planerade är att jobba på en sittning på lördag och besök igen nästa helg!!! Tänker man generellt kan jag inte påstå att man dör av stress på universitet hehe!!
Hejsvejs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra veckan gick bara åt att plugga till tentan och däremellan bara ha ångest över den :-)) vi köpte god mat till skolan som tröst hehe! När den var gjord åkte jag hem till Östersund och fick lite miljöombyte med festligheter osvosv!!

Nu är jag påväg till Umeå igen och ikväll ska jag jobba på en sittning, men sen får jag byta om till utklädnadskläder och vara med på festen istället!! Blir roligt :-)

Likes

Comments

En helg som hade kunnat varit fylld med tenta-ångest blev en helg fylld av roligheter, för Maria & Michaela kom på spontanbesök hela vägen från Uppsala!!!

Vi åt lunch, hade taco-kväll med Hanna och hennes kompisar och pluggade hela lördagen på ett café med Linn! Igårkväll hade vi fest i min korridor, men sen begav vi oss mot Lorentz. WOW

Likes

Comments

Här bor jag nu och pluggar i fyra år framåt!!! Superroligt och trivsamt! Såhär fint väder har det inte varit på typ en månad :-) så idag blev en mycket gladare dag! Tänk vad solen kan göra!!!

Likes

Comments

Vad gör vi om dagarna? Hur får vi dom att gå runt liksom????

JO! Vi äter frukost på terassen, går till någon strand eller så åker vi på utflykt! Sen varvar vi det med att äta vegansk/vegetarisk mat! Vi har det bra helt enkelt :)))

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte vi upp till fjällen! Det ser dock varmare ut på bilderna än vad det var hehe, det var nästintill storm :-)() Men äsch, huvudsaken att vårvintern är påväg ju!!

Likes

Comments

Blev ju firad i efterskott i lördags! Fick en god middag på och en sån rolig utekväll på Bygget!!!!!!!!! Igår var vi ändå rätt pigga för att ta oss ut på promenad och senare också äta crêpes :-)-))

  • 878 Readers

Likes

Comments

Jag är 20!!!!!!!!! Livets sista viktiga hållplats typ?! Nu är det ju inga bekymmer längre! 

Min födelsedag var SÅ bra! Vaknade av att mina BÄSTA föräldrar sjöng och kom med paket på sängen, för kanske sista gången i mitt liv ju.. Födelsedagsfrukost, jobb med fina grattishälsningar och kramar, besök på systemet hehe och överraskning i form av Maria och Emma som kom med blommor och presenter. Tacktacktack

  • 804 Readers

Likes

Comments