Hola!

I söndagskväll skickade jag in de allra sista uppgifterna i onlinekursen!! Kändes såå skönt eftersom jag varit väldigt stressad under kursens gång, det har mestadels varit roliga uppgifter men när man jobbar hela dagarna och ska göra klart ett kapitel på bara några dagar så har det blivit lite jobbigt ibland. Fått sitta uppe många nätter och använda varenda liten ledig tid efter eller före jobbet till att sätta mig och plugga. Men det har ju varit värt det såklart!! 


I söndags var jag även och köpte en ny dator och en GoPro kamera. Har ju inte haft någon dator nu eftersom jag under gymnasiet fick en dator av skolan, den lämnades tillbaka när jag tog studenten. Så nu har jag för första gången själv köpt mig en egen dator och även en GoPro då. Tanken är att jag ska sätta ihop lite filmer om när jag flyttar till Spanien, för att kunna visa släkt o vänner och även för att ha som minne själv. Datorn och kameran blev som en present från mig själv till mig själv för att jag klarat kursen. 


Så nu efter jag är klar med kursen så har jag fått ett mejl av min lärare, där det står hur rekryteringsfasen fortskrider, och det kommer gå till så att lärarna kommer dela ut våra cv:n och kursresultat till olika hotell, och då får hotellen själva välja ut vilka de vill anställa. Man har garanterat jobb, men det är för att hotellen ska välja vem som passar bäst på deras hotell, beroende på hur man presterat på olika kapitel i kursen. Jag kommer få ett till mejl i slutet av veckan med mer information. Mer än så vet jag inte ännu. Kommer att uppdatera här direkt när jag vet vart jag hamnar! Spricker snart av nyfikenhet!! 


Adios ❤​

Likes

Comments

Hola!

Detta blir mitt första inlägg.

Tanken med denna blogg är att först och främst vänner och familj ska kunna följa min resa när jag flyttar till Spanien, men även för mig själv så att jag ska kunna gå tillbaka och titta vad jag har gjort.

Tänkte börja redan nu för att min online-kurs har börjat. Den är ju faktiskt första delen av min resa. Utan den kommer jag ju inte till Spanien. :)

Jag går alltså just nu en onlinekurs där jag går igenom 7 kapitel, varje kapitel har man 3 dagar på sig att göra. Kapitlen består av olika steg där man lär sig att vara den bästa turistunderhållaren (det som jag kommer att jobba som där nere) helt enkelt! Igår satt jag sent när jag kom hem från jobbet och gjorde klart kapitel 2. Det handlade bl.a. om hur hotell arbetar för att ha bra standard, olika kvalitetsmärkningar och hur man bemöter sina kunder på bästa sätt. Sedan var det ett quiz på detta och även en uppgift man skulle skicka in där man beskriver hur man skulle agera i påstådda situationer med "kunder".

-

Idag är jag i alla fall i Danmark med mamma o co. 🇩🇰 Min enda vecka på hela sommaren som jag är ledig 3 dagar i rad, så vi passade på att göra en minisemester. Lägger in några bilder från det!😃

Likes

Comments