​I går kom jeg hjem til kløfta. Jeg leverte Annabelle i bhg på morgenen,  gav henne en ekstra ekstra god klem og suss før jeg sa hade <3 Mamma hjertet brast og tårene kom da jeg satte meg i bilen.. Har aldri vært så lenge borte fra ungen min. Samtidig tenker jeg at jeg trengte dette og jeg vet at både pappa og bella storkoser seg å har det kjempe fint sammen <3 Det handler om å slippe kontrollen, hvilket jeg tror det er mange som har godt av å kjenne litt på fra tid til annen ;)

Lillebror hentet meg på flyplassen og leverte meg helskinnet hjem til mamma.. Litt spesiell stemning dagen før begravelsentil mormor og en tydelig preget men fattet og sterk mamma møtte meg <3 Det ble sammenkrølling i sofaen og noen ord om forventninger før begravelsen før vi tok natta. 

Så var dagen her, vi dro til asker både jeg, mamma og brødrene mine. Vi møtte resten av familien i kirken. Det ble en kjempe verdig og fin begravelse for min kjære mormor som har hatt ett tøft men og på mange måter ett fint liv.. Mamma holdt en kjempe fin og rørende  tale i kirken. Det var nydelig solist sang og vakre blomster. Jeg var med å bar kisten og det hele var både sterkt og veldig rørende. 

Begge søstrene til mormor med sine barn og familie kom fra Bergen  <3 Det var så fint å se alle igjen, ikke minst hilse på de vi ikke hadde møtt. Vi har en kjempe fin familie i Bergen og jeg håper vi slipper å bare møtes i begravelser heretter. 

Etter begravelsen dro vi alle ned på Egons I asker å spiste lunsj, det var sååå koselig å få snakket med alle de fine bergenserene, tiden ble litt for kort. Men koselig var det <3 

Jeg blir på Østlandet til tirsdag morgen. Skal kose meg å slappe av :D 

 Takk til mamma og onkel som hadde stelt i stand en så fin og verdig begravelse. 

Hvil i fred kjære kjære mormoren min, vi møtes igjen  <3 Håper du har det mye bedre der du er <3 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​I dag fikk jeg en trist beskjed, mormor har gått bort etter lang tids sykeleie :( Livet er brutalt til tider, derfor er det desto viktigere å begynne å gjøre de tingene du har lyst til å gjøre... 

Er det ikke påtagelig hvor sinnssykt mange det er som møter veggen i dagens samfunn?  Mye av årsaken er umenneskelig press på arbeidsplassen og mistrivsel... Hvis du ikke har det bra, og hele tiden motarbeider deg selv kommer veggen plutselig til å stå der.. Livet er for kort, gjør de endringene du må gjøre for at du skal kunne ha det bra i hverdagen. For det er de vi har flest av :) 

Jeg for min del er super spent på hva min fremtid bringer... I morgen skal jeg begynne litt på jobb igjen, må innrømme at jeg gruer meg litt til det.. Men 20% skal vel være overkommelig. Det kommer sikkert til å gå kjempe bra, og kanskje det gjør litt godt å komme seg litt ut :) 

Til helgen blir det begravelse og en etterlengtet hjemtur. Denne gangen reiser jeg alene:O Har aldri vært så lenge borte fra ungen min,  men samtidig gjør det sikkert godt med litt alene tid :) blandede følelser,  men det går vel bra. Hun er jo i de aller beste hender med pappaen sin  <3 

Ny uke og blanke ark folkens.. Gjør den til den beste uka dette året hittil :D 

Husk å sett av litt tid til å gjøre noe for bare deg selv <3 Det er ikke egoistisk, det kalles overlevelse :) 

Likes

Comments

For to dager siden var jeg hos legen på ny oppfølging. Jeg har som skrevet tidligere hatt en fryktelig tung høst med lite energi, vondt i kroppen og slitt skikkelig med å restituere meg etter en hard treningsøkt. Jeg har vært stiv i kroppen og særlig om morgenen, aldri følt meg uthvilt og vært helt tappet for krefter.. 

Endelig har jeg fått en diagnose, jeg har fibromyalgi. Selv om det er noe jeg må lære meg å leve med er det noe jeg absolutt ser for meg at jeg skal lære meg å takle. Jeg skal tilbake og fungere i samfunnet men kanskje ikke helt på samme måte som før. For det er hensyn som må taes, sånn er det bare. 

