Header

På grund utav omständigheter så har jag bytt till www.devote.se nu finns jag på: http://isabellenilsson.devote.se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhallå, fredagkvällen spenderades på rosegarden med fina människor för att äta buffé. lördagkvällen spenderades på Åhus diskobowling med alle,Sebbe & Matilda, efteråt badade vi jacuzzi. igår låg jag mest hemma och tog det lugnt.
Likes

Comments

påväg till Sölvesborg för att fira Sebbe som fyller 20 idag, annars är mitt liv fullbokat, skolan rullar på och på helgerna lever jag fullt ut. älskar livet till 100% just nu. Allt är verkligen kanon. idag i skolan hade vi köksdag och bakade och gjorde vår egen lunch!
Likes

Comments

bloggningen har verkligen varit otroligt dålig under de senaste veckorna, det beror på att jag har precis avslutat ett grymt sommarlov och nu påbörjat skolan igen. helgerna har jag fullt upp och hinner inte skriva så mycket. Idag har jag varit i skolan hela dagen och inte gjort något speciellt, strax ska jag duscha och bädda rent, sen ska jag se idol och sova tidigt. 


Likes

Comments

torsdags var vi i skolan i köket och sedan på kvällen sprang jag 6 km.i fredags var vi lediga, drog ett ben pass på gymmet på morgonen och sedan var jag hos farmor. På kvällen åt jag pizza med familjen. Idag på morgonen har jag varit en sväng hos andrea och ikväll blir det fest.
Likes

Comments

Andra skoldagen och jag var hemma vid tolv, gick igenom två ämnen, käkade och sen var det inte mer med denna onsdagen. I eftermiddag har jag städat hela huset, lagat mat & sedan fick jag även ett besök från någon jag tycker mycket om. Ikväll har jag kollat idol och nu sitter jag med en ost fralla och försöker trycka in några ointressanta rader på min blogg så att den inte ska dö ut. Imorgon Fick jag inte vara i skolan egentligen pga att jag går på antibiotika och penciilin, men jag kommer dö av tråkighet om jag inte ska vara i skolan på hela dagen när ingen annan är ledig, så ska nog ta mig dit ändå.. wierd. Nu ska jag invänta Paradise hotel. 

Likes

Comments

första skoldagen idag och va i skolan ungefär i två timmar, igår var jag med julia i lägenheten & sov även där. Idag har jag sovit, övningskört och nu ska jag se idol.


Likes

Comments

bott hos pierre hela helgen med Sebbe,andrea & pierre. Festade hos pierre i fredags och igår var vi i Valje. Haft en kanon helg med as bra sällskap och bra mat..


Likes

Comments

äntligen fixat håret


Likes

Comments

tisdag & onsdag har jag jobbat, igår efter jobbet var jag i stallet en sväng och red Zorro i ovädret. Han är så duktig. ikväll har jag varit ute och ätit med andrea, pierre och Sebbe, sedan gick vi en sväng på stan och sist på bio. Såg the expendables 3, förväntningarna var låga men jag tycker faktiskt den var mycket bra!!
Imorgon jobbar jag till 13.15 sedan ska jag på ett efterlängtat besök hos frisören!


Likes

Comments