Ligger just nu hemma i soffan framför tven. Har inte varit hemma särskilt länge men har i alla fall fått i mig lite mat och ska senare ikväll tillbaka till stan igen.

Gårdagen var i alla fall hur bra som helst. Finns ingen mysigare plats än åre på hösten alltså. Och kvällen blev inte sämre den. Blev en sväng till Mathilda men först födelsedagsfirande hos Linda. Blev tyvärr inte så länge men hade det hur kul som helst! Kolla bara vilket härligt gäng

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som sagt, gör en liten summering av de dagar som gått. I söndags fick jag skjuts hem till Hackås för att hämta Leia hos Erika. Ska vara hundvakt åt henne resten av veckan eftersom Erika ska åka utomlands och glassa (avundsjuk). I måndags for vi till frissan där vi ljusade upp mitt hår och blev såå himla nöjd. Tisdag och onsdag ägnades mestadels åt jobb och utöver det gällde promenader och bus med Leia. Så mycket har alltså inte hänt men det är kanske lika bra, för i helgen blir det tydligen fullt upp. Tänkte att denna helg skulle bli lite lugnare med tanke på att förra helgen spårade, men tydligen fortsätter mönstret att ingenting blir som jag tänkt. Har sedan några veckor tillbaka varit bestämt att vi ska åka till Åre på höstmarknaden, men nu är jag dessutom bjuden på födelsedagsfest hos Linda och klart man tackar ja till det! Sen blev jag inbjuden till inflyttningsfest hos Mathilda på fredag, och jag som inte skulle ut, och jag som ska till Åre. Men hallå, man kan inte säga nej när bästa Mathilda bjuder en. Som mamma alltid säger: Man lever bara en gång!

Ska därför idag bara ta det lugnt. Ta igen lite avsnitt på tv:en som jag missat när jag jobbat och mysa med Leia. Ska även försöka ta tag i lite städning!

Ha det bra!

Likes

Comments

Som ni vet vankades det lite fest i fredags. Eller lite var kanske en underdrift.. Blev faktiskt alldeles för mycket haha. Men dagen började med en sväng på stan med Erika för jag var i behov av ett par nya svarta jeans. Hittade också en ny jacka. Var bara tvungen att köpa!

Hämtade sedan upp mamma på jobbet och shoppingen fortsatte med två par skor. Ett par over knee boots och ett par andra boots. Behövdes verkligen nu till hösten.

När kvällen kom åkte jag till John och hade det superkul. Var en evighet sedan jag träffade alla. Efter lite gott att dricka och trevligt sällskap hos honom åkte jag vidare in till Linda och Linus i stan. Vi och resten av gänget tog oss sedan därifrån till Marité och sedan är kvällen tyvärr ganska oklar.. Men vaknade upp igår och bara myste hela dagen. Vi åt lite gott och kollade på tv, och idag har dagen sett rätt likadan ut.

Likes

Comments

Det stämmer! Jag och mamma har äntligen bokat resa! Så den 23 oktober åker hon och jag iväg till solen i San Agustin. Dricka drinkar, äta god mat och pressa i solen. Ska bli så skönt att åka bara hon och jag. Har länge funderat på att åka och det kunde ju inte bli bättre tajming med tanke på att jag fyller 20 när vi kommer hem. Hoppas jag kan få bli lite brun bara..!

Likes

Comments

Allmänt

Har under en tid funderat på detta med blogg och kände nu att det var dax! Känner att jag behöver någonting att sysselsätta mig med under mina lediga dagar så varför inte? Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag!

Denna onsdag har i alla fall tillbringats på stan med Linda i jakt på en födelsedagspresent åt John som fyllt 20. Är nämligen bjuden på födelsedags/inflyttningsfest hos honom på fredag, kul! Linda och jag käkade sedan middag på Waynes Coffee och fortsatte kvällen hos Linus där vi drack gott och hade kul för att dra vidare ut på stan. Vi blev dock kvar hos Linus hela kvällen, men minst lika bra blev det! Spontana kvällar är de bästa kvällarna!


Likes

Comments