Selv om det er kjedelig å ​få en sånn diagnose så kjenner jeg meg allikevel litt letta. Letta over at tilstanden ikke er farlig, letta over at det jeg har kjent på faktisk ikke er psykisk. Litt deilig å kunne slå i bordet med at jeg faktisk har en sykdom /tilstand. 

Herfra kan det bare gå oppover <3 Så krysser jeg fingrene for at blodprøvene er fine. Nå skal det bli orden i sysakene :D Men det kommer til å bli forandringer... 


Likes

Comments

Annabelle har rukket å bli 2,5 år og dette er hennes tredje jul <3 Det merkes godt at vi ikke har noen baby i hus lenger, hun forstår alt og viser glede gjennom både uttrykk og språk.

I år feiret vi vår aller første jul i vårt nye hus. Vi hadde besøk av min mamma, to brødre, svigermor, svigerfar og svigerinnen min. Fetter Dingo var så klart med oss på julaften,  Annabelle elsker Dingo og han får rett som det er en nuss eller en kos, en snillere og roligere hund skal en lete lenge etter <3 Stian laget en imponerende god julemiddag med ribbe, saus, poteter og alt som hører til. Pluss en deilig dessert. Jeg synes han gjorde en kjempe jobb, sprø svor ble det også ;) godt gjort med tanke på at det var første gangen vi har laget ribbe og stått for julemat :) Det virket som alle koste seg,alle ble gode og mette, alle var fornøyde med julegavene og kvelden ble kjempe fin. Mission complited.

Det tar på for en bitteliten kropp å skulle henge med på alle inntrykk og alt som foregår med besøk,nye lyder og rutiner som sklir helt ut. Lillemor var i seng litt over 2130, overtrøtt men bekreftet at hun Hadde hatt en fin kveld,hehe.. Ganske herlig alder hun er i nå, skravla går i ett, hun hermer etter alt vi sier, er kjempe flink til å snakke og hun vet virkelig hva hun vil både på godt og vondt. Selvfølgelig verdens herligste. For sånn er det jo for alle foreldre, vi har jo verdens fineste barn <3

Etter fire dager med besøk reiste mine hjem og det eneste sporet som er igjen er sporet i snøen der hvor bilen stod parkert. Det er alltid en sorg når familien min reiser, for jeg savner de så veldig når jeg bor så langt unna. Jeg savner hjemplassen min og innerst inne kunne jeg tenkt meg å flyttet tilbake til Østlandet. Jeg har verdens aller beste svigerfamilie her, fint hus, snill samboer og verdens herligste unge. Men røtter er røtter, sånn er det bare....

Kroppen er sliten, men det har jeg lært meg å leve med. Humøret svinger fort når jeg blir så sliten, men jeg holder motet oppe :D Jeg har så langt hatt en kjempefin jul og er evig takknemlig for alt jeg har og alle jeg har i livet mitt. 

Håper alle har hatt en fin julefeiring med nære og kjære. Enten man er mange eller få i familien. Det handler om å sette pris på de man har, og å gjøre det beste ut av det vi har:) 

Fortsatt god jul :D 


Likes

Comments

Julaften nærmer seg, hurraaa :) jeg elsker julen og familie kos. For meg er det tiden sammen med de jeg er glad i som er viktig,  klart det er stas med god mat og gaver. Alle elsker vel å få gaver, hehehe.. 

I år er Annabelle 2,5 år. Tenk det, bittelille nydelige prinsessa mi begynner å bli så stor og kjempe flink. Hun forstår så mye mer denne julen å vi gleder oss til å se reaksjonen når hun åpner presangene sine. For etter at jeg ble mamma er det ingenting som gir meg større glede enn å se den vakreste skapningen min kose seg og glede seg over ting. Barn er herlige for de lever akkurat her og nå,ingen bekymring for fortid eller fremtid. Vi har mye å lære av de små...

