Tänkte eftersom att min blogg är väldigt ny, så kör jag en bildbomb då dem säger mer än tusen ord haha!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

 

Idag försökte jag verkligen gå upp klockan 6 på morgonen så jag skulle ha tid att gå på en långis med hunden och fixa mig i lugn och ro, det hände såklart inte utan lyckades somna om efter alarmet och vaknade åtta (ugh, typiskt mig) jag åt frulle och sprang iväg mot skolan!

 

I skolan filmade och redigerade vi reklamfilmer, jag och mina kompisar fick flux tandkräm då vi valde sist. Ingen av oss ville va på vidio (efterssom det ska visas upp och grejjor) så vi ritade ansikten på händerna och gorde vår reklamfilm på så sett. Den är hur rolig och larvig som helst! Underbart att filma hela dagen och inte ha några lektioner. 

 

Jag åkte sen till stallet och red i ridhuset. Efterssom jag red efter 5 (då folk kommer till stallet efter jobbet) och innan en ridlektion så va det 9 hästar i ridhuset!! Fullständigt kaos, gick inte att koncentrera sig what so ever. 

Nu har jag duschat av mig och väntar tills föräldrarna skriker att maten är färdig! Vi åt pannkakor igår då pappas mage inte var särskilt bra, så blir det tacos idag! Oh va hungrig jag är!


Likes

Comments