Här bor jag nu och pluggar i fyra år framåt!!! Superroligt och trivsamt! Såhär fint väder har det inte varit på typ en månad :-) så idag blev en mycket gladare dag! Tänk vad solen kan göra!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad gör vi om dagarna? Hur får vi dom att gå runt liksom????

JO! Vi äter frukost på terassen, går till någon strand eller så åker vi på utflykt! Sen varvar vi det med att äta vegansk/vegetarisk mat! Vi har det bra helt enkelt :)))

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte vi upp till fjällen! Det ser dock varmare ut på bilderna än vad det var hehe, det var nästintill storm :-)() Men äsch, huvudsaken att vårvintern är påväg ju!!

Likes

Comments

Blev ju firad i efterskott i lördags! Fick en god middag på och en sån rolig utekväll på Bygget!!!!!!!!! Igår var vi ändå rätt pigga för att ta oss ut på promenad och senare också äta crêpes :-)-))

  • 837 Readers

Likes

Comments

Jag är 20!!!!!!!!! Livets sista viktiga hållplats typ?! Nu är det ju inga bekymmer längre! 

Min födelsedag var SÅ bra! Vaknade av att mina BÄSTA föräldrar sjöng och kom med paket på sängen, för kanske sista gången i mitt liv ju.. Födelsedagsfrukost, jobb med fina grattishälsningar och kramar, besök på systemet hehe och överraskning i form av Maria och Emma som kom med blommor och presenter. Tacktacktack

  • 763 Readers

Likes

Comments

Yesss helgen är över!!!! Haha inte många som säger så men det är skönt att den är över när man inte är ledig! Veckan som kommer blir väldigt kul på många sätt för att: 1. Jag fyller år :) 2. Jag fyller 20 :) 3. Jag kanske ska fira detta på något sätt.... 4. Jobbar inte många dagar :) 5. Ska umgås med vänner :) 6. Det är juletider! good timesss

  • 779 Readers

Likes

Comments

Igår var det aktiviteter och fest med jobbet och samtidigt hade Hanna förfest så dit hann vi en sväng! Tror jag bevittnade 77 st mannequin-challenges under natten :))) 

  • 699 Readers

Likes

Comments

....är ju väldigt viktigt kände jag! Å min lilla mor höll med så vi åkte upp till Storhogna igår och bara VA innan vi åkte hem igen idag! Nu är jag inte ledig igen förns nästa torsdag haha :-) see you

  • 567 Readers

Likes

Comments