For min del prøver jeg å tenke positivt i forhold til situasjonen min. Jeg har vært på julebord med jobben til samboeren min og jeg har vært på en årlig juletrefest. Storkost meg på begge deler men det har sin pris. Kroppen er slapp og sliten,  den siste tiden har jeg slitt med å sovne. Kverna i hodet går og ofte blir det langt på natt før jeg endelig finner roen å sovner. Blir ikke noe mindre sliten av det :-/

Jeg har allikevel greid å male hele andre etasje,  det hadde jeg bestemt meg for,at vi skulle bli ferdig med malingen før jul. Jeg fyrte opp litt julemusikk og svingte meg rundt med penselen...Resultatet ble kjempeee fint :) (klapper seg selv på skulderen )

Jeg har en vilje av stål og jeg greier alt jeg bestemmer meg for, selv en så liten ting som å fullføre ett malingsprosjekt...Det handlet litt om mestringsfølelse like så mye som prinsippet med å fullføre .. 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal komme meg utav dette her og med tid å stunder tenker jeg at kan se tilbake på denne tiden å tenke at jeg er en erfaring rikere. Og at jeg forhåpentligvis har kunnet bruke min opplevelse  til å hjelpe andre mennesker som går gjennom en tøff periode i livet, og ett bevis på at ting blir bedre.. Enn så lenge jobber jeg med å prøve å holde meg positiv og jeg kjenner at jeg omprioriterer å tenker  ganske annerledes enn før :)

hva er egentlig viktig ? Helsa di er viktig, så ta godt vare på den .

Jeg er så takknemlig for alle de fine i livet mitt og alt jeg har oppnådd på godt og vondt :) Nyt julehøytiden og husk å stresse ned,  jul blir det uansett :) 

Likes

Comments

Etter at jeg startet denne bloggen og har vært såpass åpen som jeg har vært har jeg fått så mange gode klemmer og fine tilbakemeldinger. Mistanken min om at vi er maaaaange i samme båt stemte, det er faktisk ikke bare damer men faktisk også en del menn som har turt å innrømme at livet ikke bare leker. De fleste forteller at de gjenkjenner seg I det jeg skriver om hvordan en dag som utbrendt kan utarte seg og hvordan formen svinger fra å ha noen bedre dager til plutselig å gå heeelt i kjelleren.

Min trøst er at de aller fleste har kommet seg gjennom og har det mye bedre i dag <3 

De fleste har vel innsett at livet er alt for kort til å ikke ha det bra:) For en lærer på de dårlige dagene der en virkelig må prioritere kreftene sine, at det er litt sånn som det en må tenke i det virkelige livet og. En må prioritere seg selv og en må prioritere å gjøre de tingene som gjør deg glad.

Livet er ingen spøk, men vi er på en reise og vi kan alle velge selv hvordan vi vil ha det på denne reisen. 

Mitt dagens tips: gå en rolig tur, ikke hast avgårde men rusle sakte. Kjenn at du er tilstede i kroppen din, helt ned til tærne og opp til hårrøttene. Ta på ett tre å jord deg. For i en stressa hverdag har de fleste sine røtter liggende oppå jordoverflaten. Vi trenger å stikke røttene våre ned i jorden å få ny energi fra moder jord. 

Tusen takk til alle dere ufattelig fine menneskene som har gitt meg en klem,  sendt melding eller bare gitt gode tilbakemeldinger. Setter kjempe stor pris på de fine ordene  <3 Dere gir meg troen på at dette skal gå bra. Tusen takk for det  <3 

Ha en fin dag og nyt den med familien og gode venner :) 

Likes

Comments

​Jeg har lyst til å skrive ett innlegg om fokus og feil fokus.

Vi har en tendens til å være svært så dømmende ovenfor andre mennesker og gjerne uten å vite bakgrunn eller årsaken til at ting er eller at mennesker er som de er. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg til tider hiver meg på den bølgen,  men jeg prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det og heller bli kjent med mennesker på mine premisser uten å bry meg om hvilken oppfatning andre har. Det beriker stort sett liver mitt positivt å gi folk en sjanse :) 

Alle har sin historie på godt og vondt,  jeg er en av de. Jeg vil dra frem ett eksempel om meg selv. Jeg er ansatt som trener ansvarlig og personlig trener. Jeg som alle andre har mine feil og skavanker, jeg ser kanskje ikke ut som en tradisjonell PT, jeg har cellulitter og mange andre ting en kan sette pekefingeren sin på. Jeg er til tider distre, litt treg til tider, tar ting veldig innover meg og jeg er veldig følsom.  

Jeg er også snill som dagen er lang,omsorgsfull , sosial og jeg får høre at jeg sprer mye glede :) Ikke minst er jeg kunnskapsrik etter mange år i samme bransje. 

