Köpte ett nytt smycke (ringen) till mitt öra igår men när jag skulle skruva ur pärlan & byta så GICK DET FAN INTE. Pappa tog fram lite verktyg så tillslut gick det med knipstänger och så vidare:-)))))) Ringen är i MEN nu har jag fått inflammation eller något! Tror inte dom där verktygen var speciellt antiseptiska.....:)

Snart ska jag åka iväg och jobba! Heja tisdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 33 readers

Likes

Comments

Säger bara: VÅFFLOR. Helst med grädde, kanel och socker. MUMS! (Och riktigt kaffe till dvs. kokkaffe!!!)

  • 52 readers

Likes

Comments

Hej ny vecka! Imorse klev jag upp lite tidigare än vad jag hade behövt för att hinna ner till biblioteket och plugga innan jag börjar jobba.... Karaktär är vad som behövs för att lyckas, OCH DET HAR JAG :-))))) Inte alla dagar bara hehe.... Måndagar är den bästa dagen att rätta förra veckans misstag ju

  • 115 readers

Likes

Comments

Freeeedag!!!! <3<3 Såhär ska min kväll se ut!!!!!!!!!!!!!

ELLER INTE! Ser framemot att DÄCKA men inte ute i vimlet (låter som det händer var och varannan helg:-)) utan i soffan! Kaaanske orkar ta mig iväg till en förfest också, men det är inte lika kul när man inte kan följa med ut sen! Att väckarklockan ringer 04:30 imorgon kan man ju inte ändra på direkt :/

  • 159 readers

Likes

Comments

Jag och min lilla sooool!

Tänkte svara på de elva frågorna jag fick av Moa!!! För det är kul att läsa vad alla andra svarar! STORT fan av frågestunder och så vidare:-))))

Vad gör du för att skämma bort dig själv? Oj! Jag bokar typ en resa. Om det så är till typ Åre så är det ju ändå lyx att åka iväg från sin vardag! Eller så gör jag det billigare och lättare och tar fram nutella :-)

Vad fick dig att börja blogga? Jaaa hmm dels för att det är kul att göra något av alla bilder man tar, och sen för jag älskar att läsa mina vänners bloggar så då kanske någon finner NÅGOT intresse i att läsa vad jag gör haha :-))) en kombination av det!

När du gick i förskolan, vad ville du bli när du blir stor? Ville såklart bli RIK! Men mer som yrke vare chef! ;-) och sitta i kassan! (Man har ju hunnit med en grej iaf!!)

Roligaste människan du känner? Har ju så många roliga vänner och familjemedlemmar.. Men jag har en kusin som jag alltid skrattar så mycket med (haha eller mer ÅT)!

En vana du borde bli av med? Är ju en rutinmänniska av rang så mitt liv består typ enbart av vanor.. Men inget jag kommer på på direkten.. Sluta vara en nagelbitare kanske hehe!!

Om du gick om gymnasiet, skulle du bytt linje då? ALDRIG. Bästa beslutet jag någonsin tagit var att gå natur!!! Fick träffa så många nya vänner som också blev mina närmaste och att min gamla klass fortfarande har "klassfester" såhär 1,5 år efter studenten säger väl allt!

Vad stör du dig på? Som den ICA-anställda man är så stör jag mig på folk som tar med sig kundvagnen överallt! Typ såhär "Åh jag ska ta en halloumi" och så drar man med sig vagnen hela vägen dit där det är AStrångt istället för att ställa den där det finns plats! Så kommer ingen annan in där! Inklusive den stackars anställda som ska packa upp halloumi bredvid :-)!!!!!

Favoritsnacks. Glass!!!!!! Eller Frozen Yoghurt! Det är seriöst det enda jag behöver! Och choklad i alla sorter!

Drömresmål. Oj... För nuet då! I Europa är det väl Budapest och Amsterdam och Sicilien! I hela världen skulle jag nog säga Nya Zeeland & Bali!

Vad är det mest värdefulla du hittat på gatan? Typ en tjuga! Har aldrig tur med sånt där.. Det är ju alltid kompisen man går med som hittar en femhundring så man ba JAHAPP!

En person du kommer bli gammal med. En vänskap som jag tror alltid kommer förbli densamma är den jag har med Matilda, för den har varit densamma i tio år! Annars hoppas man ju att själsfränden dyker upp snart!!!! <333

  • 188 readers

Likes

Comments

Sovmorgnar, fika, spontan utgång, brunch, bullbaks-häng & träning summerar den här helgen! Det som skulle bli en lugn hemmakväll igår med ett dussin vänner slutade med tapas på en nyöppnad restaurang med Matilda, Molly och Fanny följt av drinkar hemma innan vi hamnade ute i vimlet 😏😏😏 KUL! Det var väldigt gott med brunch idag också, blev positivt överraskad!!!!

  • 194 readers

Likes

Comments

Mumma med kanelbullens dag i tisdags ju! Den lever man för!! Och våfflans dag! Och chokladbollens dag!

MEN, nu äre heeeelg! Firade in detta med Matilda & Molly med en fika efter jobbet idag, men annars blir inledning av helgen väldigt lugn hehe!!! Behöver SÖMN, imorgonkväll kanske det blir kvalitetstid med vänner och sen MÅSTE jag försöka få in lite plugg!!! Man känner sig fan äldre och tråkigare än vad man är, vad har hänt med den festliga gå-ut-varje-helg/vara-ute-hela-nätterna-människan man har varit????

  • 213 readers

Likes

Comments

Måndag, ledig dag och den dagen då mina föräldrar ÄNTLIGEN kommit hem från USA där dom härjat i en månad! Tjoho! I min nya, fina och SKÖNA gula tröja som jag hittade i Stockholm har jag gått en långpromenad och pluggat. Min annars väldigt svarta garderob såg genast gladare ut med den här tröjan hängandes där :-) Nu ska jag kolla serier och fundera på om jag ska fortsätta på det färgglada temat och beställa ett par KNALLrosa sneakers!!! Är det höstigt? Nä? Måste dom vara höstiga?

  • 244 readers

Likes

Comments

V.39 har bestått av en dunderförkylning samt ett besök till Stockholm! Vi var inte där för att se Justin Bieber som halva Sverige gjorde hehe, men mat och shopping gör ju vem som helst glad :-) Igårkväll var vi 25 tjejer som överraskade fina Karolina som fyllde 20 år och kom hem från Österrike! Det var SÅ roligt verkligen!

Men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.....

  • 244 readers

Likes

Comments

En glad tbt :-)

  • 254 readers

Likes

Comments