Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Ligger i sängen o funderar lite. Är så trött, har varit ap trött på skolan i flera dagar. Så sjukt jobbig och sen har jag typ vaknat skit sent så jag bara hunnit dra på mej kläder o sen åka. Men de ska det bli ändring på. Har varit ute o sprungit en sväng också. De va sjukt skönt, brukar alltid ränsa tankarna.
Men Ska lägga mej alldeles strax.
Har Inge mer o säga, så vi hörs senare :)Likes

Comments

Hej! Inte lagt upp några bilder från Håkannäs mer. Så här kommer en del till. Antagligen den sista delen men aja. Vet inte riktigt hur kvalitén blev men de får duga. 

Likes

Comments

Hej! Sitter i soffan med fulshortsen o myser. Är dock ensam vilket suger men ska försöka sova lite sen. Är så jävla trött, somnade nästan på lektionen idag, det va lite pin. Somna på engelskan igår också, jag måste sova hemma nu annars kommer jag aldrig klara 9an.
Så jag blir inte långvarig idag. Anna har varit sjuk i två dagar nu, det är sjukt roligt. Vet vem jag har mest kul med i skolan iaf.
Hon måste bli frisk. Känner för att skratta.
Dö. Håller på o bli förkyld också, men nu klagar jag på allt så nu ska jag kolla på Grey's Anatomy med mina Fulshorts.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej! Varit en Apchill dag i skolan. Övertrött till 1000 men de har funkat. Dock är Anna och alla lärare rätt trötta på mej men ingen bryr sig.
Sjukt jobbig dag imorgon men bara o härda i. Är typ trött varje dag, orkar inte med någon lärare o min dator krånglar o får snart damp på den, har fått lite lätt aggressions problem. Heheh, förstår inte hur folk orkar med mej, borde fan va inlåst. Pappa sa idag att vi kanske ska kolla på en 18 års bil istället, fy fan. Snart 18. Shit, kanske ska skaffa mej en bubbla men få ju inte åka in förns om 3 år, eller ja lagligt då iaf.
Vill fan inte förlora traktor tiden.


Kikar på traktorer så om någon har ett besiktat projekt stånas så hör av er! Billig!

Hör av er! 070-3607493 eller mail: isabelle.nilsson@hotmail.se


Bilder från idag, Anna o jag har åkt flak!
På Albins traktor! Vilken dag!

Likes

Comments

Hej! Halv sitter i soffan o kollar på The Hangover 2 kolla på 1an igår, så sjukt roliga!
Men nu ska jag fortsätta. Vi hörs senare!
Likes

Comments

Helt sjukt, längtar som satan tills vi ska välja gymnasium. Är så spänd redan nu o de skulle bli så jädrans kul om jag kom in på Södra viken. Tänk, bo där, köra lastbils, ha en chans att börja om på nytt. Längtar.

Likes

Comments

Hej hopp! Är fett sur, min dator suger, laggar sönder varje dag. Jag är fett arg. Va seriöst nära på att slänga ut den genom fönstret.
Men eftersom att jag måste ha skiten så kunde jag inte göra det. Gah, hatar de här.
Måste skriva en 3 sidors lång uppsats grej om en tids epok i svenskan, läsa en engelska bok och söka fakta om en fucking jävla dator.
Dåligt humör idag. Hörs sen!Likes

Comments

Hej! Ligger i sängen o ska snart börja lösa engelska boken. Så sjukt jobbigt men det ska ju göras. Väldigt seg dag idag. Långa lektioner men ändå helt okej. Har inte jätte mycket inplanterat, ska kanske åka till Södra Viken på Lördag men kanske inte kan de så då får det bli en hemma dag. På fredag ska jag o Anna gå o käka kebab så jävla gött. Sjukt längesen jag åt skräpmat. Lite konstigt men så är det.
Men det kommer kanske bli låg bloggning då jag måste läsa boken. Har typ 95 sidor kvar.
Vi hörs senare! Låtarna som spelas är;
Likes

Comments

Hej hopp! Inte bloggat på ett tag då jag inte orkat. Har typ varit dödstrött hela dagarna. Tänkte jobba hårt i skolan o sen bara: nej.
Sofia va hör idag, prata o skratta en del. Prata om galna saker som vi gjort och om bäckhammar. Men aja, imorgon är det onsdag. Inte en bra dag men de får duga, så känns de. Idag har de varit den värsta skoldagsschema. Tråkiga och långa lektioner. Sämst.
Händer inget roligt imorgon. Inte heller på torsdag antar jag.
Förhoppningsvis händer de något roligt på fredag. Hoppas på att en person ringer då kommer jag typ dööööööööö! Skulle göra min dag. Tänker inte säga vad det är innan fredag!
Haha men nu ska jag kanske jobba med engelskan. Puss hej!Likes

Comments

846174_201394193045298x408