Jeg forstår at mange mener at en burde være sånn eller sånn og se sånn eller sånn ut, men til syvende og sist så er det kunnskapen min som er viktig og ikke utseendet mitt? Dømm meg uti fra jobben jeg gjør og hvordan jeg er som medmenneske, ikke utifra hvordan jeg ser ut. For tro meg, særlig vi kvinner er smertelig klar over utseende vårt og hver eneste skavank,  hehehe... 

Det er hvilke kvaliteter en innehar som menneske som er viktig, det er godheten i hjertet vi må se. En annen ting,  er det ikke fantastisk at vi er forskjellige?  Hadde vært ett rimelig tamt marked hvis vi alle var like. 

Jeg er takknemlig for at jeg har ett hode som virker relativt greit (haha ) og for hver dag jeg våkner i en relativt frisk kropp :) 

Sett pris på de fine menneskene rundt deg <3 

Likes

Comments

​Midt i julestria og for mange en hektisk hverdag er det viktig med litt egenpleie å velvære  <3 En varm kopp te og en deilig ansiktsmaske mens du ser en koselig film eller leser en god bok er magisk hverdagsluksus. Det skal ikke så mye til for å føle seg litt bedre? For min del er dette heeelt perfekt  <3 

Jeg kan huske alle de kveldene mamma smurte på seg sitt grønne ansikt, og vi krøllet oss sammen oppi sofaen med hver vår ansiktsmaske, ett ukeblad og en varm kopp te. Det er fine minner en tar med seg inn I voksen livet, så for meg er dette avslapping,  velvære og nostalgi på en og samme gang :)

Livet er flest hverdager, og midt oppi alt lærer jeg meg å sette pris på de små tingene som akkurat dette :) 

Ta vare på deg selv :D 

Likes

Comments

​Etter noen dager litt ovenpå fikk jeg plutselig en vanvittig dårlig dag. Kroppen spenner seg, jeg får ikke puste, jeg brekker meg og får vondt i magen. Jeg tåler ikke stress i det hele tatt,  da blir jeg rett og slett fysisk dårlig. 

Det er bare det at en får så dårlig samvittighet og på gode dager skal en helst ta igjen alt det en ikke makter på de litt dårligere dagene... 

I tillegg er det en gang sånn at kverna i hodet mitt aldri helt stopper opp, tenker på alt som skulle vært gjort, kommer ting noen gang til å falle på plass, skulle gjort ferdig ditt burde gjort datt.. Burde?  Det er ett ord jeg jobber med å bli kvitt.. En er snar til å bli sint på seg selv, går litt i kjelleren på sånne dager og det er på sånne dager de negative tullete tankene og den håpløse følelsen kommer.. 

Det å lære seg kunsten å holde litt igjen på de gode dagene, det er jaggu ikke lett.. Jobber stadig med å bli litt flinkere der, tror det er mange flere enn meg som føler seg litt truffet der? 

Innerst inne vet jeg jo at ting ordner seg til slutt, det ordner seg jo for andre? Så hvorfor i all verden skal det ikke ordne seg for meg? Nei, nå skal denne dagen og dummeste tanker skrinlegges,  ny dag i morgen med masse nye muligheter :D 

Lillemor skal ha nisse fest i barnehagen, gleder meg til å finne fram den fine lua som gammel tante strikket til nettopp dette formålet i fjor. Så skal jeg lage meg en kopp te å prøve å avslutte dagen med positive tanker og takknemlighet for alle de fine vi har rundt oss <3 

Likes

Comments

Jeg bare elsker disse koselige stundene etter barnehagen  <3 Litt ekte kosestund med fullt fokus, avslått tv og mobil lagt vekk. I dag fant vi fram ett kjempe fint læringsspill som heter mitt første vildkatten ​. Annabelle er så flink til å finne de rette bildene som hører sammen med brikkene. Det er mulig å øke vanskelighetsgrad etterhvert. Det er sånne øyeblikk som en må ta vare på, de små øyeblikk som er en del av hverdagen  <3 

Hvis det er andre med gode tips om læringsspill vi kan gjøre sammen både store og små vil jeg veldig gjerne at du deler gode tips :D 

Mini belle er lagt for lengst, jeg sovnet ett øyeblikk på sofaen, er det ikke typisk :p 

Nå har jeg tent noen stearinlys å koser meg med en kopp te før jeg finner sengen  <3 Ville bare dele ett fint øyeblikk med dere. 

Husk å ta vare på disse små stundene i hverdagen de er dyrebare  <3 

Likes

Comments